29.09.2015

Viesti Matthewilta 20.9.

Varhain Maan ylösnousemusprosessissa, energia-aallot olivat heikkoja ja satunnaisia, ja suurin osa ihmisistä jatkoi ääneti vallitsevan tilan hyväksymistä.

Kun planeetta saavutti tason, jolloin aallot olivat voimakkaampia ja yleisempiä, suorasanaisuus sietämättömistä olosuhteista ja kiivas toiminta alkoivat toisissaan. Nyt äänet ympäri maailmaanne nousevat huippuunsa, kun ihmiset vapauttavat väkipakolla itsensä pimeiden mielien ja sydänten vuosituhansia kestäneen kontrolloinnin viimejäänteistä.

Koko maapallon matkan ajan valotyöntekijät ovat olleet maailmanmuuttajien etujoukkoa. Tiedämme, että toisinaan olette uupuneita ja teillä on myös epätoivon hetkiä etenemisvauhdista – eikä vain siksi, että monet teistä ovat viime aikoina kirjoittaneet näin äidilleni. Vaikka valikoidut esimerkit on editoitu lyhyiksi ja siteeratut osat sisältävät kirjoittajien mielialoja ja ilmaisevat toisia, jotka ovat kirjoittaneet, tiedämme, että paljon useammat teistä jakavat nuo tunteet.

"OLEN HYVIN KYLLÄSTYNYT SIIHEN, MITEN ASIAT OVAT PLANEETALLAMME. ODOTAN KOVASTI TULEVIA MUUTOKSIA."

"Ihmiskunnan sanotaan olevan perustavanlaatuisessa muutosprosessissa – täyskäännöksessä valoa/rakkautta/Jumalaa/Henkeä kohti … Monet ihmiset eivät kuitenkaan osoita merkkejä, jotka antavat toivoa sellaisesta heräämisestä. Ja sisällytän itseni tähän."

"Miksi eläinten tarvitsee kärsiä niin paljon? Miksi emme voi kaikki vain joko olla elämättä lainkaan tai elää täysin harmoniassa? Haluan kovasti uskoa, mutten vain ymmärrä, mistä siinä kaikessa on kyse."

"Sotajulmuudet ovat aiheuttaneet epätoivoisen pakolaistilanteen. Jotkut ihmiset ovat miljardöörejä, kun taas miljoonat elävät köyhyydessä ja lapsia kuolee nälkään ja epähygieenisiin elinolosuhteisiin. On vaikeaa hyväksyä, että karma on syynä tuohon valtavaan epäoikeudenmukaisuuteen ja kärsimykseen. Loppuko se koskaan?"

"Mitä enemmän näen tuskaa, väkivaltaa ja murhetta, sitä vaikeampaa on uskoa sitä, minkä te ja muut henkiviestintuojat kerrotte näkevänne. Tämän maailman katsominen sieltä, missä ikinä olettekin, on hyvin erilaista kuin eläminen täällä, missä kärsimys ja toivottomuus näyttää loputtomalta."

"Ymmärrän vapaan tahdon käsitteen, mutta en voi kuin ihmetellä, miksi olento johon viitaamme Jumalana, loisi tämän maaplaneetan meidän asuttavaksemme ihmisinä ja sallisi heidän tärvellä sen siinä määrin, että Gaia huutaa apua ja sitten pyytää vapaaehtoisia tulemaan yrittämään korjata tilanteen."

"Olen aina halunnut kaikkien kohtelevan toisiaan ja eläimiä ystävällisesti ja kunnioittavasti, kuten sanotte olevan kulta-ajassa. Olen 89-vuotias ja surullinen, etten elä tarpeeksi kauan nähdäkseni sen."

Rakas perhe, antakaa meidän olla innokkaita kannattajianne hetken. Olisi ennenaikaista rynnätä pelikentälle juhlimaan ennen loppuvihellystä, mutta kun peli on viime vaiheissaan – ja valon ja pimeyden taistelu maan päällä on! – ja joukkueemme on niin kovasti edellä, että voitto on varma, ei ole ennenaikaista tuntea voitonriemua. Peli ei kuitenkaan ole aivan vielä ohi eikä joukkue, joka tietää hävinneensä, aio vain kävellä pois kentältä. Kummankin puolen täytyy jatkaa mitan ottamista toisistaan, kunnes peli loppuu.

Tämä ei ehkä ole sopivin analogia maailmasta transformoitumisprosessissa, joten puhumme selkeästi: jokaisen ohikulkevan hetken myötä yhteiskuntanne siirtyy lähemmäs rauhallista maailmaa, joka on oikeudenmukainen, ystävällinen ja yltäkylläinen kaikille.

Ette muista, että muut sivilisaatiot jatkoivat sinnikkäästi monta tuhatta vuotta muuttaakseen jatkuvan taistelemisen harmoniseen elämiseen. Näin teillä ei ole vertailukohtaa nähdäksenne, että teette tätä vauhdilla, joka on ennenkuulumaton tässä universumissa. Voitte ajatella, miten kauas olette päässeet pelin alusta, jolloin Maa aloitti ylösnousemuskurssinsa noin 80 vuotta sitten – pelkkä hitunen aikaa jopa teidän tallennetussa historiassanne. Aikakausia tapahtunut pettäminen ja kontrollointi paljastuu nykyisen korruption, valheiden ja vallan kaupittelun ohella; kommunikointi ja neuvottelut korvaavat ryntäämisen taisteluun päätä pahkaa; kansalaisten uudistusvaatimukset hallinnossa synnyttävät muutoksia joka tasolla ja paikalliset, kansalliset ja kansainväliset järjestöt saavat jalansijaa eläinten inhimillisessä kohtelussa, ympäristönsuojelussa ja kovasti apua tarvitsevien ihmisten auttamisessa.

Paljon enemmän on todellakin tehtävä, ennen kuin "kaikki elävät täysin harmoniassa" ja sitä tapahtuu! Maailmassa on paljon enemmän hyvyyttä, kuin tietäisi valtavirtamedian perusteella, jota kontrolloidaan vielä siinä määrin, että uutiset keskittyvät vaikeisiin paikkoihin, erimielisyyttä aiheuttaviin kysymyksiin ja nippelitietoon, ja mainitaan harvoin "kansanvallan" lukemattomia upeita saavutuksia yhteisöissä ja kaupungeissa ympäri maailmaa – myös suuri osa internet-artikkeleista ja –viesteistä sosiaalisessa mediassa kertovat usein huolestuttavista tilanteista.

Useimmat jotka tuottavat tai välittävät informaatiota – ja näin ollen sen vastaanottajat – eivät ole tietoisia jatkuvasti voimistuvasta valosta, joka mahdollistaa henkilökohtaisen ja planetaarisen ylösnousemuksen. He eivät tiedä, että maailman johtajat joita mainostetaan vastapuoliksi, tekevät yhteistyötä suljettujen ovien takana saavuttaakseen rauhanomaisia tuloksia tulenaroilla alueilla tai että pimeiden mielien perustama ja manipuloima talousjärjestelmä romahtaa tehdäkseen tilaa uudelle maailmanlaajuiselle järjestelmälle, joka perustuu rehellisyyteen ja oikeudenmukaisuuteen. Heillä ei ole aavistustakaan, että keskuudessanne elää monia kehittyneitä sieluja muista sivilisaatioista ja auttaa yhteiskuntakehityksessä tai että tuhannet avaruusalukset planeettanne ympärillä auttavat monin elintärkein tavoin ja sitten kun on turvallista, jotkut laskeutuvat ja tuovat kehittynyttä teknologiaa. Te kuitenkin tiedätte kaiken tämän – antakaa tietonne kohottaa teidät valaistumattomien lähteiden informaatiotulvan yläpuolelle.

Lainataanpa ilmaisuanne: "Olemme kulkeneet teidän kengissänne." Toisinaan meillä oli maailmauupumusta ja kärsivällisyytemme oli vähäistä, kun pyrimme synnyttämään jumalaisia muutoksia elämissämme, myös muutamissa maaelämissä. Oli sydäntä särkevää nähdä paljon konflikteja ja kurjuutta ja vaikea laittaa ne karmaoppituntikontekstiin. Vaikka tiesimme, että nuo sielut olivat valinneet kokemuksensa sen tasapainon vuoksi, mitä he tarvitsisivat kehittyäkseen, ja toiset antoivat syntymää edeltävissä sopimuksissa vaaditut olosuhteet, meidän oli silti surullista nähdä sitä tapahtuvan. Ja noissa elämissämme, kuten nytkin, kaikki pelaajat eivät noudattaneet sopimuksia ja he toimivat ahneudesta, sydämettömyydestä ja vallanhimosta ja aiheuttivat monille ei-valittuja olosuhteita, jotka olivat silti hyvin suotuisia sielukehityksessä.

Näette siis, rakkaat ystävät, että ymmärrämme todella tunteenne. Ja henkilökohtaisesta kokemuksesta ja henkisen opastuksen perusteella tiedämme, että kohotatte itseänne ja niitä, jotka kärsivät, lähettämällä valoa myötätuntoisesti ja välittäen – ei lannistumisen ja epätoivon värähtelyjä. Ja valon lähettäminen niille, jotka aiheuttavat tuskaa ja epäoikeudenmukaisuutta – tuomitsemisen matalien värähtelyjen sijasta – saa häijyyden loppumaan. Kaikki nuo sielut ovat veljiä ja sisaria universaalissa perheessämme ja lähettämänne hyväntahtoinen valo säteilee universumiin – kaikki kaikkialla vaikuttaa kaikkeen kaikkialla!

Mitä tulee siihen, että "Gaia huutaa apua ja sitten pyytää vapaaehtoisia tulemaan yrittämään korjata tilanteen", niin kun Gaia huusi apua planeettakehonsa pelastamiseksi, henkisesti, tietoisesti ja teknologisesti kehittyneet sivilisaatiot vastasivat välittömästi ja iloisesti ehdottomasta rakkaudesta kaikkia sieluja kohtaan maan päällä. Tuossa samassa rakastavassa hengessä te tulitte innokkaana vapaaehtoisesti maapallolle tekemään oman osanne.

"Loppuuko se koskaan?" Toistamme lauseen viime viestistämme: kehitytte henkisen ja tietoisen ymmärryksen tasolle, jossa karmaa ei enää tarvita, ja niinä moniulotteisina olentoina joita olette, jatkatte kehittymistä ja alkunne muistamista Luojan puhtaassa rakkausvalossa. Monet teistä ovat sivilisaatioista, jotka hallitsevat kaikki karmaoppitunnit, ja sitten kun valopalvelunne maapallolla on ohi, ehkä päätätte palata kotimaailmaanne tai nautitte ensin ajasta Nirvanassa. Joka tapauksessa, teillä on vilpitöntä tyydytystä siitä, että olette auttaneet sivilisaatiota kehittymään pois kolmannen tiheyden karmasta ja elämään onnellisesti, tuottavasti ja luovasti yhteistyössä.

Jos ette elä planeetalla tarpeeksi kauan nähdäksenne Maan kulta-ajan täydessä kukoistuksessaan, ette jää vaille sitä. Henkielämän tai oman maailmanne näkökulmasta voitte katsella panoraaman kehittymistä, kun rakkausenergia kietoo Maan sisäänsä, se palautetaan alkuperäiseen turmeltumattomaan kauneuteensa ja terveyteensä ja yltäkylläisyyttä virtaa tasaisesti koko ihmiskunnalle, joka kohtelee eläimiä välittäen ja kunnioittaen ja elää harmoniassa koko luonnon kanssa. Ja näette, miten valonne jatkaa tämän ihmeellisen maailman tukemista, joka kukoistaa jatkumon ja lineaarisen ajan lähihorisontissa.

Sitten olemme tietoisia spekuloinnista, joissain tapauksissa varmuudesta, että yksi tai toinen tapahtuma on lähellä. Ennustekirjon toisessa päässä on lopunajat eeppisen mittaluokan tuhoutumisen kera, maailmanlaajuinen kaaos joka seuraa globaalia talousromahdusta, jolloin kolmas maailmansota luultavasti alkaa, ja palaavan muinaisen maasivilisaation tekemä orjuuttaminen. Tarkoituksella tai ei, nämä "valmistautumisvaroitukset" tilanteista joita ei tapahdu, luovat pelkoenergiaa, ja tämä antaa polttoainetta niille, joilla on pimeät tavoitteet, ja aiheuttaa negatiivisuutta, joka Maan on hajotettava maanjäristyksillä, tulivuorenpurkauksilla, maastopaloilla ja ankarilla myrskyillä.

Spekulaatiokirjon toisessa päässä on kosminen aalto, joka nostaa sivilisaationne viidenteen ulottuvuuteen tai johonkin muuhun astraalitilaan, joka myös antaa välittömän valaistumisen. Yksilöt joiden toivo on sidoksissa henkisen ja tietoisuusheräämisen tapahtumiseen kertaheitolla, pettyvät – aivan kuten ne jotka odottivat elämän maan päällä olevan rakastavaa ja rauhallista 21.12.2012 eteenpäin, tunsivat tulleensa kirvelevästi petetyksi.

Se mitä tapahtuu nyt ja jatkossa, on tämä: maapallon ylösnouseminen aina vain korkeammille värähtelytasoille voimakkaampien rakkaus-valoenergia-aaltojen myötä, kiihdyttää sielujen matkaa henkisellä polulla. Kyllä, jotkut laahaavat kovasti perässä ja aiheuttavat kurjuutta monille, mutta älkää antako tämän olla etummaisena ajatuksissanne ja tunteissanne. Tiedostakaa, että universaali vetovoimanlaki toimii jatkuvasti. Tuntemalla kiitollisuutta positiivisista kehitysaskelista ja luottamusta, optimismia ja innostusta Maan tulevaisuudesta, autatte yhteiskuntaanne liikkumaan nopeammin tuota suurenmoisuutta kohti.

Monet teistä ovat kirjoittaneet, että on löytynyt osa Malesia Airlinesin lennosta MH370. En tiennyt silloin, kun Ashtar selitti: "Kun koneen ongelmat kehittyivät kuin kaatuvat dominot ja tuhosivat kaikki järjestelmät, joita tarvitaan koneen pitämiseksi hallinnassa …", että noihin ongelmiin sisältyi koneen liikkuvien osien menettäminen. Silloin kun kelluva osa tunnistettiin olevan tuosta koneesta, tutkijat päättelivät loogisesti, että kone on merenpohjassa. Hurjimmissa kuvitelmissaankaan he eivät ajatelleet, että se vakautettiin toisen sivilisaation suuren avaruusaluksen voimakkaalla energiakentällä, mikä piti valtaosan koneesta ehjänä, kunnes se oli turvallisesti saatettu Maan kaltaiselle planeetalle ja kaikki olivat poistuneet koneesta pelastustehtävän jälkeen, joka oli kollektiivisen sielutasovalinnan mukainen.

Meiltä on kysytty, ovatko kasaarit Illuminatin joukoissa. Todellakin, ja niiden pitkä valloitus- ja häikäilemättömyyshistoria näkyy edelleen maailmassanne.

Meitä on myös pyydetty kertomaan ajatuksemme paavin Franciscuksen vierailusta USA:han. Meistä sen merkitys on maailmanlaajuinen. Paaviutensa aikana hän on kaikkialla kehottanut kohottamaan kamppailevia ihmisiä viesteissä, jotka ylittävät politiikan. Koska USA:ssa tehtävät päätökset vaikuttavat moniin muihin maihin, meistä tuntuu, että se mitä paavi Franciscus sanoo vierailunsa aikana, auttaa lisäämään henkistä tiedostamista maan hallituksessa ja kansalaisissa ja lopulta hyödyttää ihmisiä ympäri maailmaa.

Viime viestimme sielusta herätti monia kysymyksiä ja menemme niihin vastattuamme ensin kysymyksiin, joihin ei ollut tilaa tuossa viestissä.

"Tuleeko vain sieluista kehittyneimmissä sivilisaatioissa enkeleitä vai voivatko alempien tiheyksien sielut, jotka pyrkivät saavuttamaan korkean tilan, saavuttaa sen myös?" Edes sieluista kehittyneimmissä sivilisaatioissa ei tule enkeleitä, sieluja joiden taajuus on niin korkea, että ne ovat puhdasta energiaa.

Luojan ensimmäinen ilmaisu itsestään tuotti arkkienkelit, jotka ovat korkeinta rakkaus-valoenergiaa ja elävät Kristus-maailmassa lähimpänä Luojaa. Vaikka he eivät inkarnoidu, he voivat ohjata sieluitsensä aspekteja henkilöhahmoiksi, jotka ne varustavat luontaisilla kyvyillä ja tietämyksellä. Tässä universumissa parhaiten tunnettu on ehkä Sananda, jonka yksi henkilöhahmo on sielu, jota kutsutte Jeesukseksi. Arkkienkelit kommunikoivat telepaattisesti olentojen kanssa fyysisessä ja henkimaailmassa ja he säteilevät jatkuvasti kaikkivoimaista energiaansa ympäri kosmosta.

Luojan antamaa energiaa käyttäen he visualisoivat ja ilmentävät seuraavia enkelitasoja ja tässä universumissa olevat enkelit palvelevat Jumalan lähettiläinä myriadein tavoin. Tietysti voitte kutsua heitä apuun koska tahansa – sielut koko enkelimaailmassa toivottavat sen tervetulleeksi – mutta pyytäminen ei ole tarpeellista, koska nämä jatkuvasti valppaat olennot tietävät olosuhteistanne ja antavat vapaasti apua. Vaikka he eivät voi koskaan puuttua kenenkään vapaaseen tahtoon, heidän sallitaan pelastaa ihmiset tekemästä siirtymää ennen sopimuksensa elämänpituusklausuulia, jouduttaa kehon parantumismekanismia, antaa jumalaista opastusta, vahvistaa energiaa, kohottaa henkeä, helpottaa tunne- ja fyysistä kärsimystä ja olla ihmisten seurana salamanopeassa siirtymässä fyysisyydestä henkielämään. Heidän läsnäoloaan elämässänne indikoivat entisaikojen mestaritaiteilijoiden maalaukset, mutta toisin kuin noissa kuvauksissa, enkeleillä ei ole siipiä. He voivat kuitenkin helposti ilmentää ne ja usein tekevätkin sen sellaisen ihmisen hengenpelastustehtävässä, joka uskoo heillä olevan siivet.

Jotkut sielut jäljempänä enkelisukulinjassa voivat päättää astua elämänkiertoon henki- ja fyysisessä maailmassa, ollakseen esimerkkinä jumaluudesta ja valaistumisesta aloittelevassa tai pimeydestä esiin ilmestyvässä sivilisaatiossa. Useammin he kuitenkin ottavat persoonan vain lyhyeksi aikaa tiettyä tarkoitusta varten – kenties varjellakseen jotakuta hetkellisessä vaarassa, lohduttaakseen järkyttynyttä ihmistä, tönäistäkseen sielun valitsemaan suuntaan henkilön, joka ei tiedä, mihin lähteä risteyksestä, tai kannustaakseen jotakuta seuraamaan voimakkaita intuitiivisia tuntemuksia.

Näin ollen, pyrkimällä ei voi tulla enkeliksi, mutta pyrkimys olla enkelin kaltainen on mitä arvokkainta. Ja rakkaat ystävät, ilmaisemalla rakkaus-valoanne jakamalla anteliaasti niiden kanssa, jotka tarvitsevat apua, palvelette "enkeleinä maan päällä".

Kyllä, äiti, näen, että jäljellä olevien kysymysten täytyy odottaa seuraavaan viestiin. Jäähyväisissä sanomme, että kaikkien tämän universumin valaistujen sielujen ehdoton rakkaus syleilee teitä koko ajan matkallanne maan päällä.

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

20.9.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net