09.08.2016

Voimakas valotulva

Heinäkuu sai monet empaattiset ja herkät sielut lannistumaan, hämmentymään ja tuntemaan olevansa lyöty. Pinnalta tämä näyttää liittyvän maailmassa tapahtuvaan kaaokseen, jota meille tuodaan jatkuvasti mediakanavien kautta ja se lietsoo traumoja, järkytystä ja pelkoa.

Mutta vaikket ehkä kiinnittäisi tarkkaa huomiota maailmantilaan, olet luultavasti huomannut, ettei sinusta ole tuntunut viime aikoina tavalliselta itseltäsi.

Miksi näin on?

Tätä tapahtuu, koska maailman tämänhetkisen myllerryksen rinnalla sisältämme tulee paljon esiin asioita. Tämä on suora tulos valotulvasta, jota on ladattu aurinkokuntaamme – sisäisen ja ulkoisen olemuksemme jokaiseen soluun, kudokseen ja molekyyliin. Tätä voimakasta valoa tulee suoraan Lähde-energiasta ilman suodattimia tai täyteaineita.

Voimakas valotulva

Ajankohtainen suuri valotulva on ennakkotapaus, koska milloinkaan ennen emme ole ihmishistoriassa nähneet näin paljon korkeampaa valoa tulevan kerralla. Ja syy siihen on, ettemme ole pystyneet käsittelemään sitä aiemmin.

Rohkaiseva uutinen on, että Lähde-energia/korkeampi itsemme antaa meille vain sen, minkä se tietää meidän pystyvän käsittelemään. Niinpä vaikka meitä venytetään äärimmilleen tai testataan merkittävällä tavalla tällä hetkellä, kaikki on osa jumalaista suunnitelmaa, joka on harmoniassa korkeimman ja suurimman hyvämme kanssa. Tämän jumalaisen suunnitelman tarkoitus on palauttaa harmonia, rauha ja pyhä tasapaino universumiin.

Kun näin paljon valoa huuhtelee planeettaamme, syvälle haudatut tunteet, ajatukset, teot ja mallit tulevat pintaan käsiteltäväksi. Sitten kun näihin asioihin tartutaan, meillä on tilaisuus oppia arvokkaita oppitunteja, jotka laajentavat ja kehittävät meitä sekä henkilökohtaisesti että globaalina perheenä.

Jos sinut haastetaan tänä aikana, saatat olla lannistunut tai loppuun kulunut joko tunteellisesti tai koska maailman tämänhetkiset tapahtumat "laukaisevat" sinut.

Voit liikuttaa asioita eteenpäin nopeammin esittämällä itsellesi seuraavia kysymyksiä:

* Mitä arvokkaita oppitunteja minun on tarkoitus saada reagoimisesta tällä tavalla tähän kokemukseen?

* Milloin ensimmäisen kerran tunsin jonkin vastaavanlaisen kokemuksen laukaisevan tunteeni?

* Onko reaktioni jotain uutta? Vai tuntuuko se tutulta, ikään kuin olisin reagoinut tällä tavalla monta kertaa aiemmin?

* Miten minua palvelee reagoida tällä tavalla?

* Miltä elämäni näyttäsi, jos reagoisin eri tavalla, joka tuntuu laajentavammalta ja tuottavammalta?

Vastauksia ei ehkä tue oitis. Mutta tällaisten kysymysten esittäminen vaikuttaa "hermoaaltoihin" aivoissa ja muuttaa ajatuksemme automaattiohjauksesta laatikon ulkopuolella ajattelemiseen. Yksinkertaisesti ilmaistuna, muutamme sisäistä dialogiamme, jottemme ole kiinni siinä ajattelutavassa, joka pitää meidät mielen oravanpyörässä. Siihen sisältyvät tavanomaiset ajatukset, jotka ilmaisevat pelkoa, huolta, puutetta, syyttelyä, tuomitsemista ja erillisyyttä.

Kun autamme mieltä ajattelemaan tavanomaisen sekoituksensa ulkopuolella, pääsemme pois tuosta pyörästä. Avaudumme silloin vastaanottamaan korkeampia oivalluksia ja korkeampaa viisautta, joita tulee suoraan korkeammalta itseltämme ja siitä voimakkaasta valosta, jota virtaa ihmistietoisuuteen tällä hetkellä.

Uuteen valmistautuminen

Silloin kun siirrymme suuren valotulvan läpi, kuten nyt tapahtuu, ja otamme tuon alkuaskeleen ja tartumme syvälle haudattuihin tunteisiin, ajatuksiin, tekoihin ja malleihin, jotka ovat estäneet meitä elämästä suurinta todellisuuttamme, seuraava askel on tavallisesti energeettinen puhdistuminen.

Tästä syystä asiat ovat tuntuneet todella haastavilta viime aikoina. Olemme kokeneet voimakkaan energeettisen puhdistumisen samalla, kun alamme tarttua niihin asioihin, joista meitä pyydetään päästämään irti.

Riippumatta siitä tartummeko näihin tiedostamattomiin malleihin ja tapoihin, jotka eivät ole enää korkeimmaksi parhaaksemme, puhdistuminen on ollut silti täydessä vauhdissa. Mahtava uutinen on, että sitten kun puhdistuminen on valmis, meillä on aina tilaisuus uuteen alkuun. Ja olemme pääsemässä hyvin lähelle tähän uuteen vaiheeseen astumista, jossa voimme aloittaa alusta.

Ennen uutta alkua monet meistä tuntevat opastusta tavata vanhoja ystäviä, joita emme ole nähneet pitkään aikaan. Jotkut meistä tuntevat vetoa vierailuun kotikaupungissa tai alueella, jossa kasvoimme ja josta lähdimme ehkä kauan sitten. Tämä veto voi viedä meitä myös maantieteellisiin paikkoihin ja pyörrekohtiin, joissa emme ehkä ole olleet aiemmin tässä elämässä, mutta jotka tunsimme aiemmassa elämässä. Toiset tuntevat opastusta ratkaista keskeneräisiä asioita menneisyydestä.

Jos tunnet vetoa tehdä jotain näistä asioista, niin olet puhdistumisjaksosi häntäpäässä ja astut kohta uuteen alkuusi.

Maailma yhdistyy

Kesäolympialaiset alkavat 5.8.2016.

Olympialaiset luotiin alun perin edistämään toveruutta, hyvää urheiluhenkeä ja erinomaisuutta. Vuosien saatossa energiat ovat kehittyneet luomaan maailmanlaajuisen ykseysverkon, tuoden maailman yhteen rauhanomaisella tavalla näyttämään, että tiimityöllä, omistautuneella harjoituksella ja toveruudella kaikki on mahdollista.

Pari viikkoa elokuussa maat ympäri maailma laittavat sivuun erimielisyytensä ja kulkevat yhdessä "yhtenä perheenä". Tämä on iso juttu ja saa aina aikaan merkittävän lisäpotkun ihmiskunnan tietoisuuden kohoamisessa. Olympialaisten aikana miljardit ihmiset yhdistyvät.

Tämä yhdistynyt kenttä pehmentää sydämemme vastaanottamaan ja ankkuroimaan Lähde-energian korkeampaa valoa, jotta voimme siirtyä uusiin ja raikkaisiin alkuihimme.

Jos sinulla on ollut haastavaa aikaa, tiedä, että asiat alkavat helpottua pian. Muista vain hengittää ja ottaa aikaa nauttia siitä taiasta, jota elämällä on tarjottavana. Linnut sirkuttavat edelleen aamulla ja tuuli puhaltaa edelleen kauniin vireen.

Ja vaikkei aina siltä näytä, kaikki on hyvin.

Seuraavaan kertaan, rauhaa ja edistystä,

Emmanuel

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)

Elokuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Astu ulos vankilastasi 5D-suhteisiin siirtyminen »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net