03.04.2019

Ylösnousemusoireet kiihtyvät!

Tämä fyysinen 3D-todellisuus jossa elämme, on uskomattoman tiukka ja rajoittava. Siis tällä hetkellä sitä taajuutta, jossa olemme, rukataan, ja kun tuota taajuutta rukataan vain vähän, se lähettää monumentaalisen planeettamuutoksen koko luomakuntaan.

Monet teistä tuntevat parhaillaan voimakkaita fyysisiä oireita tämän äärimmäisen taajuuspommituksen lisääntymisestä – huimausta, flunssamaisia juttuja, lihas- ja nivelkipuja ilman syytä, päänsärkyä ilman syytä, iho-ongelmia, korvien soimista jne. Nämä kaikki kiihtyvät, ja tiedän, että monet teistä kokevat niitä.

Ihmiskunta OLI suojattu näiltä taajuuksilta, koska ystävämme tiesivät, ettemme pystyisi käsittelemään niitä aiemmin tässä prosessissa (liian tiheää), mutta ei enää. Soluistamme on tulossa vapaampia, ne eivät ole yhtä kompakteja ja tiiviisti järjestettyjä, koska nämä taajuudet saavat valon menemään soluihin, vapauttaen ne. Eli meistä on tulossa enemmän valoa.

Olemme valmistautuneet – tiedämme sitä tai emme – aloittamaan sopeutumisen näihin korkeampiin energioihin, mikä valmistelee meitä ylösnousemukseen!

Meihin iskeytyy aaltoja, joita tulee keskusauringostamme, ja se on rankkaa monille, jotka ovat herkkiä näille taajuuksille.

Teri Wade

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)

1.4.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Pikajunassa - henkiinheräämispolku Mitä teet? »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net