28.02.2014

Hirvi

Metsien kätköissä rymistelee hirvi, pitkäjalkainen ja suurikokoinen kruunupää. Hirvi on valtaisa näky, parhaimmillaan se on yli kaksi metriä korkeä ja yli 600 kiloa painava. Hirvi on levinnyt koko Suomeen, tunturialueita lukuunottamatta.

Hirvi on ketterä koostaan huolimatta ja sen uimataito on loistava, se voi yhtäjaksoisesti uida jopa useita kilometrejä. Eläimen luontainen ympäristö on nuori havu- ja sekametsä.

Hirven elementti on maa ja voimana se symboloi itsetuntoa. Tekemällä viisaita päätöksia, joiden seurauksena tuntee onnistuneensa, itsetuntontomme vahvistuu. Hirven voimaa näkee usein vanhemmissa ihmisissä, jotka ovat kokeneet kovia, mutta selvinneet voittajina.

Millaisia voimia hirvi jakaa kanssasi?

Hirven voima antaa sinulle onnistumisen iloa. Teet viisaita päätöksiä ja jaksat uurastaa asioiden eteen. Pääset ehkä eroon huonoista tavoistasi, saavutat päämääriä, löydät uusia voimia itsestäsi.

Kun hirvi tulee elämääsi, olet ehkä kärsinyt huonosta itsetunnosta. Hirvi auttaa sinua löytämään vahvuuksiasi ja usko omiin voimiisi vahvistuu. Uskalla olla oma itsesi ja nosta pääsi ylväästi pystyyn kuin kruunusarvia kantava hirvi.

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net