26.03.2018

Yleinen armahdus myönnetty - suuri sovinnonteko

Pääsiäinen, yleinen armahdus ja karmasopimuksen loppu. PALJON informaatiota virtaa kosmoksesta, kun valmistaudumme siirtymään pyhään henkiinheräämis- ja ylösnousemusaikaan ja samanaikaisesti aktivoimme oman valokehoälykkyytemme paljastamaan todellisen ja aidon Itsemme.

Puhtaaksikirjoitukset sisältävät hyvin erityisviestin mestaruuspolulla oleville – niin erityisen, että sen vahvistavat kolminkertaisesti 1) Arcturuslainen neuvostotietoisuus, 2) Elohim ja 3) Jeshua/Jeesus. Kaikki he vahvistavat syvästi transformaatiomme laajuuden ja sen, miksi tämän vuoden kolme ensimmäistä kuukautta ovat edelleen olleet HYVIN haastavia vihittäville. Tätä raporttia vaille sinun ei kannata jäädä!

Yleinen armahdus myönnetty – yleinen sovinnonteko

Tässä sitä mennään pimennyksistä päiväntasauksen läpi Merkuriuksen perääntymiseen! Tänään Merkurius on pysähtynyt … aloitamme virallisesti laajan mielen kalibroinnin, joka tarvitaan vastaamaan juuri kalibroitua sydäntä. Lähteideni mukaan tämä on kevään (pohjoisessa) "suuri tapahtuma", jota seuraa sitten tärkeä fyysisen kehon kalibrointi, ja se ulottuu koko kesän ajalle (talvi etelässä).

Monta seuraavaa viikkoa integroimme täysin uutta ihmisen sydän-mieltä, kanssaluomisen (jumalaisen mielen kanssa) todellista välinettä ja sitä mekanismia, joka tarvitaan alemman ihmiskokemuksen toimintojen ylittämiseen … kaikki tämä jotta voimme kiinnittää täysin huomion korkeampiin luomisulottuvuuksiin.

Sydän-mieli on Maan ja jumalaisten ulottuvuuksien liittymäkohta, kommunikointiportaalimme verhon tuolle puolen. Se on luotu mies- ja naispolariteettimme synteesistä, joka tekee meille mahdolliseksi ankkuroitua ykseysmatriisiin ja varmistaa asemamme viidennen ulottuvuuden Maassa … eli se on uuden ihmisprosessorin merkittävä komponentti.

Sydän-mielen aktivoinnin myötä jätämme taakse jatkuvan karmakierron kausaalimaailmassa ja siirrymme maailmaan, joka on yhdistynyt taas kaikkeen olevaiseen.

Edessä oleva vuodenaika on merkki täysin uuden maailman virallisesta alusta, maailman jossa täysivaltaisuutemme hallitsee ylimpänä. Kun poistumme erillisyysmatriisista, kutsumme takaisin myös ne erilliset sieluosat, jotka pirstoimme ollaksemme siinä.

Voidaksemme järjestellä toisen elämämme sen kokonaisuuden perusteella, kuka olemme, emme voi enää erottaa itseämme totuudestamme (lue: antaa pois mitään osaa itsestämme), ja näin yhteenkerääminen on jatkuva teema tänä vuonna, kun keräämme osiamme, jotka annoimme pois (pääasiassa toisille) kausaalisuudessa.

Tämä radikaali eheytymisprosessi on tarpeellinen palautuaksemme kokonaiseksi, ja se vaatii, että pidämme kiinni aidosta totuudestamme hinnalla millä hyvänsä … samalla kun katselemme maailman ja ympärillämme olevien transformoituvan … taipumatta, kurkottamatta ja/tai astumatta itsemme ulkopuolelle sekä etsimättä sieltä vahvistusta.

Te jotka olette mestaruuspolulla, saatatte itse asiassa huomata, että karmalautakunnat pitävät jo suurta osaa velastanne (polariteetti) selvitettynä, mutta laatustandardinne ylittävät tuon selvitystarpeen. Nuhteettomuuteen pyrkiminen on niin syvään juurtuneena ylösnousemuksen pyhien veljeskuntien vihittävien DNA:han (lisää alla olevassa osuudessa), että joidenkin täytyy vetäytyä nyt … arvioidaksemme uudelleen asemaamme ja todetaksemme, ovatko ponnistelumme turhia tai yritämmekö liikaa.

Karmavelkojen maksaminen varmistaa, että menestymme – mutta emme, jos puolustamme edelleen paikkaamme polariteetissa. Paikkasi kaksinaisuudessa loppuu silloin, kun et enää tunne yhteyttä tai kiinnostusta tarinaan omista haavoistasi tai toisten haavoista … kun et enää samaistu kärsimykseen henkilökohtaisesta näkökulmasta.

Kun tämä hetki tulee … ja se tulee … on aika satuloida hevonen, kerätä menneisyytensä palaset ja siirtyä eteenpäin. Se ei ole niin suoraviivaista, miltä kuulostaa, mutta jos tunnet tämän ratkaisun sisälläsi … eivätkä kaikki tunne (aivan vielä) … tehtävänä on nyt päästää irti kaikista velvollisuudentunteista ylisamaistua toisten kärsimykseen tai ylisuorittaa karmavastuitasi ja pelkästään ruumiillistaa varauksetta oma totuutesi.

Karmasopimuksemme on loppunut, mikä merkitsee, että olemme vapaa lopettamaan sen taistelemisen, pakottamisen ja vaatimisen, että jumalainen feminiinisyys löytää paikkansa tällä planeetalla … siis meidän ei tarvitse enää puolustaa paikkaamme elämässä valoa kantavana olentona. Olemme jo ansainneet sen – olemme jo voittaneet. On aika luoda taas.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

22.3.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net