Sivuston blogistit sekä uusimmat blogikirjoitukset

Elämää ja enkeleitä

Elämää ja enkeleitä

Blogissaan Elämää ja enkeleitä Tanja Kettumäki kirjoittaa kokemuksistaan enkeleistä ja elämästä enkeleiden kanssa. Blogiin...

 

Kosketuskohtia

Kosketuskohtia

Irmeli Armialan blogissa pohditaan laaja-alaisesti erilaisia henkisiä ilmenemismuotoja ja keho-mieli -yhteyttä toisiinsa. Blogiin...

Kuka Minä Olen

Kuka Minä Olen

"Kuka Minä Olen"- blogin kirjoittaja Jyrki Hämäläinen avaa ovia suomalaisen miehen, insinöörin ja menestyneen yrittäjän sielunmaisemaan. Blogiin...

Jumalainen sielu

Jumalainen sielu

Sari Autere pohtii blogissaan henkisyyden heijastuksia arkipäivässä sekä peilaa kultaisen ajan ilmentymistä ajassamme. Blogiin...

 

Uuteen tietoisuuteen

Uuteen tietoisuuteen

Jeremy Qvick miettii blogissaan Uuteen tietoisuuteen mm. läsnäoloa ja sisäisten voimavarojen käyttöä arkipäivissä. Blogiin...

 

Intiaanioppaan ajatuksia

Intiaanioppaan ajatuksia

Marjaana Kaakinen kanavoi viisasta intiaania blogissaan Intiaanioppaan ajatuksia. Blogiin...

 

Uudestaan ja yhä uudestaan saat näitä samoja sanoja lukea, ystävä hyvä. Maapallolla elämä on negatiivisuudessa ja positiivisuudessa, joko jommankumman painaessa elämäsi vaakakupissa enemmän. Tässä ajassa on tarkoitus oppia pois negatiivisuudesta - antaa enemmän sijaa rakkaudelle, itsensä rakastamiselle. Rakkaus on kaikkein vahvin energia. Edes atomipommi ei vedä sille vertaa, sillä atomipommi tuhoaa. Rakkaus ei tuhoa vaan parantaa.

Lue lisää ...

Ovatko harmaat herrat taas liikkeellä huijaamassa meiltä elämämme? Tunnetko Momon? Michael Enden kirjassa “Momo” harmaat herrat huijasivat ihmisiä säästämään aikaa. Se tapahtui esimerkiksi seuraavalla tavalla.

Lue lisää ...

Rakas lukija, elämä ihmisenä on mielenkiintoista ja haasteellista. Vaikka olet kuinka henkinen ja matkalla ylösnousemukseen kehossasi ihmisenä, voit silti hetkellisesti pudota alas kaksinaisuuteen. Ei tarvita kuin sana tai kaksi, äänenpaino tai ilme tai jotain muuta, jolloin mielesi - egosi - loukkaantuu tai tulistuu jostain tapahtuneesta. Älä ole huolissasi, ihmiselämä on oppimista, myös hallitsemaan omaa mieltään.

Lue lisää ...

On vaikea myöntää tarvitsevansa apua. ”Kyllä minä pystyn ja jaksan, ei tarvitse auttaa”. Olen tottunut selviytymään itsekseni. Tai ainakin melkein itsekseni. Autonrenkaat vaihtuvat oman käden kautta ja öljyn lisäykset sujuvat mutkitta. Kodissa pienet puhdetyöt ruuvien kiristyksineen sujuvat myös. Voisi kai sanoa, että olen oppinut selviytymään yksikseni. Pidänkö siitä, on sitten eri asia.

Lue lisää ...

Rakas ihmislapsi, sinä olet energiaa. Olet ihminen ja sielu. Olet sitä, mitä uskot olevasi. Aikuisena suljit mielesi monilta todellisilta olennoilta, mihin uskoit lapsena. Kaikki mitä uskot, on todellista - sinulle. Luonnonhenget ovat todellisia, vaikka et niihin uskoisikaan. Luonnonkansoilla on aina ollut syvä yhteys erilaisiin luonnonhenkiin. Vanha kansa on Suomessakin lahjonut tonttuja ja haltijoita eri syistä. Lohikäärmeet ja yksisarviset ovat todellisia heille, ketkä niihin uskovat.

Lue lisää ...

Rakas ihmisystävä, olet ihmisenä todennäköisesti kokenut hyvin monia ihmiselämiä. Sinulla on aina sielunsuunnitelma valmiina jo ennen syntymääsi uuteen elämään. Valitset hyvin huolella perheen, mihin synnyt, sillä kyseinen perhe ympäristöineen edesauttaa sinua oppiläksyjen läpikäymisessä - niissä asioissa, mitä halusit kyseisessä elämässä tarkastella lähemmin. Sinulla on ihmisenä juuret niin äitisi kuin isäsi puolelta, ja heillä on omat juurensa, ja niin edelleen. Sinulla on geeniperimää, mikä vaikuttaa kehoosi. Sinulla on tiettyjä ominaisuuksia, jotka ovat tyypillisiä isän ja - tai äidin suvulle. Voit tutkituttaa DNA:si perusteella etnisyyttäsi, taustaasi, mistä sukusi on peräisin, vaikka sinulla ei olisi tietoa biologisista vanhemmistasi. Sinulla on sukusi voima takanasi.

Lue lisää ...

Rakas ihmislapsi, tiedäthän, että kaikki mitä ajattelet, sanot ja teet, ne kaikki vahvistavat niitä asioita, mitä vedät puoleesi. Ne vahvistavat sitä, miltä tulevaisuutesi tulee näyttämään. Sinä olet oman elämäsi luoja. Älä kuitenkaan pelkää, kun opit rakastamaan itseäsi, opit luomaan vieläkin paremmin. Muista, et ole koskaan yksin! Sinulla on aina mahdollisuus pyytää apua, sinun ei tarvitse selviytyä yksin. Pyydä, niin saat!

Lue lisää ...

Stressiin vaikuttaminen energiatasolla tapahtuu kolmoislämmitinmeridiaania rauhoittamalla.Yksi suurimmista terveyshaasteistamme on stressi ja sen seuraukset kehossa. Stressissä – olipa se isoa tai pientä – energiat suunnataan hengissä pysymiseen eli tarvittava verenkierto lihaksiin pakenemista tai puolustautumista varten. Fyysisellä tasolla mantelitumake hälyttää ja hypotalamus panee stressireaktion käyntiin. Voimia otetaan ruuansulatukselta, immuunipuolustukselta, veri pakenee etuaivoista, joten ajatus jumiutuu, verenpaine nousee ja niin edelleen.

Lue lisää ...
Sivu 1 / 35
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU