01.12.2018

Voitto!

"Voitto" on teillä päivän, viikon ja kuukauden sana, sillä olette menneet paljosta läpi ja saavuttaneet sen, mitä kukaan ei uskonut – edes te – mahdolliseksi yhdessä maaelämässä. Niin se on, että heilutatte hyvästit sille, mitä oli, ja avaatte sydämenne ja kyllä, sielunne, uudelle "sinulle".

Monet teistä protestoivat, ettei teistä tunnu yhtään erilaiselta, kuin viime viikolla tai viime kuussa – kun olette piittaamatta tarpeestanne kuuluttaa vapauttanne toisten ajatuksista ja teoista. Nimittäin ette pysty vielä erottamaan, että olisitte kovin erilainen, vaikka ympärillänne olevat hämmästelevät rohkeita sanojanne ja tekojanne. Kenties osuva analogia olisi siirtymä nuoreksi 3D-teiniksi. Tuon prosessin aikana olitte luultavasti vähän kärttyisä, ja vaaditte vapauttanne yhtenä hetkenä ja halusitte käpertyä äidin syliin seuraavana.

Tuo varhaisteiniaika oli täynnä fyysisiä ja tunnepuolen ylä- ja alamäkiä. Näin on nyt. Yhtenä hetkenä julistatte vapauttanne olla ja seuraavana ihmettelette, miksi sanoitte tai teitte niin, kuin teitte. Vaikka monilla on hämmentävää aikaa sekä tunteellisesti että fyysisesti, tuloksena on kypsyys, jonka vasta alatte oivaltaa – kuten oli totta 3D-elämässänne.

Niin se on, että teistä tuntuu, ettei olemuksessanne tai sanoissanne ja teoissanne ole mitään vakautta. Teistä tuntuu, että olette kuin "kissa kuumalla katolla" (huumorilla sanottuna), sillä ette ole vanha ettekä kokonaan uusi.

Tietysti se on odotettavissa, mutta koska kehitytte ensimmäisinä uudeksi "sinuksi", joka avautuu rakkauteen, uskotte, että olette jotenkin väärässä tai sitä ei tapahdu teille. Eroaako tämä yhtään siitä, mitä pelkäsitte teinivuosina, ennen kuin teille alkoi kehittyä matala ääni tai rinnat? Aivan kuten nyt, olitte varma siitä, että olitte ainoa ikäisenne ihminen, joka ei koskaan kehittyisi lapsellisen kehonsa ja äänensä yli. Se ei ollut totta silloin eikä ole ehdottomasti nyt.

Kehitytte uudeksi "sinuksi" sekunti sekunnilta, ei viikko viikolta tai päivä päivältä. Muistatteko ne ajat, jolloin pituutenne muuttui nukkuessa? Sama tapahtuu nyt. Nukkuessa, hereillä, päiväunelmoidessa tai toiminnan aikana – kehitytte koko ajan.

Ei ole tarvetta tyynnytellä teitä tai ilmaista osanottoaan teille siirtymisen puutteesta uuteen "sinuun", sillä muututte kaikki niin nopeasti, että se mikä oli ehkä totta eilen, ei ole totta enää huomenna.

Taas kerran, koska olette osa edelläkävijäryhmää uuteen "sinuun", teistä tuntuu siltä, ettei mitään tapahdu. Tosiasiassa universumit tarvitsevat teitä olemaan vakaa uudessa olemuksessanne kalenterivuotenne loppuun mennessä, joten kehitytte nopeasti ilman suuria henkilökohtaisia tiedonantoja.

Kenties kyseenalaistatte tuon viime toteamuksen pelkästään uudeksi porkkanaksi jatkaa uuden Maan matkaanne. Päinvastoin, kehitytte sekunti sekunnilta, sillä ette voi saavuttaa sitä, minkä haluatte saavuttaa, osittaisella uudella fyysisellä tai tunneolemuksella. Aivan kuten on epätodennäköistä, että olisitte olleet 13-vuotiaana riittävän kypsä mennäksenne naimisiin romanttisen 3D-kumppanin kanssa, teidän on mahdotonta siirtyä seuraavaan vaiheeseen osittaisena uutena "sinuna".

Kypsytte, kasvatte ja kehitytte nopeammin, kuin pystytte nyt kuvittelemaan – päivin ja öin. Sallikaa niin olla tietäen, että olette valmis seuraavaan kehitysvaiheeseenne lähellä uuden kalenterivuoden alkua.

Kenties teitä auttaa kuvitella olevanne varhaisteini, joka julistaa äänekkäästi, että haluatte ne fyysiset tekijät, jotka kertovat teidän olevan aikuinen, vaikka ette ole tunteiltanne riittävän kypsä olemaan tuo aikuinen.

Niin se on, että olette nuori aikuinen uuden vuoden alkuun saakka, joka tuo kaikki ne ominaisuudet, joita haluatte aloittaaksenne uuden sinä-roolinne – majakkanne valaisemisen lisäksi. Sallikaa niin olla.

Ja sallikaa itsenne kehittyä itsellenne oikeaa tahtia, sillä olette vielä muutaman viikon päässä uuden vuoden alusta. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

26.11.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Jumiutunut valoon Työntö huipulle »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net