23.12.2015

Viesti Matthewilta 10.12.

Varmasti ei kukaan sielu ole eri mieltä siitä, että vuosi on kiitänyt ohi. Harvat kuitenkaan tietävät, että se minkä he havaitsevat ajan nopeampana kulumisena, on energiatasoja, joilla Maa on kulkenut.

Tai että ajan rientämisen tunne voimistuu sen astuessa vielä korkeammille värähtelytasoille. Te tiedätte tämän, mutta luultavasti ajatuksissanne ei tällä hetkellä ole universaalien lakien toiminta, vaan jouluaskareet, ja sopusoinnussa tämän kanssa puhumme tämän vuodenajan perinnemusiikista.

Kuuntelette, laulatte tai soitatte instrumenteilla uskonnollista musiikkia, majesteettisia kuoroteoksia, joululauluja ja pop-sävelmiä, mutta ette ehkä käsitä, miten merkittävästi tämä vaikuttaa maailmaanne. Kunnioituksen ja suuren mielihyvän lisäksi – ja ne itsessään ovat valtavan suotuisia – tutun musiikkinne sävelet ja sanat lähettävät värähtelyjä, jotka herättävät voimakkaita tunteita. Riemuitsemme kaikkien kanssa, joille tämä on innostava asia juhlissa perheen ja ystävien kanssa, uskonnollisissa riiteissä, konserteissa tai muissa erityistapahtumissa.

Nämä värähtelyt voimistavat myös niiden ihmisten tunteita, jotka surevat rakkaiden menettämistä tai ovat sairaita tai kodittomia ja nälkäisiä, ja korostuneet tunteet herättävät yksilöt ja ryhmät lähestymään niitä, jotka tarvitsevat lohtua ja muuta apua. Kohottamista annetaan sydän välittäen ja vastaanotetaan iloisin sydämin runsaammin kuin koskaan ennen ja tämän luoma valo hehkuu kirkkaasti!

Musiikin merkitys on paljon enemmän kuin kausiluontoista – se esittää elintärkeää roolia elämässänne koko vuoden. Se mitä jotkut kutsuvat "sfäärien musiikiksi" – jousisoitinten upeita säveliä, jotka luultavasti lisäsivät ajatusta, että sielut soittavat ikuisesti taivaassa harppua – tuottaa värähtelytaajuuksia, jotka pitävät universumin tasapainossa, ja universumin mikrokosmoksina te saatte tuota tasapainotusta oman vastaanottavuutenne mitalla.

Vaikka kuva ikuisista harpunsoittajista Nirvanassa on kaukana todellisuudesta, on monia tuhansia ja toisinaan noin miljoona muusikkoa ja instrumenttia, koska musiikki on oleellista henkimaailmanne elämälle. Erityisesti jousien/kielien värähtelyt pitävät sen ulkoreunat joustavana ja kaiken tässä koko ulottuvuudessa vireessä, ja ne ovat korvaamattomia henkilöille, jotka tulevat traumatisoituneen psyyken tai vahingoittuneen eetterikehon kera.

Hyvin samaan tapaan Nirvanan säveltäjät ja muusikot auttavat teitä. He välittävät jatkuvasti musiikkia Maan päälle, jotta ihmiset voivat imeä korkeita värähtelyjä, jotka vapauttavat tukahdutettuja tunteita – ns. tunnekatarsista – ja ellei sairaus ole sielusopimusvalinta, nämä värähtelyt auttavat kehoa palautumaan terveeksi.

Hienoin musiikkinne – sinfoniat, konsertot ja muut klassiset opukset, joiden on tieteellisillä kokeilla osoitettu auttavan ihmisiä, eläimiä ja kasveja kukoistamaan – oli peräisin taivaasta ja se "suodatettiin" säveltäjillenne sielutasolla. Jotkut lukivat teoksensa jumalaisen inspiraation ansioksi, ja koska musiikki tulee sielulta, nuo säveltäjät antoivat kunnian sinne, minne se kuului.

Mistään jumalaisesta lähteestä eivät ole koskaan tulleet hevimetallin ja hevirokin riitasointuiset ja kakofoniset äänet, joissa usein on sanat, jotka huokuvat myös erittäin matalia värähtelyjä. Tuollaiset äänet ärsyttävät energiajärjestelmäänne, aiheuttavat epätasapainoa ja heikentävät kehon kykyä imeä valoa. Ne vaikuttavat teihin haitallisesti tunne-, fyysisellä ja mentaalitasolla ja näin tylsyttävät henkistä ja tietoista tiedostamistanne.

Vaikka uusklassisilla sävellyksillä voi olla vähän sama vaikutus, säveltäjät jotka ovat erityisen herkkiä Maan energialle, kirjoittivat musiikkia, joka heijasti Gaian ahdistusta, ennen kuin sen planeettakehon ylösnousemus oli turvallisesti menossa, ja nykyinen pimeyden toiminnan negatiivisuus on myöhempien säveltäjien sävellajittomien töiden taustalla.

Nyt sitten, vaikkeivät monet teistä olisikaan pyytäneet kommenttejamme, olisimme puhuneet eräästä valitettavasta osasta tämän ajan muuten poikkeuksellisessa huomaavaisuudessa, ystävällisyydessä ja anteliaisuudessa – siinä hengessä jolla monet maat vastaanottavat Syyrian pakolaisia. Sen sijaan monet USA:n kongressissa ja jotkut presidenttiehdokkaat iskostavat kansalaisiin pelkoa pakolaisista. Jotkut toimivat aidosta pelosta alistuttuaan lietsottuun pelkoon ja toiset käyttävät pelkoa ns. takoakseen poliittista rautaa, kun se on kuumana.

Pelko ei ole ainoastaan hyvin vahvistavaa energiaa, joka estää valoa ja näin empatiaa, sympatiaa, myötätuntoa ja rationaalista ajattelua, vaan se on myös hurjan tarttuvaa. Muutama ihminen jolla saa julkista huomiota, mitä valtavirtamedia kovasti auttaa, voi "tartuttaa" väestön. Näin on tapahtunut USA:ssa, missä monet pelkäävät antaa turvapaikkaa yhdellekään pakolaiselle. Kunnioitamme ja ylistämme kaikkia sieluja tuossa maassa ja ympäri maailmaanne, jotka ajattelevat ja puhuvat todenperäisesti: pakolaiset eivät ole terroristeja – he pakenevat sotaa ja terrorismia.

Turvasataman saavuttaakseen, he riskeeraavat henkensä ylittämällä myrskyisiä vesiä pienissä ja liian täysissä veneissä tai työläillä ja uuvuttavilla matkoilla maitse. Voisiko terroristi liittyä niiden miljoonien naisten, miesten ja lasten joukkoon, jotka jättävät kotinsa, elantonsa ja omaisuutensa lähteäkseen tuollaiselle matkalle? Kyllä, se on mahdollista, mutta rationaalista ajattelua on: ilman varmuutta selviytymisestä tai mahdollisuutta kantaa räjähteitä, joku tuhoamistehtävään lähtevä matkustaisi luultavammin nopeimmalla ja turvallisimmalla keinolla, joka mahdollistaa tarvittavan materiaalin kuljettamisen.

Ehdottomasta rakkaudesta Gaiaa ja kaikkia aistivia olentoja kohtaan sen planeettakeholla, hyvin kaukaiset sivilisaatiot joiden valtava koko ja voima ylittävät mielikuvituksenne, säteilevät voimakasta valoa karkottamaan pelkoa, jotta jokainen sydän voi avautua rakkaudelle. Rakkaus on avain maailmaan, jonka luomisessa olette siellä auttamassa. Ja teistä tuntuisi yhtä rohkaistulta kuin meistä, jos voisitte nähdä sen valon, joka loistaa kaikista sieluista, jotka vastaavat siihen. Siteeraamme erään lukijan sähköpostin yhtä riviä: "Toivon kovasti, että kaikki tuntisivat rakkautta ja lämpöä – jokainen elävä olento joka valtakunnassa." Kun tuo asenne leviää maailmaanne, Maasta tulee se kaunis Eden, joka se oli kerran, ja kaikki elämä kukoistaa yhtä harmonisesti kuin kerran.

"Ole hyvä ja kysy Matthewilta, tarvitseeko meidän rukoilla kuolleiden ihmisten puolesta. Jos päätämme kuolla tietyllä tavalla, tiettynä aikana ja päivänä, mitä hyötyä siitä on sielulle? Onko rukoileminen ja meditointi ratkaisu kaikkeen tähän draamaan, jossa maailma on?" Ensin toistamme jotain, mitä on sanottu aiemmissa viesteissä: jokainen ajatuksenne ja tunteenne on rukous. Äiti, haluamme antaa informaatiota rukoilusta, joka menee kysymyksiin vastaamisen edelle. Kopioi tähän, mitä kerroin sinulle kauan sitten, kun asuin Nirvanassa.

[Seuraava on ote kappaleesta "Rukous" kirjassa "Matthew, Tell Me about Heaven (= Matthew, kerro minulle taivaasta)]

"Matthew, heikentyvätkö rukousten vaikutukset, jos ihmiset eivät käy kirkossa, vaikka he tietävät ryhmäenergian arvon?

Jumala ei koskaan tarkoittanut kirkkoja minkäänlaisiksi rakennuksiksi. Suurenmoiset katedraalit ovat ihmisen idea, eivät Jumalan. Kirkko on sielun sisällä. Kirkko on yksilön kunnioituksen ja kiitollisuuden tunne. Se on hengen kohoamista Jumalan rakkauteen ja valoon. Tällä tavalla kirkko on yksi rukous, jolla on kyky koskettaa universumia.

Kirkkorakennuksessa joka on täynnä rukoilevia ihmisiä, saattaa olla vain muutama, joiden rukoukset ovat puhdasta ja voimakasta energiavirtaa. Monet ihmiset rukoilevat vain heikosta rituaalitavasta, eivät oikean energian kera. Toiset rukoilevat niin äärimmäisen stressaantuneena tai ahdistuneena, että heidän energiansa vääristyy ja sillä on haitallinen vaikutus heihin itseensä ja se lisää universumin negatiivisuutta. Tasainen energiavirta vaikuttaa positiivisesti jokaiseen sieluun ja universumiin, ei hillitön rukoilu tietyistä olosuhteista. Energiatasapaino antaa voimia ja lohduttaa.

En puhu rukouksen aikomuksesta, vaan rukoilemiseen liittyvän energian vaikutuksesta. Energia joka lähetetään rukouksessa täysin itsekkäässä ja ahneessa tarkoituksessa, saattaa olla aivan yhtä voimakas kuin rukous, joka lähetetään rakkaan perheenjäsenen tai ystävän turvallisuuden puolesta. Aikomus tallennetaan yhdeksi aspektiksi ja energiavirta tai voima toiseksi.

Lisäksi sellainen joka rukoilee tiettyä lopputulosta toisille, ei tiedä sielun syntymää edeltävää sopimusta. Olosuhteet tai tapahtumat joita rukoilija anoo muutettavaksi, saattavat olla juuri ne, jotka sielu valitsi elämänoppitunnikseen. Sama pätee rukouksiin itsensä puolesta, koska tietoisuutenne kommunikoi harvoin sielunne kanssa.

Rukoile siis omaa tai toisen korkeinta parasta, äläkä ohjaa voimakasta tunnetta tiettyyn lopputulokseen, jonka valitset. Lopputulos EI ole sinun tietoinen valintasi. Voit tuntea helpotusta tästä tiedosta, joka rekisteröidään herkkyyteesi rauhallisuutena. Se sallii energian edetä rasitteetta – ei vain fyysisessä ja psyykkisessä itsessäsi, vaan se myös jaetaan harmoniana Maan tietoisuuteen.

Äiti, tiedän sinun kuulleen, että rukoukset kuolleiden puolesta ovat tärkeitä ja olet miettinyt, miksi se olisi tarpeellista. No, me emme ole kuolleita, mutta koska se viittaa sieluihin tässä maailmassa, haluan vakuuttaa, että rukoukset meidän puolestamme ovat tosiaan tärkeitä. En tarkoita ainoastaan niitä, jotka saapuvat suuren lohdutus- ja parannustarpeen kera, vaan myös meitä, joiden elämä on elinvoimaista ja energistä, jatkuvien oppituntien ja henkisen kasvun kera. Tietenkin tarvitsemme rukouksianne ja toivotamme ne tervetulleeksi! Ja tiedä, että ne ovat erityisen tervetulleita, kun ne ovat tasapainosta energiaa, koska nuo rukoukset ovat suotuisimpia meille ja teille, rakkaamme"

Kiitos, äiti. Kysymys, onko rukoilu ja meditointi ratkaisu kaikkeen tähän draamaan, jossa maailma on, vaatii enemmän kuin kyllä- tai ei-vastauksen. Valontäyteiset ajatukset ja tunteet ovat ehdottomasti oleellisia. Ne menevät kollektiivitietoisuuteen, kiinnittyvät sellaiseen, mikä on yhteensopiva niiden kanssa, ja tuovat noita energiavirtauksia maailmaanne.

Mutta toiminta on oleellista myös. Kun kerrotte perheelle, ystäville ja työtovereille, miksi olette optimistinen tulevaisuuden suhteen, se voi vähentää heidän pelkojaan ja kumota heidän matalavärähteisen pessimisminsä. Te kaikki ette voi osallistua kansallisiin tai kansainvälisiin järjestöihin, joiden ponnistelut on ohjattu esimerkiksi rauhaan, oikeudenmukaisuuteen, ympäristönsuojeluun tai eläinten oikeuksiin, mutta voitte tukea niiden ponnisteluja energialla, jota lähetätte allekirjoittamalla relevantteja kansalaisadresseja ja lahjoittamalla rahaa, jos olosuhteenne sallivat.

Kenties pystytte olemaan vapaaehtoisena paikallisryhmissä, jotka auttavat arvokkaita yhteisöpalveluja, ja saadessanne informaatiota ehdokkaista julkiseen virkaan, voitte äänestää niitä, joita pidätte pätevimpinä. Ja muistutamme teille, että pelkästään elämällä hyvin, säteilette valoa maailmaan. Älkää koskaan aliarvioiko valonne voimaa!

"Maan väkimäärä on yli kuusi miljardia ja kasvaa. Matthew sanoi, että eetterikeholla on massa. Eivätkö ne vie tilaa? Mitä tapahtuu, jos Nirvanasta loppuu tila?" Kyllä, eetterikeho "vie tilaa", mutta Nirvanassa ei voisi koskaan olla tungosta, vielä vähemmän sieltä voisi loppua tila. Toisin kuin Maa ja muut planeetat jotka säilyttävät muotonsa ja kokonsa, Nirvanan yhdistyneillä ja joustavilla kerroksilla on rajaton laajentumiskapasiteetti.

Kaikki kerrokset tarjoavat oppimishyötyjä ja mukavat elinolosuhteet, mutta koska korkeammissa ulottuvuuksissa on myös poikkeuksellisen kaunista, monimuotoista ja ilmentämismahdollisuuksia, lukemattomat sielut toisista maailmoista menevät sinne lomalle, opettamaan tai osallistumaan kursseille tai lepäämään vaikean elämän jälkeen. Vierailijoilla ja väliaikaisilla asukkailla jotka kaikki ovat neljättä tai korkeampaa tiheyttä sielukehityksessä, saattaa olla keho, jossa on huomattavasti enemmän massaa kuin eetterikehossa.

Henkinen status antaa pääsyn tähän monikansalliseen ympäristöön, missä ihmiset joilla on erilainen kehotyyli, vaatetus, kiinnostukset ja taidot, seurustelevat onnellisena toistensa ja Maan eläinten kanssa. Elämä noissa Nirvanan osissa on mahtavaa! Ja vaikka he tietävät uskontojenne harhakäsityksistä, vierailijat ja muut jotka asuvat siellä väliaikaisesti, liittyvät Maan asukkaiden seuraan juhlimaan kanssanne tämän pyhän ajan henkeä, ja heidän yhdistyneet korkeat värähtelynsä lisäävät valohehkua maailmassanne.

Rakkain perhe, laulakaa "iloa maailmaan" ja "rauha maassa ja ihmisillä/sieluilla hyvä tahto", tuntien rakkautta ja kiitollisuutta elämänne siunauksista ja anteeksiantoa niitä kohtaan, jotka eivät halua noiden sanojen koskaan kuulostavan todelta. Noiden sanojen totuutta on jo runsaasti täydessä Maan kultaisessa ajassa jatkumolla ja se tulee aina vain vakaammin tuohon maailmaan, jota autatte luomaan lineaarisessa ajassa. Jatkukoon tämän ajan iloisuus koko uuden vuoden ja antakaa valonne säteillä kirkkaasti.

Ehdoton rakkautemme on aina kanssanne, ja monet veljet ja sisaret muista kotimaista kulkevat aivan rinnallanne.

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

10.12.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net