20.11.2016

Viesti Matthewilta 11.11.16

Jaamme kanssanne sen, mitä olemme havainneet Maan mahdollisuusenergiakentässä ja mitä Maan valvojat Nirvanassa raportoivat USA:n presidentinvaaleista. Viime viestissä sanoimme, että vaalien ympärille voisi kehittyä useampia skenaarioita, ja todellakin kehittyi, muttei tavoilla, joita olisi voinut odottaa.

Kun puhumme mukana olevista pelaajista, pyydämme teitä muistamaan, mitä olemme sanoneet monta kertaa: kiinnostuksellamme maaperheettämme kohtaan ei ole koskaan poliittista motiivia emmekä koskaan tuomitse ketään teistä.

Ainoastaan USA:n kansalla ei ole eniten voitettavaa tai menetettävää siinä, kenestä tulee heidän presidenttinsä. Sama pätee Illuminatin Rockefeller-siipeen. Heidän suuri vaikutuksensa Wall Streetillä ja maan hallituksessa johtuu suurelta osin Bill ja Hillary Clintonista, jotka tekevät yhteistyötä tuon salaseuran kanssa ja olivat aiemmin harvoja sen huipulla. Kun he näkivät sen maailmanlaajuisen kontrollin hiipuvan noin kymmenen vuotta sitten, he perustivat oman tukialueensa ja omat rahoituslähteensä. Miten kyseenalaisiksi Illuminati saattaakin tuomita Donald Trumpin kampanjalupaukset, he tietävät, että tämä on "oma miehensä", ihminen jota he eivät pystyisi kontrolloimaan.

Vaaleihin johtavien viikkojen aikana äänestäjien viha- ja epäluottamusenergia joka ympäröi rouva Clintonia ja herra Trumpia, lisääntyi siinä määrin, että se alkoi vetää itseensä serpentiinejä kaikista skenaarioista, joista kullakin oli mahdollisuus johtaa Bernie Sanders presidentiksi [skenaarioita kuvataan viestissä 19.8.2016]. Siitä mikä olisi tapahtunut rauhallisesti, kun serpentiinit kulkivat omaa hyvin määriteltyä kurssiaan pitkin, tuli energiasekamelskaa, jota voitaisiin verrata mustekalaan, joka viuhtoo hämmennysmeressä. Energia on neutraalia – se virtaa vain aikomuksen asettamaan suuntaan. Tässä tapauksessa aikomus oli vaikuttaa vaalitulokseen, ja eri tapojen käyttö, josta jotkut olivat ristiriidassa toisten kanssa, loivat lopulta tuon mustekalan.

Clintonin tukijat Demokraattisessa kansallisessa komiteassa taktikoivat rouva Clintonille ne äänet kriittisissä esivaaleissa, jotka itse asiassa oli voittanut Bernie Sanders. Näin ollen hänestä tuli demokraattisen puolueen ehdokas äänestäjien tekemän valinnan sijasta.

Mitä tulee FBI:n tutkimukseen rouva Clintonin hakkeroiduista sähköposteista, johtaja James Comey kumarsi Bill Clintonin ja muun Illuminatin painostukselle ja päätyi siihen, että kansallinen turvallisuus ei ollut vaarassa eikä henkilökohtaisen serverin käyttäminen ole syytteeseen asetettava rikkomus. Sormi osoitti hakkeroinnissa Venäjään.

Vladimir Putin oli oikeutettu väittämään, ettei Venäjä tehnyt sitä. Yksittäiset ihmiset FBI:ssä ja muissa tiedustelupalveluissa jotka tuntevat Clintonien rikoshistorian, julkaisivat nuo sähköpostit. Heistä tuntui, että tavallisella kansalla oli oikeus tietää totuus rouva Clintonista. Mutta herra Comeyltä oli pidetty piilossa se, minkä sähköpostit osoittivat: Clinton käytti ulkoministeriasemaansa lahjoitusten keräämiseen Clinton-säätiölle ja teki vastapalveluksia, ja jotkut säätiörahastot hyödyttivät terroristeja.

Kun nuo yksilöt löysivät myöhemmin, että Anthony Weinerin tietokone sisälsi todisteita Clintonien sekaantumisesta pedofiilirinkiin, he vaativat herra Comeytä avaamaan tutkimuksen uudestaan. Taas kerran hän antoi periksi Clintonin leirin painostukselle ja totesi, ettei mikään noista sähköposteista liittynyt rouva Clintoniin.

Edellä mainitut yksilöt värväsivät apuun Wikileaksin Julian Assangen, jotta syyllistävä informaatio välitettäisiin internetin ilmiantaja-sivuston operaattoreille. Tuon odottamattoman paljastuksen seuraamusten vastapainoksi, Illuminatin käskyläiset ryhtyivät nopeasti manipuloimaan äänestysmekanismia niin, että suurempi äänimäärä menisi rouva Clintonille. Kenties kova kiire johti virheisiin, mikä sai tämän juonen kostautumaan – suurempi määrä rekisteröitiin virheellisesti herra Trumpille.

Negatiivisuus jonka aiheuttivat itse petolliset teot ja ne, joiden tarkoitus oli pettää, on jatkuvasti kohoavien värähtelyjen voiman vastaista. Republikaaneilla on enemmistö edustajainhuoneessa ja senaatissa, mutta harvat ovat tyytyväisiä siihen, että herra Trump on heidän lipunkantajansa. Demokraatit ovat katkeria ja huolestuneita. Monet tuntevat, että jos Bernie Sanders olisi ollut puolueen ehdokas, hän olisi voittanut vaalit, ja positiivisen energian kasvu herra Sandersin ympärillä jatkuu.

Voitaisiin sanoa, että tämä on USA:n "vibakuva". Kun ollaan sopusoinnussa sen universaalin lain kanssa, että matalat ja korkeat värähtelyt eivät voi olla rinnakkain, tuosta energiakaaoksesta täytyy tulla jokin ratkaisu. Emme tiedä, mikä se on, mutta voimme kertoa teille jotain tekijöitä, jotka saattavat hyvinkin tulla kuvaan mukaan.

"Uskomaton järkytys", kuten poliittiset analyytikot ja media kutsuvat vaalitulosta, on motivoinut kiihkeitä kansalaisjoukkoja menemään kaduille protestoimaan, ja jotkut vaativat ääntenlaskennan tutkimista. Jos se toteutuu ja havaitaan, että äänestyskoneet olivat viallisia tai ettei kaikkia postitettuja ääniä laskettu, äänestys täytyisi mitätöidä. Tässä tapauksessa presidentti Obama jäisi virkaan, kunnes uusi presidentti on valittu.

Rouva Clinton ei ollut fyysisesti huippukunnossa, kun hänen klooninsa tehtiin useita vuosia sitten, ja kun värähtelytasot nousevat, heikkeneminen kloonin terveydessä ja ulkonäössä tulee huomattavaksi hyvin nopeasti. Jos uudet vaalit pidettäisiin, tämä ei kuitenkaan olisi syy siihen, miksi hän ei asettuisi ehdolle, vaan se, että informaatiota hänestä ja Clinton-säätiöstä olisi ympäri internetiä.

Republikaanien periaatteet sisältävät ideologisia säädöksiä, joita monet puolueessa eivät hyväksy, eivätkä he ole sinut kaiken herra Trumpin retoriikan kanssa. He äänestivät tätä, koska hän edustaa muutosta hallitukseen, jonka he tuntevat jättäneen heidät taakseen. Myös herra Sanders kannattaa muutosta Washingtonin vallanpitäjiin, ja ammatillinen ja henkilökohtainen kunnioitus häntä kohtaan sekä hänen suosionsa demokraattien keskuudessa tekisivät hänestä luonnollisen valinnan presidenttiehdokkaaksi. Tai kenties kansan vaatimuksesta seuraajaksi.

Herra Trump on kovin kilpailuhenkinen. Siksi hän tuli kilpailuun mukaan, päätti voittaa, ja maailma luulee hänen voittaneen. Protestoivat joukot eivät ehkä vaivaa häntä. Kuitenkin sitten kun hän oppii, miten laajoja ja stressaavia presidentin velvollisuudet ovat, että hänen odotetaan toimivan toisten neuvojen eikä omien impulssiensa mukaan eikä hän ole kongressin pomo, hän saattaa päättää, että presidenttinä oleminen ei olisi yhtä tyydyttävää kuin yritysjohtajana oleminen, ja hän toivottaisi tervetulleeksi kunniallisen tien ulos.

Osittain nuo tekijät kumpuavat ajatuksista ja tunteista, joita pyörii massatietoisuudessa – jotkut tunnetaan laajasti ja jotkut tuntee vain viestiemme lukijat. Ja ymmärrätte, miksi elintärkein tekijä on kaikki tämä: suunta johon herra Trump ja Republikaaninen puolue haluavat viedä maata, on vastakkainen vallitseville värähtelyille, jotka voimistuvat Maan ylösnousemuspolulla. Tuon puolueen suunta on ristiriidassa Gaian vision kanssa, jonka jakavat valaistuneet sielut, ja heidän lukumääränsä lisääntyy joka päivä. Ratkaisun ja sovinnonteon täytyy alkaa parantaa – ja se alkaa parantaa – tuota tuskallisesti jakautunutta maata, jonka vaikutusvalta tuntuu maailmanlaajuisesti.

Rakas perhe, älkää pelätkö, mitä seuraavaksi saattaa tapahtua. Luokaa sitä, mikä tapahtuu, elämällä päättäväisesti omassa valossanne! Lukemattomat olennot ympäri tätä universumia kunnioittavat ja tukevat teitä ehdottoman rakkauden ainutkertaisella voimalla.

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

11.11.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net