Sivuston blogistit sekä uusimmat blogikirjoitukset

Elämää ja enkeleitä

Elämää ja enkeleitä

Blogissaan Elämää ja enkeleitä Tanja Kettumäki kirjoittaa kokemuksistaan enkeleistä ja elämästä enkeleiden kanssa. Blogiin...

 

Kosketuskohtia

Kosketuskohtia

Irmeli Armialan blogissa pohditaan laaja-alaisesti erilaisia henkisiä ilmenemismuotoja ja keho-mieli -yhteyttä toisiinsa. Blogiin...

Kuka Minä Olen

Kuka Minä Olen

"Kuka Minä Olen"- blogin kirjoittaja Jyrki Hämäläinen avaa ovia suomalaisen miehen, insinöörin ja menestyneen yrittäjän sielunmaisemaan. Blogiin...

Jumalainen sielu

Jumalainen sielu

Sari Autere pohtii blogissaan henkisyyden heijastuksia arkipäivässä sekä peilaa kultaisen ajan ilmentymistä ajassamme. Blogiin...

 

Uuteen tietoisuuteen

Uuteen tietoisuuteen

Jeremy Qvick miettii blogissaan Uuteen tietoisuuteen mm. läsnäoloa ja sisäisten voimavarojen käyttöä arkipäivissä. Blogiin...

 

Intiaanioppaan ajatuksia

Intiaanioppaan ajatuksia

Marjaana Kaakinen kanavoi viisasta intiaania blogissaan Intiaanioppaan ajatuksia. Blogiin...

 

Rakas ihmislapsi, ikäviä asioita tapahtuu niin maailmalla kuin koti-Suomessa. Autoja ja kirkkoja palaa, lapsia ja naisia kohdellaan kaltoin. Ihmisiä kuolee katastrofeissa ja terroriteoissa. Mihin tämä maailma on menossa?

Lue lisää ...

Rakas ihmislapsi, sulje hetkeksi silmäsi ja kuuntele! Luonto kutsuu sinua maadoittumaan. Luonto kutsuu sinua löytämään yhteytesi ympäröivään luontoon.

Lue lisää ...

Rakas ihmislapsi, milloin viimeksi olet viettänyt aikaa hiljaisuudessa? Milloin olet hiljentynyt sisimpääsi? Milloin olet antanut itsellesi omaa aikaasi olla kaikessa rauhassa, ilman että tutkit älylaitteita? Milloin olet antanut itsellesi aikaa olla omien ajatustesi parissa?

Lue lisää ...

Rakas ihmislapsi, olet energiaa, kaunis valo-olento ihmiskehossasi. Olet oppimassa ihmisenä erilaisia asioita, mutta olet myös tuomassa valoa ympärillesi. Autat omalla tavallasi läheisiä, ja tuntemattomat ihmiset avautuvat sinulle helposti. Olet auttamassa ihmiskuntaa nostamaan omaa värähtelytasoaan korkeammaksi.

Lue lisää ...

Rakas ihmislapsi, olet energiaa, aivan kuten kaikki ympärilläsi. Kaikki on energiaa! Kun useat ihmiset omaksuvat samanlaiset ajatukset, voit nähdä tunnistettavia esineitä, rakennuksia jne. Nekin ovat energiaa, vaikka joku on ne valmistanut. On näkymätöntä ja näkyvää energiaa - on näkymätöntä energiaa, jota voidaan “lukea”.

Lue lisää ...

Rakas ihmislapsi, sinulla on paljon monenlaisia taitoja ja lahjoja, vaikka siltä ei tuntuisikaan. Olet kehittänyt lahjojasi niin tässä kuin aikaisemmissakin elämissäsi. Miten luulet ihmelasten taitojen kehittyneen? Ne ovat kehittyneet monien elämien aikana intohimosta jotain tiettyä taitoa kohtaan, mutta myös mahdollisuudesta oppia lisää ihmiselämien välissä - taivasmaailmassa.

Lue lisää ...

Rakas ihmislapsi, olet valontiellä, vaikka et olisi sitä liiemmin tiedostanut tai juurikaan tullut ajatelleeksi aiemmin. Mutta koska olet juuri siinä, herkkä ihminen herkistyen koko ajan lisää, olet kiinnostunut henkisistä asioista, niin olet yksi valontien edelläkävijöistä. Et välttämättä ole ihan kärkijoukoissa, mutta tarkoitus ei olekaan verrata itseään kehenkään. Riittää kun itse tiedostat sen missä olet ja mihin kuljet.

Lue lisää ...

Rakas ihmislapsi, olet saanut monia lahjoja syntyessäsi jälleen kerran tänne maapallolle. Koko kehosi on valtavan hieno kokonaisuus erilaisista toiminnoista koottuna ihmiseksi. On lahja syntyä ihmiseksi tai jollekin toiselle planeetalle. Elämää on muuallakin. Se ei välttämättä ole samanlaista kuin täällä, mutta elämää on hyvin monessa muodossa.

Lue lisää ...
Sivu 1 / 38
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU