15.01.2016

Yhdeksi tuleminen - kuudes chakra, ihmiset ja planeetta

Miten liittyä yhteen Gaiaan chakrojen välityksellä, siitä kirjoittaa Suzanne Lie multidimensions.com sivustolla (suomentanut Pirjo Laine).

Sijainti: Kuudes chakra joka tunnetaan myös otsachakrana, sijaitsee silmien välissä otsan keskellä.

Terälehdet: Tässä chakrassa on 96 terälehteä. Nämä kääntyvät terälehdet nopeutuvat pyörteeksi, kun kolmas silmä on avautunut.

Sävel ja mantra: Tämän chakran sävel on A ja mantra "aum", "om" tai "mmm". Monet traditiot käyttävät om-mantraa theta-aaltotietoisuuden saavuttamiseen.

Väri: Otsachakran väri on indigo. Nyt syntyviä lapsia sanotaan "indigolapsiksi", koska he syntyvät kolmas silmä täysin auki. Haasteenamme on suojella näitä lapsia vaaralliselta maailmaltamme, kunnes he ovat riittävän vanhoja tulemaan johtajiksemme.

Hallitsee: Kuudes chakra hallitsee intuitiota ja mielikuvitusta ja se liittyy henkiseen elämänkatsomukseen liittyviin tietoisuutemme osiin. Tämä chakra tunnetaan joskus "hengen kotina", kun sillä on kyky informoida meitä tekojen taustalla olevista motiiveista. Kuudennen chakran kautta voimme tarkkailla ulkoista elämänteatteria sisäisestä näkökulmasta. Tämä chakra hallitsee myös sisäistä näkökykyä. Meditoimalla otsachakraa voimme saada suurta inspiraatiota ja näyn tarkoituksestamme ja kohtalostamme.

Tämä chakra hallitsee unia. On kolmenlaisia unia:

1. Tiedostamattomat unet, jotka tuovat vanhoja ongelmia alitajunnasta, jotta voimme saada selkeämmän ymmärryksen siitä, miltä meistä oikeasti tuntuu, sen sijaan miltä meistä pitäisi tuntua. Voimme hahmottaa nämä unet painajaisiksi tai tilaisuuksiksi olla tietoinen omasta pimeydestämme, jotta se voidaan parantaa ja vapauttaa.

2. Tietoiset unet, mitkä ovat usein pukuharjoituksia siihen, mitä teemme tai yritämme tehdä valveilla. Näiden unien jälkeen meistä saattaa tuntua väsyneeltä, ikään kuin olisimme tehneet töitä koko yön, ja tavallaan olemmekin.

3. Supertietoiset unet, mitkä sallivat meidän saada valvematkoja sisäisten tasojen läpi. On tärkeää kirjoittaa näitä unia ja integroida ne jokapäiväiseen elämäämme, sillä ne ovat itse asiassa henkistä opastusta.

Vaikkei unta muistettaisikaan, se vapauttaa silti psyykkistä jännitystä. Tutkimus on osoittanut, että ihmisistä jotka ovat saaneet riittävästi unta, muttei heillä ole ollut unia, tulee eksyneitä ja psyykkisesti häiriintyneitä. On vielä hyödyllisempää, jos opimme muistamaan tärkeät unemme, koska ne antavat meille tärkeää informaatiota ITSESTÄMME.

On kaksi tehokasta tapaa muistaa unia. 1) Sanomme itsellemme nukahtaessa: "Muistan uneni." 2) Ennen kuin avaamme silmät aamulla, kerromme itsellemme unet. Tämä toiminta siirtää unet oikean aivopuoliskon kuvista vasemman aivopuoliskon kielialueelle. Sitten voimme usein muistaa unen riittävän pitkään kirjoittaaksemme sen. Joitain unia ei ole vaikea muistaa ja ne itse asiassa kummittelevat meille, kunnes ymmärrämme täysin niiden merkityksen.

Aisti: Kaksi viimeistä chakraa hallitsee korkeampia aistejamme. Kuudes chakra hallitsee telepatiaa, empatiaa, yliaistillisia havaintoja ja muita kykyjä, jotka ovat latenttina siinä 85%:ssa aivoistamme, mitä emme normaalisti käytä.

Astrologinen merkki: Jousimiehen/Jupiterin kokonaisvaltainen ajattelu ja sisäisten vastaavuuksien oivaltaminen, Vesimiehen/Uranuksen jumalaisesti inspiroitunut ajattelu, korkeampi tieto ja intuitiovälähdykset sekä Kalojen/Neptunuksen mielikuvitus, intuitio ja pääsy sisäisiin totuuksiin omistautumisen kautta hallitsevat tätä chakraa.

Elementti: Kahden viimeisen chakran elementit ovat metafyysisiä tai fyysisyyden ulkopuolella. Kuudes chakra hallitsee henkistä näköä ja sisäistä ääntä.

Tietoisuus: Tämä chakra hallitsee kolmannen ulottuvuuden tietoisuuden laajentumista sisältämään tietoisen havainnon neljännestä ulottuvuudesta. Tämä merkitsee, että muistamme sisäiset matkamme unessa tai meditoidessa. Se merkitsee myös, että opimme integroimaan saamamme inspiraation, valaistumisen ja tiedon jokapäiväiseen fyysiseen elämäämme.

Henkilökohtainen aikajana: Otsachakra edustaa elämänvaihetta, missä olemme itsemme oivaltaneita aikuisia ja olemme oppineet elämään harmoniassa laajentuneen ITSEMME ja toisten kanssa. Koska elämme kolmannessa ulottuvuudessa, tämä ei merkitse, ettei meillä ole koskaan ongelmia – paremminkin emme näe niitä ongelmina.

Sen sijaan koemme elämän vaikeudet vihkimyksinä, joiden kautta voimme kasvaa ja laajentaa tietoisuuttamme. Oivallamme, että todellinen itsemme on moniulotteinen olento, joka "singonnut" hologrammin ydinolemuksestaan alempiin ulottuvuuksiin keräämään kokemuksia. Itsensä oivaltanut aikuinen tuntee yhteyttä Kaiken olevaisen kanssa ja tiedostaa vastuut tuosta yhteydestä.

Yhteiskunnallinen aikajana: Otsachakraa parhaiten edustava aikakausi on toivottavasti lähitulevaisuus. Jos voimme selviytyä tämän päivän haasteista ja yhdistyä maapallon, lady Gaian, tietoisuuteen, koemme planeettasivilisaation syvän liiton. Tällä hetkellä tuo mahdollisuus näyttää vähän ankealta, mutta meidän täytyy muistaa, että pimein hetki on juuri ennen aamunkoittoa.

Meille on informoitu monia vuosikymmeniä, että olemme siirtymässä kultaiseen aikaan, missä elämme jatkuvassa yhteydessä moniulotteisen ITSEMME kanssa. Meitä on monia, joilla on tuo kokemus nyt vuonna 2001, mutta on monia enemmän, joilla ei ole. Jos voimme tietoisesti yhdistyä Jumalaan/Jumalattareen/Kaikkeen olevaiseen ja antautua tuohon ykseyteen, olemme vapaa tämän hologrammin pelosta ja valitsemme todellisuuden, missä siirrymme tietoisesti neljännen ja viidennen ulottuvuuden maapallolle.

Umpirauhanen: Kuudennen chakran umpirauhanen on aivolisäke. Tästä rauhasesta puhutaan syvällisesti artikkelissa "Opening the Thrid Eye".

Hermopunos: Tämän chakran hermopunos on kaulavaltimopunos, mikä hallitsee kasvojen, onteloiden, näkökyvyn ja kuulon hermoja.

Puhdas: Kun tämä chakra on puhdas, älylliset ja psyykkiset kykymme ovat parantuneet. Muisti on hyvä ja havainnot täsmällisiä. Koska kykenemme tietoisesti kulkemaan sisäisen todellisuutemme korkeammissa ulottuvuuksissa, visualisointikyky vahvistuu, mielikuvitus laajenee ja pystymme projisoimaan visioitamme ja mielikuviamme ulkoiseen maailmaan. Ontelomme ovat puhtaat ja kuuloa ja näköä vahvistaa kyky käyttää luontaisia sisäisiä aisteja voimistamaan sitä informaatiota, mitä saadaan viidellä fyysisellä aistilla.

Epäpuhdas: Kun kuudes chakra on epäpuhdas, meillä on vaikeuksia keskittyä elämään, meillä voi olla mielenterveysongelmia, saatamme olla irrallaan toisista ja etäinen ja kärsimme järjen lamaantumisesta. Meillä saattaa olla päänsärkyä ja epäselvää ajattelua sekä ontelo-ongelmia ja näkö- ja kuulo-ongelmia.

Maachakra: On sopivaa, että maapallon kuudes chakra sijaitsee Himalajalla Tiibetissä, koska tällä alueella on aina vaalittu tietoisuuden laajentumista ja matkustettu todellisuuden sisäisille, korkeammille tasoille.

Ulottuvuudet: Otsachakra hallitsee laajentuneen tajuntamme theta-aaltoja sekä älyllistä ja psyykkistä erinomaisuutta. Tämä chakra edustaa ITSESTÄMME löytyvien korkeampien ulottuvuuksien tietoista tutkimista. Meditoimalla kuudetta chakraa voimme avata tajuntamme sisältämään ulottuvuudet neljännestä viidennen ulottuvuuden kynnykseen.

Yhteenveto: Kuudes chakra edustaa ensimmäistä askelta matkallamme Kotiin. Kun tämä chakra on auki, korkeammat aistimme aktivoituvat ja havaintomme elämästä laajenee. Emme enää rajoita itseämme fyysisiin sääntöihin erillisyydestä toisiin ja ITSEEMME. Emme enää koskaan koe fyysistä elämää samalla tavalla, koska emme voi rajoittaa itseämme maallisen elämän laatikoihin.

Matkamme on alkanut ja jumalainen tyytymättömyys valtaa meidät, jos yritämme kääntyä pois suuremmasta elämästämme. Onneksi palkkiona on, että luovuutemme paranee kovasti, kun pääsemme käsiksi inspiraation ja valaistumisen sisäiseen varastoomme. Nyt etsimme sisältä vastauksia ja käytämme ulkoisia resursseja vahvistuksen saamiseen, ei ainoana informaatiolähteenämme. Ovi viidenteen ulottuvuuteen on raollaan ja tunnemme houkutusta astua sisään.

Maallinen elämä kutsuu meitä jatkamaan niin kuin ennen, muttemme pysty. Olemme erilainen ja tätä erilaisuutta on ilmaistava ulkoisessa maailmassa voidaksemme löytää rauhan. Etsimme sisältä ja ulkoa löytääksemme elämän, mikä sopii tähän uuteen värähtelyyn, minkä olemme löytäneet sisältä. Työpaikat muuttuvat, ystävät muuttuvat ja suhteet muuttuvat.

Lopulta löydämme uusia työpaikkoja, ystäviä ja suhteita, jotka voivat hyväksyä suuremman itsemme ja arvostaa sitä, ja onnellisesti on niitä, jotka pysyvät todellisina kumppaneinamme. Laajentuneilla resursseilla löydämme toisia auttamaan, kun me vuorostaan autamme muita.

Olemme astuneet polullemme sieluun ja olemme menossa Kotiin – Kotiin ITSESSÄMME.

Kirjoittanut/kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Kovaa rakkautta Uuden todellisuuden piirustus »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net