03.08.2015

Viestejä kotoa - valokielen lukemisen muistaminen

Monet teistä alkavat havaita ajatusmuotoja ja energiapaketteja. Selväkuuloisuus- (kuulo), selvänäköisyys- (näkö) ja selvätuntoisuuskykynne (kinestesia) alkavat tulla käyttöön.

Kaikkien näiden taitojen saapuessa nyt, valmistaudutte kykyyn havaita, vastaanottaa ja tulkita valokieltä.

Tällä tavalla me (arcturuslaiset, elementaalit, enkelit ja maan sisäosan olennot) pystymme puhumaan teille valokielellä. Kun joku puhuu teille valokielellä, se on informaatiopaketti, joka on ehjä ja kokonainen.

Annamme informaatiota yleisesti teille kaikille ja erityisesti teille yksilöinä. Tämä antaa teille apua, silloin kun voitte havaita oman korkeamman ulottuvuuden itsenne ja olla yhteydessä sen kanssa.

Kun muistatte tuon luontaisen taidon, joka teillä kaikilla on, pyydämme teitä kerääntymään toisten kanssa, jotka voivat yhdistyä korkeampaan itseensä. Sitten kun astutte Arcturuslaiseen käytävään, mikä kiertää nyt Gaiaa, luotte kollektiivisen energiakentän, jossa kaikki korkeamman ulottuvuuden itsenne voivat yhdistyä toisiinsa ja kaikkien maadoittuneiden ilmaisujenne kanssa.

Chakrat ovat osa valokielen tulkintaa. Valokielessä on tiettyjä värejä ja sointuja. Jokainen väri ja sointu värähtelee tiettyyn valokielitaajuuteen. Koska myös jokainen chakranne värähtelee tiettyyn valotaajuuteen, chakrat palvelevat aakkosina ja tulkintalaitteena.

Lopulta muistatte, miten tulkitaan valokieltä chakrajärjestelmänne kautta. Sanomme "muistatte", koska tämän valokehojärjestelmän (chakrat) avulla kommunikointi on yleinen taito korkeamman ulottuvuuden itsellenne.

Jokainen chakra edustaa tiettyä hermoston (selkäranka ja aivot) aluetta, umpirauhasjärjestelmää ja päähermopunosta. Korkeamman ulottuvuuden tietoisuutenne on jo vastaanottanut, tulkinnut ja integroinut nyt-hetkessä, ajan ulkopuolella.

Kun harmonisoitte chakrajärjestelmän, tietoisuutenne laajenee välittömästi korkeamman taajuuden aivoaaltoihin. Sitten ette vain vastaanota ja tulkitse valokieltä, vaan kytkeydytte siihen, päästätte irti egoitsestänne ja sallitte moniulotteisen informaation tulla teihin.

Tätä valon vastaanottoa tapahtuu monta kertaa kiireisen päivänne aikana. Olemme kaikki jatkuvasti kommunikointiyhteydessä korkeamman ITSEMME kanssa, mutta eksymme niin 3D-elämäämme, ettemme tiedosta niitä hämmästyttäviä valokieliviestejä, joita virtaa meille säännöllisesti.

Chakrojen tasapaino- ja harmonia-aste parantaa tietoisuuttanne ja sallii teidän tietoisesti havaita valokielen. Sitten kun teistä tulee taitava vastaanottamaan valokieltä, sitä alkaa tulla teille korkeammista ja korkeammista taajuuksista/ulottuvuuksista.

Valokielen lukeminen merkitsee itse asiassa, että päätätte tietoisesti kuunnella tiettyjä kehotuntemuksia, tunteita ja ajatuksia, jotka olette oppineet tunnistamaan viesteiksi Kotoa.

Luette valokieltä korkeammilla taajuuksilla, mitä 3D-sanat antavat. Itse asiassa valokieli tulee "informaationippuina". Koska paremminkin imette informaation kuin tulkitsette sitä, olette se, minkä olette imeneet itseenne.

Kun muistatte jatkuvasti vastaanottaa näitä korkeampia valokielitaajuuksia ja antautua niille, tietoisuutenne seuraa näitä energiakenttiä takaisin niiden lähteeseen, jotka ovat aina vain korkeampia todellisuustaajuuksia.

Katsokaa oman itsenne ytimestä, oletteko valmis tälle informaatiolle. Jos olette valmis vastaanottamaan tämän informaation, olette valmis elämään sen?

Kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

22.7.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net