Mitä parisuhteesi viestivät sinulle? pixapay.com
28.03.2019

Mitä parisuhteesi viestivät sinulle?

Monet ihmiset päätyvät myrkyllisiin parisuhteisiin tai kumppanien seuraan, jotka eivät ole tunnetasolla läsnä. Mutta miksi haastavan oloiset henkilöt vaikuttavat hakeutuvan tietynlaisten ihmisten seuraan? Onko kyseessä huono tuuri, vai jokin syvempi ongelma?

Yksi tie parisuhteiden tutkimiseen on perehtyä vetovoiman lakiin ja värähtelyn lakiin. Sitä kautta suhteita voi lähestyä sielun kasvamisen merkityksen kautta. Parisuhteemme voivat kertoa siitä, missä vaiheessa elämänpolkuamme olemme.

Ennen kuin saavuit maapallolle, päätit minkälaisia suhteita ja kokemuksia aiot kokea tämän elämän aikana. Jokainen suhteesi toisi sinulle oppitunteja; ne palvelisivat tarkoitusta elämänoppeina matkasi varrella.

Vetovoiman ja värähtelyn lait

Universumi toimii erilaisia lakeja noudattaen. Näihin lakeihin kuuluvat myös vetovoiman laki ja värähtelyn laki.

Vetovoiman laki tarkoittaa sitä, että vedämme puoleemme sitä, mihin keskitymme. Värähtelyn laki perustuu taajuuteen ja värähtelyyn. Kaikki on energiaa (me itse mukaan lukien). Meidän värähtelytaajuutemme määrittyy sen perusteella, mitä tunnemme. Pelko ja viha ovat värähtelyskaalan matalassa päässä ja houkuttelevat puoleensa näitä tunteita edustavia ihmisiä ja tilanteita. Rakkaus ja ilo edustavat skaalan korkeaa päätä, ja ne houkuttelevat puoleensa positiivisia, rakkaudellisia kokemuksia.

Alitajuntamme määrittelee osittain värähtelymme tyypin. Jotta voimme muuttaa tätä, meidän on muutettava ajatuksiamme. Niin vaikutamme siihen mitä tunnemme, mikä taas mahdollistaa toisenlaisen toiminnan. Me olemme kuin magneetteja, jotka vetävät puoleensa värähtelyämme vastaavia tapahtumia. Voimme muuttaa tilanteen million hyvänsä käyttämällä aikaa toimintaan joka tuo meille iloa, onnea ja rakkautta.

Suhteet jotka eivät palvele korkeinta hyvää ovat tilaisuus katsoa omaa itseään. Ne saattavat kieliä alitajuisista tukoksista. Ne voivat kertoa, että kieltäydyt käsittelemästä joitain asioita: itseäsi kohtaan osoittamasi rakkauden puutosta, omaa voimaasi kohtaan tuntemaasi pelkoa tai omia rajojasi.

Myös erilaisten suhdetyyppien tunnistaminen auttaa oman tilanteesi tulkitsemisessa.

Sielunkumppanuus

Sielunkumppanit ovat niitä sukulaishenkiä, joiden kanssa jaamme elämeämme. Monista meillä on useampi sielunkumppani, sillä ne eivät kaikki ole romanttisia kumppaneita. ne voivat olla perheenjäseniä, ystäviä, lapsia tai lemmikkejä, jotka kuuluvat samaan sieluperheeseen.

Jokaisella sielulla on roolinsa elämässäsi: ne laajentavat sieluasi. Kun tämä kasvu on saavutettu, ne saattavat jatkaa matkaansa pois elämästäsi. Tiedämme tavanneemme sielunkumppanin, sillä välillämme on luonnollista kiintymystä.

Karminen suhde

Karminen suhde tarkoittaa sielunkumppanuutta, joka tuo mukanaan syvää tunnetason parantumista. Karma on energiaa, joka seuraa toimistamme - sekä positiivista että negatiivista. Meidän on otettava vastuu oman todellisuutemme luomisesta. Karminen suhde voi liittyy karmiseen velkaan kahden sielu välillä. Se mahdollistaa molempien osapuolten kasvun.

Karmisissa suhteissa on läsnä voimakas ja intensiivinen vetovoima ja toisen tunnistamisen olo alusta asti. Kun energiat eivät ole tasapainossa, ovat osapuolten omat rajat vaarassa. Karmiset suhteet voivat nostaa pintaan lapsuuden haavoja jotka aiheuttavat epävarmuutta ja voivat synnyttää kontrollin tarpeen. Tällainen suhde voi olla kivulias. Sen ei ole yleensä määrä kestää, vaan sen on määrä motivoida sinua suuntaan, jossa voit rakastaa itseäsi, ottaa omat voimasi haltuun ja päästää irti.

Kaksoisliekki

Kaksoisliekit ovat sielunkumppanuuden korkein ilmentymä. Meillä voi olla useita sielunkumppanieta, mutta vain yksi kaksoisliekki. Kaksoisliekki on sielusi kaksonen tai vastinpari. Tätä voi kuvata saman sielutietoisuuden kahdeksi puoleksi, mikä tekee teistä kaksosia. Tällaista suhdetta kuvataan usein niin, että sielun tietoisuus jakautuu ja ilmenee kahtena linjana, jotka reinkarnoituvat irrallaan toisistaan ja palaavat yhteen yhdistyäkseen uudelleen.

Kaikki eivät tapaa kaksostaan tämän elämän aikana. Mutta koska tietoisuus muuttuu nopeasti, näinä uusina aikoina yhä useammat kaksoset palaavat yhteen.

Kaksosten välinen vetovoima on suorastaan magneettista. Chakrat avautuvat ja sykkivät. Läsnä on syvä, ehdoton rakkaus ja tieto siitä, että olette tavanneet aiemmin.

Koska kaksoset peilaavat toistensa sieluja, tällainen suhde saa aikaan syvää tunnetason parantumista, mikä voi tehdä suhteista erittäin intensiivisiä. Kaksoset voivat myös erota väliaikaisesti. Ongelmista huolimatta rakkaus näiden kahden välillä pysyy voimakkaana.

Mitä suhteesi kertovat sinulle?

Kun hyödynnämme tietoa vetovoiman ja värähtelyn laeista, ymmärrämme myös onko nykyhetkemme linjassa sen kanssa, mitä todella haluamme. Manifestoidaksemme enemmän rakkautta elämässämme meidän täytyy olla tilassa, jossa voimme rakastaa. Tämä tarkoittaa sitä, että kutsumme sielunkumppaniamme itseemme kohdistuvan rakkauden, kiitollisuuden ja ilon tilasta, emme yksinäisyydestä ja tyhjyydestä käsin. Meidän täytyy päästää irti päästäksemme toivomaamme tilaan.

Ovatko suhteesi linjassa sen kanssa, kuka todella olet? Lisäävätkö ne rakkauden ja ilon tunteitasi, vai ovatko ne dramaattisia ja uuvuttavia?

Jokainen suhde on uniikki ja tarjoaa mahdollisuuksia kasvaa. Työntääkö suhteesi sinua määrittelemään rajojasi ja tunnistamaan omat voimasi?

Voit aina kysyä itseltäsi, mitä todella haluat. Olet oman kohtalosi luoja.

Juttu on muokatttu seuraavan artikkelin pohjalta:
https://www.elephantjournal.com/2019/01/are-you-in-a-soulmate-karmic-or-twin-flame-relationship/

Jaa tämä:
Anna Lehtinen

Anna Lehtinen on kuudesaisti.net sivuston toimitussihteeri. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net