21.12.2015

Yhdeksi tuleminen - viides chakra, ihmiset ja planeetta

Miten liittyä yhteen Gaiaan (Äiti maahan) chakrojen välityksellä, siitä kirjoittaa Suzanne Lie multidimensions.com sivustolla (suomentanut Pirjo Laine).

Sijainti: Viides chakra sijaitsee kurkussa.

Terälehdet: Tämä chakra hallitsee luovuutta ja on ensimmäinen chakra, missä voimme päästä kosketukseen korkeampien olentojen kanssa. Kurkkuchakrassa on 16 terälehteä. Numerologiassa 16 supistuu "seitsemäksi". Se on analyysin, ymmärryksen, tiedon, tiedostamisen ja meditoinnin numero.

"Seitsemän" ohjaa sisäistä fokusta, mikä on elintärkeä luovuuden itämiseen ja kommunikoidaksemme syvintä rehellistä itseämme toisten ja korkeampien olentojen kanssa. Sen haasteena on epämukavuus sisäisistä tunteista, joita ei voi ilmaista. Numero seitsemän yllyttää meitä kääntymään sisäänpäin ja yhdistämään ajatukset ja tunteet luovan ilmaisun löytämiseksi.

Sävel ja mantra: Viidennen chakran sävel on G ja mantra "ham" tai "u".

Väri: Tämän chakran väri on vaaleansininen tai vihertävänsininen.

Hallitsee: Kurkkuchakra hallitsee puhetta, kuuloa, kommunikointia, itseilmaisua, armoa ja korkeamman itsen kuuntelemista. Tämä chakra yllyttää meitä löytämään itsemme, kommunikoimaan sitä luovuutemme kautta ja käyttämään korkeampien tunteidemme luovaa voimaa tietoisuutemme siirtämiseksi korkeampiin ulottuvuuksiin.

Aisti: Viides chakra hallitsee kuuloaistia. Aivan kuten meidän täytyy oppia kuulemaan sisäinen itsemme, meidän täytyy myös oppia kuulemaan toisia.

Astrologinen merkki: Kaksoset ja sen hallitsija Merkurius keskittyvät kommunikointiin. Monet ihmiset joilla on aurinko Kaksosissa, nauttivat esiintymisestä ja muusta luovasta kommunikoinnista. Kaksoset ovat usein hyvin analyyttisiä. Heidän kaksinainen luonteensa tekee heistä hyvin seurallisia ja samaan aikaan hyvin eristäytyviä.

Elementti: Tämän chakran elementti on eetteri. Viides chakra on ensimmäinen, mitä hallitsevat korkeammat aistit, mikä vaatii tämän chakran voimaa keskittymään enkelimaailman jäseniin.

Tietoisuus: Viides chakra ohjaa huomiomme ylempään kolmanteen ja neljänteen ulottuvuuteen. Tietoinen mielemme hallitsee vielä sitä kovasti, mutta sillä on pääsy kollektiivitietoisuuteen. Kun tämä chakra on tasapainossa, yksilötietoisuutemme on kehittynyt henkilökohtaisesta ja ryhmätietoisuudesta kansalliseksi tietoisuudeksi.

Henkilökohtainen aikajana: Tämä chakra edustaa aikuiselämää. Tässä vaiheessa itsetunto on vakiintunut riittävästi, jotta olemme täysin vastuullinen ja voimme muodostaa pitkäaikaisia suhteita. Jos voimme käyttää tämän chakran voimaa, voimme oppia kääntymään sisäänpäin määritelläksemme tunteidemme lähteen. Silloin voimme kommunikoida tehokkaasti henkilökohtaisia kokemuksiamme toisille. Kyky kääntyä sisäänpäin ja yhdistyä sisäiseen opastukseemme ennen kommunikointia toisen kanssa luo todellisen läheisyyden, koska se perustuu syvimpään sisäiseen totuuteemme.

Yhteiskunnallinen aikajana: Paras kurkkuchakran edustama aikakausi on uusi aika – nykyaikamme. Tänä aikana haasteenamme on siirtyä kansallisesta fokuksesta planetaariseen fokukseen. Tämä kollektiivitietoisuus yllyttää kansallistietoisuuden yksilöjä laajentamaan tietoisuuttaan.

Voidaksemme kohdata edessämme olevat haasteet – kuten saastuminen ja kyky lopettaa tuntemamme elämä ydinsodalla – on aika oivaltaa, että olemme kaikki tässä maailmassa yhdessä. Kohtaamme tällä hetkellä monia haasteita, joita emme olisi voineet kuvitella menneisyydessä. Meidän on kaikkien käännyttävä sisäänpäin ja kutsuttava korkeinta opastustamme, jotta voimme ilmaista ratkaisujamme rehellisesti, tehokkaasti ja luovasti.

Palvonta on tämän chakran kautta laajentunut yhdestä miespuolisesta Jumalasta, joka on ihmisen lailla vihainen ja kostonhimoinen ja joka elää turvallisesti kaukana taivaassa, käsitykseen Jumalasta, mikä sisältää maskuliini- ja feminiinipolariteetin sekä koko luomakunnan – Jumala/Jumalatar/Kaikki olevainen.

Umpirauhanen: Tämän chakran umpirauhanen on kilpirauhanen. Se on perhosenmallinen rauhanen, mikä kietoutuu henkitorven etupuolen ympärille, aivan Aatamin omenan yläpuolella. Se tuottaa hormoneja, jotka vaikuttavat periaatteessa kaikkiin elimiin ja kudoksiin ja jokaiseen soluun kehossa.

Kilpirauhasen hormonit säätelevät kehon aineenvaihduntaa ja elintoimintaa, mikä vaikuttaa sydämen sykkeeseen, kolesterolitasoon, kehon painoon, energiatasoon, lihasvahvuuteen, ihon kuntoon, kuukautisten säännöllisyyteen, muistiin ja moniin muihin tiloihin. Toisin sanoen kilpirauhanen kommunikoi koko kehon kanssa ja sillä on paljon tekemistä yleisen terveyden ja hyvinvoinnin säätelyssä.

Hermopunos: Tämän chakran hermopunos on "nielupunos". Se kontrolloi kurkkua, hartioita, käsivarsia ja ääntä.

Puhdas: Kun tämä chakra on puhdas, meillä on hyvä kommunikointi, ilmaisu, luovuus, inspiraatio ja positiivinen vuorovaikutus toisten kanssa. Aineenvaihdunta on terve, kolesterolitaso hyvä, meillä on vitaalienergiaa ja tunnemme olevamme vahva fyysisesti ja psyykkisesti. Olemme inspiroitunut ilmaisemaan korkeampaa itseämme ja elämäämme rikastaa luova ilmaisu ja "viihde". Suhteemme perustuvat totuudenmukaiseen kommunikointiin ja todelliseen läheisyyteen.

Epäpuhdas: Kun viides chakra on epäpuhdas, meillä on usein kuulo-ongelmia, kurkku- ja/tai ääniongelmia, yskimistä, änkytystä, huono aineenvaihdunta, kilpirauhasongelmia ja flunssaa. Luovuutemme on tyydyttämättä ja saatamme olla kyllästynyt ja kyllästyttävä. Meillä on ehkä ongelmana liian kovaa puhuminen tai pelkäämme puhua suoraan. Suhteemme voivat kärsiä huonosta kommunikoinnista ja läheisyydenpuutteesta. Olemme inspiroitumaton ja ilman yhteyttä henkiseen opastukseemme.

Maachakra: Äiti Maan viides chakra on Mt. Shasta Kaliforniassa. Se on pitkään tunnettu henkisenä pyörteenä ja siellä on pidetty monia retriittejä ja seminaareja. Metafyysisesti muinaisten lemurialaisten on sanottu eläneen neljännessä ulottuvuudessa Mt. Shastan alla. Se on USA:n korkein vuori ja inspiroiva huippu.

Ulottuvuudet: Kurkkuchakra hallitsee ylempää kolmatta ja neljättä ulottuvuutta. Kiduttavat tunteemme voivat vetää meidät alemman astraalitason painajaisiin. Siksi ennen kuin voimme aloittaa sisäiset matkamme sisäisten todellisuusulottuvuuksien läpi, meidän täytyy selvittää "tunneli" oman pimeän puolemme läpi, mikä on alemman astraalin manalassa. Kun olemme tehneet sen, olemme avanneet tietoisuutemme ihmeelliseen sisäiseen maailmaan, mikä on todellinen, itse asiassa todellisempi kuin se harhakuvamaailma, mikä on fyysinen todellisuutemme.

Yhteenveto: Kurkkuchakra on ensimmäinen askel sen tunnistamiseen, että olemme kaikki Jumalia ja Jumalattaria koulutuksessa. Kuin pieni siemen joka putoaa kukasta, tulemme kolmanteen ulottuvuuteen oppimaan omaksi kukaksemme kasvamista. Löydämme monia vastoinkäymisiä, kun maaperä on usein kuiva ja hedelmätön. Kuitenkin sisäisten ja ulkoisten konfliktiemme kohtaamisen avulla kasvamme korkeammaksi luovaksi itseksemme.

Henkilökohtainen luovuutemme ei rajoitu siihen, mikä on yhteiskunnallisesti määritelty joksikin taidemuodoksi. Jokainen elämämme alue vaatii luomisvoimamme kommunikointia. Miten vaikeaa on löytää tapa opastaa rakastavasti pientä lasta tai käsitellä ahdasmielistä opettajaa? Monet ihmiset saattavat sanoa: "En ole luova." Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta! Kurkkuchakra sisältää luovan ilmaisuvoiman, mikä on syntymäoikeutemme. Kaikki ovat luovia. Jos olemme kadottaneet yhteyden luovaan ITSEEMME, se on suurimpia menetyksiä, minkä voimme kärsiä.

Mutta tietenkin, miten voimme kadottaa sisäisen itsemme? Emme voi! Ovi sisäiseen itseemme on aina ulottuvilla. Ainoastaan parantamaton tuskamme ja pelkomme sulkee ja lukitsee tuon oven. Jos emme pysty avaamaan tuota ovea, ensimmäiseksi meidän on etsittävä joku, joka voi auttaa meitä kommunikoimaan ITSEMME kanssa, mikä odottaa meissä jokaisessa.

Kirjoittanut/kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net