16.05.2018

Ylösnousemuksen risteyskohta

Vuoden 2017 lopulta saakka olen nähnyt valtavan ja läpinäkyvän symbolisen kristallisateenkaarisillan avaruudessa, vähän kuin Thor-elokuvissa, mutta Maa ja me kaikki sen pinnalla ylösnousemme vakaasti sen poikki. En tiedä, miten kirjaimellinen tämä sateenkaarisilta on, mutta tiedän kuitenkin, että se edustaa sitä, mitä ja missä me ja Maa olemme nyt 2018 tässä ylösnousemusprosessissa – olemme siirtymässä planeettatasolla, emme vain muutama edelläkävijä- ja tiennäyttäjäyksilö, kuten ennen.

Minun ei pitäisi tarvita sanoa, miten iso juttu tämä vuoden 2018 ylösnousemusprosessin vaihe on, koska monet teistä ovat tunteneet sen syvästi ja intiimisti yksilöinä ja myös sinä uutena 5D-ryhmäkollektiivina, joka yksittäisistä edelläkävijöistä, tiennäyttäjistä, tienraivaajista ja "ensi-kaikista" on tullut. Kovin moni asia ei tunnu enää normaalilta tai tutulta, ei edes meille "ensi-kaikille" jotka ovat olleet tässä vuosikymmeniä, mikä on todella suuri merkki, että suuria ylösnousemusmuutoksia tapahtuu lopultakin fyysisellä planeettatasolla, ja kuten sanoin, ei vain pienelle määrälle edelläkävijöitä, vaan kaikille maan päällä. Tästä syystä tiedostamaton ja alempi tietoisuus ja energeettisesti valmistautumattomat ihmiset käyttäytyvät vielä tasapainottomammin kuin aiemmin. Nämä evoluutioenergiamuutokset ovat kovia, tuskallisia ja joskus vaikeita meille, jotka tiedostamme, mitä tapahtuu ja miksi, joten kuvitelkaa, miten kaikki tämä vaikuttaa ihmisiin, jotka eivät tiedä eivätkä ole tehneet mitään aiempaa ylösnousemusprosessin sisäistä työtä, kuten me olemme tehneet vuosikymmeniä.

Tämä sateenkaarisillan ylittäminen planeettatasolla aiheuttaa seuraamuksia Maassa, kuten myös meissä jotka elämme sen pinnalla. Gaian fyysinen keho ja meidän fyysiset kehomme elävät ylösnousemusprosessia ja kehittyvät paljon korkeamman taajuuden olemassaolotasolle nyt. Tämä ei tapahdu yhdessä yössä, joten rentoutukaa siihen. On koko joukko askelia, jotka meidän täytyy ottaa ylittääksemme täysin tämän energiasillan vanhan alemman maailman ja uusien korkeampien maailmojen välillä.

Toukokuun 8. päivä oli kaksi pientä 4.5-luokan maanjäristystä hyvin lähellä asuinpaikkaani Etelä-Kaliforniassa, mitä seurasi muutama jälkijäristys. Olen tuntenut pieniä maanjäristyksiä tapahtuvan siitä lähtien, mikä ei ole mitään uutta minulle. Kaikki jotka ovat herkkiä Maalle, tuntevat tämän pinnan alla muodostuvan paineen paljon aiemmin, kun se aiheuttaa fyysisen maanjäristyksen tai tulivuorenpurkauksen. Minulla oli tapana kuulla ukkosmaista ääntä taivaalta, kun laava liikkui maanpinnan alla. Se mitä tapahtuu tänä vuonna erityisesti Havaijilla ja koko Tyynenmeren Tulirenkaassa, liittyy ajankohtaiseen sillanylitykseen, ja sen vuoksi pyydän, että te ette puutu näihin ihmiskunnan ja planeetan ylösnousemusprosessin sivuvaikutuksiin. Tiedän, että uskotte auttavanne aikomalla ja visualisoimalla, että tulivuoret eivät purkaannu, maanjäristyksiä tapahdu, tulvia tai hurrikaaneja jne. ei tapahdu, mutta teidän täytyy ymmärtää, että siinä missä olemme planeettatason ylösnousemusprosessissa, joitakin näitä asioita tapahtuu ja täytyy tapahtua. Älkää siis yrittäkö tehdä mitään hidastaaksenne tätä luonnollista evoluutioprosessia. Siitä on huolehdittu jo korkeammilla tasoilla, ja jos kaikki rentoutuvat ja toimivat korkeasta sydämestään, nähdään, tunnetaan ja tiedetään, ettei kukaan kuole missään näissä ajankohtaisissa sillanylitykseen liittyvissä maamuutoksissa, ellei hän halua tai hänen tarvitse sitä korkeammalla sielutasolla.

Kuluneina vuosikymmeninä olen nähnyt valtavien valo-olentojen tarkoituksella ohjaavan pinnanalaisia maanjäristysenergioita toisiin fyysisiin paikkoihin, jotta olisi paljon vähemmän kuolemaa ja tuhoa. Mt. Saint Helens -vuoren purkaus 1980 oli yksi sellainen tapahtuma, jonka oli alun perin tarkoitus tapahtua massiivisena ja tuhoisana maanjäristyksenä Los Angelesissa Kalifornian syvänteessä. Toisaalta se mitä tapahtuu nyt, on erilaista siinä mielessä, että nämä maamuutostapahtumat – tulivuorenpurkaukset, maanjäristykset, tulvat, maastopalot jne. – ovat sivuvaikutuksia, kun Maa/Gaia ylittää sillan vanhoista alemmista maataajuuksista, yhteensopivien verkkoenergioiden ja vastaavan kera, uuteen ylösnousseeseen Maahan, jossa uudet, yhteensopivat korkeamman taajuuden verkot kuljettavat uusia valoenergioita.

Vuoden 2018 sateenkaarisillan ylityksen toinen aspekti liittyy vanhan alkuperäisen äidin, sydämen ja oikean aivopuoliskon Lemurian sekä myöhemmän isän, älykkyyden, vasemman aivopuoliskon Atlantiksen jakautumiseen syväksi globaaliksi erillisyydeksi ja kaksinaisuudeksi maan päällä, ihmisen oikean ja vasemman aivopuoliskon tietoisuudessa, ulkoisessa elämässä ja todellisuudessa. Nuo muinaiset Lemurian ja Atlantiksen koodit, mallit ja kaksinaisuusjäämäenergiat globaalissa ihmiskunnassa ja vanhassa Maassa hajoavat tällä hetkellä, koska uudet ja paljon korkeamman taajuuden koodit korvaavat ne kaikki. Voitteko ymmärtää korkeampaa kuin Lemuria? Korkeampaa kuin Atlantis korkeimmillaan ja parhaimmillaan? Teidän täytyy, koska olemme matkalla siihen ja enempään, kun jatkamme tämän energeettisen sateenkaarisillan ylittämistä Maan rinnalla. Päästäkää irti vanhoista uskomuksista ja tähdätkää korkeammalle, paljon korkeammalle, koska se on tulossa: ykseys, ykseystietoisuus yksilöinä ja kollektiivisesti ja ykseyselämä ja -todellisuus kaikille uudella ylösnousseella maapallolla.

Tänään on 11.5. ja ensi viikolla uusi kuu Härässä – maamerkki – tekee transiitin Uranukseen Härässä – maamerkki – ja kaikki mistä olemme puhuneet tässä, voimistuu ja kiihtyy. Miksi? Koska 2018 Maa ja me ja ihmiskunta ylittämme tämän kristallisen sateenkaarenvärisen energiasilta-alueen avaruudessa ja saavumme lopulta uuteen korkeampaan maakohtaloomme. Älkää ajatelko kuollaksenne tätä tai paljon mitään muutakaan tutulla vanhalla vasemman aivopuoliskon älykkyydellä, koska tuo alempi taajuus ei toimi uusissa korkeammissa valoenergioissa ja tietoisuudessa. Korkean sydämen tunne ja tunteenne toimivat, ja ne ovat paljon pätevämpiä tekemään korkeampaa työtä nyt, joten olkaa parhaanne mukaan ajattelematta ja tuntekaa, aistikaa ja havaitkaa käyttäen muita työkaluja, kuin vanhaa vasemman aivopuoliskon älykkyyttä. Pääsette paljon pidemmälle paljon nopeammin, jos teette näin, paljon vähemmän turhautumisen, hämmennyksen ja harvempien häiriötekijöiden kera.

Maamuutoksia tapahtuu tämän vuoden, aiemmin mainittujen syiden ja paljon muun vuoksi. Tehtävämme on elää tämä, ruumiillistaa tämä ja luottaa tähän koskaan-ennen-kokemattomaan siirtymäprosessiin vanhasta alemmasta Maasta, johon inkarnoiduimme, sateenkaarisiltaa pitkin uuteen ylösnousseeseen Maahan, jossa 5D ja korkeampi ykseys on normi yksilöille ja kollektiivisesti.

Huhtikuun alussa 2018 näin selvänäköisesti ensimmäistä kertaa suuren muutoksen valokehoni energioissa, taajuuksissa ja toiminnassa. Missään ei ole kuvia, jotka ovat lähelläkään sitä, minkä olen toistuvasti nähnyt, joten käytän tätä vanhaa kuvaa, joka minulla on ollut jonkin aikaa. Sen aaltoilevat muodot ovat oikein, mutta värit eivät. Se mitä olen nähnyt, on väriltään vaalean kellanruskeaa ja liikkuu jyrkästi ja hyvin nopeasti, tavallaan kuin nuo vanhat projektorikuvat 1960-luvun "LSD-valoshow'sta". Tämä kuva jonka näen valokehoni nykytilasta, kun minä ja me ylitämme sateenkaarisiltaa, aaltoilee ja välkkyy nopeasti kuin stroboskooppivalo, joka liikkuu jatkuvasti. Tiedän, että tämä on yhteensopiva, melkein peilimäinen kuva siitä, mitä aurinko lähettää jatkuvasti nyt. Ruumiillistamme sen, mitä aurinko lähettää, ja sitten kun riittävä määrä tätä on ruumiillistettu, mikä on tapahtunut, niin meidät ja kaikki muu vedetään energeettisesti mukana, kun ylitämme sateenkaarisillan uuteen Maahan.

Kerroin tämän vain, koska meidän kaikkien täytyy olla valmistautunut useampiin fyysisen kehon ja valokehon sisäisiin ja ulkoisiin evoluutiomuutoksiin näiden uusien kokemusten vuoksi, joita käymme kaikki läpi tänä vuonna. Muutokset valokehossamme lisääntyvät, kun etenemme, ja tästä syystä monilla meistä on ollut ylimääräistä kipua, särkyä ja painetta uusilla ja/tai vanhoilla ylösnousemusprosessin tavoilla ja keho-osissa. Odottakaa mitä tahansa, älkääkä alkako pelätä, on kyse sitten fyysisestä kehostanne, valokehostanne, Maan fyysisestä planeettakehosta tai mistä tahansa muusta. Olemme ylösnousemustiellä uusilla tavoilla ja uusilla tasoilla tänä vuonna, joten älkää viitsikö yrittää sovittaa toisten kokemuksiin sitä, mitä henkilökohtaisesti koette. Tähän vaiheeseen ei liity väärää tapaa, paitsi yritys pysäyttää se siitä pelosta, että jonkun talo palaa laavavirrasta tai romahtaa maanjäristyksistä. Evoluutioaallokko on taas korkea, mutta tällä kertaa täysin uusin tavoin meillä kaikilla, joten pysykää korkeassa sydämessänne, koska se on paras ja pätevin paikka talossa.

Denise

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net