03.06.2018

Vuoden 2018 "suuri aalto"

Kun siirrymme Kaksosten muutamiin ensimmäisiin päiviin, täytyy sanoa, että minusta tuntuu paremmalta kuin pitkään aikaan. Energia-aalto rullaa edelleen läpi, mutta intensiivisyys on tasoittunut, vaikka tänään minulla oli yksi sellainen "techicolor-HD-päivä", jolloin kaikki näyttää kirkkaammalta ja suuremmalta ja melkein pakahduttavalta. Kerron vain itselleni, että tämä on 5D ja kaikki on ok.

Minusta tuntuu, että muutaman seuraavan viikon, kun siirrymme päivänseisausta kohti, ratsastamme edelleen näillä "säätöaalloilla". Vuoden 2018 "suuri aalto" alkaa kerätä energiaa 26.–27.7. paikkeilla, kun siirrymme Leijonaporttiin. Tätä täydentää täydellinen kuunpimennys Vesimies-Leijona-akselilla. Ja kyllä, se on erityislaatuinen. Ilmeisesti se on vuosisadan pisin kuunpimennys kestäessään 1 tunnin 43 minuuttia. Olen melko varma, että tämä sallii timanttivalotsunamin aloittaa planetaarisen uuden vuoden ja avata Leijonaportti-portaalin.

Voi kyllä … asioista on tulossa hyvin mielenkiintoisia tässä muutoksessa. Muista hengittää syvään ja nauttia kyydistä! Tämä on uuden Maan tulemista sisään, ja se lupaa tuoda meille uuden elämän ja uuden unelman. Päästä irti vanhasta ja vanhoista odotuksista ja ole avoin ottamaan avosylin vastaan uusi kaikissa muodoissaan ja kaikissa siunauksissaan!

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com) (Facebook)

25.5.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net