21.08.2015

Viesti Matthewilta 17.8.

Kiitän teitä kaikkia, jotka kirjoititte tästä osasta viime viestiämme: "Hyönteiset palvelevat myös niiden sielujen tarkoitusta, joiden elämä sysäsi ne kolmannen tiheyden henkimaailman alhaisimpaan osaan …

Teille on tervetullut se tieto, että hyönteiset eivät selviydy niillä korkeammilla värähtelytasoilla, joille maapallo on matkalla, ja niiden paikkaa ruokaketjussa ei enää tarvita."

Minun olisi pitänyt sanoa kummassakin lauseessa "nuo hyönteiset" tehdäkseni selväksi, että informaatio koski vain hyönteisiä lukijan kysymyksessä torakoiden, kirppujen, moskiittojen jne. tarkoituksesta – sellaisten hyönteisten jotka aiheuttavat tai levittävät sairautta tai joista on pelkästään harmia.

Niinpä rakkaat ystävät, voitte toivottaa tervetulleeksi tiedon, että mehiläiset ovat kanssanne niin pitkään, kun niiden arvokasta palvelua halutaan ja kunnioitetaan. Ja myös muut mainiot pikku elämänmuodot, jotka ilahduttavat teitä, kuten perhoset, sudenkorennot, leppäkertut ja tulikärpäset, jatkavat maailmanne sulostuttamista kauneudellaan ja ainutlaatuisuudellaan, kun maapallo siirtyy jatkuvasti korkeammille värähtelytasoille.

Nyt tapahtuu avointa ja salaista toimintaa, joka yrittää vakauttaa maailmantalouden ja kitkeä korruption rahoitusinstituutioista, tuoda esiin totuuden ja paljastaa pitkäaikaiset petokset, lopettaa islamistivaltion rahoittamisen ja Illuminatin salaiset operaatiot ja vähentää teollisuussaasteita ja muita ympäristötuhoja.

Tämä kasvava kansainvälinen yhteistyöhenki on huomattava virstanpylväs maailmanne transformaatiossa ja vaikka reformiyritykset kohtaavatkin jääräpäisiä vastarintasaarekkeita matkan varrella, ennen kuin kaikki konfliktialueet saavuttavat rauhanomaisen ratkaisun, niin mikään ei voi estää valon voimakasta liikumista tai maan ihmiskunnan laajentuvaa tietoisuutta.

Lukijoille jotka kysyivät, ylösnousevatko valaistuneet ihmiset ruumiissaan lähestyvässä kosmisessa aallossa, sanomme "ei" – eikä ihmisiä joita viehättää pimeys, kuole massana.

Mitä tulee niihin tapahtumiin joiden on viitattu tulevan syyskuussa, maapallon energeettinen mahdollisuuskenttä tosiaankin indikoi aktiivista jaksoa, mutta siihen ei liity meteorin tai muun suuren taivaankappaleen osumista planeettaan katastrofaalisin tuloksin tai kolmannen maailmasodan alkamista ydinasein Lähi-idässä. Kumpaakaan näistä ei tapahdu syyskuussa tai koskaan! Ja jos USA:ssa on jokin talousmullistus, se ei ole peiteoperaatio, jotta hallitus voi ottaa käyttöön poikkeustilalain ja tehdä massapidätyksiä.

Sen on tultava lopulta pintaan ja loputtava, että tämä vararikkoinen maa on pidetty pinnalla Illuminatin itseä palvelevalla keskuspankkijärjestelmällä useita vuosia, ja käytössä on menetelmiä kansalaisten taloudellisen epämukavuuden minimoimiseksi.

Emme näe mitään epäilyttävää paavi Franciscuksen valitsemassa ajankohdassa saapua USA:han ja hän toimii ehdottomasti puhtaasta sydämestä. Spekulaatiot siitä, että hän työskentelee salaa Illuminatin kanssa, on pahansuopaa väärää informaatiota, jota Illuminati luultavasti itse levittää sen totuuden hämärtämiseksi, että paavi kitkee sen vuosisatojen aikaisia juuria Vatikaanista.

Nirvanan kollegojemme mukaan leijonasielujen ylienkeli oli Cecilin kanssa helpottamassa sen kärsimyksiä haavoittumistuntien aikana ja siirtymänsä jälkeen se kuuli kuolemaansa koskevasta vihan vuodatuksesta.

Ei, sillä ei ollut karmasopimusta Walter Palmerin kanssa. "Metsästysmuistojen" jahtaajat aiheuttavat kyllä karmaoppitunteja ja Cecilin kuolemistapa nosti kovasti tietoisuutta yhteisvastuusta suojella ja kunnioittaa kaikkia maapallon eläimiä. Tuo surullinen tapahtuma toi voimakkaammin parrasvaloihin myös saman vastuun maapallon kaikkien ihmisten elämästä.

Monet teistä ovat pyytäneet kommenttia oman maansa poliittisesta tilanteesta. Maailmanlaajuisesti sanottuna, hallitukset ovat kontrolloineet monia elämänne osia maailmassa. Ne ovat alueita, joilla on tapahduttava syvällisimpiä muutoksia, ja voimme nähdä omasta näkökulmastamme, että niitä on tulossa.

Mutta kansallisten hallitusten ja tyrannihallintojen lakaiseminen ei ole helppoa tai nopeaa ja myllerrys jonka näette – jos saamme vääntää fraasianne – on myrskyä ennen tyyntä. Mitä tulee meidän perspektiiviimme poliittisesta näkymästä USA:ssa, niin kun paljastuksia tulee ennen vaalipäivää, näette, miksi kaikki se mistä media jaarittelee liittyen siihen, kuka monista ehdokkaista tulee presidentiksi, on säälittävää energiahaaskausta.

Lukuisat kysymykset ja kommentit sielusta osoittavat selkeyden tarvetta aiheesta, joka teidän on paljon tärkeämpi ymmärtää kuin politiikka. Annamme mielellämme sitä ja seuraava kommentti eräältä lukijalta on hyvä lähtökohta: "Karmaoppituntien oppiminen elämä toisensa jälkeen ei tee ikuisena sieluna olemisesta vähääkään houkuttelevaa."

Vakuutamme teille, että ikuisena sieluna oleminen ei ole loputon sarja karmakokemusten ylä- ja alamäkiä! Kehitytte henkisen ja tietoisen ymmärryksen tasolle, jossa karmaa ei enää tarvita, ja niinä moniulotteisina olentoina joita olette, jatkatte kehittymistä ja alkunne muistamista Luojan puhtaassa rakkausvalossa.

Kun saavutatte täyden muistamisen – ja se on jokaisen sielun tavoite – palaatte Luojaan. Siihen saakka – ja aika vaihtelee yhtä paljon kuin sielut eroavat toisistaan – teillä on ihmeellisiä elämiä jatkuvasti korkeampina sieluina maailmoissa, joissa ilo, rakkaus ja kauneus ylittävät mielikuvituksenne.

"Eri ei-uskonnolliset viittaukset Jumalaan ovat hämmentäviä. Onko Jumala Ylin sieluolento, Pääluoja, Luojalähde vai korkein enkeli?" Jumala on sielu – jokainen elämänmuoto kaikkialla on sielu – ja tämän universumin Ylimpänä olentona hän on tämän universumin kaiken elämän lähde, mutta hän ei ole Luojalähde tai Pääluoja. Ne ovat muita nimityksiä Luojalle/luomakunnalle, energialähteelle ja kaikelle, mitä kosmoksessa on. Puhumisen helpottamiseksi käytämme pelkästään sanaa "Luoja".

Eikä Jumala ole enkelikuntaa, vaan hän on yksi sen ilmennyksistä – ensimmäisistä sieluista joilla on elämänmuotopotentiaali. He olivat androgyynejä jumalia ja jumalattaria, joilla oli vaihtoehtona pysyä puhtaana valona tai ottaa jokin muoto. Niistä jotka päättivät olla valoa, Luoja valitsi jotkut kanssaluomaan universumeja ja hallitsemaan niitä.

Kutsutte sitä jumalaa, jonka Luoja valitsi kanssaluomaan tämän universumin, ja sen Ylintä olentoa eri nimillä, mm. Jumalaksi. Lopulta jotkut niistä jumalista ja jumalattarista jotka halusivat ruumiillistua, elivät jonkin aikaa maapallolla. He pystyivät ilmentämään ulkomuodon, jonka halusivat, ja tästä syystä jollakin hahmoilla muinaissivilisaatioiden piirroksissa ja käsitöissä on hyvin epätavallisia piirteitä.

"En ymmärrä, miten sielut jotka elävät henkimaailmassa, pystyvät luomaan uusia ihmisiä tai henkilöhahmoja. Johtuuko tämä siitä, että niillä on eri "ainesosia" sielurakenteessaan kuin ihmisillä ja henkilöhahmoilla?" Ymmärrämme, että termit "sielu", "henkilöhahmo" ja "henkilö", joita käytetään ristiin, voivat ns. samentaa vettä.

Vaikka sanomme usein "henkilöhahmo" puhuessamme sielusta, joka ilmentää olennon ja henkilön tuon olennon fyysiseen elämään, nämä kaksi sanaa merkitsevät samaa: yksilön ajatuksia, tunteita, omakuvaa, luonteenpiirteitä, käyttäytymistä, taitoja, lahjoja, ideoita, unelmia, uskomusia, saavutuksia, epäonnistumisia, suhteita ja kaikkia muita kokemuksia elämässä.

Sielu on se, kuka olette – itsenäinen ja ainutlaatuinen jumalolento ja erottamaton osa tämän universumin Ylintä olentoa ja Luojaa/luomakuntaa. Ette ole ihminen, jolla on sielu – olette sielu, jolla on henkilökohtaisia kokemuksia kehossa.

Henki- ja fyysisessä maailmassa sielun koostumus on identtinen – Luojan rakkausvaloenergia. Voitaisiin kuitenkin sanoa, että sielun koostumuksessa on "ainesosia", jotka viittaavat niihin luontaisiin piirteisiin, jotka se välittää henkilöhahmolle: omatunto, inspiraatio, vaisto, rajaton rakkauskapasiteetti, henkinen vahvuus, ilmentämiskyky, kunniantunto, säteilevä hyvyys ja yhteys Jumalaan ja luontoon.

Siinä henkilö ja sielu voivat erota huomattavasti, toimiiko henkilö noiden ominaisuuksien perusteella vai sivuuttaa ne – tai miten se käyttää Luojan vapaan valinnan lahjaa.

Käytetäänpä Nirvanan korkeampaa tasoa esimerkkinä siitä, miten sielut henkimaailmassa käyttävät Luojan energiaa tuottaakseen sen, mitä haluavat. Yksi henkilö voi esim. ilmentää paikallissään, vaatteet, kalusteita ja kukkia. Monimutkaisempien asioiden tuottaminen, kuten koti, museo, auto ja laiva, vaatii enemmän osallistujia – jotkut visualisoivat sisustan yhdessä niiden kanssa, jotka visualisoivat ulko-osat.

Silloin kun sielu haluaa kokemuksia, jotka voivat tapahtua vain fyysisessä maailmassa, se ilmentää olennon käyttämällä Luojan energiaa (uuden sielun koostumus) ja varustaa tämän uuden olennon (henkilön tai henkilöhahmon) edellä mainituilla sisäisillä piirteillä sekä kaikilla ominaisuuksilla, jotka mahdollistavat sellaisen elämän, jonka ilmentäjäsielu on valinnut.

Tähän sisältyy syntymää edeltävä sopimus niiden kahden sielun välillä, joista tulee vanhemmat ja jotka antavat ilmentäjän tekemät valinnat, kuten geeni- ja kulttuuriperintö, maantieteellinen sijainti ja taloudellinen asema, ja sopimukset kaikkien muiden sielujen kanssa, jotka jakavat tuon henkilön elämän.

"Matthew sanoi, että pimeiden voimien tavoite on vangita sieluja. Mitä tapahtuu niille monille hyville ihmisille, jotka ovat painineet näiden pimeiden energioiden riivaamana vuosia ja heikentyvät niin, että luopuvat taistelusta? Onko se voitto pimeille voimille? Mitä tapahtuu tuon henkilön sielulle?"

Sielu vapautuu, kun keho kuolee ja henkilön eetterikeho ja elämän muistot tulevat Nirvanaan, jossa sen piinatulle psyykelle ja heikentyneelle eetterikeholle annetaan räätälöityä hoitoa ja jatkuvaa huomiota parantumisprosessin ajan.

Kuten on mainittu aiemmissa viesteissä, jokainen sielu pysyy loukkaamattomana, itsenäisenä itsenään, vaikka se on osa kumulatiivista sielua. On myös toisenlainen suhde. Jokaisesta uudesta sielusta tulee osa "juurisieluksi" kutsutun käynnistäjäsielun sukulinjaa ja koska juurisielun elämät voivat vaikuttaa kaikkiin sen jälkeläisiin, ne ovat niitä sieluja, jotka pimeät voivat haluavat vangita.

Juurisielut, kuten kaikki muutkin sielut, ovat energiaa ja näin tuhoamattomia. Kuitenkin sitä kipinää lukuun ottamatta joka on niiden elämänvoima, niiden valo voidaan sammuttaa vähitellen monilla elämillä, joissa tehdään sielusopimusten ulkopuolisia valintoja – näin termi "pimeät sielut".

Tämän universumin lait vetävät ne henkimaailman tiheimpään osaan, missä pikkuruista valonsädettä säteillään jatkuvasti niihin – ei suurempaa kuin neulankärki, koska pimeät sielut pelkäävät valoa. Sitten kun ne vastaanottavat sen, vähän enemmän valoa on saatavilla, ja tämä jatkuu, kunnes ne ovat imeneet riittävästi valoa inkarnoituakseen primitiiviseen muotoon ensimmäisenä askeleena takaisin evoluutiotikkaita ylöspäin.

Jos lineaarisen ajan aionien jälkeen pimeä sielu kieltäytyy edelleen hyväksymästä neulankärjellistä valoa, siitä tulee "kadotettu sielu" ja Luoja, sen elämänvoiman lähde, imee sen energian. Silloin kun tämä tapahtuu juurisielulle, kaikkien sen sukulinjan sielujen elämänvoima katkaistaan ympäri universumia. Tätä voitaisiin verrata keskusvoimalaan, joka ei yhtäkkiä enää toimi eikä voi lähettää sähkövirtaa millekään lukemattomista laitoksistaan.

Niitä harvoja tapauksia joissa se on tapahtunut, pimeät voimat pitävät sielujen vangitsemisena, mutta sitä on vaikea ymmärtää, miksi ne ajattelevat näin, koska kukaan noista sieluista ei ole pimeyden otteessa. Juurisielu ja koko sen jälkikasvu ovat Luojaolemuksessa, jossa ne ovat tietämättömiä siitä, että ne ovat koskaan olleet olemassa itsenäisesti, mutta jokaisen sielun muistikenttä on kokonaan tallennettuna energeettisesti.

Poikkeuksellisiin asioihin joita tapahtuu tänä ennenkuulumattomana aikana universumissa, sisältyy se, että korkeimmat universaalit neuvostot myöntävät erivapauksia niistä anomuksista, joita tehdään kadotettujen ja melkein kadotettujen sielujen puolesta. Enkelit ja sielukumppanit ovat vapaaehtoisesti auttaneet noita sieluja saamaan nopeasti riittävästi älykkyyttä ja päättelykykyä ymmärtääkseen, miten syvälle pimeyteen ne ovat langenneet, ja tehdäkseen valaistuneita valintoja siitä lähtien, ja tähän sielun pelastavaan tehtävään sisältyy muistikenttien palauttaminen kadotettujen juurisielujen koko sukulinjaan.

"Mikä on sielun ja mielen välinen suhde? Onko älykkyys osa sielua vai kehoa?" Kyky tietää kaikki, mitä on koko luomakunnassa, on sielussa.

Kun sielu yhdistyy tähän koko tietoisuuden säilytyspaikkaan, se raportoi näkemänsä aivoille, jotka ovat henkilökohtainen tietokone, joka käsittelee dataa mielen sisäistettäväksi ja kertoo henkilölle, mitä sielu haluaa sen tietävän. Nuo viestit voivat tulla kuvina, sanoina, aistimuksina tai vaikutelmayhdistelmänä.

Älykkyys, aivojen kyky oppia ja mielen kyky ymmärtää ja soveltaa tarkoituksenmukaisesti informaatiota on sen mukaista, mitä sielu haluaa kokea fyysisen elämän aikana.

"Onko totta, että joka sielulla on oma taajuutensa?" Kyllä. Ainutlaatuinen taajuuspuumerkki mahdollistaa, että jokainen sielu voidaan jäljittää mistä tahansa tässä universumissa, että sielun siirtymäryhmä ja ihmiset henkimaailmassa tietävät, milloin heille rakas ihminen tulee henkielämään, ja perheet ja lemmikit voivat tavata jälleen. Jälleentapaamiset voivat tapahtua missä tahansa tässä universumissa, missä energia on yhteensopiva sielujen energian kanssa. Etäisyyskäsitteenne ei ole jatkumolla.

"Tiedättekö, milloin sivilisaatiomme pystyy elämään useita satoja vuosia niin kuin sielut kehittyneemmissä sivilisaatioissa?" Ei, emme tiedä, mutta voimme sanoa, että se tapahtuu yksilöllisesti, ei koko väestölle kertaheitolla.

Ihmiset kehittyneemmissä sivilisaatioissa voivat elää tuhansia tai jopa miljoonia teidän vuosianne, koska heidän DNA:taan ei ole ohjelmoitu vanhenemaan tai sairastumaan. Mutta universumin rytminen supistuminen ja laajentuminen on erottamattomasti yhteydessä evoluutioon ja jossain kohtaa sielu hallitsee kaiken opittavan, jota tarjotaan tietyssä ympäristössä.

Kun sielu saavuttaa tuon kohdan, se voi hajottaa kehonsa ja ilmentää sellaisen, joka sopii sen uuteen sivilisaatiovalintaan, tai se ehkä haluaa viettää aikaa henkimaailmassa ennen siirtymistä sivilisaatioon, joka tarjoaa suurempia oppimiskokemuksia.

Ja jotkut sielut – kuten monet teistä! – vapaaehtoisesti vähän ns. "peruuttivat" auttaakseen nuorta sivilisaatiota tai sellaista, joka on peittynyt pimeyteen, ja tällainen hyväntahtoinen elämä on hyppy eteenpäin evoluutiossa.

Rakas perhe, useita kysymyksiä jäi äitini listalle, muttei ole riittävästi tilaa ottaa niitä kaikkia mukaan, joten puhumme lopuista seuraavassa viestissämme. Ja nyt sanomme näkemiin vain sanoina, sillä ehdoton rakkautemme on ikuisesti kanssanne.

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

17.8.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Brexit Valmistautuminen ensikontaktiin, osa 15 »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net