05.01.2019

Viesti uudelle vuodelle

Meidän on sopivaa aloittaa ilmaisemalla kiitollisuutemme niille, jotka ovat seuranneet viestejämme tähän mennessä. Jotkut teistä ovat varautuneita osittain siitä, mitä olemme jakaneet, ja kuitenkin teillä on syvä halu löytää ja muistaa se totuus, jota kannatte syvällä itsessänne, kuten vielä huomaatte. Tämän löytäminen käynnistää halun ympärillänne olevissa. Ja sen vaikutukset henkilökohtaisessa ja kollektiivisessa maailmassanne hämmästyttävät teitä.

Eläessänne arkista elämää päivästä toiseen, kadotatte usein näkyvistä sen tosiasian, että luotte historiaa, joka muistetaan myöhempinä aikoina. Koskaan aiemmin tämä ei ole ollut enemmän totta ja laajalle levinnyttä kuin tänä päivänä. Nämä ovat merkityksellisiä aikoja, rakkaat ystävät, rakas perhe.

Kerroimme teille, että viime jaksolla jota nimitätte vuodeksi, maailmanne muuttuisi dramaattisesti. Se on muuttunut, ja kuitenkin teidän on vaikea havaita sitä uppoutuneena sen hetkiin niin, kuin te olette. Tämän lisäksi paljon siitä, mitä on tapahtunut – ja mitä jatkossa tapahtuu – on pidetty hyvin pois näkyvistä.

Valmistautukaa siihen, että tulevina kuukausina paljon tulee valoon. Emme halua puhua näistä asioista. Mutta haluamme puhua siitä tavasta, jolla voisitte ehkä parhaiten käsitellä niitä.

Hyvin suuri osa teistä on tuntenut itsensä tähän saakka eristyneeltä. Siinä mielessä, että teidät on "ripoteltu" laajasti ympäri maailmaa, näin on tosiaan ollut. On ehkä ollut riittävästi kontakteja toisiin oivaltaaksenne, että te ette ole oikeasti yksin, mutta ympärillänne on niitä, jotka eivät näe maailmaa niin, kuin te. Jos ette ole alkaneet saada ymmärrystä tämän syystä, kerromme nyt teille, että olette asettuneet juuri sinne, missä teitä tarvitaan. Ja tätä aikaa varten valmistauduitte.

Tarkoitammeko, että teillä on valtavia velvollisuuksia suoritettavana, suuria liikkeitä johdettavana tai muutoksia tehtävänä? Ei, emme tarkoita. Mutta toisaalta, kyllä tarkoitamme.

Älkää kadottako näkyvistä sitä, että olette värähtelyolentoja värähtelymaailmassa. Ehkä päätätte osallistua mainitsemillamme tavoilla. Mutta asettumisenne niihin yhteiskuntiin, joissa elätte, on tarkoituksellista toisella tapaa. Tietämisenne, värähtelynne ja mielenterveytenne on hyvin tehokasta lieventämään sitä kaoottista muutosta, jota alkaa tapahtua. Oleminen se, mitä olette, siellä missä olette, on se suuri tarkoitus, jonka päätitte toteuttaa – tiedätte sen tai ette. Rauhaanne, pelottomuuttanne ja erilaisia kykyjänne tarvitaan tänä vuonna. Antakaa vuoden ja maailman raivota ympärillänne. Toiset tuntevat vahvuutenne ja tyyneytenne.

Teillä saattaa olla houkutusta huolestua näkemästänne. Varmasti järkytytte jostain, mitä kömpii valoon. Mutta te olette niitä, jotka kykenevät näkemään, että tämä on etenemistä valoa kohti. Ihmiskunnan tarvitsee puhdistaa se, mikä on märkinyt näkymättömänä pinnan alla, ja olla sallimatta sitä enää koskaan. Näin tulee olemaan. Olette päättäneet. Olette julistaneet. Niin olkoon.

Nyt kun kaikki tämä on sanottu, teemme ennusteen teille. Tämän syklin lopussa elätte maailmassa, jonka näette olevan paljon enemmän mielenne mukainen. Olette vapaa paljosta, minkä alla ette edes tienneet kamppailevanne.

Projisoimme kuvaa vesilinnun liikkumisesta vastavirtaan jollain vesireitillänne. Niin rauhallinen katsella, mutta se "meloo" kovasti pinnan alla. Tämä sopii tilanteeseenne. Sen alla mitä näette, polskitte kovasti. Ja on myös valtava määrä muita, jotka nostavat teitä. Kun te nousette, kaikki nousee. Tietäkää, että tämä on totuus ajastanne.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

31.12.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net