16.01.2014

Ilves

Kerran jo sukupuuttoon Suomen metsistä hävinnyt Ilves on hurmaava pörröturkki, jonka elementtinä on luonnollisesti tuli, ja kykynä liikkua eri ajoissa ja ulottuvuuksissa..

Mystisen ilveksen voima piilee salaisuuksissa, eikä se ole vain niiden vartija, vaan myös niiden tietäjä. Siksipä ihminen jolla on voimaeläimenään ilves, voi huomata itsessään lisääntynyttä selvänäköisyyttä, ja tämän vuoksi asioiden hahmotaminen ja ymmärtäminen tuntuu helpommalta. Ilves voimaeläimenä vihkii sinut ihmiskunnan suurimpiin salaisuuksiin ja auttaa sinua muodostamaan yhteyden kadonneisiin voimiin, niin luonnossa kuin henkimaailmassa.

Ilves opettaa ihmiselle itsetutkiskelua auttaen suhtautumaan asioihin tietyllä rauhalla ja tyyneydellä. Sen luonne on kuitenkin haastava, sillä pystyäksesi omaksumaan ilveksen voimia, on sinun saatava se ensin kiinnostumaan itsestäsi. Ilvekselle opettamista mieluisempaa tekemistä olisi kuitenkin esimerkiksi lintujen jahtaaminen tai hiekan heittäminen naamallesi.

Jos onnistut herättämään sen kiinnostuksen on ilveksen voima sinussa, ja saatat pian huomata aistivasi tavallista enemmän ympärilläsi olevien tunteita ja olotiloja. Sinulta eivät jää piiloon valheet, surut tai ilot, vaan tiedätkin yllättäen kyseisistä ihmisistä enemmän kuin he itse. Kykysi avulla pystyt myös auttamaan heitä jokapäiväisen elämän keskellä.

Syventyessäsi ilveksen kykyihin opit samalla paljon elämän arvoituksista ja mysteereistä, mutta se ei vaikuta kykyysi nauttia elämästä. Pikemminkin se saattaa tehdä katseestasi arvoituksellisen, koska sinulla on enemmän tietoa kuin muilla. Ilves tunnetaan arvoituksellisesta hymystään, ja saman hymyn onkin sanottu karehtivan esimerkiksi egyptiläisten sfinksien kasvoilla.

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net