29.10.2015

Viesti Matthewilta 19.10.

Maa kiertää astraalitasoilla, joissa värähtelyt vaikuttavat yhteiskuntaanne nopeutuvalla tahdilla. Kun lineaarinen aika "rouskuttaa", kaikkea maailmassanne työnnetään nopeammin lääkettä, ratkaisua tai viimeistä hetkeä kohti ja kolmannen tiheyden karmakokemukset liikkuvat nopeammin loppuunsaattettavaksi.

Tämä nopeutuminen saa Illuminatin ryhtymään järjettömän epätoivoisiin toimiin roikkuakseen kiinni kontrollijäänteissään New Yorkissa ja Washingtonissa. Sormi osoittaa usein USA:han itseä palvelevasta sekaantumisesta muiden maiden asioihin ja oikeutetusti – kaikki merkittävät liittovaltiotoimet ovat ensimmäisestä päivästä lähtien olleet niiden yksilöjen työtä, jotka ovat Illuminatin Rockefeller-siipeä maan hallituksessa ja armeijassa, ja kaikki tämä kansan tietämättä, joka virheellisesti on luullut äänensä ja ääniensä merkitsevän jotain.

Kerrotaanpa, mitä kehittyneet sivilisaatiot ovat pitkään havainneet maailmastanne. Muiden korruptoituneiden hallitusten hallitsemat ihmiset ovat tienneet olevansa poliittisen järjestelmänsä vankeja. Kuitenkin vasta äskettäin jotkut USA:n kansalaiset ovat oivaltaneet, että heidät on huijattu uskomaan, että he elävät vapauden maassa ja mitä heille on kerrottu sukupolvi toisensa jälkeen: "Meidän on taisteltava vihollisiamme vastaan, jotka haluavat tuhota vapautemme ja demokraattisen elämäntapamme."

Näin ollen kun maailmanne horjuu ilmaiskuista "Lääkärit ilman rajoja" –sairaalaan Kunduzissa Afganistanissa – Illuminatin hulluudesta kumpuava tragedia – syy lankeaa USA:lle sillä väärällä olettamuksella, että maan puolustusvoimain ylipäällikkö valtuutti tuon kohtuuttoman hyökkäyksen. Itse asiassa kulissien takana presidentti Obama ja muut vaikutusvaltaisessa asemassa olevat – ensisijaisesti yksilöjä USA:sta ja Kiinasta, israelilaiset jotka tuntevat Netanyahun synkät aikomukset yllyttää kolmanteen maailmansotaan, Venäjän presidentti Vladimir Putin, Cambridgen herttua prinssi William ja paavi Franciscus – ovat tehneet yhteistyötä kitkeäkseen kaikki Illuminatin Rockefeller- ja Rothschild-siiven kauas ulottuvat lonkerot.

Tuo hyökkäys sairaalaan, räjähdykset Ankaran rauhanmarssilla Turkissa, israelilaisten ja palestiinalaisten kahakointi, Syyrian tilanne ja ampumiset USA:ssa ovat saaneet muutamat näkemään kuolemaan johtavan väkivallan ja muut vallitsevat olosuhteet maailmassa "ongelmina, jotka on mahdotonta ratkaista". Rakkaat ystävät, mikään näistä teitä huolettavista ongelmista, joihin sisältyvät myös ilmastomuutoksen vaikutukset, puhtaan veden puute, metsien tuhoutuminen, joidenkin eläinten kuoleminen lähes sukupuuttoon, mehiläisten väheneminen, laajalle levinnyt valvonta, epäoikeudenmukaiset oikeusjärjestelmät, pakkorokotukset, massiivinen köyhtyminen ja hillitön saastuminen sekä sotamentaliteetti, kiihkoilu, ahneus ja tietämättömyys totuuksista, ei ole ratkaisematon!

Kaikki mitä maailmassanne tapahtuu, johtuu Maan ylösnousemisesta aina vain korkeammille energiatasoille, joilla negatiivisuuteen perustuva toiminta tulee nopeammin ja empaattisesti energiatiensä päähän. Kuitenkin joissain piireissä tämä tuomitaan todisteeksi siitä, että lopunajat ovat käsillä. Tiedämme, ettei tämä ole teidän uskomuksenne, mutta luulemme, että nautitte sen tietämisestä, mitä Jumala kertoi äidilleni tuosta ajatuksesta useita vuosia sitten:

"Ne sielut jotka ovat vakaasti päättäneet saada Harmagedonin, saavat! Mutta te jotka olette vakaasti päättäneet olla saamatta tuollaista tulevaisuutta, ette saa! Voitte pysyä valossa ja nousta korkeampiin ja korkeampiin läheisyys-, ymmärrys- ja tiedostamisulottuvuuksiin. Ei ole mitään tiukkoja sääntöjä, jotka ovat niin monimutkaisia tai jyrkkiä, ettet sinä ja kuka tahansa pysty noudattamaan niitä. Täytyy vain elää valossa! Tai yksinkertaisimmin sanottua: ole ystävällinen."

Ja kiitos valon – sama energia kuin rakkaus ja suurin voima kosmoksessa – maailmanne on ylitsevuotava ystävällisyydestä ja jumalaisista teoista, kun useammat ja useammat ihmiset näkevät valon. Ottakaa iloisesti vastaan tämä tietoisuuden kehittyminen, joka yhdistää teidät sielutason tietoon – tätä on henkilökohtainen ylösnousemus, ei kehon nouseminen taivaaseen – ja karistaa kaikki kolmannen tiheyden negatiiviset ominaisuudet ja itseä ja toisia vahingoittavan käyttäytymisen.

Mitä tulee muihin aiemmin mainittuihin ongelmiin, niin ensimmäiseksi sanomme, että älkää pelätkö mitään! Emme voi sanoa liian usein, että pelkoenergia lietsoo niitä, joilla on synkkiä taipumuksia, ja universaali vetovoimanlaki on jatkuvasti toiminnassa!

Nyt sitten noista ongelmista puhuttaessa, vakavat ilmastomuutosvaikutukset helpottavat, kun Maa pääsee lähemmäs kohtuullista ilmastoa maailmanlaajuisesti. Tarvittaessa merenpinnan tasolla olevien saarien asukkaat sijoitetaan uudelleen vaaran ehkäisemiseksi. Universaalin perheenne jatkuvaan apuun sisältyy rokotteiden myrkyllisten elementtien ja kaikkien saastelähteiden haitallisten vaikutusten neutralisointi tai parantaminen, ja sen oman teknologianne lisäksi, joka vapautuu Illuminatin salailusta, perheenne esittelee kehittyneitä teknologioita, jotka pystyvät parantamaan ympäristövahinkoja niin nopeasti, että ällistytte. Mehiläiset palaavat ja lopulta villieläimet palautuvat kestäviin kantoihin, paitsi muutamat lajit arktisessa ilmastossa, jotka eivät sopeudu noiden alueiden nousevaan lämpötilaan. Rauhanomainen ja luotettava käyttäytyminen yhteiskunnassanne lopettaa valvontatarpeen; kaikki epäreilut tai vahingolliset kansalliset lait, oikeusjärjestelmät, säännökset ja kulttuuriperinteet loppuvat vähitellen; ja kun maailmanne resurssit allokoidaan oikeudenmukaisesti, köyhyys poistuu.

On Gaian toive ja aikomus, että sen planeettakeho palautetaan alkuperäiseen terveyteensä ja kauneuteensa ja Maan ihmiskunta kukoistaa yltäkylläisyydessä ja elää harmoniassa toistensa ja koko luonnon kanssa. Ja niin tulee olemaan! Planeettaylösnousemus – se maailman transformaatioprosessi, jossa auttamaan tulitte maapallolle – on taattu! Henkilökohtainen ylösnousemus on valinta, jonka jokainen henkilö tekee, ja osa henkisen ja tietoisen valaistumisen saavuttamista on sen sielun tunteminen, joka olette.

Mitä vilpittömimmin toivotamme tervetulleeksi kaikki oleelliset kysymyksenne ja nyt vastaamme niihin, joihin ei ollut tilaa aiemmissa viesteissä.

"Miten 'menen sisälle' esittämään kysymyksen ja miten teidän, tuleeko vastaus sielutasolta vai tietoisesta ajattelustani?" Ollessasi yksin mukavasti, visualisoi itsesi kultavalkoisen valon keskelle, ajattele tai sano ääneen, mitä haluat tietää, hiljennä sitten mielesi ja vain ole. Sinun kannattaa ehkä katsoa, onko meditatiivinen musiikki rentouttavaa vai häiriötekijä, ja voisi olla hyödyllistä esittää ensin kysymys, johon voi vastata "kyllä" tai "ei". Vastaus voi tulla välittömästi tai viedä muutaman hetken ja kun se tulee, se saattaa olla sana, fraasi tai lause, joka voi kuulua tai ilmestyä painettuna merkkinä tai liikkua "tekstinauhana", tai se voi olla yksi tai useampi mielikuva tai tuntemus, joka ilmaisee selvästi "kyllä" tai "ei".

Jos se mitä näet, kuulet tai voimakkaasti tunnet, on sama, mitä olet ajatellut tai toivonut ennen "sisään menemistä", se ei merkitse, että vastaus on omaa ajatteluasi. Se voi olla vahvistus, että tietoinen ajattelu ja intuitiona ilmaistu sielutieto ovat läheisessä yhteydessä. Äläkä lannistu, jos mitään ei tapahdu ensimmäisellä yrityksellä tai edes muutamalla – kuten kaikissa muissakin arvokkaissa pyrkimyksissä, harjoittelu johtaa taidon parantumiseen.

"Oliko se henkilö Jeesus vai hänen sielunsa, joka osasi kulkea vetten päällä ja muuttaa muutaman kalan ja leivän monille riittäväksi ruuaksi vai olivatko nuo tarinoita, jotka keksittiin vahvistamaan se väite, että hän on Jumalan ainoa poika?" Jeesus ja hänen sielunsa olivat yksi ja sama olento, aivan kuten kaikki muutkin sieluitset ovat. Hän tiesi, että kaikilla on luontainen kyky ilmentää se, mitä haluaa ja minkä voi visualisoida. Tästä syystä hänen opetuksiinsa sisältyi se, että kaikki muutkin osaisivat tehdä sen, mitä hän osasi. Hän tosiaan käveli vähän vedenpinnan yläpuolella tilanteessa, missä oli tarvetta tehdä se, ja kerran oli tarve muuttaa pieni ruokamäärä riittämään nälkäiselle joukolle. Mainitsin kummankin päiväkirjassani.

Keskustelu äitini kanssa heti sen jälkeen, kun olimme alkaneet kommunikoida ja kun asuin vielä Nirvanassa, vastaa moniin kysymyksiin sielun alkuperästä ja sen suhteesta kumulatiiviseen sieluun, ja olen pyytänyt häntä kopioimaan nuo osat tähän.

"Sielu on elämän ydinolemus, kun se lähti ensimmäisenä Luojasta. Se on häviämätön elävä valoenergiaolento, jolla saattaa olla fyysinen keho, eetterikeho tai astraalikeho, tai se voi olla vain vapaa henki. Sielumme jotka Jumala ilmensi kanssaluomisvoimillaan Luojan kanssa, ovat Jumalan rakkauden ja valon ilmaisuja ja sisältävät mikrokosmoksena Jumalan ydinolemuksen. Sielu on kaikissa muodoissaan loukkaamattoman itsenäinen olento ja samaan aikaan se on erottamaton Jumalasta, Luojasta ja kaikista muista sieluista.

Sielu on voima, joka on kaiken takana maan päällä. Se on kaikkien niiden osiensa elämänvoima, joita se luo jatkuvasti laajentuvaa kokemista varten. Jokainen sieluosa on kaikilla kehitystasoilla itsenäinen ja sillä on älykkyys, ominaisuudet, valinnat, tavoitteet ja kaikki muut elämän elementit, jotka tekevät kustakin persoonasta ainutlaatuisen olennon.

Sielun jokainen yksittäinen elämä on sen henkilöhahmo. Sielun henkilöhahmojen summa on kumulatiivinen sielu ja kaikki jokaisen henkilöhahmon saavuttama tieto on kaikkien saatavilla. Näin ollen kunkin sielun sulautuessa kumulatiiviseen sieluun ja tuodessa tuon elämän kokemusten viisauden siihen, jokainen henkilöhahmoyksilö kehittyy samalla tavalla kuin kumulatiivinen sielu. Uskon, että yksinkertaisin selitys kumulatiivisesta sielusta on tämä: se on yhdistelmä kaikista osistaan, alkaen aivan ensimmäisestä itsensä jakamisesta itsenäiseksi elämäksi moninaisia kokemuksia varten.

Missä kumulatiivinen sielu asuu?

Ei ole mitään tiettyä asuinpaikkaa, koska kumulatiivinen sielu ei ole yksittäinen olento, vaan kaikkien henkilöhahmojensa jakamaton summa, missä tahansa ne elävätkin, ja se kasvaa, kun jokainen osa lisää elämänkokemuksensa jatkuvasti muuttuvaan yhdistelmään. Itse asiassa parempi kuvaus kumulatiivisesta sielusta on, että se on voimakenttä, jonka koko olemus juontuu kaikista sen aspekteista, missä tahansa ne ovatkin universumissa.

Tunnetko henkilökohtaisesti muita henkilöhahmoja omassa kumulatiivisessa sielussasi vai onko sinulla vain pääsy niiden tietoon?

Tunnen ne, jotka ovat tässä maailmassa, ja joistain meistä on tullut ystäviä. Joillakin on elämä maan päällä, ja tiedän erittäin hyvin, keitä he ovat! Jotkut ovat siirtyneet niin pitkälle kohti valoa, että energiatiheytemme ovat yhteensopimattomat, joten tapaaminen ei ole mahdollinen, ja toiset ovat taantuneet kauas valosta alempiin tiheyksiin, enkä ole varmasti kiinnostunut menemään sinne! Jotkut ovat valinneet elämän tämän galaksin ulkopuolella, jonne en matkusta usein, joten olen hädin tuskin tuttu heidän kanssaan.

Kaikilla on oma kasvunsa tehtävänä, äiti. Missä tahansa muut henkilöhahmot kokevatkin yksilöllistä kasvuaan, meillä on aina kumulatiivisen sielumme perheside, mutta emme välttämättä tapaa tai jaa elämän kiinnostuksia tai tunne kaikkia yksityiskohtia toistemme elämästä. Jaamme kuitenkin kollektiivitietoisuutemme keskeisen tiedon – muuten haaskattaisiin kaikkien sieluyksilöjen oppiminen.

Kumulatiivinen sielu voi kehittyä valoa kohti vain henkilöhahmojensa kehittymisen kautta. Siksi jokaisella yksilöllä ei ole ainoastaan etuna kumulatiivisen sielun yhdistelmätieto, vaan se myös kannustaa jatkuvasti sielutasolla hallitsemaan valitut oppitunnit, jotta kumulatiivinen sielu voi kehittyä. Se ei ole kuitenkaan itseä palvelevaa – tuon sielukehityksen myötä kaikilla sen henkilöhahmoilla on myös tilaisuus kehittyä. Mutta omista vapaan tahdon valinnoistaan riippuen, kukin henkilöhahmo voi joko kasvaa valoa kohti tai taantua niin pitkälle, että se jää pohjaenergian vangiksi.

Jos jokin henkilöhahmo jää vangiksi, vaikuttaako se kumulatiivisen sielun energiaan?

Elämäenergiarekisteröinti joka sijoittaa henkilöhahmon pohjaenergiaan, ei vaikuta kumulatiiviseen sieluun, koska tuon henkilöhahmon ainutlaatuinen energiavirta eteni täysin omilla vapaan tahdon valinnoillaan. Kumulatiivinen sielu voi kuitenkin rakkaudesta kaikkia henkilöhahmojaan kohtaan pyytää jumalaista armoa auttamaan sitä, joka on jäänyt pohjaenergian vangiksi.

Ovatko yksittäiset sielut aina tietoisia kaikesta, mitä kumulatiivinen sielu tietää?

Minäpä vertaan tätä muistiisi, äiti. Mikään mitä olet oppinut tai kokenut, ei koskaan katoa muistijärjestelmästäsi, mutta et voi muistaa kaikkea samaan aikaan – se olisi musertavaa! Lisäksi monet kokemuksesi olivat niin mitättömiä, että ne ovat epärelevantteja seuraaville tapahtumille eivätkä ne koskaan palaa tietoiseen mieleesi – kuitenkin ne ovat muistipankissasi. Sama pätee kumulatiivisen sielun henkilöhahmoihin, kun ne kokevat elämiään.

Siinä on järkeä, Matthew. Kun on kaikki nämä kumulatiivisen sielusi osat, haluan olla ehdottoman varma, että olet VAIN minun Matthewini etkä kukaan muu!

Voi, äiti, olen ehdottomasti Matthew enkä kukaan muu! Jokainen henkilöhahmo on oma sielunsa eikä kukaan muu! Kumulatiivinen sielu on kaikkien itsenäisesti toimivien sieluitsejen synteesi.

Mutta kuulostaa siltä, että jokaisesta sielusta joka jakautuu, tulee kumulatiivinen sielu, joten voisit tehdä saman ja tulla myös sellaiseksi.

Äiti, käsitän, että innokkuudessani vastata kysymyksiisi, yritykseni johtavat joskus hämmennykseen, ei selkeyteen. Termien joita olen antanut sinulle sieluilmaisun eri aspekteista – kumulatiivinen sielu, henkilöhahmot, sielusirpaleet tai –kipinät jne. – on tarkoitus vain osoittaa sielun pitkä matka, kun se pyrkii monien elämien kautta palaamaan alkuunsa Luojan täydelliseen rakkauteen ja valoon.

Tässä maailmassa emme tarvitse erilaisia termejä, kun sielun energiarekisteröinti universumissa on todiste sen evoluutioasemasta. Koska jokainen sielu on oma loukkaamaton itsensä riippumatta asemastaan tai jälkikasvustaan, ajattelemme jokaista pelkästään sieluna. Ja näin puhumme kaikista sieluista sinulle, ellemme yritä selittää sielun kasvuvaiheita sen itsenäisessä toiminnassa tai jokaisen sielun erottamatonta ja ikuista yhteyttä Jumalaan ja kaikkiin muihin sieluihin universumissa."

Kiitos, äiti. Ja kyllä, näen, että taas kerran on jätettävä jäljellä olevat kysymykset sielusta seuraavaan viestiin. Toivomme, että vastauksemme ovat tähän mennessä olleet vakuuttavia. Olette rajattoman voimakkaita ja ehdottomasti rakastettuja olentoja kaiken ikuisessa ykseydessä.

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

19.10.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Ennustuksia vuodelle 2016 Tähtien sota - meidän sotamme? »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net