15.10.2015

Viesti Salusalta 2.10.

Olette juuri ohittaneet 28.9., merkittävän päivämäärän, koska monia tapahtumia joko tuli päätökseensä tai saavutti huippunsa.

Sillä ei ollut sinällään vaikutusta teihin, vaan se on yleisesti ottaen "nostanut rimaa", kuten sanotaan, mutta ajan kuluessa monet teistä alkavat panna merkille huomattavia muutoksia. Epäilemättä korkeammalla värähtelevät energiat voivat vain aiheuttaa muutoksia. Vaikka lehdistöänne kontrolloidaan ettekä saa lukea kaikkia tärkeitä uutisia, huomaatte silti, että ihmisten herääminen leviää. Kyseenalaistatte nyt sen, mitä maapallolla tapahtuu, sen sijaan että automaattisesti hyväksytte sen, mitä edessänne tapahtuu. Alatte herätä totuuteen olemassaolostanne ja nähdä niiden valheiden yli, joita teille usein esitetään totuutena. Maapallolla työskentelee mahtavia sieluja valon hyväksi ja he tulevat esiin antamaan teille totuudenmukaisia selostuksia menneisyydestänne ja siitä, mitä tulevaisuus pitää sisällään. Emme koskaan kyllästy kertomaan teille, että olette suuria valo-olentoja, jotka kohta nauttivat heräämisestä. Jotkut teistä järkyttyvät ja teidän on vaikea uskoa, miten teitä on huijattu niin pitkään. Meidän neuvomme kuitenkin on siirtyä nopeasti eteenpäin ja viettää kallista aikaanne edistäen positiivisia muutoksia. Pimeät sielut ovat sinetöineet oman kohtalonsa ja niillä on paljon opittavaa, jos niiden on tarkoitus palata valoon. Tietysti niitä kannustetaan, koska yhdenkään sielun ei ajatella olevan pelastuksen ulkopuolella.

Valo-olennot meidän ulottuvuudestamme tulevat lähemmäs teitä valmiina esittämään oman osansa totuuden tuomisessa teille. Teitä on peloteltu niin pitkään, että olette epäilleet arvoanne valolle. Voimme vakuuttaa teille, että teitä pidetään suuressa arvossa ja teille taputetaan saavutuksistanne valon tuomisessa takaisin maapallolle. Olette nyt ilmestymässä pimeydestä valoon ja monet sielut odottavat kohtaavansa teidät ja auttavansa teitä viimeisten esteiden läpi. Tiedämme, että olette innokkaita nousemaan ylös, mutta on vielä käsiteltäviä asioita, joihin teitä kaikkia tarvitaan. Ette olisi täällä tässä tapahtumassa, ellei teillä olisi jotain annettavaa – vaikka kuinka pientä. Olette upea tiimi, joka on valittu todistettujen kykyjenne vuoksi. Älkää siis olko huolissanne, jos teidän on vaikea tietää, miten sovitte mukaan – aikanne saattaa olla vielä tulematta.

Vanhalla järjestelmällä on toinen jalka haudassa, joten dramaattisia asioita tapahtuu eikä niitä voida välttää. Teidän täytyy vain muistaa, että odotamme tapaamistanne, ja vakuutamme teille, että se tapahtuu mahdollisimman pian ja pienen hössötyksen kera. Pimeät päivät ovat melkein menneisyyden juttu, mutta koska teidän täytyy kulkea pimeiden sielujen rinnalla, ette voi koskaan olla varma, mitä tapahtuu, kun ne voivat hyökätä raivolla hävittyään taistelun sieluistanne. He tarvitsevat paljon rakkautta ja valoa, jos heidän on tarkoitus nousta pois luomastaan pimeydestä. Heidän työntämisensä takaisin ei auta ketään ja vain valo voi herättää heidät totuuteen. Muistakaa sanonta "kaikki ei ole täysin omissa käsissämme", kun tällä hetkellä teillä on vähän, jos yhtään, aavistusta entisistä elämistänne. Te kaikki olette kokeneet kumpaakin puolta vuosituhansien kuluessa osana evoluutiotanne ja olette kehittyneet huomattavan nopeasti.

Teille kannattaa muistuttaa, että monet sielut jotka ovat inkarnoitumattomia ja joilla on yhteys kanssanne, seuraavat edistymistänne ja odottavat paluutanne korkeampiin ulottuvuuksiin, joissa he voivat tavata teidät taas. Vaikka monet teistä tapaavat heitä nukkuessaan, harvat tuovat muistoja mukanaan valvetilaan. Teillä on siis paljon odotettavaa sitten, kun nousette. On runsaasti juhlia ja monia kyyneliä vuodatetaan näissä jälleentapaamisissa. Joitain sieluja on tullut vieläkin korkeammista ulottuvuuksista ja tietysti yksi niin mahtava kuin St. Germain, joka on johtanut ihmiskuntaa monilla historian aikajaksoilla. Hänet on tietysti tunnettu monilla nimillä, jotka ovat tuttuja teille. Nytkin hän johtaa heräämistä ja häntä auttavat muut sielut, jotka jakavat hänen rakkautensa ihmiskuntaa kohtaan.

Tapahtuu niin paljon sellaista, mikä saa aikaan heräämistä, että teidän olisi vaikea pysyä kärryillä siitä. Asiat nopeutuvat ja jokainen päivä lupaa nyt jännittävämpiä uutisia. Muutoksia tapahtuu ja kaikki ovat perimmiltään teidän hyödyksenne. Uusi aika saapuu nopeasti ja meillä on monia innostavia projekteja, joista tiedotetaan teille, kun aika on oikea. Koska meillä on näitä vireillä ja valmiina alkamaan, uusia teknologioita voidaan esitellä hyvin nopeasti ja ottaa käyttöön. Teillä on kiinniotettavana asioita, jotka on kielletty teiltä ja jotka olisivat normaaliolosuhteissa olleet jo käytössä. Tulee aika, jolloin katsotte taaksepäin ja ihmettelette, miten selviydyitte ilman uusia teknologioita. Ne tekevät elämästänne hyvin helppoa ja mahdollistavat teille kaiken vapaa-ajan, jota tarvitsette omien halujenne seuraamiseen. Ette ole oikeasti kokeneet todellista vapautta, mutta tuo aika lähestyy ja toteutuu.

Ylösnousemus on niin tärkeä tapahtuma, että se on herättänyt paljon kiinnostusta universumissa. Se on saanut myös "shelvit" toimimaan ja he ovat ympäröineet Maan täysin. Niiden tarkoituksena on pitää aurinkokunta vapaana ulkopuolisten sekaantumisesta ja näin varmistaa, että lopunajat kehittyvät esteettä. Toivomme, että alatte arvostaa sitä, että olette äärimmäisen tärkeässä ajassa ja paljon riippuu ylösnousemuksenne onnistuneesta loppuunsaattamisesta. Teette sen viimeisenä ja näin vapautatte muut sivilisaatiot jatkamaan omien polkujensa seuraamista.

Sitten kun saatte kuulla totuuden kokemuksistanne alemmassa ulottuvuudessa, olette riemuissanne ja täynnä iloa ja innokkaita hyvittämään menetetyn ajan. Teille avautuu hyvin monia tilaisuuksia ja ylösnousseena olentona olette vapaa seuraamaan valitsemanne polkua. Olette tulleet monilta planeetoilta niitä ainutlaatuisia kokemuksia varten, joita Maa voi antaa teille. Tulee aikoja, jolloin ne palvelevat teitä hyvin, kun kohtaatte muiden planeettojen olentoja, jotka ovat kuulleet ylösnousevasta Maasta. Olemme aluksissamme seuranneet sankaritekojanne satoja vuosia ja se on ollut mahdollista, koska elinkaaremme on muutama tuhat vuotta. Koska maapallolla on matala värähtely, teillä voi olla vain lyhyitä elinkaaria, mutta jokainen on tavallisesti täynnä kehittymistilaisuuksia. Kiitos Äiti Maalle valmiudestaan tarjoutua ihmisrodulle tietäen, että sillä on vähän ymmärrystä siitä, miten tärkeää on kohdella Maata kunnioittaen.

Olen SaLuSa Siriukselta ja joskus katson taaksepäin etenemistänne tällä vuosisadalla ja onnittelen teitä siitä, miten olette pysyneet polullanne ja onnistuneet tuomaan tärkeitä muutoksia. Valo on kasvanut pimeiden sielujen jarruttavista teoista ja ihmisten tarpeiden sivuuttamisesta huolimatta. Olette todistaneet uskollisuutenne valolle ja sieluille, jotka astelevat polkua kaksinaisuudessa. On melkein tullut aikanne vapautua vastuistanne ja sanomme "hyvin tehty". Olette matkustaneet kauas eri inkarnaatioissanne, mutta nyt on melkein aika palata kotiin. Monet odottavat tuota aikaa ja lähettävät rakkauttaan teille kaikille.

Kiitos SaLuSa,

Mike Quinsey

Kanavoinut Mike Quinsey (treeofthegoldenlight.com)

2.10.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net