21.11.2013

Hevonen

Voimaeläimistä ehkä tunnetuin, hevonen, on ollut ihmisten apuna niin fyysisessä kuin henkisessä työssäkin jo tuhansien vuosien ajan.

Vaikka hevonen on voimaeläimistä kuuluisin, ei sen saaminen elämääsi ole helppoa. Hevonen pystyy auttamaan sinua omien energioidesi tasapainon saavuttamisessa, ja tätä kautta löytämään oman elämänpolkusi.

Hevonen voimaeläimenä auttaa jaksamaan. Se voi kertoa esimerkiksi tulevasta elämäntilanteen muutoksesta; jaksosta jolla tarvitset erityisen paljon voimia. Hevonen voi myös merkitä, että jollain lähipiirissäsi on tarvetta ylimääräiselle tuelle, ja näin hevonen auttaa sinua antamalla voimia, jotta voit tukea ja auttaa myös muita ihmisiä. Tukemalla muita ihmisiä jaat lahjaasi toivotulla tavalla eteenpäin. Tälläiset matkat ovat portteja oman voiman ja tasapainon löytämiseen.

Toisten kunnioittaminen on hevoselle tärkeä elementti. Ihmisten kuunteleminen auttaa meistä jokaista omalla matkallamme, sillä vain toisia kuuntelemalla pystymme jalostumaan omanlaisiksemme. Tämän takia liiallista oman egon kehittymistä tulee välttää, sillä se vie meitä kauemmas hevosen voimista.

Voimaeläimenä hevosen voima piilee fyysisessä ja henkisesä voimassa, ja sen elementti on maa. Sen mukana elämääsi saapuvat myös tietynlainen vapaus ja tuulahdus villeyttä. Näiden avulla pystyt elämään vaikeuksistakin huolimatta onnellista elämää, auttaen kuitenkin muita. Hevonenkin on auttanut ihmistä luopumatta kuitenkaan täydellisesti omasta vapaudestaan. Näin ollen sinäkään et saa auttamisen varjolla uhrata omaa vapauttasi tai alistua. Hevonen auttaa sinua tässä pitäen yllä voimiasi, jotta elämänpalosi säilyisi vaikeissakin paikoissa.

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net