Opettele irtipäästämisen taito Dawid Zawiła - Unsplash
29.10.2018

Opettele irtipäästämisen taito

Kun käännymme elämän tiellä risteyksessä yhdelle tielle, toiset tiet katoavat näkyvistä. Kukaan ei ole pysyvä, ihmissuhteet eivät ole pysyviä. On hyvä opetella päästämään irti. Elämään kuuluu hyviä hetkiä ja huonoja hetkiä. Me kohtaamme, me eroamme. Se on elämän luonne. Jos jäämme joka kerta kiinni, sydämeemme syntyy reikiä, ja sydämemme on henkemme koti. Rei'itetty henki on yhtä hyödyllinen kuin rei'itetty vene.

Meidän täytyy opetella suhtautumaan suhteiden aiheuttamaan kipuun ja nautintoon, sillä suhteet ovat aina välaikaisia. Ainoa pysyvä suhde meillä on omaan henkeemme. Kaikki muut kohtaamiset ovat sidoksissa menneisyyden karmisiin tapahtumiin, jotka aiheuttavat kohtaamiset, jälleenkohtaamiset ja erot - tai paremminkin suhteiden rikkoutumisen.

Jotkut erot ovat lahjoja ja hyödymme niistä, toiset ovat kipeää tekeviä rangaistuksia ja aiheuttavat kipua. Jos ne jäävät elämään jatkuvasti muistoissa, ne aiheuttavat "sydämeen" pysyviä reikiä ja niin saattavat synnyttää mielen tai kehon sairauksia. Kaikki suhteet joita olet kokenut ovat kuine lentäviä valoilmapalloja tai tulikärpäsiä jotka ovat jättäneet maan. Toiset ovat vielä näkyvissä, toiset ovat nousseet kaukaisille taivaille eikä kukaan tiedä minne ne kulkevat.

Suhteet

Lähes kaikki suhteet joita kehitämme ovat tulleet lähteäkseen. Mitä enemmän takerrumme suhteeseen, sitä enemmän kipua kerrytämme. Ainoa suhde joka ei koskaan aiheuta kipua ja on pysyvä, on suhteemme supersieluun, joka antaa aina anteeksi ja pyyhkii pois pahat tekomme, kipumme tai virheemme. Kaikki muut suhteet aiheuttavat joko kivun tai mielihyvän kyyneleitä, mutta ne ovat väistämättä väliaikaisia.

Kun ymmärrämme ja tiedostamme, että joku asia on väliaikainen eikä pysyvä, sen ei pitäisi aiheuttaa kipua, mutta yksinäisyydessämme ja ajan mittaan ymmärrämme, että jotkut suhteet olivat erittäin tärkeitä ja herkkiä, ja meidän olisi pitänyt hoitaa niitä huolellisemmin. Hölmö väliaikainen mielemme, viha, ylimielisyys, ahneus tai huomion kiinnittäminen muualle saa meidät joskus menettämään parhaat suhteemme. Silloin yritämme usein säilyttää muistoja niistä.

Muistot

Muistoja voi käyttää oppaana tulevaisuudessa, ja niitä vois säilyttää henkemme varastossa - jos ansaitsemme sen ja joku asia on jäänyt kesken, kohtaamme suhteen toisen osapuolen uudelleen tässä tai toisessa ulottuvuudessa. Jotta voimme elää elämämme rauhassa ja terveinä, meidän täytyy käsitellä menneisyytemme ja ottaa vain opiksemme, jotta emme tee samoja virheitä. Kaikki suhteet ovat väliaikaisia, ja henkemme on pysyvä.

Kun ymmärämme sen ja opimme teoistamme, tulemme tapaamaan kaikki kohtaamamme hyvät ihmiset uudelleen - toisessa ulottuvuudessa, toisessa elämässä. Kukaan ei todella kuole, me vain katoamme ja muutumme näkymättömiksi, mutta elämme ikuisesti usean elämän halki.

Lähde: https://in5d.com/how-to-master-the-art-of-letting-go/

Jaa tämä:
Anna Lehtinen

Anna Lehtinen on kuudesaisti.net sivuston toimitussihteeri. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net