25.02.2016

Viesti Matthewilta 18.2.16

Aloitamme puhumalla asioista, jotka ovat ajatuksissa päällimmäisenä ympäri maailmaa. Pohjois-Korean äskettäinen onnistuminen astronautiikassa ei ollut odottamatonta niille analyytikoille, jotka ovat tarkkailleet tuon maan toimintaa.

Kuitenkin se on huolestuttavaa, koska Kim Jong-unia pidetään epävakaana, egoistisena ja kunnianhimoisena. Sitä kukaan heistä ei tiedä, että jos pohjoiskorealaiset tiedemiehet yrittävät laukaista ydinkärkiohjuksen, joukot Maata ympäröivissä avaruusaluksissa varmistavat sen epäonnistumisen, aivan kuten on tehty tusinalle Illuminatin yrityksiä muutaman kuluneen vuoden aikana.

Meidän perspektiivistämme "Putinin hyökkäävyys Itä-Euroopassa" on Illuminatin levittämä päätelmä, että hän tuo väkivalloin Baltian maat ja muut maat Venäjän hallinnon ja talouskontrollin alaisuuteen. Tämä ei ole hänen aikomuksensa, ja muistutuksena: Illuminati saa ruokaa pelkoenergiasta ja se turvautuu kaikkiin keinoihin pelon aiheuttamiseksi.

Puhuttaessa tulitauosta, joskin väliaikaisesta, on luonnollista, että väkivalta on kiihtynyt Syyriassa, jossa energiaa on ohjattu kaoottisesti kauan, ja useiden eri joukkojen taistellessa tuossa maassa ja lähinaapureissa, kestävää tulitaukoa ei tule, ennen kuin nuo energiavirtaukset ovat loppuneet. Samalla kun Venäjää kritisoidaan sen ilmahyökkäyksistä, jotka auttavat Assadin hallintoa ja maavoimia saamaan takaisin alueet, jotka Islamilainen valtio on ottanut hallintaansa, presidentti Putin ja muut vaikutusvaltaiset yksilöt työskentelevät kulissien takana tuodakseen vakautta koko Lähi-itään ja Pohjois-Afrikkaan.

Ymmärrettävästi on huolta niistä ihmisistä, joita lähtee jatkuvasti sodan repimiltä alueilta vaaralliselle matkalle maihin, jotka eivät kykene antamaan riittävää majoitusta, koulutusta, työtä tai terveydenhuoltoa miljoonille niissä jo oleville pakolaisille. Aikanaan väkivalta loppuu kylissä ja kaupungeissa, joista ihmiset ovat paenneet, ja ne jotka haluavat palata, voivat rakentaa uudelleen yhteisönsä ja elämänsä. Sitä odotellessa isäntämaan asukkaiden myötätunto ja hyvä tahto sekä maahanmuuttajien taidot, lahjat ja sulautuminen voivat johtaa yhteensopivuuteen ja keskinäiseen hyötyyn. Tällä hetkellä ja tulevaisuudessa kaikkien hyvinvointivaltioiden taloudellinen apu on välttämätöntä helpottamaan tätä humanitaarista kriisiä ja sitten lopettamaan sen.

Nirvanan Maan valvojien mukaan tutkijatiedemiehet tietävät, että myrkkykemikaali aiheuttaa monet zika-virukseen liittyvät pienipäisyystapaukset, mutta he eivät tiedä, onko lähteenä kemikaalilla ruiskutetun aedes-moskiiton pisto vai sellaisen moskiiton pisto, jossa on tapahtunut mutaatio tappamiseen tarkoitetun myrkyn imemisestä, vai johtuuko tila siitä, että raskaana olevat naiset ovat juoneet tuota kemikaalia sisältävää vettä. Näin ollen lukijoille jotka kysyivät, onko Illuminati tämän zika-viruksen ja pienipäisyyden puhkeamisen takana, sanomme "kyllä", mutta se voi olla epäsuoraa, toisin kuin heidän sinnikkäät, mutta turhat yrityksensä aiheuttaa pandemioita vapauttamalla laboratoriossa suunniteltuja viruksia, kuten SARS ja lintuinfluenssa.

Myrkkyjä laitetaan tarkoituksella kemikaalivanoihin, ja muita myrkkyjä on teollisuussaasteissa, fossiilisten polttoaineiden energiakäytössä, maaperässä ja pohjavedessä, jota saastuttavat ydinjätteet tai kemialliset lannoitteet ja hyönteisten torjunta-aineet. Kemikaalivalmistajat joita avustavat vaikutusvaltaiset yksilöt hallituksissa, ovat häpeällisesti olleet piittaamatta näistä runsaista myrkyistä, jotka vaikuttavat haitallisesti planeettaan ja kaikkiin sen elämänmuotoihin. Ja Illuminatin maailmanlaajuinen varallisuuden kerääminen myötävaikuttaa suuressa määrin massojen elämiseen köyhissä oloissa, joissa sairauksia levittävät moskiitot kukoistavat.

Ei, karmaa ei ole mukana kaikissa tapauksissa, jossa ihmiset pakenevat tai perheisiin syntyy pienipäisiä lapsia. Ennenkuulumattomaan määrään sielutason anomuksia suostutaan, jotta sallitaan kehittyminen valitsemattomien kokemusten kestämisestä. Nuo ihmiset tai maailma eivät kuitenkaan tiedä tietoisesti tästä sielupyynnön kunnioittamisesta ja heidän tilanteensa nähdään vaikeina vastoinkäymisinä fyysisellä tasolla.

Lukija joka kirjoitti, että astrologian tulkitsijat ja intuitiiviset ihmiset ovat ennustaneet, että "tämän kuukauden loppuosa ja maaliskuu ovat äärimmäisen hankalia tällä planeetalla", kysyi, "millä alueilla asiat ovat hankalia ja haastavia." Tietysti edellä mainitut tilanteet ovat hankalia ja täynnä haasteita niille monille miljoonille, joihin ne vaikuttavat suoraan, ja se on hermostuttavaa koko yhteiskunnalle. Rauhallisuus osakemarkkinoiden epävakaisuudesta ja raportit pankkien sulkemisesta olisivat haaste investoijille, ja hämmennys taloudellisesta tulevaisuudesta huolettaa hyvin todennäköisesti myös monia muita. Monissa maissa ehdokkaat kilpailevat viroista ja kansalaiset ovat levottomia vaalituloksista. Sitten on taas ennusteita katastrofaalisista maanjäristyksistä ja tsunameista sekä uhkaavasta kolmannesta maailmansodasta, joka alkaa Lähi-idästä. Ja kaikkien näiden myrskyisien energiavirtojen keskellä, myös valotyöntekijöiden voi olla haastavaa säilyttää jatkuva optimismi Maan tulevaisuudesta. Toisaalta, silloin kun planeetta-asetelma tukee huolestuneisuutta enemmän kuin vähemmän vuorovaikutuksen aikoina, yksilöt joilla on negatiivinen asenne ja pessimistinen näkemys, ilmentävät haastavampia olosuhteita itselleen – vetovoimanlaki toimii 24/7.

Rakas perhe, jokainen tapahtuma joka hahmotetaan edistymisenä tai takaiskuna, tragediana tai voittona, on heijastusta värähtelyistä, jotka lisäävät myllerrystä, jotta se voi kulua loppuun, ja samanaikaisesti ruohonjuuriliikkeiden menestyminen laajenee ympäri maailmaa. Miten toivommekaan, että juuri tällä hetkellä elämä maan päällä olisi, mitä haluatte: rauhaa, totuutta, ystävällisyyttä, keskinäistä kunnioitusta ja kaikkien ihmisten yhteistyötä. Lopulta se tulee olemaan, ja päättäväisyytenne valossa auttaa luomaan lineaariseen aikaan haluamanne sen maailman, joka ON jo jatkumolla.

Nyt sitten puhumme jäljellä olevista sieluun liittyvistä kysymyksistä. Ensimmäinen, lukijalta USA:sta, on hyvin samanlainen kuin muidenkin esittämät. Hän sitoi sen myös maansa presidentinvaalikampanjaan, mutta tämä kysymys on oleellinen maailmanlaajuisesti: "Mitä tapahtuu syntymättömien lasten sielulle abortissa?" Janos, sielu kahdeksannen tiheyden sivilisaatiosta, puhui tästä äitini kanssa useita vuosia sitten, ja pyysin häntä kopioimaan osan heidän pitkähköstä keskustelustaan.

[Seuraava on katkelma Janos-luvusta kirjassa "Voices of the Universe".]

"Sielu ei tarvitse kehoa itse elämää varten, koska se on luontaisena jokaisen sielun ydinolemuksessa. Sielut valitsevat jonkinlaisen kehon vain kokeakseen fyysisesti – tätä toimintaa ei voi tapahtua ilman jotain massaa.

"Ihmistenne keskuudessa on suuri väärinkäsitys elämästä ja sielun ja kehon välisestä erosta. Teillä on ns. abortti, jonka jotkut uskovat uuden elämän tuhoamiseksi, ja on kiistaa siitä, milloin sielu tulee kohdussa muodostuvaan kehoon. Sielun elämää ei voi tuhota lopettamalla kehon kehittyminen. Keho kasvaa sielusta riippumattomana fyysisen lisääntymismekanismin luonnonlakien perusteella, kunkin sivilisaation soluohjelmoinnin mukaisesti.

"Sielut eivät ole rajattuja inkarnoitumaan tiettyyn sivilisaatioon. Sielun henkinen kehitystaso laittaa sen automaattisesti tietylle värähtelytasolle ja se valitsee tuolla alueella sivilisaation, joka voi antaa sen kehittymiseen vaadittavia kokemuksia. Mitä suurempi henkinen kehittyminen, sitä korkeammasta valoasemasta sielu voi valita sivilisaation ruumiillistumiseen tai elää vapaana henkenä.

"Sieluilla joiden henkinen kehitystarve on Maan kolmannessa tiheydessä tai muissa samalla tavalla värähtelevissä paikoissa, on monia kehoa koskevia vaihtoehtoja. Ne voivat asua vanhempien ympärillä jo ennen hedelmöityksen tapahtumista ja sen jälkeen ne voivat tulla sikiöön kokemaan tuon kasvuaistimuksen. Jos tuollaista kokemusta ei tarvita, ne voivat pysyä ennen syntymää "ulkopuolella" muunlaisia kokemuksia varten, mutta niillä on "sielusopimusoikeus" tuohon kehittyvään kehoon ja toiset sielut kunnioittavat sitä. Jos sielu tulee kehittyvään kehoon ja sitten peruu tuon päätöksen, nainen saa keskenmenon. Sielu saattaa asua kehittyvässä kehossa lähelle syntymää, sitten päättää olla jatkamatta siinä ja tuloksena on kuolleen lapsen syntyminen. Sielu voi myös tehdä jonkin noista päätöksistä ja kokea sen, mitä se tarvitsee tunteellisesti, ja sitten se lähtee pois sopien toisen sielun kanssa ja tämä tulee kehoon keskenmenoon, kuolleen tai elävän lapsen syntymään saakka. Sielu jolla on "oikeus" kehittyvään kehoon, voi antaa toisen sielun asua kehossa aistimassa kasvamisen ja syntymän ja sitten tuo sielu lähtee ja ensimmäinen ottaa fyysisen elämän haltuunsa.

"Nämä eri tilanteet sovitaan aina kaikkien osallisten sielujen kesken, joihin tietysti sisältyvät vanhemmat ja muut perheenjäsenet, ja tarkoituksena on antaa valittuja kokemuksia useille sieluille sillä tasolla, millä ne tarvitsevat. Abortti, kuten kaikki muutkin vaiheet hedelmöitystä edeltävästä ajasta syntymään, antaa osallistuville sieluille tilaisuuksia kokea siihen sisältyviä tunteita, jotka täyttävät tyhjiä paikkoja aiemmissa kokemuksissa.

"Keho on elämänvoima, joka on riippumaton sielusta, ja vaikka on epätavallinen tilanne, että keho elää ilman sielua, se voi tapahtua. Sielu voi päättää, tuleeko se kloonattuun kehoon vai ei, ja jos ei tule, klooni näyttää silti keneltä tahansa, koska aivot, kaikki aistit ja motoriikka toimivat. Toinen esimerkki on, kun vammautuneet tai sairaat ihmiset ovat koomassa. Sielu voi päättää, pysyykö se kehossa vai ei, ja jos ei, niin kun ravintoa annetaan, tuo keho jatkaa elämistään vegetatiivisessa tilassa, kunnes se kuolee solujen heikentyessä."

Kiitos, äiti. Jos kaikki Maan ihmiset tietäisivät, että jokainen teistä on sielu, jolla on fyysinen kokemus, ja sieluilla on monia valintoja, abortti ei olisi poliittinen, yhteiskunnallinen tai uskonnollinen kysymys. Sitten kun elätte täysillä Maan kultaista aikaa, ei ole abortteja tai minkäänlaista erimielisyyttä – elämä on rakkaudellista, rauhallista ja harmoniassa koko luonnon kanssa.

"Onko sielu ihmisen ydinolemus vai luotiinko se tukemaan perimmäistä ydinolemusta kokemusten varastoyksikkönä? Toisin sanoen, olemmeko todella ydinolemus … jolla on sielu, mieli ja keho toimintainstrumentteina, ja ne vain tukevat todellista itseämme, joka on ydinolemus? Tämä antaisi ymmärtää, että sielu on henkistä toimintaa, joka on perimmäisen ydinolemuksen ja mielen välillä."

Todellinen itsenne on sielu – itsenäinen, loukkaamaton ja ikuinen olento riippumatta siitä, elääkö se fyysisessä vai henkimaailmassa vai vapaana henkenä jossain tässä universumissa. Ydinolemuksenne tai koostumuksenne on Luojan – kaiken kosmoksessa olevan lähteen – puhdasta rakkaus-valoenergiaa ja tässä universumissa Jumalan. Käyttäen Luojan energiaa ja sen vapaata tahtoa ilmentämisvoiman kera, suunnittelette mielen ja kehon, joka tekee teille mahdolliseksi toimia sen mukaisesti, mitä haluatte kokea inkarnoitumisenne jälkeen. Varustatte tämän ihmisen sielutason tiedolla alkuperästä Luojassa ja muiden elämienne kollektiivisella viisaudella ja muistoilla. Saattaa olla hyödyllistä lukea aiempi viesti, joka antaa laajemmin informaatiota valmistautumisesta uuteen fyysiseen elämään [3.2.2014].

Kiitos, äiti, tuon päivämäärän lisäämisestä tähän, ja lisäämme vielä, että elämä vapaana henkenä ei liity mitenkään persoonallisuuden piirteisiin tai käyttäytymiseen. Se on erityislaatuinen kokemus, joka saattaa vaatia kehon, edes eetterikehon, jolla sielu kommunikoi suoraan Jumalan kanssa ja tietäväisenä suorittaa ennen syntymää valitsemansa tehtävän. Jeesus ja muut Jumalan viestintuojat ovat esimerkkejä sieluista, jotka tarvitsivat kehon suorittaakseen vapaan henkielämänsä tehtävän.

"Miksi jotkut kuolleet sielut jäävät kiinni maatasoon eivätkä nouse valoon? Miksi ihmeessä ne tekevät tuon valinnan? Eikö meidän kaikkien tarvitse mennä Nirvanaan tai toiseen maailmaan tekemään tiliä elämästämme täällä ja arvioimaan, tarvitseeko meidän palata vai ei?"

Ei ole aivan täsmällistä pitää valintana niitä harvoja tilanteita, jolloin henkilö ei mene Nirvanaan tai toiseen henkimaailmaan suoraan fyysisen kuoleman jälkeen. Sielu joka on puhdasta rakkaus-valoenergiaa, vapautuu henkilön eetterikehosta ja psyykestä, ja psyyke on haluton lähtemään. Uskon voima on todella mahtava ja jotkut noista ihmisistä uskovat, että he ovat edelleen elossa ja jatkavat, kenties valmistautuen rakkaan paluuseen tai hoitaen pieniä lapsiaan tai saattaen päätökseen uuden bisneshankkeen. Toiset tietävät kuolleensa, mutta haluavat jäädä maan päälle, kunnes ovat saaneet valmiiksi jonkin hyvin tärkeän tehtävän – kenties selitetään perheelle, miten käsitellään henkilökohtaisia liiketoiminta-asioita, tai jatketaan taistelua tovereiden rinnalla tai kerrotaan poliisille, kuka heidät tappoi.

Mikä syy onkin, ihmisille kummassakin kategoriassa on hyvin merkittävää, että heidän käyttämänsä energia mahdollistaa eetterikehon viipyilemisen lähellä. Lopulta – usein enkelien, henkioppaiden tai tehokkaan energiatyöntekijän avustuksella – kaikki nuo sielut käsittävät, etteivät ne voi tehdä, mitä haluavat, ja ovat valmiita siirtymään henkimaailmaan. Jos ne menevät Nirvanaan, ne tarkastelevat elämäänsä ja hyödyntävät kaikki tuon upean maailman tarjoamat mahdollisuudet suunnitellessaan seuraavaa ruumiillistumaansa.

Sitten on huomattavan erilainen tilanne, jota kutsutaan riivaamiseksi, ja se on myös hyvin harvinainen tapahtuma maan päällä. Pimeyteen taipuvainen sielu viipyilee tarkoituksella ja etsii kehoa, johon se voi tulla unen aikana jäädäkseen. Kun se tulee kehoon, on taistelua, kunnes toinen sielu onnistuu savustamaan toisen ulos. Jos tunkeutuva sielu ottaa hallinnan, kokenut energiatyöntekijä voi tehdä ns. manaamisen. Sen onnistuessa, tunkeutuja autetaan valoon ja alkuperäinen asukas palaa. Jos manausta ei tehdä tai se ei onnistu, alkuperäinen sielu menee Nirvanaan tai oman sivilisaationsa henkimaailmaan ja tunkeutuja jää kehoon ja aiheuttaa huomattavia muutoksia henkilön käyttäytymisessä.

"Mitä tapahtuu sielulle, kun joku tekee itsemurhan?" Ensimmäiseksi sanomme, että itsemurhasta EI rangaista, niin kuin jotkut uskonnot opettavat. Aivan kuten muidenkin syiden aiheuttamassa kuolemassa, sielu vapautuu eetterikehosta ja psyykestä. Joku joka riistää itseltään hengen, tekee sen henkisessä ja tunneahdistuksessa ja psyyke menee Nirvanaan tuossa traumatisoituneessa tilassa. Saatuaan lempeää parannusta, räätälöityä hoitoa ja jatkuvaa huomiota, persoona liittyy tuon ulottuvuuden väkeen ja tekee elämän tarkastelun, kuten kaikki muutkin. Kun uutta inkarnaatiota suunnitellaan, siihen sisältyy ne karmaoppitunnit, jotka oli valittu, mutta joita ei koettu lyhyeen katkenneessa elämässä. Äiti, lisää sen viestin päivämäärä, joka käsittelee tätä aihetta kattavammin [23.9.2014].

Kiitos, ja kyllä näen, että olemme saavuttaneet suositeltavan tilarajan. Näen myös listallasi lisää kysymyksiä sielusta, mutta tunnen, että antamamme informaatio on oleellisinta suurimmalle osalle lukijoista.

Niinpä vakuuttaen, että te ette ole koskaan yksin maamatkallanne, hyvästelemme teidät nyt rakastavasti.

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

18.2.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net