06.09.2018

Viesti Kohtalottarilta

Olen työskennellyt muutaman viime kuukauden tiiviisti Merlinin, Druidien (kelttiläinen shamanismi) ja lohikäärmeiden energian kanssa. Tänään menin matkalle yhdistyäkseni Merliniin ja löysin itseni polulta, joka vei syvälle metsään. Kun seurasin sitä, saatoin haistaa syvän metsän ja tuntea rauhan, joka laskeutui ylleni, kun yhdistyin parantavaan luontoon.

Näin edessä luolan ja tiesin vaistomaisesti, että minun piti astua sisään. Kun tein sen, näin nuotion toisella puolella kolme vanhaa naista, joilla oli pitkät, harmaat hiukset, ja Merlin oli toisella puolella. Minut kutsuttiin istumaan Merlinin viereen. Kun olin istuutunut ja katsoin kunnolla noita naisia, järkytyin nähdessäni Kohtalottaret. Kreikan mytologiassa he ovat kolme kutovaa jumalatarta, joiden sanotaan määräävän ihmisten kohtalon, kun nämä syntyvät. Keskellä oleva ojensi kätensä ja kehotti minua laittamaan omani hänen käsiinsä. Kun tein sen, hänen sisarensa koskettivat käsieni sivuja. He alkoivat puhua minulle ja antoivat minun esittää kysymyksiä. Kun kysyin siitä, minkä tunnen taian ja maagisten olentojen paluuksi omaan ulottuvuuteemme, he antoivat viestin. Kun he aloittivat, Merlin katsoi minuun ja sanoi: "Sinun täytyy muistaa tämä." Kohtalottaret olivat tarpeeksi suosiollisia salliakseen minun nauhoittaa puhelimeeni sen, mitä vastaanotin.

He vuorottelivat antaessaan minulle tämän viestin:

Se mitä oli, ON

Ja tulee aina olemaan

Pura valheet, petos

Palaat takaisin ydintotuuksiin

Kerta toisensa jälkeen.

 

Ei ole enää kutomisen aika

Vaan purkamisen

Kaiken sen näkemiseksi, mikä jää taakse.

 

Katso tähtiä

Katso puita

Katso sydäntäsi

Ne kaikki sisältävät vastaukset, joita etsit.

 

Polkusi on pitkä

Mutta se on suora

Vain mielesi

Saa sinut luulemaan, että sinulla on vaihtoehto.

 

Ei ole muuta vaihtoehtoa

Kuin olla, kuka olet.

On paljon opittavaa ja poisopittavaa.

Tämän jälkeen he irrottivat käsistäni ja nousivat ylös lähteäkseen. Kiitin heitä ajasta ja viesteistä, jotka he jakoivat, ja kysyin, voisinko jakaa tuon viestin. He vastasivat:

Se on meille ilo.

Jokainen tulkitsee itse.

Lähdemme luotasi yhden sanan kera

RAKKAUS

Siitä löydät aina polkusi

ja seuraavan askeleesi.

Se oli uskomaton viesti, kun meni todella perille, että mieli tekee tästä matkasta monimutkaisen tai kiemurtelevan, kun polku on itse asiassa suora. Se on sydämen polku. Oikeasti ei ole vaihtoehtoja. Sitten kun heräämisen (tai purkamisen) katkaisinta on käännetty, voimme vain selvittää, kuka olemme ytimeltämme, ja toimia sen mukaisesti.

Ensimmäinen lause "se mitä oli, ON" oli myös hyvin kiehtova. Näin oli taian ja niiden olentojen suhteen, joita olemme pitäneet pitkään myyttisinä. Kun he puhuivat, mieleeni välähti Brigit, Danu ja Morgana ja monia muita. Kyse ei ole siitä, että nämä olennot palaavat, vaan että verhot nostetaan, jotta näemme sen, mitä on aina ollut.

On todella uskomatonta aikaa! Lähetän teille paljon rakkautta. <3

Jenny Schiltz

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

29.8.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Näe valo Ennusteet »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net