22.07.2018

Viesti Matthewilta 15.7.18

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew. Aloitetaanpa puhumalla niistä kasvavista huolista, jotka yksi lukija ilmaisi näin: "Tapahtuu kerralla hyvin paljon, mikä uhkaa Amerikan kansan hyvinvointia, sekä horjuttaa demokratiaa täällä. Miten tämä vastaa Mattewin toteamuksia, että salaseura on menettämässä valtansa? Tuntuu siltä, että se kohta nielaisee meidät." Ja toinen: "Miten valo voi lisääntyä tässä maassa? Pimeys näyttää lisääntyvän sen sijaan."

Jos se salaseura johon useimmiten viittaamme Illuminatina, ei olisi nopeasti menettämässä valtaansa, USA:ssa tai missään muualla maailmassa ei olisi sellaista myllerrystä. Ytimessä on pimeiden voimien vimmatut yritykset säilyttää ne vallan rippeet, joita niillä edelleen on hallituksissa ja globaalissa taloudessa, luomalla mahdollisimman paljon jakautuneisuutta ja pelkoa. Ihmisten yhtenäisyys tuomitsee tuhoon heidät ja he tarvitsevat pelko- ja väkivaltaenergiaa pysyäkseen hengissä.

Siis tosiaankin on runsaasti rauhattomuutta, mutta on valtavasti enemmän hyvyyttä ja etenemistä kuin mullistusta! Elintärkeät asiat liikkuvat eteenpäin nopeasti suljettujen ovien takana, ja se minkä voitte nähdä, ei ole aina sitä, miltä näyttää. Jotkut johtajat jotka vaikuttavat puolustavan demokratiaa, ovat pimeyden halukkaita tai tahattomia sätkynukkeja. Jotkut johtajat jotka vaikuttavat horjuttavan demokratiaa, pyrkivät paljastamaan ja eliminoimaan sitä pimeyttä, joka on pitkiä aikoja kontrolloinut elämää maan päällä. Jotkut johtajat jälkimmäisessä ryhmässä ovat tehneet epäviisaita päätöksiä, jotka monia vaivaavat, ja oikeutetusti niin, mutta nuo päätökset eivät voi hankaloittaa pyrkimystä kitkeä pimeät voimat eivätkä olla pitkäkestoisia. Maan vakaa ylösnouseminen aina vain kevyemmille tasoille varmistaa, että ainoastaan se mikä on harmoniassa noiden tasojen korkeiden värähtelyjen kanssa, voi kestää. Pitäkää päällimmäisenä ajatuksissanne, että mikään ei ole vertailukelpoista valon voiman kanssa ja vielä vähemmän voi suistaa sen raiteiltaan!

Puhutaanpa sitten lisää siitä, mitä tapahtuu tällä hetkellä ja miten se vaikuttaa teihin. Sen havainnon myötävaikuttaja, että ihmisten hyvinvointi on uhattuna ja pimeys lisääntyy, on energian nopeutuminen, jonka tunnette, kun aika kuluu nopeammin ja nopeammin. Ei ainoastaan maailmanlaajuinen toiminta ole tavallaan ns. tiivistynyt, jotta kolmannen tiheyden karmaoppitunnit voidaan saada loppuun, ennen kuin "aika loppuu", vaan teillä on myös fyysistä ja henkistä stressiä sopeutumisesta nopeasti muuttuviin taajuuksiin. Äiti, kopioi tähän, mitä olemme sanoneet stressin vaikutuksista ja ehdotuksista sen helpottamiseen.

"Tosiaankin voimistuva energia vaatii veron kehostanne, pääasiassa väsymyksenä tai heikkoutena – teillä on tuskin aikaa sopeutua yhteen energiatulvaan, kun jo kohtaatte seuraavan. Satunnainen päänsärky, masennus, muistiongelmat, lihas- ja nivelsärky, korvien soiminen, epätavalliset nukkumis- ja valvetunnit, epäselvä näkö, kouristukset, pahoinvointi ja kutiaminen ovat myös tavallisia oireita.

Vaikutusten vähentämiseksi nukkukaa riittävästi levollista unta, mutta älkää ottako lääkkeitä nukkuaksenne tai piristyäksenne tai rauhoittuaksenne, liikkukaa ikäänne sopivasti ja juokaa paljon vettä. Syökää tavallista vähemmän, välttäkää sokeria, alkoholia – paitsi pieniä määriä punaviiniä – ja niitä ruokia, joissa on kemiallisia lisäaineita. Jos budjetti sallii, valitkaa luomutuotteita, merenantimia ilman epäpuhtauksia ja "vapaasti kasvanutta" siipikarjaa, lihaa ja munia. Keho, mieli ja henki eivät ole erillisiä. Siksi on yhtä tärkeää vähentää henkistä ja tunnestressiä. Muuttakaa negatiiviset ajatukset positiiviseksi, olkaa luonnossa niin usein, kuin voitte, asettakaa prioriteettinne niin, että päivänne vietetään tyydyttävästi, varatkaa aikaa yksinolemiseen, vapaana toisten energiasta, ja myös meditointi on hyödyllistä jännitteen helpottamisessa.

Rakkaat ystävät, olette ainutlaatuisia, näin myös reaktionne uusiin energiatasoihin ovat ainutlaatuisia, mutta kun huolehditte itsestänne kunnolla, solut sisäistävät enemmän valoa ja tämä tekee sopeutumisprosessista vähemmän hätkähdyttävää. Ja tiedostakaa, että energia-aaltojen vaikutukset ovat samoja, kuin jonkin sairauden alkamisen tai etenemisen. Jos oireenne pahenevat tai tulevat krooniseksi, konsultoikaa diagnoosin ja hoidon saamiseksi terveydenhoidon ammattilaista – mieluummin sellaista jolla on holistinen lähestymistapa." [Useat viestit sisältävät samanlaista informaatiota. Tämä lainaus viestistä 20.11.2017 on ytimekkäin. Pidemmissä viittauksissa mainitaan vegetaarisen ja vegaanisen ruokavalion etuja.]

Kiitos, äiti. Toinen aspekti tapahtumissa joita pidetään uhkaavina tai synkkinä, ovat noihin vaikutelmiin liittyvät tunteet, kuten pelko, ahdistus, hämmennys, viha, lannistuminen ja kasvava kärsimättömyys sitä kohtaan, että maailmanne olisi rauhallinen. Noiden raskaiden tunteiden aiheuttama stressi muodostaa energiatukoksia, jotka voidaan vapauttaa hengittämällä sisään hitaasti ja syvään ja sitten hengittämällä hitaasti ulos. Tämä yksinkertainen hengitysharjoitus saa vielä enemmän merkitystä, jos olette toisten kanssa, koska kaikkien ihmisten energia ryhmässä vaikuttaa kaikkiin muihin ja stressi on ns. tarttuvaa. Varoittava huomautus: äkkinäinen sisäänhengittäminen hytkäyttää tukkoista energiaa sen sijaan, että se vapautetaan tasaisesti, jotta se voi alkaa virrata. Ja jos olette ryhmässä jossa mielipide-erot ovat saavuttaneet kuumentuneen pattitilanteen, toiset voivat nähdä äkkinäisen sisäänhengityksen ärsyttävänä haukkomisena, koska he eivät tiedä suotuisaa tarkoitustanne. Harkitkaa rohkeana olemista sanoen: "Vedetäänpä kaikki syvään henkeä hetki."

Yksi stressin syy on informaatioaikakautenne. Aitojen raporttien rinnalla teille tulvii pelottavia ennustuksia, huhuja, peukaloituja valokuvia ja videoita, tärkeiden faktojen poisjättämistä tai vääristelyä ja suorastaan valheita valtavirtamediassa ja kanavoiduissa viesteissä pimeiltä olennoilta, jotka väittävät olevansa tunnettuja ja kunnioitettuja kehittyneitä olentoja. Mihin uskoa?

Eräs lukija kirjoitti: "Olen kuullut hiljattain tuhosta ja hävityksestä tarinoita, joissa ihmiskunta ei kykene ylösnousemaan ja valtavia sotia puhkeaa. Tapahtuuko se?" Ei, sitä ei tapahdu, mutta kenenkään teistä ei tarvitse kysyä ulkopuolisesta lähteestä mitään vastauksia – ne tiedetään sielutasolla. Auttamaan sen erottamista, mikä on totta ja mikä ei, tyynnyttäkää ajatuksenne ja kiinnittäkää huomiota siihen, mitä tulee. Se saattaa olla kuva tai sanoja, jotka viittaavat toteen tai valheeseen, tai fyysinen tuntemus. Lempeä virtaus sydänalassa – kuten Jumala sanoi, sydän on sielun paikka – merkitsee, että hyvin todennäköisesti informaatio on totta. Vastustus, hienoinen nykäisy on punainen lippu – hyvin todennäköisesti informaatio on valheellista.

Jos ohjattu meditaatio tai meditatiivinen musiikki auttaa mielenne hiljentämisessä, kaikin mokomin käyttäkää noita apuvälineitä, mutta tietäkää, että informaatio tulee sielutasolta intuitiivisesti ilman tuota apua. Emme millään muotoa vähättele meditointia – se on yksi hienoimmista tavoista nousta lopenuupuneen maailman huolien yläpuolelle ja sallia itsensä pelkästään olla! Kyse on siitä, että sielu ei vaadi tietämään etsimiänne vastauksia. Kuitenkin silloin kun mieli on suljettu harkitakseen sitä mahdollisuutta, että informaatio joka eroaa uskomuksista, voi silti olla pätevää, se estää sielun viestejä saavuttamasta tietoisuutta. Tämä viittaa ainoastaan informaatioon, ei perusarvoihin. Älkää koskaan tehkö myönnytyksiä arvoihinne!

Rakkaat sisaret ja veljet, monta vuotta olemme katselleet teidän kohtaavan ja voittavan myrskyisiä tilanteita. Hoidatte mestarillisesti sen, mitä on jäljellä, ja riemuitsette menestyksekkäässä lopputuloksessa!

"Onko totta, että Illuminati yrittää yksinkertaistaa maailman väestöä eri menetelmin?" Illuminati, salaseura joka muodostettiin vain kaksi ja puoli vuosisataa sitten ja on näin melko uusi historiassanne, on tosiaankin käyttänyt eri menetelmiä pitääkseen väestön tietämättömänä totuuksista. Mutta Maan nykyisen sivilisaation "yksinkertaistaminen" alkoi DNA:n manipuloinnilla jo muinaisaikoina, lineaarisesti puhuttaessa.

Tämän universumin elämänmuotojen alussa ihmiskehon solurakenne oli kristallinen, tiheän muodon kevyin mahdollinen rakenne. Jossain matkan varrella yksilöt joihin vaikuttivat pimeät voimat, käyttivät Luojan vapaan tahdon lahjaa ja sen luontaista ilmentämiskykyä manipuloimaan väestön DNA:ta, mitä vastustettiin vähän tai ei lainkaan.

Kuten kaikki muukin olemassaoleva, DNA-säierakenne on energiaa, joka vaihtelee sähkömagneettitaajuudesta toiseen, ja näin sitä ei voi tuhota. Säikeet voidaan laittaa kuitenkin horrostilaan, ja sen nuo pimeät olennot tekivät niitä kahta säiettä lukuun ottamatta, jotka vaaditaan tiheän kehon muodostamiseen. He vetivät suuren määrän valoa pois noista kahdesta aktiivisesta säikeestä alentaakseen niiden värähtelytaajuuden ja muuttaakseen kehon solut kristallista hiileksi. Tämä teki noille olennoille mahdolliseksi vähentää sivilisaation älykkyys-, tunne- ja tietoisuustasoa sekä ilmentämiskapasiteettia ja juurruttaa heihin erillisyyden ja egokeskeisyyden tunteet, tiettyjä ominaisuuksia – väkivalta, raivo, ahneus, epärehellisyys, julmuus, ahdasmielisyys ja kontrollointihimo – herkkyyden sairauksille ja muille fyysisen ja henkisen rappeutumisen muodoille, ikääntymisen ja kuoleman. Tuon väestön jälkikasvu peri heidän solurakenteensa kaikkine heikkouksineen ja välitti sen sitten omille lapsilleen, jotka välittivät sen omilleen jne. ainoneita.

Tuo tilanne alkoi muuttua, kuin korkealle kehittyneet sivilisaatiot lähettivät massiivisen määrän valoa Maahan yli kahdeksankymmentä vuotta sitten. Niiden yksilöiden keho jotka hyväksyivät tuon valon, käynnisti solutransformaatioprosessin, ja monet sielut jotka ovat inkarnoituneet noin viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana, tulivat kristallisolujen kera. Heidän joukossaan on lapsia, joille lääketieteellisen teollisuutenne pimeät sielut keksivät diagnoosiksi tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriön, ja lääkärien määräämät lääkkeet rajoittivat noiden lasten sisäisten kykyjen kehittymistä. Jotkut vanhemmat kieltäytyivät intuitiivisesti lääkitsemästä lapsiaan, mutta suurin osa seurasi lääkärien neuvoja – väestö on aivopesty uskomaan, että "auktoriteetit tietävät parhaiten". Pimeät sielut salasivat teknologian, joka voisi hoivata kristallisoluisten autististen lasten ainutlaatuisuutta, ja ruuan kemikaalit ja rokotteiden myrkyt ovat lisänneet oman haittansa. Kun nämä totuudet tulevat julkiseen tietoon, lasten lääkitseminen loppuun, kuten myös kemikaalien ja rokotusten suuri määrä, ja kaikki suotuisat teknologiat tuodaan esiin. Kun enemmän ja enemmän sieluja tulee uudelleengeneroidun DNA:n kera, Maan sivilisaatio palautetaan vähitellen ihmiskunnan alkuperäiseen rakenteeseen.

"Muovisaasteen määrä merissämme tukehduttaa kirjaimellisesti merielämän kuoliaaksi. Kirjoissanne olette viitanneet maan ulkopuolisiin olentoihin, jotka kohentavat saastetilannetta ilmakehässämme. Onko mitään toivoa saada apua muovisaasteen siivoamiseen? Selvästikään ihmiset eivät kykene saamaan aikaan sitä yksin." Ilmansaasteiden vaikutusten vähentäminen ja kiinteän aineen puhdistaminen meristä vaativat erilaista interventiota, eikä avaruusalusten teknologiaa ole suunniteltu jälkimmäiseen.

Sen merielämän murheellisen tilanteen ratkaiseminen, jonka on aiheuttanut häpeällinen tapa heittää muoviroskaa meriin, on Maan ihmisten vastuulla, ja vaikka se onkin valtava hanke, se voidaan suorittaa ilman maan ulkopuolista apua. Ympäristönsuojelijat ympäri maapalloa osallistuvat erilaisiin ponnistuksiin, kuten joukot jotka keräävät verkoilla muoviroskaa rannoilta ja vesistä lähellä monien maiden rantaviivaa. Muovijätteen keräyspalvelut vievät sen kierrätystehtaisiin, jotkut yritykset tekevät biohajoavista materiaaleista asioita ja toiset vähentävät tai lopettavat muovisen kertakäyttötavaran käytön. Yksilöt kehittävät tuottoisia tapoja käyttää kerääntynyttä jätettä, ja tiedemiehet työstävät keinoja, joilla mikromuovit voidaan hajottaa haitattomaksi aineeksi.

Kuten moni muukin edistysmielinen toiminta, se ei näy valtavirtamedian raporttien otsikoissa, mutta monet ruohonjuuritason liikkeet raivaavat tiensä internetiin ja joskus televisioon. Tietäminen menestyksekkäistä ponnisteluista ympäri maailmaa on kohottavaa ja kannustavaa ja innostaa optimismiin ja tunteisiin, jotka ovat valontäyteisiä ja tarttuvia. Kun jaatte hyviä uutisia perheen, ystävien ja työtovereiden kanssa, heistä tuntuu samalta, kuin teistä, ja niin myös niistä, joille nämä välittävät tuon informaation. Ja tämä, rakas perhe, on yksi tapa, jolla valaisette maailmaanne.

Kaikki tämän universumin valo-olennot kunnioittavat omistautumistanne Maan auttamiseen ja tukevat teitä ehdottoman rakkauden verrattomalla voimalla.

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

15.7.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Akaasian evoluutio Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä 15.7.18 »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net