01.12.2016

Ylösnousemussiivousta

Seuraava on ote tuoreesta kirjastani Ascension: Embracing the Transformation. Siinä puhutaan ylösnousemusprosessin vaiheesta, jota monet meistä ovat näyttäneet kokevan viime aikoina ja joka voi olla melko lannistava – kutsun sitä "ylösnousemussiivoukseksi".


Haaste toisensa jälkeen

Miettiessäni omia kokemuksiani ja tarkkaillessani muita, jotka tunnen, näen meidän kaikkien käyvän läpi jaksoja, joita voin kutsua vain "ylösnousemussiivoukseksi". Joskus nämä jaksot kestävät viikkoja, kuukausia – kenties myös vuosia joillain – jolloin kohtaamme haasteen toisensa perään ja meidän täytyy keskittyä jatkuvasti vanhojen mallien, uskomusten ja tunteiden irtipäästämiseen.

Tavallaan nämä siivousjaksot eivät ole erilaisia, mitä kuka tahansa meistä on kokenut menneisyydessä. Elämässä on aina ollut aikoja, jolloin olemme käyneet läpi vaikeita jaksoja. Ja jos olimme onnekkaita, opimme syvällisiä oppitunteja niistä ja saimme ne päätökseen viisaampana – vaikka toisinaan myös haavoittuvaisempana ja haavoittuneena.

Mutta nämä puhdistusajat muutamana viime vuotena – vuodesta 2012 saakka – ovat olleet tietyllä lailla erilaisia: ne ovat usein intensiivisempiä ja vetävät esiin häiritseviä ongelmia, jotka ovat kiusanneet koko elämäämme. Toisinaan voi tuntua siltä, että olemme kuin painekattilassa, paineen kasvaessa jatkuvasti kunnes meistä tuntuu, että saatamme poksahtaa.

Usein ei ole myöskään paljon aikaa kerätä täysin voimansa ja sisäiset resurssinsa puhdistusjakson jälkeen, ennen kuin seuraava aalto osuu meihin. Joskus tämä irtipäästämisprosessi voi tuntua loputtomalta.

Tällaisen intensiivisyyden myötä on aikoja, jolloin meidän täytyy käyttää enemmän kuin koskaan kaikki se sisäinen voima, johon pääsemme käsiksi, päästäksemme päivästä läpi. Jos olemme onnekas, meillä on myös ulkoisia resursseja – ystäviä, perhettä, terapeutteja ja parantajia – jotka voivat auttaa meitä käsittelemään esiin tulevia kysymyksiä. Mutta monet käsittelevät siivousprosessin melko lailla yksin.

Siivousprosessin ymmärtäminen

On tärkeää ymmärtää, että ylösnousemus ei ole yhden yön prosessi. Eikä se vain tapahdu meille. Ei ole mitään ulkopuolista lähdettä tai voimaa, joka vaivattomasti puhdistaa koko sen tunnekuorman ja kaikki ne väärinymmärrykset todellisuuden luonteesta, joita olemme keränneet niiden tuhansien vuosien aikana, jotka olemme luultavasti olleet kolmannessa ulottuvuudessa.

On totta, että herääminen on vähän helpompaa kuin ennen, kun ottaa huomioon ne korkeat energiataajuudet, joita virtaa nyt Maahan, kun olemme neljännessä ulottuvuudessa. Ja saamme myös pyytäessämme apua arkkienkeleiltä, ylösnousseilta mestareilta ja galaktisilta, mitä ei ollut aiemmin käytettävissä.

Kuitenkin herääminen on edelleen sellaista, mikä meidän on tehtävä itse, mihin meidän on keskityttävä ja mitä meidän on jatkettava – kunnes olemme lopulta riittävän puhdas ja resonoimme viidennen ulottuvuuden värähtelyyn. Ja useimmilla meistä tämä vie aikaa. Se on prosessi.

Jos miettii oikeasti, mitä täysi herääminen henkiselle luonteelleen ja sen eläminen sisältää, on tunnustettava, että hyvin monien asioiden on muututtava. Meidän ei tarvitse puhdistaa ainoastaan alemman värähtelyn tunteita ja rajoittuneita uskomuksia tästä elämästä, vaan useimpien meistä myös monista entisistä elämistä. Sen lisäksi tiheä fyysinen kehomme on johdotettava täysin uudestaan. Kaikki tämä on valtava asia. Ja sitä kaikkea ei voi tehdä liian nopeasti tai muuten palamme.

Tietoisuus suuremmasta kontekstista

Onneksi voimme kuitenkin nyt saada paljon enemmän tietoa näiden puhdistusaaltojen kohtaamisesta ja ymmärrystä siitä, mistä niissä on kyse. Voimme tiedostaa, että vanhoja ratkaisemattomia ongelmiamme nousee esiin tänä aikana, jotta voimme lopultakin päästää niistä irti ja siirtyä vielä varmemmin viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen.

Tämä ymmärrys voi tehdä näistä puhdistusjaksoista vähän helpompia kestää. Niillä on tarkoitus, melkein konkreettinen tavoite, joka on miellyttävämpi ja todempi kuin ne, joiden kanssa olemme työskennelleet menneisyydessä, kuten pakko maksaa takaisin karmaa tai tunne, että olemme jotenkin rikki ja meidät täytyy korjata.

Olen henkilökohtaisesti kestänyt erittäin tuskallisia siivouskokemuksia menneisyydessä, mm. vuosien fyysinen sairaus ja kyvyttömyys saada riittävästi tuloja. Nämä kuluneet kolme, neljä vuotta eivät ole olleet tietyllä tavalla erilaisia. Toisaalta ne ovat olleet hyvin erilaisia. Huomaan, että pystyn nyt tiedostamaan hyvin selvän "suunnitelman", joka korkeammalla itselläni on minulle tänä aikana, ja tarpeen puhdistaa vanhat ongelmat, jotka ovat painaneet minua alas, joissain tapauksissa elämien ajan.

Olen ollut myös tietoinen ennen tuntemattomasta kiireellisyydestä mennä näiden irtipäästämisaikojen läpi. Sisälläni tuntuu hienovarainen työntö, jatkuvaa (joskin lempeää) tönimistä, jatkaa liikkumista eteenpäin, näiden vaikeiden aikojen läpi.

Minulla on myös jatkuva tarve pysyä hereillä sille, mitä tapahtuu, ja oppia kaikki, mitä minulle esitellään matkan aikana. Olen kehittänyt jatkuvan hereillä olemisen psyykeni sisäiselle toiminalle – ollen mahdollisimman tarkka ajatuksistani ja tunteistani ja reaktioistani ulkoisiin ärsykkeisiin.

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
11.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Viesti Matthewilta 17.11.18 Energiahaasteiden lisääntyminen »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net