60 koululaista näki, kun avaruusalus laskeutui maahan - matkustajilla oli heille viesti https://pixabay.com/fi/ihmiset-ryhm%C3%A4-monet-lapsi-koulutus-3137670/
07.03.2019

60 koululaista näki, kun avaruusalus laskeutui maahan - matkustajilla oli heille viesti

Yksi kaikkien aikojen hämmentävimmistä ufokohtaamisista tapahtui Zimbabwessa syykuussa 1994. Lapset kertovat nähneensä lukuisia ilmassa leijuvia objekteja, jotka muistuttavat kuvauksia avaruusaluksista. Lasten haastattelut ovat herättäneet mielenkiintoa: kaikki ufot nähneet lapset toistavat täysin saman tarinan.

"Tähän päivään asti hän ei ole lakannut puhumasta tapahtumista", sanoo yhden lapsen äiti. Tapahtumat järkyttivät suurinta osaa lapsista. Heitä oli yli 60 ja he olivat välitunnilla, kun he näkivät läheisellä pellolla suuren aluksen ja sen lähellä pienempiä aluksia. Sen lisäksi he näkivät useita olentoja. Lapset sanoivat, että ne eivät olleet ihmisiä. Osa lapsista säikähti niin pahoin, että he juoksivat sisälle kouluun paniikissa ja itkien.

Uutiset tapahtumista levisivät nopeasti, ja sitä on selvitetty monilta tahoilta. Yksi tapahtumaan perehtyneistä on Harvardin yliopiston psykologi John Mack. Hän haastatteli lapsia itse. Hän ja muut lasten kanssa keskustelleet pitivät ihmeellisinä sitä, että lapset selvästi jakoivat täysin saman kokemuksen ja kertoivat siitä kaikkien merkkien perusteella luotettavasti. He myös piirsivät kuvia tapahtumista, ja piirroksetkin ovat yhteneviä.

Yksi koulun opettajista kertoo, että hän suhtautui epäilevästi siihen, mitä lapset olivat nähneet. Sitä hän ei epäillytkään, etteivätkö lapset olisi nähneet jotain täysin poikkeuksellista. Mutta huomattuaan, miten lasten kertomukset toistivat toisiaan, hän alkoi suhtautua vakavammin arvioon siitä, että lapset todistivat yliluonnollista tapahtumaa.

Viesti avaruusolennoilta

Kun lapsilta kysyttiin, mitä heille jäi kokemuksesta mieleen, yksi vastasi, että olennot olivat tulleet kertomaan, että emme huolehdi planeetastamme kunnolla. Tällaiset viestit ovat yleisiä kertomuksissa ihmisten ja alienien kohtaamisista.

Lapsi kertoi, että kohtaamisen jälkeen hänelle jäi mieleen visio maailmanlopusta, siitä että kaikki puut kaatuvat ja kukaan ei pysty enää hengittämään.

On kiinnostavaa miettiä, tulivatko olennot varta vasten välittämään lapsille viestin. Kaiken kukkuraksi koulun kaikki opettajat olivat tapahtumahetkellä opettajien kokouksessa, joten aikuisia ei ollut paikalla. Ehkä hetki oli valittu tarkoituksella.

20 vuotta myöhemmin

Osaa lapsista on filmattu 20 vuotta myöhemmin. He muistavat tapahtumat hyvin ja selkeästi. Nyt aikuisena yksi heistä kertoo, että kohtaamisen hetkellä hän sai ikään kuin telepaattisen viestin. Osa lapsista on pitänyt yhteyttä, ja keskustelleet tapahtumista yhdessä.

Virallista tietoa tai vahvistusta maapallon ulkopuolisesta alienelämästä ei ole. Toisaalta Zimbabwen tapaus ei ole ainoa laatuaan – se vain on poikkeuksellisen suuren ihmisjoukon kokema ja todistama, ja sitä on tutkittu tarkasti. 

Lähde: https://www.collective-evolution.com/2015/04/08/more-than-60-school-children-witness-non-human-beings-a-large-craft-landing/

Jaa tämä:
Anna Lehtinen

Anna Lehtinen on kuudesaisti.net sivuston toimitussihteeri. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net