22.09.2018

Vuoden 2018 nopeutunut maailmojen eroaminen

"Olen käyttänyt paljon rahaa vuosien saatossa ihmisiin, jotka väittävät kykenevänsä auttamaan henkisissä ongelmissa. Tiedän nyt, että teemme sen itse, mutta minua ärsyttää, että haaskasin rahaa näihin tyyppeihin. En pysty näkemään, niin kuin sinä, mutta tunnen asioita intuitiivisesti. Kuitenkin viime viikolla tunsin, että olen tulossa hulluksi! Minuun on iskenyt kaikki ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessin oireet kerralla.

Päässäni on sykkinyt, ja luulin, että pää räjähtää, on ollut kuumia aaltoja, pahoinvointia, flunssan kaltaisia oireita ja sydämentykytystä, olen itkenyt yhtenä hetkenä ja sitten seuraavana ollut niin vihainen, että voisin huutaa, mutten tiedä syytä. En halua olla kenenkään kanssa, ja sitten tunne yksinäisyyttä. Tunnen vainoharhaa ja ajattelen, että kaikki ovat minua vastaan – sitten kaikki muuttuu normaaliksi seuraavassa hetkessä! En ole koskaan ennen tuntenut tätä kaikkea tällä tavalla, ja yritän mennä virran mukana ja selviytyä siitä. Onko sinulla muuta vastausta tähän, kuin meneminen korkeaan sydämeen jne.? –Linda P."

Tämä sitaatti tuli kommentista, jonka Linda P. kirjoitti toiseen artikkeliin muutama päivä sitten. Koska se heijastaa ylösnousemusprosessin nopeutumista ja voimistumista, sen sivuvaikutuksia ja maailmojen eroamista 2018, halusin ottaa sen mukaan tähän artikkeliin. Olen varma, että monet voivat samaistua Lindan mainitsemiin sivuvaikutuksiin. Syyskuu on tähän mennessä aiheuttanut epätavallisen voimakasta päänsärkyä ja painetta, jota tulee päälaen yläpuolelta; on myös muita ylösnousemuksen sivuvaikutuksia, mutta pää- ja ruuansulatusongelmat ovat olleet erittäin ankaria taas viime aikoina. Tämä pääkipu oli niin voimakasta tänään (16.9.), että sitä voi verrata migreeniin, ja minun täytyi maata koko päivä jääpusseja pään päällä ja niskan takana yrittäen päästä siitä läpi. Sitten noin klo 18 PDT tänä iltana tämä kova pääkipu loppui yhtäkkiä. Älkää kuitenkaan menkö ansaan, koska lisää on tulossa, joten levätkää ja nukkukaa, kun voitte.

Sain yhtenä päivänä myös sähköpostin joltain muulta, joka kertoi kamalasta kokemuksestaan muutama päivä sitten ajaessaan kotiin. Kutsumme häntä S:ksi. Kun hän ajoi kotiin, jokin pieni syöksyi yhtäkkiä tielle hänen eteensä. Hän ei tiennyt, mikä se oli, ja pysähtyi katsomaan. Hän löysi kuolleen kissanpennun, johon hän oli tahattomasti osunut, ja koska hän rakastaa eläimiä ja hänellä itsellään on monta kissaa, sen tajuaminen että oli vahingossa tappanut kissapennun, oli hänelle järkytys, kuten olisi ollut useimmille meistä.

Ensisilmäyksellä tämä kokemus tuntui todella kamalalta "onnettomuudelta", mutta kun S käsitteli tuskansa, syyllisyytensä ja nopeasti lisääntyvän masennuksensa, yleisen tunne- ja ajatustasapainottomuuden ja myös itsemurha-ajatukset, joita aiheutui kissanpennun tappamisesta vahingossa, parin päivän kuluessa hän alkoi oivaltaa, että hän oli ollut todellisuudessa pimeystiimin hyökkäyksen kohteena. S yritti saada apua eri ihmisiltä - välitöntä apua kissanpennulle, tunnetukea tyttäreltään kaikessa siinä, mitä S tunsi, jne., mutta ehdottomasti kukaan ei pystynyt auttamaan häntä mitenkään. Tämä koko tapahtuma oli pimeystiimin suunnittelema S:lle, eikä keneltäkään tulisi yhtään tukea, mikä jätti hänet yksin elämään kaiken tämän läpi.

Koska olen itse käynyt tämän läpi monia kertoja ja kirjoitin yhdestä tapauksesta eläinsuojasta adoptoimaani kissapentuun liittyen vuoden 2003 paikkeilla artikkelissa "A Lightworker's Mission: The Journey Through Polarity Resolution", tiesin tarkkaan, mitä S kävi läpi. Riuduttava sydänsuru, tunnetuska, herpaantumaton syyllisyys ja lopulta viha, kun oivalsin, että olin ollut hyökkäyksen kohteena ja adoptoimaani kissanpentua oli siihen, olivat melkein liikaa. Jos elää ylösnousemusprosessia edelläkävijänä, valotyöntekijänä, verkkotyöntekijänä, ruumiillistajana jne., näiden ei-fyysisen pimeystiimin ei-ihmisolentojen – mukaan luettuna tiheät ja tietämättömät fyysiset ihmiset – hyökkäyksistä tulee valitettavasti normi.

Pimeystiimi – negatiiviset muukalaiset, demonit, entiteetit ja negatiiviset ihmiset – saavat meidät kiinni siellä, missä asumme, missä tunnemme, haavoitumme ja pelkäämme eniten. Ne käyttävät sitä, mitä rakastamme ja minkä pelkäämme vahingoittavan meitä, saadakseen meidät masentumaan ja miettimään itsemurhaa, ja ne yrittävät estää meitä elämästä ylösnousemusprosessia, joka kohottaa automaattisesti fyysisiä ja ei-fyysisiä maailmoja ja todellisuuksia. Ne tekevät kaikkensa jarruttaakseen ylösnousemusprosessia ja meitä, jotka ankkuroimme sitä, tai parhaimmillaan saadakseen mahdollisimman paljon ihmisten generoimaa tunnepolttoainetta. Ne ovat aiheuttaneet tarkoituksella tuskallisia "onnettomuuksia", millaisen S koko kissanpennun kanssa, sekä muita negatiivisia ja tuskaa tuovia tapahtumia näiden ylösnousemusvuosien aikana.

Pimeystiimi aiheuttaa tarkoituksella negatiivisia ja tuskantäyteisiä tapahtumia ja ohjaa niitä tietyille yksilöille, koska heidän on helppoa manipuloida tiheitä, matalan tietoisuuden ihmisiä, eläimiä ja hyönteisiä hyökkäämään ja vahingoittamaan fyysisesti, tunteellisesti ja mentaalisesti ja haavoittamaan, horjuttamaan ja suistamaan raiteiltaan ihmisiä. He käyttävät sinua vastaan ihmisiä, lemmikkejä ja asioita, joita rakastat, asioita ja ihmisiä joita vihaat, ja asioita ja ihmisiä joita pelkäät, ja muuta. Ratkaisu? Kehitä itsesi matalavärähteisen ja egopohjaisen "tarvitsevan" rakkauden, pelon ja vihan yli.

Koska S on ollut yksi lukijoistani vuoden ja hän lähettää sähköpostia käydessään läpi vakavia tilanteita, kuten tämä ja muut, tiedän melko hyvin, missä kohtaa hän on henkilökohtaisessa ylösnousemusprosessissaan. Kun hän kirjoitti minulle muutama päivä sitten tästä kokemuksestaan, olin vaikuttunut, että hän oli itse löytänyt, että koko tämä tapahtuma – sen joka aspekti – oli ei-fyysisen pimeystiimin suunnittelema ja aiheuttama ja sitä käytettiin hänen kimppuunsa hyökkäämiseen, yrittäen vetää hänet takaisin tiheään pimeyteen. Se ei toiminut, ja S selvisi tästä brutaalista negatiivisesta hyökkäyksestä itse ja on voimaantuneempi ja valontäyteisempi kuin ennen. Sellaista on edelläkävijöiden elämä, jotka elävät ylösnousemusprosessia, ruumiillistumisprosessia ja maailmojen eroamista. Hyvin tehty, S – tosiaankin hyvin tehty, jatka samaan malliin.

Jaoin näiden kahden naisen sanat ja kokemukset osoittamaan kehon voimistuneet ja nopeutuneet seuraavan tason fyysiset sivuvaikutukset, joita käymme läpi 2018, ei-fyysisen ja fyysisen pimeystiimin negatiivisten hyökkäysten lisääntymisen ja voimistumisen sen vuoksi ja maailmojen eroamisen. Nämä energiat ja henkilökohtaiset kokemukset, jatkuvat vihkimystestit – sekä positiiviset että negatiiviset, sekä hetkellisesti kohottavat että hetkellisesti murskaavat – ovat olleet hemmetin ylösnousemusprosessin käyrien yläpuolella koko vuoden 2018, mikä tuo meidät tämän artikkelin ytimeen.

Muutaman kuluneen vuoden päässäni on elänyt yksi korkeamman tietoisuuteni symbolisista, sarjakuvamaisista kuvista. Osaisinpa vain piirtää paremmin! Siinä viisi ensiruumiillistajaa tms. (muista, kaikki tämä yksinkertaisessa sarjakuvamuodossa) työnsivät puutuolia, jolle he kaikki yrittävät päästä ruuvatakseen hehkulampun. Jep, se on henkinen vitsi: miten monta ensiruumiillistajaa vaaditaan uuden hehkulampun ruuvaamiseen? Vastaus? Vähemmän kuin arvaisi. Siis, symbolisen sarjakuvan myötä sieluni silmissä ja korkeassa sydämessäni, pääsemme tämän kaiken seuraavaan kerrokseen.

Olen tiennyt vuoden 2012 jälkeen, että mitä lähemmäs ensiruumiillistajat tms. pääsevät tuota maagista alkemista käännekohtaa, jossa he ruumiillistavat riittävästi kristallista Kristus-taajuutta henkilökohtaisessa ruumiillistumisprosessissaan, sitä lähemmäs "Tapahtumaa" – kutsutaan sitä niin – tuo ryhmä tuo kaikki muut. Lisäksi, mitä enemmän jokainen ruumiillistaja ruumiillistaa kristallista Kristus-taajuutta itseensä, sitä enemmän kristalli-DNA aktivoituu automaattisesti heissä. Hyvin yksinkertaisesti sanottuna, mitä enemmän kristallista Kristus-taajuutta yksilö on ruumiillistanut, sitä enemmän kristallisia DNA-koodeja yhdistetään ja aktivoidaan, ja tämän ja muun vuoksi ulkoinen todellisuus seuraa automaattisesti perässä. Mitä enemmän yksittäiset ruumiillistajat ruumiillistavat, sitä nopeammin ulkoinen fyysinen ja ei-fyysinen todellisuus heijastaa tätä evoluutiota, jota tämä ryhmä tarkoituksella ruumiillistaa, kylvää ja ankkuroi fyysiseen Maahan fyysisen kehonsa ja tekojensa kautta.

Siinä on tolkkua, miksi pimeystiimille tulee vaikeaksi pysäyttää ensiruumiillistajia. Siinäkin pitäisi olla tolkkua, miksi "Tapahtuma" on tulossa. Siinäkin pitäisi olla tolkkua, että sarjakuvamaisessa hehkulamppusymbolismissani on enemmän tolkkua. Olemme tänä päivänä lähempänä kuin koskaan sitä riittävää määrää ruumiillistuneita yksilöjä, joilla on kristallista Kristus-taajuutta ja riittävästi yhteensopivaa uutta aktivoitua kristalli-DNA:ta käynnistämään ne luonnolliset ulkoiset muutokset, joita jotkut kutsuvat "Tapahtumaksi".

Miten monta ruumiillistunutta ensiruumiillistajaa tarvitaan ruuvaamaan uusi hehkulamppu? Niin monta, kuin on tänä päivänä. Valmiina vuoden 2018 viimeisen neljänneksen kuukausiin ja ekstravoimakkaisiin ruumiillistumistoimintoihin, vapaudentuojatoverit? Joka ylösnousemusvuosi syyskuun 9. päivästä seuraavan vuoden tammikuun 1. päivään – syyskuu, lokakuu, marraskuu ja joulukuu – on tullut aina vain intensiivisempi ja monimutkaisempi energeettisesti.

Mutta koska 2018 on ollut 2018, tämän vuoden viimeisen neljänneksen kuukaudet ja jatkuvan ylösnousemus- ja ruumiillistumisenergian tehtävät ovat muuta, mitä on tapahtunut aiemmin. Ne jotka ovat valmiita ruumiillistumaan, jatkavat sen tekemistä, mikä tuo jatkuvasti "Tapahtumaa" lähemmäs fyysistä ilmentymistä. Vapaaehtoisessa inkarnoitumisessasi fyysiseen 3D-tiheyteen ja kaiken sen tekemisessä, mitä olet tehnyt, on toivottavasti vielä enemmän tolkkua sinulle, ja myös siinä, miksi pimeystiimi on roikkunut fyysisessä ja eteerisessä perseessäsi pahimmalla tavalla ensimmäisestä hetkestä saakka.

Kyse on teistä, on aina ollut, ensiruumiillistajat, edelläkävijöiden edelläkävijät ja edelläkävijät, minkä vuoksi on ollut hyvin rankkaa, tuskallista, vaarallista, herpaantumatonta, kiitoksetonta, eristävää ja hyvin vaikeaa. Tulimme vapaaehtoisesti tiheään, negatiiviseen, fyysiseen helvettiin maan päälle, tarkoituksena vapauttaa se ja sen asukkaat niistä pimeystiimin muukalaisista, demoneista ja ihmissätkynukkien negatiivisista kontrolloijista, joita ihmiset eivät ole tienneet edes olevan pitämässä heitä vankina. Olemme eläneet ja toteuttaneet suurimman jumalaisen soluttautumis- ja elpymisvallankaappauksen ikinä, ja meitä on vihattu täällä ja melkein kaikki ovat hyökänneet kimppuumme toistuvasti sen vuoksi. Se on, mitä se on, tai pitäisi sanoa "mitä se on ollut", koska tämä negatiivisuus on tulossa loppuun näiden monien yhdistyneiden asioiden vuoksi. Ylösnousemusprosessi, ruumiillistumisprosessi, maailmojen eroaminen ja pieni ensiruumiillistujaryhmä, joka on lopultakin nyt hyvin lähellä tuon evolutionäärisen yhdistymistason saavuttamista itsessään, kääntää automaattisesti katkaisimesta auringossa ja muissa paikoissa ja saa aikaan välittömän ulkoisen massaevoluutioTapahtuman kaikille.

Mutta ensimmäiset edelläkävijät, meidän täytyy elää ja ruumiillistaa vuoden 2018 loppuosa ja antaa sen jatkuvasti muuttaa kehoamme ja olemustamme dramaattisesti. Tavalliseen tapaan, toisin sanoen, se on vain saavuttanut tämän seuraavan tason ja tunnemme kukin sen enemmän kuin koskaan. Teemme saman nyt lähestyvien päiväntasausenergioiden kanssa 22.9.2018. Älä fiksoidu tai sekoa tai tunne painetta olemisesta yksi ensimmäisistä, jotka ruuvaavat tuon uuden hehkulampun. Tiesimme, mihin ilmoittauduimme, ja olemme hyvin lähellä sitä nyt, mutta on vielä henkilökohtaista sisäistä työtä ja transformaatiota, joka meidän täytyy käydä läpi ensin. Kyllä, tämä seuraava taso sattuu pahemmin, mitä olemme jo käyneet läpi, mutta mitä on pieni lisäpaine ja -tuska ja kehomme jatkuva valojen välähteleminen ja vilkkuminen siitä, että saamme vähän enemmän Lähdettä itseemme sen vetämiseksi tänne? Pysy fokusoituneena siihen, mitä käyt läpi ja miksi, äläkä ole huolissasi mistään muusta. Elä se, ole se, säteile sitä ja auta jatkuvasti sen tuomisessa.

Denise

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

16.9.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net