Näin selvität, oletko aidossa kaksoisliekkisuhteessa https://pixabay.com/fi/miesten-naisten-vaatteet-pari-2425121/
11.12.2018

Näin selvität, oletko aidossa kaksoisliekkisuhteessa

Kaksoisliekkiäsi etsiessäsi olet saattanut kohdata epäaidon kaksoisliekin. Suhde häneen vaikuttaa todelliselta kaksoisliekkisuhteelta, mutta todellisuudessa ero aitoon kaksoisliekkiin on todella suuri. Lue kahdeksan kohtaa, jotka auttavat sinua saamaan selville, onko kyseessä aito vai epäaito kaksoisliekkisuhde.

Todellinen, aito kaksoisliekkisuhde ruokkii sieluasi, epäaito suhde puolestaan vie energiasi. Epäaito kaksoisliekki ravitsee itseään energiallasi, etkä itse huomaa sitä. Muutamat merkit kuitenkin auttavat sinua selvittämään suhteen laadun nopeasti. Jos siis arvelet olevasi kaksoisliekkisuhteessa, mutta et ole siitä täysin varma, käy läpi seuraavat seitsemän kohtaa.

1. Suhde painottuu henkisyyden sijaan seksiin

Todellinen kaksoisliekkisuhde on olemassa myös sielun tasolla. Se on henkinen ja seksuaalinen yhteys. Epäaidossa suhteessa seksi on etualalla. Haluat olla tämän henkilön kanssa koko ajan, ja fyysinen kontakti merkitsee teille molemmille paljon.

2. Eroja ja harhapolkuja

Todelliseen kaksoisliekkisuhteeseen kuuluu erovaihe, mutta kun kaksoset palaavat yhteen, he myös pysyvät yhdessä. He eivät enää eroa, eikä suhteeseen kuulu tunteilla leikkimistä ja häipymisiä, kuten epäaidossa suhteessa. Väärä kaksonen ammentaa energiaasi kunnes on saanut sitä tarpeeksi, sitten hän häipyy jonkinlaista tekosyytä käyttäen ja palaa taas imemään energiaasi.

3. Manipulointipelejä

Epäaidot kaksoset tietävät, miten manipuloidaan niin, että sinä jäät häviäjän asemaan. He manipuloivat kumppania sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Et löydä heitä, kun tarvitset heitä. Välillä et saa viestejä tai puheluita lainkaan, mutta usein he myös näyttävät että heidän on vaikea elää ilman sinua edes sekunnin ajan.

4. Unien valtaaminen

Epäaidot kaksoset ilmaantuvat usein uniisi. On aivan kuin he matkustaisivat uniisi tarkoituksella. Näillä unilla on tärkeä viesti sinulle - sillä kun heräät ja tajuat mistä unessa on kyse, tunnet olosi todella uupuneeksi.

5. "Kaksonen" ei avaudu

Todellisessa kaksoisliekkisuhteessa osapuolilla on syvä sielutason yhteys. Sillä tasolla ollaan täysin avoimia. Osapuolet ovat täysin paljaita toistensa edessä, ja ymmärtävät toistensa tunteita. Mutta epäaidot kaksoset eivät koskaan avaudu ja pitävät todelliset tunteet omana tietonaan. Niin he pystyvät kätkemään todellisen olemuksensa sinulta.

6. Pakkomielteisyys

Todellisessa kaksoisliekkisuhteessa ei ole sijaa pakkomielteille, vaan vain välittämiselle ja ymmärtämiselle. Kun olet epäaidon kaksosen seurassa, suhtaudut moniin asioihin pakkomielteisesti.

7. Yksipuolinen valaistuminen

Kaksoisliekit kohtaavat valaistumista, heräämistä varten. Se tapahtuu molemmille. Mutta epäaidossa suhteessa se tapahtuu yksipuolisesti. Epäaidot kaksoset ohjaavat toisia kohti henkistä heräämistä, mutta eivät tee mitään oman heräämisensä eteen.

8. Kateellinen kaksonen

Jos sinä menestyt, epäaito kaksonen saa sinut tuntemaan olosi syylliseksi, koska he eivät ole iloisia saavutuksistasi. Aito kaksonen puolestaan on menestyksestäsi jopa iloisempi kuin sinä itse.

Lähde: https://www.the-open-mind.com/false-twin-flame-characteristics-the-7-signs-you-should-look-out-for/

Jaa tämä:
Anna Lehtinen

Anna Lehtinen on kuudesaisti.net sivuston toimitussihteeri. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net