13.07.2014

Hiiri

Pieni hiiri saa monelle kylmät väreet selkäpiihin, tiedä sitten syytä. Tämä suloinen, nopsajalkainen siimahäntä asustaa lemmikkinä taskunpohjassa tai tulee rapistelee luontopolun äärellä lehden alla.

Hiiri on siisti, vikkelä ja utelias eläin. Ja monen pedon ruokaa. Hiiren elementti on maa ja voimana tarkkuus. Hiiren voima ihmisessä näkyykin yksityiskohdissa sekä uteliaisuutena elämää kohtaan. Hiiri kerää ruokaa, ihminen tietoa. Hiiren voimalla me keräämme, järjestelemme ja luokittelemme asioita. Jos hiiri-ihmisellä on pelkoja, voima kääntyy pikkutarkkuudeksi.

Mitä voimia saat hiiren myötä?

Onko elämäsi ainaista sähläystä? Hiiri tuo mukanaan ehkä tarvitsemaasi tarkkuutta ja järjestystä. Uusien tietojen hankkiminen myös helpottuu hiiren voimalla. Opiskele ja mieti elämääsi. Älä kuitenkaan aloita liian suurista kokonaisuuksista. Hiiren näyttäytyminen voi myös merkitä liiallista pikkutarkkuutta, oletko "pilkunviilaaja", jolle mikään ei koskaan ole tarpeeksi hyvin? Ota hiirestä esimerkkiä, vanhan pesän voi hylätä ja rakentaan uuden

Voimaeläimistä lisätietoa Markku Backmanin kirjasta Voimaeläimet  www.whizhealer.com!

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net