21.12.2015

Vuoden 2015 lopun energiayhteenveto - missä olemme?

Kun vuoden 2015 loppu lähenee, on hyvä aika puhua siitä, missä tarkkaan ottaen olemme tällä energeettisesti mammuttimaisella ja hyvin fyysisellä matkalla, jolla kaikki olemme.

Haluan myös huomioida ne, joilla on omat epäilyksensä, ne jotka ehkä tuntevat tai ovat kuulleet, että koko new age on ollut suurta häiriökampanjaa, jonka teki meitä opastava "väärä valo". Tuohon perspektiiviin liittyy joitain päteviä totuudenjyväsiä ja siitä on tärkeä puhua. Selvitetään juttu, ettemme heitä täysin hyvää kenkää ulos ikkunasta pelkästään niiden muutaman pikkukiven vuoksi, jotka ovat olleet sen sisällä.

Lavastettuja hyökkäyksiä oikealla ja oletettuja vääriä valoja vasemmalla, mihin ihmisen pitäisi enää uskoa? Otetaanpa hetki ja katsotaan, mikä on mitä, minkä totuuden voimme seuloa otettavaksi mukaamme vuoteen 2016 ja mitä voimme jättää roskakoriin, jossa lukee "umpeutunut".

Kulunut vuosi – sen ruumiillistaminen enemmän kuka olemme

Tämä vuosi on ollut voimallinen, hienovaraisemmilla tavoilla ja suoremmilla, suoraan edessä tavoilla. Vuoden 2015 energiaraportissani kuvasin vuosia 2013-2014 siirtymävuosiksi ja kyllä, olemme edelleen tuossa siirtymässä. Vaatii jonkin aikaa siirtää koko kollektiivi yhdestä olemistavasta toiseen. Kuitenkin katsoessani energeettisesti noita vuosia ja tätä, näen suuren eron. 2013-2014 näyttävät minusta visuaalisesti sellaisilta, joissa tulimme mutkasta emmekä olleet varma, mitä edessä oli. 2015 tuntuu siltä, että tulimme avoimelle tieosuudelle, mikä antaa meille paremman näkökulman, josta näkee enemmän totuuden – on se sitten globaalia, yhteiskunnallista tai henkilökohtaista.

On ikään kuin pystynyt näkemään samanaikaisesti sätkynuken narut, nukketeatterin esittäjän ja nuken reaktiot. Oli kyse sitten jostain henkilökohtaisesta ongelmasta tai kuviosta, perhedynamiikasta, jostain tapahtumasta töissä, uutisista mediassa tai maailmantapahtumista, tänä vuonna on ehkä toisinaan tuntunut siltä, että sinulla on kehon ulkopuolinen kokemus. Siis saatat resonoida tunteeseen, että olet tarkkaillut paljon enemmän asioita sen sijaan, että olet joutunut itse tarinaan mukaan, ja tarkkailijana näet asiat täysin uudessa valossa ja selkeämmin.

Jollain tasolla olet ehkä tuntenut irrallisuutta tarinoiden ja tilanteiden draamasta, kun taas toisella tasolla olet ollut yhdistyneempi, maadoittuneempi ja sydänkeskeisempi kuin koskaan siinä, mikä on hypännyt eteesi ja ollut todella aitoa, linjassa polkusi kanssa ja tärkeää sielullesi. Tämä leijuva irrallisuus ja maadoittunut yhteys voivat olla myös yhtä aikaa puhuessasi jonkun ihmisen kanssa tai kuullessasi jostain tapahtumasta tai tehdessäsi jonkin sisäisen oivalluksen. Irrallaan sen tarinasta, yhdistynyt sen totuuteen, irrallaan sen draamatunteesta ja yhdistynyt sen sydänkeskeiseen tunteeseen.

Voi siis tuntua toisinaan siltä, että olet kaksi ihmistä – toinen leijuu todellisuuden yläpuolella ja toinen on tiukasti siinä, kenties enemmän läsnä täällä maan päällä, mitä olet koskaan aiemmin tuntenut. Vahdinvaihto tapahtuu sisällämme. Aiemmin meillä oli mielikuva korkeamman itsen leijumisesta yläpuolellamme, erillään meistä, mutta nyt ruumiillistamme tämän korkeamman itsen. Ja kyllä, edelleen leijuu aina korkeammalla värähtelevä itse yläpuolallamme, koska olemme rajattomia ja ikuisia olentoja, jotka voivat avautua loputtomille tiedostamis- ja tietoisuustasoille ja siirtyä loputtomiin värähtelytaajuuksiin. Kuitenkin olemme tänä päivänä muutaman vuoden takainen korkeampi itsemme.

Mitä enemmän ruumiillistamme aina vain korkeamman tietoisuusosamme, sitä enemmän oivallamme, että tämä korkeampi itse ei ole erillään meistä – se on ME. Ja se mitä koemme nyt, on hyvin erityislaatuista, koska ruumiillistamme ja kykenemme tietoisesti "majoittamaan" enemmän ja enemmän sitä, kuka oikeasti olemme, tänne – tähän fyysiseen kehoon, tähän fyysiseen elämään ja tälle fyysiselle planeetalle. Niinpä tämä korkeampi tietoisuus, joka on nyt tietoisena tajuntanamme, antaa meille tämän leijuvan, kehon ulkopuolisen "tunnen tarkkailevani kaikkea" -tunteen. Olemme nyt oma korkeampi itsemme, joka katselee elämää fyysisten silmiemme kautta.

Tunnemme siis tämän korkeamman tietoisuuden. Kuitenkin samaan aikaan tuo osamme, joka on vasta ruumiillistunut, tuntee fyysisyydessä olemisen uudeksi, ja näin saatat tuntea hyvin uudenlaisen yhteyden Maahan ja ihmiskuntaan, arvostat sitä syvemmin ja haluat enemmän päästä mukaan ja todella uppoutua tähän fyysiseen kokemukseen. Eikä tämä ruumiillistamisprosessi ole muuttumaton kertatapahtuma. Käymme kaikki sitä nyt läpi jatkuvasti, saamme jatkuvia säätöjä ja parannuksia, kun laajennumme, vastaanotamme itseemme enemmän sitä, kuka olemme, laajennumme, vastaanotamme itseemme enemmän sitä, kuka olemme jne. Tuo leijumistunne lisääntyy – kuitenkin myös "tunnen olevani maadoittuneempi ja yhdistyneempi kehooni/Maahan/ihmiskuntaan" –tunne lisääntyy myös.

Tämän maadoittuneen ja sydänkeskeisen korkeamman tietoisuuden myötä, aitoudesta ja läpinäkyvyydestä tulee nopeasti ei-neuvoteltavissa olevia asioita elämässämme. Jos meitä ei huvita tehdä jotain ja sanomme "kyllä", asiat menevät pieleen tavalla, joka on selvä meille, ellei myös toisille. Jos sydämemme ja sielumme yllyttää meitä tekemään jotain, mutta työnnämme nuo halut tai sisäisen äänemme pois, tiedämme sen tavalla tai toisella. Sielun tyytymättömyyttä ei voi enää sivuuttaa sanomalla: "Niin se vain on". Sielumme on nyt talossa ja sanoo selkeästi ja kovaa meille: "Et ole täällä ollaksesi onneton. Olet täällä tekemässä sitä, mikä valaisee sinua, ja näin tekemällä autat toisia valaistumaan ja lisäät valosi maailmaan kaikilla iloisilla ja luovilla tavoilla, ja näin luomme uuden todellisuuden tänne. Edetäänpä siinä!"

Paljastuksia

Sen mitä tapahtuu henkilökohtaisella tasolla, täytyy tapahtua globaalilla kollektiivitasolla, koska loppujen lopuksi tuon kollektiivi on tehty yksittäisistä ihmisistä, joihin jokaiseen vaikuttaa se korkeamman taajuuden energia, jota on nyt planeetalla. Tämä ei merkitse, että näemme rauhaa, rakkautta ja iloa kaikkialla, minne katsomme. Korkeataajuuksinen energia vastaa korkeampaa tietoisuutta, joka lisää tiedostamista ja puhdistaa kaiken, mikä ei ole linjassa sen kanssa. Siitä tiheästä asiaintilasta jossa olemme eläneet, ei voi päästä yhdellä värähtelyhypyllä rauhaan, rakkauteen ja iloon. On siirtymäaika, jolloin valtava määrä "vanhaa ulos ja uutta sisään" –järjestelyä.

Mitä tapahtuu, kun nostat mattoa tehdessäsi suursiivousta? Jep, alla on paljon pölyä ja roskaa, mikä sinun täytyy lakaista pois. Sanotko: "Voi ei, on paljon pölyä ja roskaa! Tämä talo on katastrofi, sitä ei pelasta mikään!"? Vai sanotko: "Voi, luojan kiitos nostin tätä mattoa – katso mitä kaikkea sen alla on? Lakastaan tämä heti pois ja hankkiudutaan koko matosta eroon, ja vau, katso kiiltävää, uutta lautalattiaa. Talo näyttää nyt täysin erilaiselta!"

Kollektiivitasolla näemme enemmän ja enemmän kaikkea sitä pölyä ja roskaa, mitä on ollut vuosikymmeniä, ja tietysti kauemminkin. Vasta vuosia sitten ne jotka pitivät pilkkanaan hulluja salaliittopiirejä, ivasivat uskomusta eliitin maailmanlaajuisista pedofiiliringeistä. Nyt noita rinkejä paljastetaan. Nimiä on kerrottu, ja se mitä olemme nähneet tähän mennessä, on vain pisara siinä suuressa sameassa joessa, joka virtaa koko planeetan yli käyden läpi jokaisen instituution, joka on pitänyt itseään luotettuna auktoriteettina – poliisi, kirkko, tuomioistuin, media ja koulut.

Kun sen kaiken samea perusta paljastuu tiili tiileltä, kokonaiset rakennukset jotka edustavat vanhaa maailmaa – yhteiskuntarakennettamme – voivat vain romahtaa. Olen varma, että näiden rakenteiden huipulla olevat veikkaavat, että olemme niin helposti harhautettavissa ja ohjattavissa, että tämä totuuden paljastamisriesa lopulta laantuu, mutta vauhti on liian kova. Emme tulleet tänne katselemaan tosi-tv-ohjelmia, vaan luomaan uutta todellisuutta, ja sen teemme.

Tämän vääjäämättömyys on aihe, josta olen kirjoittanut pitkään. Muutama ihminen on matkan varrella sanonut epäilevänsä, ettei totuus koskaan paljastu kokonaisuudessaan. Se paljastuu ja nyt joka vuosi nopeammin. Kuten olen kertonut monta kertaa aiemmin, mutta se on aina toistamisen arvoista, apokalypsi on asia, jota useammat ihmiset olisivat odottaneet innokkaasti sen pelkäämisen sijasta, oliko meidät kasvatettu tietämään näiden aikojen ja tuon sanan todellinen merkitys. "Apokalypsi" tulee kreikan/latinan sanasta, joka merkitsee "paljastamista" tai "kätketyn paljastumista". Profetiat olivat oikeassa – Hollywoodin tulkinta sanasta ei. Tarkoituksella.

Kokonaisuutemme kerääminen

Toinen asia josta olen kirjoittanut ja puhunut pitkään, on asia, jonka olen aina tuntenut olevan heräämisemme suurempi tarkoitus ja se tapa, jolla "Muutos" luultavimmin ilmentyisi, ja se on korkeamman tietoisuutemme ruumiillistaminen, suuremman todellisuustajuntamme ruumiillistaminen niin, että voimme elää täysin uudella tavalla ja luoda täysin uuden toimintamallin ihmiskunnalle ja kaikelle tällä planeetalla, joka alueelle täällä maan päällä.

Tämä useamman ja useamman ihmisen ruumiillistaminen, joka näyttää tapahtuvan "tyhjästä", on yksi niistä hienommista ja hienovaraisemmista tavoista, joilla tämä vuosi vaikuttaa voimalliselta. Vaikka miljoonat ihmiset ovat vuosia tai vuosikymmeniä tehneet sisäistä työtään, lukeneet henkisiä tai oma-apukirjoja, meditoineet retriiteissä jne., miljoonat muut yhtäkkiä vain jatkavat sitä ja elävät uudella tavalla tarvitsematta välttämättä kaikkia "henkisiä juttuja", ja se on ok. He seuraavat impulssia syödä terveellisemmin, löytää rakastamansa työ ja vaikuttaa – johtaa sitä sitten heidän sisäinen äänensä tai heidän inspiroiva Instagram-syöttönsä. Jos he tarvitsevat jotain sisäistä muutostukea, niin mahtavaa, on tuhansia ja tuhansia valmiina auttamaan. Jos he eivät tarvitse, jos se tapahtuu vain luonnostaan ja luonnonmukaisesti, niin jihuu, taas lisää todisteita, että massamuutos on käsillä.

Ovatko ihmiset saaneet nopeutuneen "versiovaihdoksen" osmoosilla ja imeneet sisään ympärillään olevien parannukset kuin sadannen apinan ilmiö? Vai onko tämä vain se tapa, jolla korkeammat energiat rullaavat ja huuhtoutuvat kaikkien yli riippumatta siitä, missä kohtaa ollaan "heräämisasteikolla"? Meillä kaikilla on ollut sisällämme aspekteja, jotka ovat olleet hereillä, ja meillä kaikilla on ollut sisällämme aspekteja, jotka ovat olleet unessa tai valo himmennettynä. Tietoisessa ja heränneessä elämässä on monia aspekteja. Nyt tapahtuva tuntuu perimmiltään kaikkien kokonaisuutemme aspektien keräämiseltä, mikä sallii sen vapaamman ja täydemmän ilmentämisen ja näin tasapainon löytämisen siellä, missä oltiin kenties epätasapainossa.

Tässä uudessa ympäristössä voimme kaikki oppia jotain toisiltamme positiivisen tuen ja inspiraation kautta, vastakohtana vanhalle oppimistavalle, jossa "nappuloitamme painettiin". Me jotka olemme vuosia keskittyneet sisäiseen ja korkeampaan tietoisuuteen, voimme oppia paljon niiltä, jotka kasvattavat omaa puutarhaa tai auttavat yhteisöjä rakentamaan kaivoja, tai niiltä jotka ovat luoneet vaurautta ja hyvinvointia hyvällä tavalla, ja toisinpäin. Jotkut vaikutusvaltaisessa asemassa olevat tuntevat kutsun mennä retriittiin pohdiskelemaan itseään, kun taas ne jotka ovat itsepohdiskelun energiatohtoreita, tuntevat kutsun astua omaan voimaansa fyysisemmin, ja toiset taas haluavat jonkin aikaa levätä. Tunnemme jokainen vetoa siihen, mitä sielumme tarvitsee eniten tällä hetkellä, tunteakseen itsensä eheämmäksi, uskollisemmaksi itselleen ja tasapainoisemmaksi.

Toisaalta siellä missä on äärimmäistä vastustusta korkeamman värähtelytaajuuden jotain aspektia tai useita aspekteja kohtaan, tuloksena on äärimmäistä tasapainottomuutta, joka ilmentyy kaaoksena, vihana ja väkivaltana. Siellä missä oma aidompi ja korkeampi energia tukahdutetaan, on usein hämmennystä, turhautumista tai masennusta, kun puristamme itsemme irti niistä osistamme, jotka haluavat ilmestyä esiin ja tulla ilmaistuksi.

Korkeamman tietoisuutemme ruumiillistaminen ei merkitse tulemista henkisemmäksi – siinä on kyse vain tulemisesta enemmän siksi, kuka todellisuudessa olet, ja kun teet sen, se kuka et ole, häviää. Tämä saattaa merkitä asioiden tekemistä, joita aiempi itsesi ehkä piti täysin ei-henkisinä, kuten rahan ansaitseminen jotta voit tehdä enemmän hyviä asioita tai viivojen piirtämistä hiekkaan ja terveiden rajojen muodostamista itsellesi sen sijaan, että ajattelet sinun tarvitsevan auttaa kaikkia oman terveytesi ja hyvinvointisi kustannuksella.

Rahasta puheen ollen, meillä on paljon tunnepitoisia tarinoita ja uskomuksia siihen liittyen. Vaikka se tapa jolla rahoitusjärjestelmämme luotiin ja jolla se pyörii, ei ole harmoniassa heränneen yhteiskunnan kanssa, yksi ensimmäisistä askelista tämän järjestelmän yläpuolelle nousemiseen, on päästää ensin irti kaikista näistä tunteellisista tarinoista ja uskomuksista, jotta voidaan irrottaa se ote, joka on nähty rahalla olevan meihin. Etsi ihmisiä, jotka puhuvat siitä tai käyttävät sitä hyvällä tavalla, seuraa unelmiasi riippumatta pankkitilisi saldosta ja leiki sillä energeettisesti osoittaaksesi itsellesi, että SINÄ olet elämäsi luoja, EI rahajärjestelmä.

Esimerkiksi, jos on tulossa lasku eikä sinulla ole aavistustakaan, miten maksat sen, näe se maksettuna. Sano: "Kiitos, että auton rekisteröinti on maksettu" tai jos tämä vaatii liikaa venymistä, niin: "Kiitos, että auton rekisteröinti on varmasti maksettu ajallaan. En tiedä miten, mutta tiedän, että on. Korkeampi minä, järjestä se, kiitos." Tarkkaile, mitä tapahtuu. Tarkkaile, miltä sinusta tuntuu pyytää jotain tällaista. Käytä sitä, mitä tapahtuu ja miltä sinusta tuntuu, tilaisuutena selvittää rahaan liittyvät tunnetarinasi ja uskomuksesi.

Perimmiltään riippumatta siitä, miten rahoitusjärjestelmämme luotiin, loppujen lopuksi se on vain energiaa, kuten kaikki muukin. Raha on energiaa. Kuka vaikuttaa energiaan elämässäsi? Sinä vaikutat. Sinä vaikutat, ellet alitajuisesti salli jonkin tai jonkun muun vaikuttaa, mukaan luettuna vanha ohjelmointi, vanhat tunnetarinat ja vanhat uskomukset, jotka poimittiin jostain matkan varrella. Olemme kaikki sallineet tämän, koska valtaosa koulutusjärjestelmästämme ja yhteiskunnastamme opettaa, että auktoriteetti ja valta ovat ulkopuolellamme. Tämä on luultavasti ykkösvalheita, joita meille on kerrottu ja jotka ovat rajoittaneet kasvuamme ja vapauttamme itsenäisenä, vapaana olentona.

Nyt tähän new ageen häiriötekijänä

Paljon siitä, mitä näemme new age –alueella, on kaukana uudesta. Sen ytimessä on muinaisviisautta, työkaluja ja opetuksia, joita on ollut luultavasti melkein yhtä kauan, kuin sieluja on ollut olemassa. Kuitenkin niin kuin omenassa on lommoja ja mätiä kohtia, myös new age –bisneksessä, kuten kaikessa, on elementtejä, joihin sisältyy tarpeettomia tavaroita ja perspektiivejä, jotka pitävät meidät passiivisena sivustakatsojana, kun ihmiskunta ja Maa voisivat hyötyä aktiivisesta osallistumisestamme, ihmisten tekemiä menetelmiä ja sääntöjä – jotkut hyödyllisiä ja toiset naurettavia – ja kanavoituja viestejä, joita on aidosta ja väärentämättömästä viisaudesta "mitä helvettiä??!" –viesteihin.

Vallassa olleet eivät ole luoneet kaikkea, minkä nyt tunnistamme new age –opetuksiksi. Älä anna niille niin paljon kunniaa. Voin kuitenkin nähdä, miten tämän alueen elementtejä on manipuloitu pitämään hyvää tarkoittavat ihmiset pyörimässä ympyrää, eksyneenä, hämmentyneenä, passiivisena ja voimattomana, antaen kallisarvoisen sisäisen auktoriteettinsa itsensä ulkopuolelle. Kuitenkin ydin sekä valtaosa mukana olevista ihmisistä on täynnä voimallista informaatiota ja tukea, joka kannustaa ja yllyttää meitä muistamaan, kuka olemme, ja näin muistamaan oman voimamme.

Niitä jotka tuntevat vetoa new age –materiaaliin, pidetään usein eksyneinä sieluina, mutta oman kokemukseni mukaan he ovat planeetan voimakkaimpia sieluja, jotka vain tuntevat eksyneensä, koska hyvin oikeutetusti he tuntevat olevansa väärässä paikassa sellaisessa maailmassa, missä kaikki tuntuu olevan ylösalaisin. Kaikki tuntuu olevan ylösalasin, koska suuri osa siitä on ylösalaisin! New age –opetukset ovat pettäneet meidät siinä, että ne ovat kannustaneet näkemykseen, että jokin tai joku tulee pelastamaan meidät, muuttamaan maailman ja siivoamaan tämän sotkun.

Olen ensimmäisenä myöntämässä, että odotin paljon suurempaa ulkoista muutosta fyysisessä kollektiivitodellisuudessamme tähän mennessä. Tunnustan myös, että viittaan säännöllisesti tulevin korkeammalla värähteleviin energioihin, jotka liikuttavat tätä prosessia eteenpäin, ja puhuminen näistä energioista saattaa tukea sitä näkemystä, että energiat jotenkin tekevät kaiken puolestamme. Haluan olla selkeä tässä: energiat auttavat ehdottomasti meitä tekemään massiivisen kvanttihypyn evoluutiossamme, kuitenkin on loppujen lopuksi meidän vastuullamme käyttää tätä energiaa hyvällä tavalla ja ilmaista sitä fyysisin ja konkreettisin tavoin, jotka johtavat sen uuden maailman luomiseen, jota niin kovasti haluamme.

New age -alueella on usein erilaisia sisäisiä jakoja ja on niitä, jotka ovat kiinnostuneempia maaviisaudesta tai shamanistisista harjoituksista tai alkuperäiskansojen opetuksista jne. Voimmeko lopettaa kaiken tämän jakautumisen ja kaiken tämän "minun tapani on parempi tai kehittyneempi kuin sinun"? Jos teet työtä tehdäksesi itsestäsi ja ympäröivästä maailmastasi paremman, niin arvaa mitä? Olemme KAIKKI samassa joukkueessa. Työskentelemme kaikki samaa asiaa kohti. Ei ole kivaa, että ihmiset jotka tekevät yhdenlaista seremoniaa tai itsekasvua, nauravat ihmisille, jotka valitsevat toisenlaisen heräämismuodon. Tämä on tärkeää:

Valitse se polku tai ne polut, jotka tuntuvat oikeilta sinulle.

Sinun ei tarvitse valita vain yhtä polkua tai tapaa.

Sinun ei tarvitse seurata vain yhtä opettajaa tai mitään opettajaa.

Olet itse paras opettajasi ja auktoriteettisi.

Sinun ei tarvitse noudattaa mitään sääntöjä, joissa ei ole tolkkua sinulle.

Seuraa omaa sydäntäsi ja erottelukykyäsi.

Käytä ulkoisia työkaluja ja opettajia auttamaan yhteytesi vahvistamisessa omaan sisäiseen/korkeampaan/aitoon itseesi, ei korvaamaan sitä.

Uuteen evoluutiosykliin astuminen loi valtavia toiveita ja odotuksia meissä ja tässä sitä ollaan muutaman vuoden jälkeen, ja vaikka kyllä, kaikki siirtymän merkit ovat täällä, todisteita asioiden muuttumisesta on täällä, niin jessus, että se etenee hitaammin, kuin me kaikki haluaisimme. Silloin kun on visio todellisuudesta, ihmiskunnasta ja planeetasta, joka on kaukana kollektiivikokemuksestamme täällä, kaikki sitä vähempi tuntuu siltä, että voisimme yhtä hyvin elää pimeää aikaa. MUTTA meidän on tunnustettava, miten pitkälle olemme kollektiivina päässeet muutamassa lyhyessä vuodessa, ja meidän on noustava ylös ja annettava oma osamme tämän uuden todellisuuden luomiseen. Kuten Hopi-sanonta kuuluu: "Olemme niitä, joita olemme odottaneet."

Tästä syytä tunsin kutsun lisätä "tietoinen elämäntyyli" –aspekteja blogiini. Heräämisessä ei ole kyse vain hereillä olemisesta. Sitten tulee kysymys: "Mitä teemme heräämisellämme?" Miten tämä vaikuttaa tapaamme elää, oppia, opettaa ja auttaa toisiamme? Miten se vaikuttaa tapaamme olla vanhempi, synnyttää, syödä ja kasvattaa ruokaa? Miten se vaikuttaa tapaamme rakentaa koteja, tuotteisiin joita ostamme, mediaan jota tuotamme ja aloitteisiin joita teemme?

Lopultakin tähän "väärä valo" –asiaan

Mennäänpä asiaan. Ei ole mitään tarvetta auktoriteettiin sinun ja sielusi/suuremman itsesi ja Lähde-energian/Jumalan/Jumalattaren/Suuren mysteerin välillä – mitä nimeä haluatkin käyttää siitä suuresta valosta, josta me kaikki tulemme. Sinun ei tarvitse mukautua oppaisiin, tähtiväkeen, ylösnousseisiin mestareihin tai enkeleihin. JOS yhdistyminen näihin olentoihin saa olosi tuntumaan hyvältä, jos se auttaa sinua, jos se antaa sinulle opastusta, rauhaa ja selkeyttä, niin yhdisty kaikin mokomin kehen ja mihin tahansa, jonka kanssa resonoit. Jos ei, niin älä. Kenties näin käy tosinaan ja toisiaan ei. Ei ole mitään sääntöjä, paitsi: tee sitä, mikä tuntuu oikealta ja hyvältä sinulle tässä hetkessä.

Puolitoista vuotta sain massiivisen parannussession, joka paljasti niin syvällisiä asioita, että minulta on kestänyt tähän saakka sulattaa, prosessoida ja ymmärtää ne täysin ja kirjoittaa siitä.

Tuossa sessiossa minulla oli muisto entisestä elämästä, jossa pääsin elämäni loppumiskohtaan. Lähdin kehostani ja menin valoon. Tähän mennessä kehosta poistumisen standardiprosessi. Mutta sitten se sai odottamattoman käänteen.

Huomasin seisovani huoneessa, jonka edessä näytti olevan jonkinlainen johtokunta, eräänlainen kuoleman jälkeisen elämän tosi-tv-ohjelman tuomariraati. Minulla oli asu, jota näkee merisotilaalla – koko puku ja tukevat armeijasaappaat.

Heidän ensimmäiset sanansa olivat: "Mitä sinulla on meille?" Raportoin kädet selän takana, mitä olin juurin kokenut tuossa elämässä, mitä olin oppinut ihmisistä jne. Se oli hyvin "Mork Orkista" –tilanne – se ei vain tuntunut olevan täynnä naurua ja tunteellisuutta eikä asuni ollut ehdottomasti iloisen kirkas oranssi! Tuossa huoneessa oli tosi kysymyksessä. Ennen pitkää olin toimittanut raporttini ja sitten minut lähetettiin "takaisin kentälle" toiseen tehtävään, toiseen elämään poimimaan lisää informaatiota.

Aion kuvata rehellisesti, mitä tunsin tarkkaillessani tuota näkymää. Tuon johtokunnan jäsenet eivät näyttäneet välittävän yhtään ihmisistä, ihmiskunnasta tai sieluista yli sen, mitä he tarvitsivat omiin tarkoituksiinsa. Mitä tahansa se oli. Keitä tahansa he olivat.

Tuossa huoneessa ei ollut tunteita. Ei yhtään. Kyse oli vain informaation toimittamisesta ja informaation hankkimisesta heille. Tuon näkymän tarkkaileminen, kun makasin hoitopöydällä silmät suljettuna, oli minulle järkyttävä hetki. Tunsin ytimeeni saakka musertavaa tunnetta, että minua käytettiin hyväksi ja minut petettiin. Olinko vain jonkinlainen jalkaväen sotilas, joka näytti tekevän töitä näille tunteettomille olennoille? Mielessäni alkoi pyöriä … olivatko he niitä, joihin olin koko elämäni viitannut rakkaudella "heinä"?? Ei varmasti! Sanokaa, ettei niin ole!!

Puolittain haluttomana siitä pelosta, mitä saattaisin löytää, ja puolittain päättäväisenä löytämään sen, mitä hemmettiä oli tekeillä, menin pidemmälle ja kysyin tuolta aspektiltani: "Mitä varten teet työtä näille ihmisille!???!! Missä Lähde on? Missä valo on? Mitä täällä tapahtuu??"

Ja sitten näin/tunsin massiivisen kirkkaan valon, todellisen aidon valon, millä tahansa nimellä sitä kutsutaankin, ja näin, miten ollessani tätä valoa ja palvellessani perimmiltään tätä valoa (ja minulla oli rakkaat, todelliset he-olentoni tuossa valossa), olin täällä eräänlaisen salaisen agentin roolissa poimimassa informaatiota heiltä (tunteettomilta olennoilta), heistä – miten he työskentelivät, miksi he toimivat, mitä he haluavat, mikä heidän agendansa on jne. Olin päästäni pyörällä yrittäessäni ymmärtää sitä kaikkea. Yrittäessäni saada palapelin palat koottua. Yrittäessäni selvittää, mitkä uskomukseni ovat totta ja mitkä osa jotain suurta valheellista tarinaa. Minusta tuntui Liisalta, joka putosi kaninkoloon ja menetti jalansijan ymmärtämättä lainkaan, mihin päätyisi, mikä oli ylhäällä tai alhaalla.

Yhtäkkiä muutamassa asiassa oli täysin tolkkua. Esimerkiksi, miten olen tiennyt tiettyjä asioita "salaisesta eliittiagendasta" niin kauan, kuin muistan – kauan ennen kuin internet tuli vahvistamaan sen kaiken. Kun olin noin 19-vuotias, olin töissä viiden tähden hotellissa ja tein usein hiljaisena aikana tulkintoja työtovereilleni heidän työhuoneessaan. Erityisesti yksi heistä oli hyvin tukeva ja kannusti aina minua lähtemään tuolle polulle. Yhtenä päivänä – ja muistan tämän olleen aikana, jolloin ihmiset puhuivat melkoisesti ns. muukalaisen tekemistä sieppauksista – kerroin hänelle, että tiesin kehoni joka solulla, että maailman hallitukset ovat tehneet sopimuksen ei-maaolentoryhmän kanssa, että se voisi tutkia ihmisiä vaihtokauppana informaatioon kehittyneestä teknologiasta. Hän sanoi, että minun pitäisi kirjoittaa tieteisromaaneja, sillä miltä muulta se kuulosti kuin scifiltä, kunnes kappas vaan, paljastuksen tekijä toisensa perään on vahvistanut kaiken tämän ja enemmän.

(Huomatkaa, että on ei-maaolentoja, jotka rakastavat meitä kovasti, ja ei niin kovin mukavia olentoja, jotka eivät niin kovasti rakasta meitä. Myöskään kaikki "tutkimukset" eivät osu eliittiagenda- tai sieppauskategoriaan. Meissä on jotain, jotka täysin tietoisena korkeammasta itsestämme ja korkeamman tietoisuutemme täydellä luvalla ajattelevat, että on täysin normaalia käydä tapaamassa tähtiheimoamme yläkerrassa aina silloin tällöin ja raportoida uniaikana tapahtumia ja saada energiaparannuksia ja tarkistuksia jne.)

Toinenkin asia loksahti paikoilleen. Niin kauan kun muistan, minulla on ollut sisäinen tieto, että minulla oli sopimus vuoden 2012 loppuun saakka. En ollut oikein varma, mitä se merkitsi, ja toivoin vain, ettei tuo ajankohta merkinnyt fyysistä kuolemaani, koska halusin tehdä täällä vielä paljon! Muistettuani "johtokuntanäkymän" oivalsin, että vuoden 2012 lopussa tehtäväni oli ohi. Tai ainakin tuo vaihe siitä. Vuorovaikutukseni tämän johtokunnan kanssa oli valmis.

Se auttoi myös selittämään sen, mihin jotkut ihmiset viittaavat "sielujen vangitsemisena reinkarnaatio-ohjelmaan". Haluan sanoa kaksi asiaa tästä. Ensinnäkin, kaikki reinkarnaatiot eivät ole osa tätä ohjelmaa. Toiseksi, vaikka olisitkin ollut osa reinkarnaatio-ohjelmaa, voit olla varma, että jollain tasolla olet ilmaissut vapaaehtoisuutesi siihen. Mikään siitä ei ole ansa, olemme kaikki täysivaltaisia ja vapaita sieluja, joilla on valtava voima ja vapaus, jonka laajuuden alamme nyt vasta ymmärtää.

Siis tuo sopimus oli valmis vuoden 2012 lopussa, paitsi ettei ollut mitään virallisia irtisanomispapereita (ainakaan en ole muistanut). Vain hämärä tunne, että jokin oli ohi. Kuitenkaan uusi asia ei ollut vielä alkanut. Oli tavallaan tyhjiössä leijumisen tunnetta suuren osan vuotta 2013 ja vuonna 2014 tuohon parannussessioon saakka. Ja jonkin aikaa myös pettämisen tunnetta, vaikka olin tietysti valinnut korkeammalla tasolla tuon kaiken! Minulle jäi tavallaan "mitä nyt" –tunne ja tiedän, että monet teistä ovat tunteet täsmälleen samalla tavalla.

Silloin kun sielutehtävän jokin vaihe on ohi, täytyy käsitellä eräänlainen identiteetin uudelleenintegrointiprosessi – ilman identiteetin selvitysvirkailijan apua! (Taas en ainakaan muista!) On siirtymäprosessi, kun sinun täytyy selvittää kaikki nuo osat, jotka eivät ole oikeasti "sinä" tai jotka eivät ole enää "sinä", aspektit jotka omaksuttiin pelkästään tuon tehtävävaiheen osaksi, ja löytää, kuka on nyt-hetken aito "sinä"! Tänä siirtymäjaksona tunnet ehkä tarvetta vetäytyä vähän, kuten minä tein, saadaksesi selkeyttä seuraavasta vaiheesta.

Sielutehtävän vaiheesta I vaiheeseen II

Sielutehtävävaiheita loppuu nyt kaikkialla, on kyse sitten itsesi erottamisesta jostain ohjelmasta tai pitkäaikaisten karmasuhteiden lopettamisesta tai sielutarkoituksen yhden osan päättämisestä siirtyäksesi uuteen osaan. Tämä prosessi voi tuntua traumaattiselta, koska se laukaisee oikeasti merkittävän identiteettikriisin, kun et enää samaistu johonkin, joka on ollut osasi hyvin pitkään. Jos tunnet näin, tiedä, että olet kuin perhonen, joka ilmestyy kotelosta. Olet siirtymässä uuteen identiteettiin ja vaikka voi toisinaan tuntua vaikealta, epämukavalta ja hämmentävältä, se on myös erittäin voimallinen ja erityislaatuinen prosessi. Mitä enemmän tutustut uuteen identiteettiisi, sitä mukavammalta ja luonnollisemmalta sinusta tuntuu siinä ja näet, miten se sisältää enemmän rakkautta, rauhaa, vahvuutta ja aitoa voimaa, mitä olet koskaan ennen tuntenut.

Jos olet päässyt tämän energiaraportin loppuun, ylävitonen! Se oli pitkä!

Toivon sinulle ja rakkaillesi upeaa, onnellista ja turvallista joulunaikaa.

Menemme eteenpäin ja ylöspäin. Et ole yksin. Olemme kaikki tässä yhdessä.

Rakkautta, Dana x

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

9.12.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Jumalaisia valmisteluja Viesti Salusalta 2.10. »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net