04.12.2015

Ylösnousemusnäky

Useita viikkoja sitten sain meditoinnin aikana kirkkaan ja inspiroivan näyn maapallolta lähtemisestä. Kun siirryin syvemmälle avaruuteen, kokoni kasvoi massiivisesti.

Samaan aikaan katselin Maan kutistuvan, kunnes se oli vain kaunis jalokivipallo samettimaisen mustuuden keskellä. Nappasin planeettakorun ja laitoin se turvaan sydämeni pyhään tilaan. Sitten lennätin meidät viidenteen ulottuvuuteen.

Tiesin, että olin saanut näyn ylösnousemuksesta, mutten täysin käsittänyt symbolismin merkitystä. Sitten muutama yö sitten minulla oli kiehtova keskustelu arkkienkeli Metatronin kanssa, mikä toi mieleen näkyni. Metatron antoi näkemyksensä ylösnousemusprosessistamme, mikä auttoi minua kuvittelemaan uudestaan koko ylösnousemusprosessin, ja se vuorostaan auttoi minua selkeyttämään näkyni.

Luomissfäärit

Metatron selitti, että kaikki – tyhjiöstä 3D-maailmaamme – on tehty puhtaasta tietoisuudesta. Luoja keskitti tietoisuutensa pyhän geometrian kuvioihin, jotka perustuvat ympyröihin, mikä loi vuorostaan äänen, valon ja muodon. Syntyi kauniit ja monisyiset multiversumit, jotka kaikki sijoitettiin sfääreihin. Nämä sfäärit supistuvat ja laajenevat rytmisesti. Tuo supistuminen ja laajentuminen on luomissyke.

Multiversumin elämänmuotoina siirrymme sfäärin ulottuvuustasojen läpi. Pysytellen luomissykkeessä, tietoisuutemme supistuu ja laajenee ulkotasolta sisimpään ulottuvuuteen ja sitten taas takaisin.

Saavuimme kolmanteen ulottuvuuteen kutistamalla tietoisuussfäärimme pienimpään mahdolliseen kokoon, sallien edelleen hämärän muistikuvan siitä, kuka oikeasti olemme. (Tämä ykseystietoisuuden säie sallii meidän taas laajentua.) Tämän supistumisen vuoksi kaikki on tällä todella keskittynyttä. Energia myös värähtelee hitaammin täällä. Supistumisen ja hitaan värähtelytahdin yhdistelmä synnyttää muodon. Kiinteä aine – tai paremmin mikä vaikuttaa kiinteältä – on tulosta hyvin keskittyneestä tietoisuudesta.

Ylösnousemus? Ei, vaan uudelleenlaajentuminen

"Ylösnousemus" on suhteellisen harhaanjohtava nimitys. Parempi nimi olisi uudelleenlaajentuminen. Sen sijaan että siirrymme fyysisesti ulottuvuuksien läpi, laajennamme tietoisuuttamme. Sitten se ulottuvuus mihin keskitymme, ilmentyy ulkoiseksi todellisuudeksemme. Ylösnousemus on siksi menetetyn tietoisuuden takaisinsaamista. Kasvatamme taas tiedostamiskuplaa ja laajennamme tietoisuuttamme ulospäin kaikkiin suuntiin.

Tämä tulkinta eroaa monista muista siinä, että ylösnousemus ei ole portaat, jotka johtavat meidät suoraan Lähteeseen. Emme kulje portaita siirtyäksemme yhdestä kerroksesta toiseen. Sen sijaan yhdistämme tietoisuuden kaikki ulottuvuudet taas olemukseemme. Sen sijaan, että jätämme kolmannen ulottuvuuden, siitä tulee tietoisuutemme ydin, jota kannamme olemuksemme ytimessä.

Näyssäni on nyt enemmän tolkkua. Kun tietoisuuteni siirtyi kiinteästä 3D-maasta ulospäin, 4D-pimeyteen ja sitten kovasti laajentuneeseen viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen, kokoni kasvoi. Kolmannen ulottuvuuden Maa ei ollut enää fokukseni, mutta en jättänyt sitä ja niitä, joita rakastan. Laitoin kolmannen ulottuvuuden rakastavasti sydämeeni, missä siitä tuli multiversumini ydin.

Kirjoittanut Kim Hutchinson (www.in5D.com)

22.11.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net