28.11.2015

Viesti Matthewilta 20.11.

Kun jotkut Illuminatin riveistä pidätetään tai syrjäytetään vaikutusvaltaisista asemista ja toiset hylkäävät laivan, niin kovan linjan kannattajat iskevät kantapäänsä maahan siellä, missä heillä on vielä vaikutusvaltaa.

Huomattavinta on se, mitä sen kansainvälinen huumekauppansa rahoittaa – CIA:n ja Mossadin peiteoperaatiotoiminta, johon sisältyy venäläisen koneen pudottaminen ja ISIS, äskettäisen Pariisin joukkoteurastuksen tekijä.

Koska suuri yleisö ei laajemmin tiedä, että Illuminatia edes on olemassa, ei ole ymmärrystä siitä, että se toimii maidensa hallituksesta erillään väkivallantekojen suunnittelussa ja toteuttamisessa. Siksi sormi osoittaa USA:ta, CIA:n kotimaata, tai Israelia, jota pidetään sionismin kotimaana. Totuus on, että CIA:n epäluotettava siipi seuraa Illuminatin määräyksiä ja sionistiliike on Illuminatin militantti- ja vakoilutoimintaa, joka ei ole koskaan palvellut israelilaisten tai juutalaisten ihmisten parasta intressiä missään. Loppujen lopuksi tuo ero tulee laajasti tietoon ja se on tosiaan tärkeää – se ei kuitenkaan helpota surua rakkaiden ihmisten menettämisestä tai muista elämää muuttavista traumoista missään tragedioissa, joihin Illuminati on syyllistynyt.

Pariisin isku palveli sen tavoitetta aiheuttaa kuolemaa, surua ja alun perin kaaosta ja pelkoa, mutta teko syntyi kasvavasta epätoivosta, kun kontrolli hupenee ja käskyläisten määrä vähenee nopeasti, ja epätoivoiset yksiöt toimivat ajattelematta rationaalisesti seuraamuksia. Se aikoi saada maailman pelon otteeseen ja pitää sen siinä – se ruokkii itseään pelkoenergialla. Sen sijaan se yhdisti maailman korkeissa myötätunto- ja päättäväisyysvärähtelyissä vastustamaan voimakkaasti terrorismia.

Armeija on saatettu herättää, poliisi jahtaa alullepanijoita ja epäiltyjä ja mahdollisten terroristien etsintä ulottuu maanrajojen yli, mutta terroristiryhmien löytäminen ja niitä vastaan taisteleminen ei pysäytä niitä – missä tahansa ne ovatkin. Ainoastaan terrorismin juurien poistaminen voi tehdä sen. Vihalla joka on terrorismin taustalla ja joka on johtanut miljooniin pakolaisiin, on juuret yhdessä tai useammassa olosuhteessa, jotka voidaan yhdistää Illuminatin toimintaan tai opetuksiin: itseä palveleva ulkomaiden puuttuminen sisäisiin asioihin, pettäminen, taloudellinen riisto, kiihottaminen jne. Jokainen sukupolvi iskostaa seuraavaan, että kaikki jotka saavat aikaan sellaisia olosuhteita, on eliminoitava, eikä kukaan oivalla, että he kaikki ovat pelkästään sätkynukkeja pirullisessa näytelmässä, jonka ovat kirjoittaneet ne manipuloivat yksilöt, jotka ovat nopeasti menettämässä maaperän. Kun värähtelytasojen kohoaminen jatkuu, kummankin osapuolen sydämet ja mielet tässä yhteiskuntanne sydäntä raastavassa jakautumisessa avautuvat niin, että empatia, keskinäinen arvostus ja ystävällisyys voivat korvata vihan, ennakkoluulot, kostonhimon ja eroavuuksien pelon.

Liikevoima Maan mahdollisuusenergiakentässä on siirtynyt aina vain voimakkaammin pimeiden kontrolloijien lopunaikaa kohti, kun niiden vastustus on kasvanut vaikuttavammaksi ja laajemmaksi. Planeetan voimistuvan valon rinnalla, osapuolien laajentuva voima Illuminatin pahasuopien lonkeroiden kitkemiseksi varmistaa, että sen maailmanlaajuinen verkosto on matkalla pysyvään purkamiseensa.

Sitten yhteiskunta voi edetä täyttä vauhtia jatkamaan sitä, mikä on verrattavissa maailmanlaajuiseen pelastusoperaatioon massiivisen myrskyn jälkeen, joka on pyörinyt ympäri maailmaa. Ensimmäiset askeleet otettiin, kun Maan kultaisen ajan suunnittelijat tapasivat joitain teidän viisaimpia yksilöjänne määritelläkseen parhaita tapoja saada Illuminati tilivelvolliseksi rikoksistaan ihmiskuntaa vastaan, saada takaisin niiden valtava omaisuus, joka kerättiin laittomasti ja moraalittomasti, jakaa nuo rahat, vapauttaa teknologiat, joita on kauan tukahdutettu, lopettaa saastuttaminen, parantaa ympäristötuhot ja paljastaa ja pysäyttää eri mielenkontrollointimuodot. Näiden käynnissä olevien ponnistelujen rinnalla tulee esiin totuus muiden sivilisaatioiden läsnäolosta ja avusta, lait jotka hallitsevat elämää tässä universumissa ja kaiken olemassa olevan yhdistynyt tietoisuus. Energiavirrat noilla alueilla ja kaikilla muilla, joilla muutosta ja valaistumista tarvitaan, keräävät voimaa Maan sinkoamiseksi kohtaloonsa: sen alkuperäisen terveyden ja kauneuden palauttaminen ja ihmiskunnan eläminen rauhanomaisesti, yhteistyötä tehden ja harmoniassa koko luonnon kanssa.

Rakas perhe, ymmärrämme kärsimättömyytenne tuon kohtalon toteutumisessa. Ette muista, että muihin sivilisaatioihin verrattuna Maan ihmisten siirtyminen pimeiden vuosituhansien vankeudesta vapauden valoon tapahtuu melkein silmänräpäyksessä. Miten toivommekaan, että voisitte nähdä maailmanne meidän näkökulmastanne! Ette vain hämmästelisi vauhtia ja saavutusten laajuutta, vaan näkisitte myös, miten paljon valonne tukee yhteiskuntanne edistymistä ja kohoamista.

Nyt jatkamme vastaamista näkemyksellisiin kysymyksiinne sielusta. "Kun Luoja hengitti tai synnytti tai loi sielut, tapahtuiko se kerralla vai onko sitä tapahtunut puuskittain ajan kuluessa ja tapahtuuko sitä kenties edelleen?" Jokaisen sielun "valmistusaine", joka on puhdasta rakkaus-valoenergiaa, tuli olemaan Luojan ensimmäisellä itsensä ilmaisemisella ns. alkuräjähdyksessä. Itsenäisten, loukkaamattomien ja ikuisten sieluitsejen syntymää, mikä alkoi tuon merkittävän tapahtuman jälkeen, kun niiden "valmistusaine" luotiin, on tapahtunut siitä lähtien teidän lineaarisella aikakäsityksellänne – ja tietääksemme jatkuu, kunnes jokainen sielu kosmoksessa muistaa ja palaa alkuunsa Luojassa.

"Olenko oikeassa ajatellessani, että Luoja synnyttää meidät noin 60 sielun ryhmissä, joista noin 30 muodostaa sieluperheryhmämme? Siirrymme enimmäkseen valitsemiemme inkarnaatioiden läpi esittäen erilaisia sovittuja rooleja tuossa ryhmässä, mutta tehden toisinaan sopimuksia toisten ryhmien sielujen kanssa, kun tarvetta ilmenee?" Missään ryhmässä tai klusterissa ei ole joustamaton sielumäärä, mutta yhden ryhmän sielut saattavat tosiaan tehdä sopimuksia toisen ryhmän sielujen kanssa, kun tarvetta ilmenee. Kuitenkin tällä aikakaudella toinen yhteistyömuoto on paljon yleisempi, kun koko universumi on "kiihdytysmoodissa" ja lukemattomat sielut käyttävät hyväkseen ainutlaatuisen tilaisuuden valita keskittyneitä karmaoppitunteja, jotta ne voivat saada ne valmiiksi yhdessä elämässä, eikä muutamassa tai monessa elämässä kolmannen tiheyden maailmassa. Omien valittujen oppituntiensa kokemisen lisäksi, monet sielut auttavat myös muita sieluja niiden oppitunneissa. Tähän saakka se oli tavallista kumulatiivisessa sieluryhmässä, jonka lukumäärä voi olla tuhansia, mutta nyt vahvat sielut jakavat heikompien sielujen karmataakkoja missä tahansa ryhmässä ympäri universumia. Tämän poikkeuksellisen avun tarkoitus joka on esimerkki ehdottomasta rakkaudesta, on vahvistaa heikkoja lenkkejä kaiken ykseydessä.

"Ovatko kaikki sielut jakautuneet kaksoissieluiksi?" Kyse ei ole siitä, että sielut jakautuvat, ja kaksoissielut tai kaksoisliekit ovat harvinaisia. Ne ovat samanaikaisesti kanssaluodut kaksi ensimmäistä henkilöhahmoa juurisielun pitkässä sukulinjassa, ja koska ne on varustettu identtisillä ominaisuuksilla, niiden tunteet toisiaan kohtaan ovat voimakkaimpia, mitä sielu voi tuntea toista kohtaan. Kaksoissielut tuntevat fyysisessä sivilisaatiossa vastustamatonta vetoa toisiinsa ja vaikka seksuaalinen puoli on voimakas, niiden syvä tunne tarpeesta olla yhdessä voittaa kaikki muut näkökulmat – usein tämä suuri tunnekiintymys johtaa vakaviin erimielisyyksiin ja sielujen tiet eroavat. Henkimaailmassa kaksoset tuntevat yhtä lailla vetoa toisiinsa, mutta ilman fyysisyyden "tukahduttavaa" rakkautta, ja miten kaukana tahansa nämä kaksi on universumissa toisistaan, niiden side mahdollistaa iloisen telepaattisen kommunikoinnin ja suurenmoiset tunteet yhteisestä alusta puhtaassa rakkaudessa.

"Kuulostaa siltä, että sielusopimuksen joustavuus merkitsee, että vaikkeivät ihmiset noudattaisikaan sopimuksiaan, he kehittyvät silti. Miten tämä on oikeudenmukaista niitä ihmisiä kohtaan, jotka elävät sopimustensa mukaan?" Joustavuus ei liity tietoisiin päätöksiin, jotka ovat sopimusehtojen vastaisia, vaan niihin tapoihin joilla sopimusehdot koetaan. Sanotaan esimerkiksi, että valintana on tässä elämässä lähteä äkillisesti 25-vuotiaana auto-onnettomuudessa. Juuri ennen tuota ikää kyseinen henkilö on hiihtämässä ja hautautuu lumeen, kun lumivyöry tulee alas vuorta, tai muutama viikko 25-vuotisjuhlien jälkeen hän patikoi metsässä ja häneen osuus kohtalokkaasti metsästäjän harhaluoti. Kumpikin noista mahdollisuuksista palvelisi samaa tarkoitusta kuin sopimusvalinta. Tämä on tietysti dramaattinen esimerkki, mutta joustavuus pätee mihin tahansa ehtoon – kenties työpaikka, asuinpaikka, taloudellinen panostus tai erityistapahtuma – joka tarjoaa samat karmaoppitunnit ja saman kasvumahdollisuuden kaikille sieluille kuin syntymää edeltävässä sopimuksessa.

"Matthew sanoi, että ihmisen eetterikeho ja elämän muistot menevät Nirvanaan. Mitä tapahtuu ihmisille, joilla on dementia ja jotka ovat menettäneet muistinsa?" Dementia saa aikaan unohtamiskerroksia ihmisen muistipankin, koko elämän kaikkien muistojen säilytyspaikan, ympärille. Nirvanan personoidun hoidon jälkeen, jossa poistetaan lempeästi nuo kerrokset, koko muisti palautuu, myös ne vaiheet, joissa se menetettiin.

"Silloin kun sielu tuossa Nirvanan pienenpienessä "pallo-osassa" hyväksyy valon, onko se sama asia, mitä kristinusko sanoo vapahdukseksi?" Ei, ainakaan tiettävästi. Kristinuskon opetukset vapahduksesta vastaavat Jumalan anteeksiantoa katumalla elämistä huonosti uskonnon synti- ja tuomiopäiväkäsitysten mukaan katsottuna. Sielu joka imee riittävästi valoa ruumiillistuakseen ja aloittaakseen evoluution alusta, on universaalien lakien mukaista, joiden olemassaolosta ihmiset jotka ovat täynnä uskonnollia oppeja, eivät luultavasti tiedä.

"Tunnen lapsen, joka sopii siihen, mitä olen kuullut sieluista, jotka "syntyvät pahana". Miksi sielu valitsisi tämän?" Ei ole sellaista, kuin pahana syntynyt sielu – jokaisen sielun koostumus on puhdasta rakkaus-valoenergiaa. Emme tiedä tuon lapsen olosuhteita, mutta voimme mainita mahdollisuuksia, jotka voisivat sopia keneen tahansa lapseen, jonka ehkä ajatellaan "käyttäytyvän kroonisesti huonosti". Perheen syntymää edeltävään sopimukseen saattaa sisältyä lapsen käyttäytyminen tilaisuutena vanhemmille oppia kärsivällisyyttä ja muita vanhemmuustaitoja, kuten lapsen rajoittuneiden kykyjen hyväksyminen, hänen kykyjensä ja kiinnostustensa tukeminen ja sisarusten oikeudenmukainen kohtelu. Jostain diagnosoimattomasta fyysisestä sairaudesta johtuva epämukavuus voi olla lapsen kapinallisuuden taustalla, kuten myös vastareaktio kemikaaleihin ruuassa, vedessä tai lääkkeissä, ja rokotusten myrkyt ovat voineet aiheuttaa autismin kaltaisia oireita. Jos kotona on jatkuvaa jännitettä, lapsi voi reagoida mataliin värähtelyihin, joita huokuu tuollaisessa ilmapiirissä. Inkarnoitumaton olento joka ei käsitä, että sen fyysinen elämä on loppunut, voi kiinnittyä lapseen vakavan fyysisen, henkisen tai tunnestressin aikana. Jos näin on, kokenut energiatyöntekijä voi auttaa olentoa ymmärtämään tilansa ja siirtymään henkimaailmaan.

Jos kotona ei ole lemmikkiä, ehdotamme tätä: antakaa lapsen valita jokin eläinkaveri ja keskustelkaa sopivalla tasolla lapsen vastuusta sen huolehtimisessa. On valtavan rohkaisevaa, että maailmassanne monet, myös lääketieteen edustajat, näkevät merkittäviä hyötyjä ihmisen ja eläimen läheisestä suhteesta kaikenikäisille ihmisille. Tämä on merkittävä askel yhteiskunnan kehittymisessä.

"Jos sielut jotka syntyvät kuolleena tai kuolevat vauvana, valitsivat sen sopimuksissaan, muistavatko ne tehneensä sen tai yhtään mitään muista elämistä?" Kuolleena syntyneen vauvan tapauksessa sielu lähtee kehosta täysin tietäen, että tämä on perheen syntymää edeltävien sopimusten mukaista, jotka on suunniteltu kaikkien osallisten tarpeellisia kokemuksia varten. Kun vauvat jotka kuolevat, tulevat vanhemmiksi Nirvanassa – ja he ikääntyvät siellä paljon nopeammin kuin teidän kalenterivuotenne – ne muistavat valintansa ja tarkoituksen antaa sielukasvutilaisuuksia toisille syntymää edeltävissä sopimuksissa. Ja kuten kaikki muutkin sielut henkimaailmoissa, ne tulevat tietoiseksi sielutason tiedosta siinä määrin, kuin se muistettiin tai koettiin kaikissa muissa elämissä.

Viestimme eksyneistä sieluista herätti seuraavia kysymyksiä. "Onko eksynyt sielu edelleen erottamaton osa Jumalaa?" Se on niin kauan, kun se pysyy tämän universumin henkimaailman alhaisimmassa osassa. Jos Luoja pitää sitä pysyvästi valoa vastustavana tai "menetettynä" – ja vain Luoja voi päättää siitä – sielun energia imetään Luojan kosmiseen ydinolemukseen, mistä se sai alkunsa.

"Tietääkö eksyneen sielun jälkikasvu, mitä niille tapahtui?" Ei. Sillä hetkellä kun niiden elämänvoima vedetään pois, niiltä menee kyky tietää mitään. Kuitenkin niiden energia ja juurisielun energia jonka Luoja imi, on kosmisessa tietoisuudessa ja siksi tämän universumin massatietoisuudessa ja sitten kun jälkikasvu ilmestyy taas esiin Luojan ydinolemuksesta ja saa takaisin muistikenttänsä, tieto siitä on saatavilla, mitä niille tapahtui.

"Silloin kun ihmiset eksyneiden juurisielujen sukulinjassa "pelastetaan", missä he aloittavat alusta? Miten he selittävät toisille, mitä heille tapahtui?" Heidän ei tarvitse selittää mitään kenellekään. Kun heidän elämänsä päättyi äkkiä, perhe ja ystävät jotka uskovat kuoleman jälkeiseen elämään, olettivat, että siellä nuo sielut ovat. Ja niin ne ovat – ne saavat takaisin tietoisen tajunnan ja kaikki muistot oman sivilisaationsa henkimaailmassa.

Vastaamme tietysti mielellämme muihin kysymyksiin, joita teillä ehkä on sielusta, ja toivomme, että informaatio tässä ja aiemmissa viesteissä on osoittanut jokaisen sielun äärettömän merkityksen ja kaikkien erottamattomuuden kaiken ykseydessä.

Rakkaat veljet ja sisaret, kun jatkatte maamatkaanne, tietäkää, että valo-olennot ympäri tätä universumia kunnioittavat päättäväisyyttänne valossa ja syleilevät teitä ehdottomalla rakkaudella.

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

20.11.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Uusitte pelkonne uusin lopputuloksin Hän on palannut »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net