20.12.2018

Viesti Matthewilta 13.12.18

Yleinen ajatus ympäri maailmaanne on: "En voi uskoa, että tämä vuosi on melkein ohi!" Useimmat ihmiset jotka tuntevat, että aika nopeutuu, eivät tiedä, mitä tehdä ja että värähtelynopeus kiihtyy, koska Maa siirtyy lisääntyvästi kevyemmille energiatasoille. Mutta kaikki jotka tuntevat, että muutosta on ilmassa, ovat oikeassa siinä. Uusi vuotenne tuo esiin pitkään peiteltyjä totuuksia ja tukevia askelia maailmanrauhaa kohti, jolloin yhteistyö korvaa jakautuneisuuden ja maailman resurssit kohdennetaan oikeudenmukaisesti.

Nyt sitten, planeetta hehkuu kirkkaasti aina joulukuussa, kun perheet ja ystävät juhlivat perinteisiä pyhiä päiviä ja nauttivat juhlamenoista, mutta tuo sädehtivä valo tulee enemmästä kuin kohottavasta iloisesta musiikista, hilpeydestä ja uskonnollisesta omistautumisesta. Tämä sesonki lisää halua elämän parantamiseen kaikkialla, niiden ihmisten lohduttamiseen, jotka surevat, ja niiden kanssa jakamiseen, joiden taakkana on vastoinkäymisiä. Antajien vilpittömyys ja saajien kiitollisuus lisäävät säteilyä, jota tulee Maasta, koska nuo tunteet – kuten anteeksianto, myötätunto, empatia ja ilo – ovat valon korkeita värähtelyjä.

Tiedätte, miltä nuo ihmisluonnon hienoimmat piirteet tuntuvat ja miltä rakkaus tuntuu, joten on luonnollista ajatella rakkautta erityistunteena romanttisissa suhteissa ja tunteina perhettä ja rakkaita ystäviä kohtaan. Rakkaus on verrattomasti enemmän. Rakkaus on itse elämä! Kun kerroin sen äidilleni monta vuotta sitten, hän pyysi minua selittämään, mitä rakkaus on ja miten se toimii. Tämän kerroin hänelle:

"Yksinkertaisimmin sanottuna rakkaus on Jumala jakamassa itsensä kaikkien luomustensa kanssa. Rakkaus on universumin parantava voima. Rakkaus on sielussa ja vaatii vain, että sallitte nuo toisten rakastamisen luontaisen tunteen ja heidän rakkautensa vastaanottamisen teitä kohtaan. Rakkauden kapasiteetilla ei ole rajoja.

Ilmaistuna rakkaus kohtelee toisia ystävällisesti, reilusti, rehellisesti, myötätuntoisesti, auttavasti ja välittävästi. Jos rakkaudessa voidaan sanoa olevan ainesosia, niin ne ovat hurskaan ilmaisun ainesosia toiminnassa.

Sen tietäminen, että te ja Jumala ja kaikki muut Jumalan luomukset olette erottamattomia, on rakkautta. Sen tietäminen, että Maa on aistivaa ja tietoista elämää, ja kaikkien sen elämänmuotojen kunnioittaminen, on rakkautta. Sen oivaltaminen, että kukaan ei voi tuntea toisia sielutasolla, ja siksi olla tuomitsematta heitä, mutta olla suvaitsematta toimintaa, joka nähdään haitalliseksi, on rakkautta.

Oman jumalaitsen kuunteleminen on rakkautta. Sellaisen elämän eläminen joka aiheuttaa itsensä rakastamista, on rakkautta. Ilon tunteminen itsessä, kun näkee sitä toisissa, on rakkautta. Jonkin sellaisen tekeminen, mikä tuo iloa toiselle, on rakkautta. Anteeksiantaminen itselle ja toisille on rakkautta. Resurssienne jakaminen täydestä sydämestä on rakkautta. Hyvin tekojen tekeminen ilman odotuksia on rakkautta.

Sydämen- ja mielenrauhan tunteminen on rakkautta. Hiljainen nautinto auringonlaskun näkemisestä tai linnunlaulun kuulemisesta on rakkautta. Ja hymy on yksi yksinkertaisimmista ja säteilevimmistä rakkauden ilmaisumuodoista.

Missä tahansa tai kaikissa näissä tapauksissa ja monissa muissa, joita kohtaatte ja joiden tiedätte vaistomaisesti olevan rakkautta toiminnassa, ilmennätte rakkautenne Jumalaa kohtaan." [Ote kirjasta "Love in Everyday Life", luvusta "Illumination for a New Era"]

Kiitos, äiti, tuon katkelman lisäämisestä. Tietäen joitain niistä myriadeista tavoista, joilla rakkautta ilmaistaan, nähkää, miten te, rakkaat valotyöntekijät, ja kaikki muut sielut jotka elävät hurskaasti, levitätte rakkautta ympäri planeettaa. Ääretön, ikuinen ja ainutkertainen rakkaudenvoima transformoi elämän maailmassanne!

Sille rakkaalle sielulle joka kirjoitti, että joulunaika syventää hänen suruaan kaikista ihmisistä, jotka kärsivät, sanomme, että matalat suruvärähtelyt eivät auta niitä, joita ajattelet. Ole kiltti ja muuta ajatuksesi joksikin, mikä saa sinut hymyilemään – kenties onnellinen muisto tai lemmikin kiintymys, suosikkivalokuvasi tai -runosi, jokin tuleva miellyttävä tilanne – ja sitä seuraa kepeys. Ystävälliset teot ja hymyilevä tervehdys ohikulkijoille keventää myös sydäntäsi ja nostaa vastaanottajien henkeä – rakkautta toiminnassa. Universaalin vetovoimanlain ollessa jatkuvasti toiminnassa – ja pitäkää mielessä, että tällä lailla ei ole päättelykykyä, ja se voi tuoda takaisin vain jotain, mikä sopii yhteen lähettämänne energian kanssa – ajatukset, tunteet ja teot jotka aikaansaavat korkeita värähtelyjä, tukevat valtavasti teidän ja maailmanne hyvinvointia.

"Entä energiat, joita tulee avaruudesta, auringosta ja valoaalloista?" Tämä on osa sitä, että kaikki universumissa on nopeutumismoodissa, ja se kaikki on teidän eduksenne. Nuo energiat jotka lisäävät värähtelytasoa planeetalla ja sen asukkaissa, tukevat polarisoituneiden asenteiden ja käyttäytymisen muuttumista tasapainoa kohti, jossa kaikki on valoa.

"Luin juuri Matthewin viestin, jossa hän sanoi Maan olleen kerran Eedenin puutarha. Siellä ei olisi ollut valtavia erämaita tai napajäätiköitä eikä varmasti myrkyllisiä saasteita tai väkivaltaa. Mikä muutti Maan sellaiseksi maailmaksi, kuin se on tänä päivänä?" Sanalla sanottuna, pimeys. Alun perin planeetta, Gaia-nimisen sielun ruumiillistuma, oli kokonaisuudessaan asuttamaton paratiisi, Eedenin puutarha. Rakas perhe, teidän täytyy tietää sen todellinen historia, joka on tänä päivänä kotimaanne, ja annamme teille lyhyen yleiskatsauksen.

Ensimmäiset ihmiset jotka saapuivat turmeltumattomalle, valontäyteiselle planeetalle, jonka nimi silloin oli Shan, oli ryhmä Lyyralta, joka toivoi löytävänsä kultaa. He eivät olleet saaneet Galaksienväliseltä neuvostolta lupaa mennä sinne eivätkä olleet jättäneet louhimishakemusta, koska he eivät halunneet jakaa mahdollista kultamalmisuonta toisten sivilisaatioiden kanssa. Nuo universaalien lakien rikkomiset kylvivät petoksen ja ahneuden siemenet, ja tämä aloitti matalat negatiivisuusvärähtelyt planeetalla. Sitten tuo ryhmä toi ihmistä alemman lajin tekemään raskasta louhimistyötä. Tuon orjaväestön ankara kohtelu ja kullan louhimisen aiheuttama vahinko maalle lisäsivät negatiivisuutta.

Pimeät voimat, massiivinen ja voimakas perusajatusmuotojen voimakenttä, joka kuljeskelee universumissa sinne, minne matalat värähtelyt vetävät sitä, kotiutui Shanille. Se oli pimeyden sisääntulo. Seuraavien aioneiden aikana jotkut niistä monista asukkaista joita eli planeetalla, joutuivat pimeiden voimien "lumoukseen". Niiden väkivalta ja rappio aiheuttivat niin paljon negatiivisuutta, että se oli vapautettava maanjäristyksillä ja vulkaanisilla purkauksilla, jotta Gaian keho voisi selviytyä. Noiden tapahtumien sarjassa muodostui vuorijonoja, sisämeriä ja syviä kanjoneita, kun maamassat ja valtameret kävivät läpi dramaattisia muutoksia, ja kaksi kertaa kaikista elämänmuodoista tehtiin loppu mullistavissa puhdistuksissa. Pimeät voimat pysyivät kuitenkin aurinkokunnassa, aina valmiina vaikuttamaan seuraaviin asukkaisiin.

Jossain matkan varrella Shan tuli tunnetuksi myös Terrana, mutta kumpikin nimi unohdettiin sen jälkeen, kun asukkaat kutsuivat planeettaa Maaksi. Ja kun negatiivisuutta taas kerran karttui pimeiden voimien vaikutuksen vuoksi, Maa käytti valoaan asukkaiden hengen ylläpitämiseen. Koska ei ollut riittävästi valoa säilyttämään myös ympäristö, järviä ja jokia kuivui, muodostui erämaa-alueita ja pohjoisimmista ja eteläisimmistä alueista tuli jäätä.

Monissa eri vaiheissa noin puolen miljardin vuoden kuluessa lineaarista aikaa, jotkut planeetan asukkaista oli ihmisiä, joita kutsutte neandertalilaisiksi – rotu joka kehittyi lyyralaisten orjakansasta ja heidän kehittyneemmistä jälkeläisistään. Toisia asukkaita tuli eri tähdistöjen sivilisaatioista, ja ne olivat Maan eri rotujen ja kulttuurien kantaisiä. Niiden älykkyys, henkisyys ja ilmentämiskyvyt olivat kehittyneet, ja ne jotka yhdistyivät kehittyvien ihmisten kanssa muinaisaikana, antoivat jälkikasvulleen nuo korkeat ominaisuudet.

Jossain universaalin historian kohdassa pimeät voimat lupasivat varallisuutta, valtaa ja kontrollia monille yksilöille, ja niistä jotka antautuivat tuohon houkutukseen, tuli näiden sätkynukkeja. Yksi niiden katalista teoista oli ottaa valtaansa vähemmän kokeneita sivilisaatioita ja kytkeä pois päältä DNA-säikeet kahta lukuun ottamatta, mikä vähensi heidän älykkyyttään, toi esiin väkivaltaisia taipumuksia ja teki kehosta alttiin heikkoudelle, sairaudelle ja lyhyelle elinkaarelle.

Vuosituhansia sitten joitain noista ihmisistä alkoi elää maapallolla, jolla sätkynuket kontrolloivat helposti heitä pelon, tietämättömyyden, jatkuvan sotimisen ja niukan toimeentulon avulla – olosuhteita jotka herättivät alhaisimmat ihmispiirteet. Taas kerran negatiivisuutta karttui, kun he olivat raakoja toisilleen ja eläimille ja tuhosivat mielettömästi planeettaa, ja taas kerran Maa käytti valoaan kaikkien elämänmuotojensa tukemiseen. Noin 80 vuotta sitten sen valo oli hiipunut siinä määrin, että sen kiertorata oli niin epävakaa, että sitä uhkasi vaara sinkoutua avaruuteen ja varmaan tuhoutumiseen.

Gaia ei halunnut kehonsa loppuvan niin, eikä se halunnut kaikkea elämää tuhottavan taas, joten se huusi apua. Välittömästi Jumala valtuutti henkisesti kehittyneitä sivilisaatioita täyttämään planeettaa voimakkaalla valolla, mikä vakauttaisi sen akselin ja mahdollistaisi sen alkamisen nousta syvältä kolmannen ulottuvuuden matalista värähtelyistä. Jotkut asukkaat herätettiin ottamaan vastaan tuo valo, joka pelasti planeetan hengen, ja näin tekemällä he pystyivät heittämään pois sätkynukkien kahleet, jotka olivat pitäneet heitä vankina.

Maasta tuli taistelukenttä, jossa universaalit valovoimat taistelivat pimeitä voimia vastaan ja kukistivat ne pois aurinkokunnastanne. Hyvin kaukaiset sivilisaatiot jatkoivat valon lähettämistä irrottamaan sen pimeyden, joka oli juurtunut planeettaan, ja jotkut niiden jäsenistä inkarnoituivat vapaaehtoisesti sinne levittämään ja ankkuroimaan tuota valoa. Kun useammat ja useammat Maan ihmiset "näkivät tuon valon", he alkoivat generoida omaansa ja pimeiden voimien sätkynukkien pitkään piilotettuja salaisuuksia ja tekoja alkoi "tulla valoon". Ja tämä tuo meidät maailmanne tilaan tänä päivänä.

Katsotaanpa nyt eteenpäin. Syvät haavat joita pimeys oli pitkään aiheuttanut planeetalle ja sen kaikille elämänmuodoille, parantuvat Maan matkatessa määränpäähänsä viidenteen ulottuvuuteen, jossa Gaia pysyi henkisesti ja tietoisesti koko ajan, kun sen keho oli laskeutuneena alkuperästään tuohon tiheyteen paikkamielessä. Ylösnousemusprosessin aikana sivilisaation älykkyystaso nousee, kun tietoinen ja henkinen tiedostaminen lisääntyy, ja planeetasta tulee taas kerran, millaiseksi se luotiin – kaunis, ihmeellinen, terve ja sopuisa. Auttamalla maaperhettänne heräämään, jotta he voivat ilmentää polun Maan kultaiseen aikaan sen koko loistossa, tekin kehitytte moniulotteisena jumalaitsenä.

Rakkaat sisaret ja veljet, astukaa uuteen vuoteenne itseluottamuksen ja optimismin kera. Eläkää suositun laulunne totuudenmukaiset sanat ja inspiroikaa toisia tekemään sama: "All you need is love … love is all you need" (= kaikki mitä tarvitset, on rakkaus … rakkaus on kaikki, mitä tarvitset).

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

13.12.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Kirjeitä ajan läpi Tarina »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net