11.09.2015

Ylösnousemus ja pelko

Monet puhuvat ylösnousemuksesta. Merkitseekö se, että kuolette varhaisen maakuoleman? Vai että teistä tulee uusi ihminen?

Hyvin monta käsitystä yksinkertaisesta muutoksesta. Palaatte vain olennoksi, joka olitte ennen ensimmäistä tulemistanne maapallolle.

Kun tulitte 3D-maapallolle, lisäsitte fyysisiä, henkisiä ja tunnepuolen suojakerroksia. Tällainen suoja erottaa teidät itsestänne, kaikista maaolennoista ja nyt maapallosta itsestään. Suojasta on tullut este tulevaisuudellenne.

Olette olleet hyvin taitavia muutoksessa koko maaelämänne ajan ja sen yli – vaikka yksi ydinuskomuksenne on, että te ette ole muuttuneet. Voi, katsotte peiliin ja huomaatte fyysisiä muutoksia, mutta uskotte jatkuvasti, että olette nykymaailmanne mestari samoilla taidolla, joita olette käyttäneet siitä lähtien, kun tulitte maaympäristöön tässä elämässä.

Tosiasiassa olette muuttaneet uskomuksianne ja toimianne jatkuvasti maasyntymästänne saakka. Jos kyseenalaistatte tämän ajatuksen, muistelkaa jotain niin yksinkertaista kuin vaatetus tai kieli. Muutuitte helposti ajan mukana. Jopa äänenne on erilainen kuin 3- tai 20-vuotiaana. Olette muuttuneet ja kehittyneet jatkuvasti ja se jatkuu ikuisesti.

Kyse on vain siitä, että suureen osaan 3D-muutoksestanne kietoutui pelkoa – sillä maan asukkaat tarttuivat pelkoon. Tämä johtaa ainakin pieneen pelkoon, sitten kun hyväksytte, että koko olemuksenne muuttuu tämän uuteen "sinuun" siirtymisen aikana.

"Miltä näytän? Mitä se merkitsee eliniälleni tässä elämässä? Mitä tapahtuu rakkailleni?" Ja niin edelleen. Kaikkia kysymyksiä sävyttää pelko, sillä sana "muutos" saa teidät usein pelon välttämiseksi pohtimaan, miten paraiten siirrytään tuon muutoksen läpi.

Tämä on yksi syy, minkä vuoksi teidän täytyy prosessoida uutta "sinua" henkilökohtaisella hyväksymis- ja ilotahdillanne. Niin teette. Koko ajan miettien, miten ylösnousemuksenne – miten tahansa määrittelettekin sen – vaikuttaa elämäänne.

Harva teistä kuvittelee ylösnousemusprosessin iloisena kokemuksena. Ei siksi, että olette kietoutunut tuskaan, vaan koska 3D-uskomuksenne on, että luultavasti tulette olemaan.

Periaatteessa pohjustatte itsenne epäonnistumiseen. Ei niin, että epäonnistuminen on mahdollisuus, mutta uskotte, että saattaa olla. Taas yksi syvälle kätketty pelko, jonka kanssa opitte elämään, kun kehitytte tässä siirtymässä.

On useita syitä, miksi pelko jatkuvasti liittyy mielessänne läheisesti tähän siirtymään.

3D-maapallon muutoksia odotettiin ja niistä puhuttiin. Vaikka muutitte ajatuksianne ja tekojanne, kun vietitte aikaa maan päällä, se tehtiin yhteiskunnallisissa puitteissa, mikä salli teidän uskoa, että vain fyysinen olemuksenne muuttui. Miten moni teistä on kommentoinut toisilleen, että vaikka olettekin tietyn ikäinen, tunnette edelleen samalla tavalla kuin parikymppisenä? Se ei ole totta, mutta uskotte olevan. Asia joka on epämukava teille nyt.

Sillä kukaan ei anna teille yleiskuvaa siitä, miten reagoitte, muututte tai miten kauan pysytte maapallolla tässä elämässä. Vaikka tähän ihmeelliseen muutokseen on monia resursseja, ei ole mitään yleisopasta siitä, mitä odottaa.

Murrosikä, keski-ikä, avioliitto, raskaus, vaihdevuodet, eläkevuodet – kaikki odotettuja 3D-toimia ja –reaktioita. Vaikka noiden laajojen kategorioiden sisällä on laaja kirjo toimia, tiesitte, että teistä saattaisi olla epämukavaa, mutta ette luhistuisi tai katoaisi.

Tämä siirtymä uuteen "sinuun" muistuttaa jatkuvasti teille, että te olette oma oppaanne siihen, mitä, milloin, miten, missä. Kaikki pelottavia asioita, jotka yritätte sivuuttaa uidessanne vastavirtaan – yhteiskunnallista vuorovettä vastaan. Liikutte, teette siirtymää ja kehitytte uskon varassa, joka usein vähän hiipuu.

Teille on kerrottu, että fyysinen olemuksenne muuttuu – kukaan ei kuitenkaan voi todentaa sitä. Teille on kerrottu, että ystäväpiirinne laajenee tai rahaa on helppoa saada – ette kuitenkaan välttämättä ole kokeneet kumpaakaan.

Vaikka toivotte, että tulevaisuus on ennustetun mukainen, teillä on vähän todisteita, että näin on. Vähän sama asia, kun halusitte käydä treffeillä ja vanhempanne painivat teidät odottamaan, kunnes heistä tuntui, että olitte riittävän kypsä tekemään sen. Kaikki onnistui lopulta, vaikkette uskoneetkaan, että voisitte pakottaa tyydytyksenne odottamaan, silloin kun tarpeenne olla romanttisesti tekemisissä ensimmäisen kerran ilmestyi.

Näin on nyt. Ette ole lapsia. Mutta koska vasta alatte kokea sitä iloa, jota olemme kauan ennustaneet, eikä siitä ole paljon näyttöä, kyseenalaistatte saamanne informaation. Vaikka kehitytte nopeasti päivästä toiseen, ette ole vielä oivaltaneet näin olevan. Tarkkailemme teitä – kuten vanhempanne tarkkailivat – ja tiedämme, että olette nyt kypsempi uusi "sinä", kuin oivallatte.

Onko tällaisella ajatuksella merkitystä, jos ette koe sitä, mitä haluatte kokea? Voimme vain ohjata teitä. Teidän täytyy viimeistellä prosessi sallimalla itsenne liikkua itsellenne oikealla tahdilla. Tämä saattaa näyttää taas uudelta porkkanalta, mutta todellisuudessa se vahvistaa, että olette nyt nuori universaali aikuinen. Niinpä kaikki oikeat ja mukavat palat loksahtavat paikoilleen, sitten kun aika on oikea teille.

Ette ole enää universaali vauva, lapsi tai teini. Olette universaali nuori aikuinen, joka luo itselleen oikeaa elämää askel kerrallaan. Ensin teidän täytyi selvittää ne asiat, jotka sitoivat teidät aiempiin elämiin – kiipeämisenne vuorelle. Sitten selvititte ne asiat, jotka estivät kehityksenne tässä elämässä – kieriminen mäkeä alas. Nyt siirrytte taas kerran eteenpäin nopeammin, kuin kukaan ajatteli mahdolliseksi.

Niin se on, että haluatte nyt kiitää ympäri universumeita sekä säilyttää maaelämänne tässä elämässä. Niin teette – askel kerrallaan, sillä monien fyysisten muutostenne tarkoitus on lisätä taitosettiänne ja elinaikaanne.

Merkitseekö tämä, että elätte 150-vuotiaaksi tässä elämässä? Vain te tiedätte. Kirjoitatte siirtymäkirjaa, sillä 3D-informaationne murrosiästä, vaihdevuosista ja monista muista fyysisistä, tunne- ja älyllisistä muutoksista loivat ne miljoonat ihmiset, jotka kokivat jokseenkin saman muutoksen.

Oletatteko, että ensimmäiset luolaihmiset ymmärsivät murrosikää? Luultavasti yhtä vähän kuin he ymmärsivät pimennyksiä, sillä varhaiset maaolennot olivat varmoja, että maailma loppui, kun pimennys peitti heidän keskipäivän aurinkonsa.

Niin se on, että teette niitä monia muutoksia, joita tulevat maasukupolvet lopulta nimittävät ylösnousemukseksi. Mutta sitten toisaalta, ne jotka syntyvät tulevaisuudessa, eivät käy läpi samaa muutossyvyyttä ja –määrää kuin te nyt, sillä se miten eletään ja kukoistetaan uudella maapallolla, on osa heidän johdotustaan syntymästä saakka. Kaikki teidän vuoksenne. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

31.8.2015

Energiaa välittäeen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Fokusoituminen Valmistautuminen ensikontaktiin, osa 14 »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net