23.10.2018

Viesti Matthewilta 17.10.18

Aloitetaanpa puhumalla lukijoiden kahdesta suurimmasta huolenaiheesta – ensin lasten pakollisista rokotuksista. Maanulkopuolisten erikoisjoukkojen tiedemiehet neutralisoivat rokotusten myrkkyjä siinä määrin, kuin on mahdollista. Silti lasten rokottamisen jatkuva vastustaminen edellytyksenä koulunkäynnille, on välttämätöntä tämän käytännön lopettamiselle, joka on aiheuttanut autisminkaltaisen tilan monissa lapsissa.

Elohopea kuormittaa kehon kemiaa ja immuunijärjestelmää, ja lasten jotka ovat erityisen herkkiä, hermosto vaurioituu, mikä johtaa hyvin samanlaisiin oireisiin kuin autismi, joka on erittäin harvinainen tila. Vastustusta voidaan lisätä kieltäytymällä rokotuksista, joita terveydenhoitoammattilaiset suosittelevat. Rokotteiden valmistajat palkitsevat heidät tai he uskovat sen valheellisen väitteen, että "estävät" influenssarokotukset ja monet muut ovat välttämättömiä yleisiä terveystoimenpiteitä.

Lisäämme, että rokotukset, kuten ensimmäiset lääkkeetkin, kehitettiin suotuisia tarkoituksia varten. Mitä tahansa keksintöä joka on suunniteltu hyödyksi, voidaan käyttää pahansuopiin tarkoituksiin, ja sen Illuminati on tehnyt sivilisaation kehittymisen joka vaiheessa.

Toinen aihe on langaton 5G-teknologia, joka tarjoaa paljon suuremman nopeuden ja kaistaleveyden. Tämä kommunikointipalvelun seuraava sukupolvi on vielä kehitys- ja markkinatestausvaiheessa, ja universaalin perheen jäsenet vähentävät säteilyvaikutuksia niiden suhteellisen harvojen ihmisten kehoon, jotka ovat altistuneet sille. Kun laitteet tulevat massatuotantoon, nuo jäsenet laajentavat teknologia-apuaan vastaavasti. Merkittävä tekijä on kehon valomäärä – mitä enemmän valoa, sitä korkeampi värähtelytaajuus ja sitä vähemmän säteily vaikuttaa kehoon.

Kun yhteiskunta oppii faktat rokotteista ja niistä vaikutuksista, joita noilla säteilyillä voi olla kehon sähköjärjestelmään, tarpeettomien rokotusten yleinen vaatiminen loppuu ja kaikki elektroniikkalaitteet suunnitellaan ajatellen ensisijaisesti turvallisuutta terveydelle.

Aiemmissa viesteissä puhuimme lukijoiden kysymyksistä USA:n presidentti Trumpiin liittyen ja yksinkertaisissa toteamuksissa myönsimme, että häneltä puuttuu presidentillistä pätevyyttä ja tervettä arviointikykyä ja hän mitätöi maansa kehitystä. Seuraavat esimerkit monista samanlaisista reaktioista viime viestiimme osoittavat, että haluatte selityksiä ja meidän täytyy antaa niitä.

"Hänen käyttäytymisensä ei vain tunnu sopivan yhteen sellaisen persoonan kanssa, joka yrittää tehdä niin tärkeää työtä kuin Illuminatin purkaminen." "Hän ei vaikuta välittävän kenestäkään muusta kuin itsestään. Voisiko Matthew selittää tätä, kiitos?" "Trump on patologinen valehtelija. Miksi kukaan luottaisi häneen tuossa kansainvälisessä ryhmässä?" "Pyydä Matthewia selittää tuota miestä Valkoisessa talossa." "Presidenttimme tuntuu olevan suunnattoman kaukana "valosta" sanoissaan ja teoissaan. Miten ihmeessä tästä ei puhuta?" "Jos Matthew aikoo esittää Donald Trumpin sellaisena, joka yrittää kaataa pahat voimat ja johtaa meidät valoon, hän on selityksen velkaa siitä, miten niin äärimmäisen vastenmielisellä ihmisellä voisi olla niin maailmaa muuttava vastuu."

 

"En voi ymmärtää, miksi kukaan äänesti tuota narsistista, naisia vihaavaa ja rasistista valehtelijaa, joka on kaiken lisäksi mahtipontinen ja julma. Ensihetkestä kun hän aloitti kampanjoinnin, oli selvää, millainen henkilö hän on." "Jos Matthew tuntee sen olevan korkeimmaksi parhaaksi, voisiko hän puhua tästä kontrastista, jota näemme kaikissa Donald Trumpin tekemissä toimissa, jotka ovat tuhoisia hyvin monille ympäristöohjelmille ja USA:n kansalaisten terveydelle ja hyvinvoinnille?" "En voi ymmärtää, miten amerikkalaiset voivat äänestää Donald Trumpin kaltaisen miehen presidentikseen." "Voisitteko selittää minulle, miten hän voi olla niin vastakohta maailmamme rakkausenergialle ja kuitenkin kaataa Illuminatia." "Trump on erittäin vastenmielinen mies, joka on AIHEUTTANUT paljon vihaa ja jakautumista tässä maassa. Miksi niin moraalisesti turmeltunut mies valittiin tähän asemaan? Siinä ei ole mitään tolkkua." "Haluan oikeasti luottaa tämän maan poliittiseen johtoon, mutta huomaan, että suuri osa siitä ei halua lahjomattomuutta. Kehen voimme luottaa?"

Ensinnäkin sanomme, että rakkautemme Donald Trumpia kohtaan on ehdotonta, kuten se on kaikkia sieluja kohtaan maan päällä. Kun vastaamme näihin kysymyksiin ja kommentteihin, se tapahtuu tuomitsematta tai kritisoimatta häntä – se on vain suoraviivainen selostus siitä, mitä tiedämme.

Kun hän tuli presidenttikisaan, häneltä puuttui se tukipohja, joka muilla ehdokkailla oli. Tuon pohjan rakentamiseksi hän teki lupauksia, joiden hän tiesi vetoavan päätekijöihin fossiilisia polttoaineita hyödyntävässä teollisuudessa ja pankkitoiminnassa, kun nämä halusivat yritystensä sääntelyn lopettamista; varakkaisiin ihmisiin ja yritysjohtajiin jotka halusivat alempaa verotusta; yksilöihin jotka halusivat uskonnollisten vakaumustensa olevan maan laki; niihin jotka eivät halunneet maahanmuuttajia maahansa ja moniin ihmisiin, jotka tunsivat hallituksen sivuuttaneen heidät, mahdollistaen samalla toisten menestymisen. Lakien ja toimintatapojen toteuttaminen jotka miellyttäisivät noita äänestäjiä, olivat suoraan linjassa herra Trumpin tavoitteen kanssa – mitätöidä kaikki mahdollinen, mitä aiempi hallinto oli saanut aikaan.

Tietääksemme Illuminati ei ole hänelle tuttu nimi – "kiero Hillary", kuten myös "kuivataan suo" ja "rakennetaan muuri", oli slogan, jonka hän keksi vetämään puoleen ja pitämään samanmielisten kansalaisten tuki. Vaikka hän oli oikeassa "kieroudesta", hänellä ei ole ollut ennen viime aikoja todisteita siitä, ja olemme tietoisia, että hän haluaa tämän "lukkojen taakse", jotta hän voi sanoa "minähän sanoin niin".

Samaan aikaan kun tuo itseä palveleva syy ei ole ihailtava, sillä ei ole mitään merkitystä siinä, miksi hän on mukana tuossa kansainvälisessä ryhmässä, joka pyrkii lopettamaan Illuminatin kaiken toiminnan, kuten todettiin viime viestissämme, vaan merkitystä on hänen presidenttiydellään. Tiedämme myös, että vaikka toiset ryhmässä kohtelevat häntä valtionpäämiehelle annettavalla arvokkuudella, heillä on vähän kunnioitusta häntä kohtaan ja he ovat viisaita siinä, mitä he paljastavat. Mutta he tietävät, että yhteistyö hänen kanssaan on oleellista – hän on sen maan johtaja, jonka kansalaisia suurin osa Illuminatin kärkiporukasta on, ja heidät on käsiteltävä sen oikeusjärjestelmässä.

Persoona Donald Trump. Hänen itsekeskeisyytensä, totuutta vääristelevä kerskailunsa itsestään ja saavutuksistaan ja niiden ihmisten nimittäminen, joiden imartelevuus ylittää usein pätevyyden, kumpuaa syvään juurtuneesta epävarmuudesta ja hyväksynnäntarpeesta, lapsuustunteista jotka ovat voimistuneet vuosien saatossa. Niinä ohikiitävinä hetkinä jolloin nuo tunteet tulevat esiin, hänen pelkonsa ja hämmennyksensä johtavat johonkin toistuvaan fraasiin, epäselvään tai väärään sanaan tai eleisiin. Naamioimaan lyhyet kontrollinmenettämislipsahduksensa, hän toistaa tarkoituksella fraaseja tai eleitä, jotta ne vaikuttavat aina korostamiselta. Hänen ajatteluprosessinsa ei kuitenkaan ole yhtä terävä kuin ennen.

Rakastaakseen ja kunnioittaakseen toisia, yksilön täytyy ensin rakastaa ja kunnioittaa itseään, ja vastoin yleistä näkemystä Donald Trumpilla ei ole noita tunteita itseään kohtaan. Tästä syystä hän ei voi tuntea rakkautta, kunnioitusta, empatiaa, kiitollisuutta, myötätuntoa, anteeksiantoa tai huolta toisia kohtaan. Sen sijaan häntä ajaa voittaminen, menestyminen, kontrollointi, saaminen ja säilyttäminen, eikä hän anna lakien tai etiikan puuttua tavoitteensa saavuttamiseen. Hän ei tietenkään ole ainutlaatuinen tässä mielessä – hänen laajasti mainostettu varallisuutensa, liikeyrityksensä, suhteensa ja nyt presidenttiytensä ovat pitäneet hänet valokeilassa. Ja hän pelkää sen menettämistä. Hänen julkisen mahtailunsa ja itsevarmuutensa alla on menettämisenpelkoa, eikä pelossa ole valoa.

Luottamus ansaitaan, ja jos yksilöt käyttäytyvät tavoilla, jotka eivät herätä luottamustanne, he eivät ansaitse sitä. Olkoon niin, ja laittakaa luottamuksenne sinne, mikä sen ansaitsee: intuitionne, vaistonne, omatuntonne, inspiraationne ja pyrkimyksenne. Sielun opastuksen mukaan eläminen herättää sisäisen rauhantunteen myös olosuhteissa, jotka eivät ole tyydyttävät.

Ja rakas perhe, laitetaanpa nyt piste tälle USA:n presidentin epäilemisaiheelle. Emme sano, etteivät nuo tunteet ole oikeutettuja! Mutta paljon parempi suunta energiallenne ovat valontäyteiset ajatukset ja tunteet. Valo – samaa energiaa kuin rakkaus – joka on teidän jokaisen sisällä, on voima, joka transformoi maailmanne.

"Tuntuu mahdottomalta, että tuhoamme salaseuran itse. Jos maanulkopuoliset aikovat auttaa meitä, kuten te ja muut kanavoidut viestintuojat olette sanoneet, mitä he odottavat?" Maanulkopuolinen perhe planeetalla ja sitä ympäröivissä aluksissa on auttanut teitä kaiken aikaa kaikin sallituin tavoin. He eivät voi puuttua kenenkään vapaaseen tahtoon, paitsi estää yritykset aloittaa ydinsota, mikä on Luojan määräys, tai aiheuttaa pandemioita, mikä on Jumalan kunnioitusta Gaian vapaan tahdon valintaa kohtaan.

Tässä on toinen näkökohta. Maa on siellä asuvan sivilisaation kotimaa, ja universaalin lain mukaan on heidän oikeutensa ja vastuunsa ilmentää sellainen maailma, jonka he haluavat. Kuitenkin tänä ennenkuulumattomana aikana universumissa, muita sivilisaatioita on valtuutettu auttamaan Maan asukkaita, ja te jotka tulitte vapaaehtoisesti auttamaan heitä, oivaltakaa, että heillä on voima tehdä maailmansa sellaiseksi, kuin he haluavat sen olevan. Sielutasolla he tietävät tämän – tuosta oivalluksesta joka on edelleen epämääräinen tietoisella tasolla, tulee selvempi, kun värähtelynopeuden kiihtyminen jatkuu.

Myös tiedostamatta sisäistä voimaansa, heidän edistymisensä on kiitettävää, ja teidän peräänantamattomuutenne valossa on ollut arvokas tuki. Ajatelkaa niitä myriadeja ruohonjuuriliikkeitä, jotka parantavat olosuhteita kylissä ja kaupungeissa ympäri maailmaa; löytävät nerokkaita ratkaisuja haasteisiin terveydenhoidossa, koulutuksessa, kommunikoinnissa ja monikulttuurillisissa suhteissa; suojelevat ympäristöä; kohtelevat eläimiä inhimillisesti ja laajentavat filantrooppista ja humanitaarista apua. Kaikki nämä saavutukset ovat vähentäneet salaseuran pahentamaa köyhtymistä, tuhoutumista, fanaattisuutta ja väkivaltaa, ja edellä mainittu kansainvälinen ryhmä yrittää saada salaseuran, Illuminatin, vastuuseen rikoksistaan ihmiskuntaa vastaan.

Miehistöt laskeutuvat teknologioineen ja keskuudessanne elävät maanulkopuoliset esittäytyvät, se on varmaa, mutta sitä ei luultavasti tapahdu, ennen kuin salaseuran maailmanlaajuinen verkosto on tuhottu. Jumala on vastuussa tämän tapahtuman ajoituksesta, jota yleisesti kutsutaan "paljastumiseksi", ja määräävä tekijä on kaikkien turvallisuuden varmistaminen. Se tulee niiden uhkien poistamisesta, joita tulee edelleen Illuminatin komennossa olevilta voimilta, ja sivilisaatiosta joka on valmis kohtaamaan vieraat toisista maailmoista. Kohoavat värähtelyt auttavat kaikesta pimeästä toiminnasta vapautumisessa, ja ne valmistelevat Maan asukkaita tietoisesti ja henkisesti siihen merkittävään päivään, kun tervehditään universaalin perheen muita jäseniä.

Rakkaat sisaret ja veljet, valo-olennot ympäri tätä universumia tukevat teitä ehdottomalla rakkaudella ja kunnioittavat omistautunutta palveluanne Gaialle ja sen sivilisaatiolle.

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

17.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net