26.04.2018

Verrattain helppo vaihe

Kenties teistä tuntuu, että olette niin syvällä tyhjiössä, ettette koskaan enää koe aitoa maailoa. Nimittäin monet teistä ovat saavuttaneet vaiheen, jossa ette enää osallistu maatoimintoihin ettekä vielä löydä uusia iloja. Olette ikään kuin epävarmuuden tilassa, joka ei muutu ikinä varsinaiseksi todellisuudeksi. Niin se on, että alatte melkein valittaa sen kaaoksen puuttumista, jota oli ennen 3D-elämänne.

Olette luultavasti hokeneet mantraa, meditoineet ja rukoilleet luodaksenne sen, mikä tuntuu tärkeimmältä teille nyt – kaikki turhaan. Niin se on, että epävarmuudestanne on tulossa pelottavaa. Vähän kuin niillä, jotka antavat pois kaiken ja odottavat Kristuksen toista tulemista, havaitakseen vain, ettei mikään muutu – paitsi ettei heillä ole enää sitä, minkä he antoivat pois.

Tietysti tässä siirtymäprosessissa on ollut monta risteystä, jolloin tunsitte samanlaista lannistumista – ja kunnes heräsitte taas henkiin. Erona on, että alussa uskoitte, että teitte jotain väärin tai ette miellyttäneet universumeja, joten kyvyttömyytenne luoda sen, mitä kaipaisitte, johtui rikkomuksestanne.

Kun teistä tuli valistuneempi tässä siirtymäprosessissa, oivalsitte, että te olitte nuo universumit, jotka tekivät tästä vaiheesta huolestuttavamman kuin monet vaiheet, joiden läpi olette puskeneet. Ette voi nimittäin enää syyttää universumeita, koska tiedätte olevanne itsenne luoja.

Mutta sitten toisaalta, miksi ette pysty luomaan, mitä hyvin epätoivoisesti kaipaatte? Mitä teette väärin? Ette tee mitään väärin. Olette pelkästään kasvamassa/kehittymässä omiin voimiinne. Olette pitkään uneksineet taikahengestä, joka antaisi teille kaiken, mitä halusitte. Nyt kun tiedätte olevanne oma taikahenkenne, miksi ette pysty helposti luomaan, mitä haluatte?

Se on tämänhetkinen ahdistuksenne. Huolestuminen siitä, että te ette tee jotain, mitä teidän pitäisi tehdä. Tai jokin kätketty pelko estää luomisprosessinne. Kuuluva "ei" kumpaankin huolenaiheeseen. Olette täsmälleen siinä, missä teidän tarvitsee olla. Ette voi hypätä fyysisesti 3D:stä 5D:hen ja sen yli prosessoimatta sitä, mikä teistä on tullut.

Ajankohtainen tyhjiönne on vähän kuin vauva, joka tietää haluavansa kävellä toisen vanhemman luota toisen luo, mutta sen täytyy harjoitella vahvistaakseen mielen ja kehon koordinaatiota. Te osaatte kävellä, jopa juosta, aivan kuten vauvat. Olette vain harjoittelu-ulottuvuudessa – muutaman kaatumisen ja suuren päättäväisyyden kera.

Älkää hermoilko. Tämä harjoitusvaihe on lyhytaikainen, ja unohdatte sen, kun pääsette omillenne, aivan kuten kaikki pikkulapset opittujaan kävelemään ja juoksemaan. Vaikka tämä on lyhyt vaihe, teidän täytyy käydä se loppuun, jotta mieli, keho ja henkinen olemus toimivat yhtenä. Sen luominen, mitä halusitte 3D:ssä, ei tyydyttäisi teitä nyt, eikä sitä ei ole vielä saatavilla, mitä haluatte, kun uusi olemuksenne on täysin integroitu. Tämä on lyhyt vaihe, hyvin samanlainen minkä vauva käy läpi, kun se ottaa yhden tai kaksi askelta ja sitten lopulta kävelee huoneen poikki.

Ette ole yksin turhautumissanne tai peloissanne, sillä monilla on samanlaisia tunteita. Mietitte sitä vähän ja sitten unohdatte, kunnes ne jotka haluavat seurata teitä, saavuttavat saman kohdan lähitulevaisuudessa.

Olette edelläkävijöitä, joten toiset eivät voi lohduttaa teitä – edes me eetterissä, sillä ette luota meihin nyt täysin. Yhtään sen enempää kuin vauva luottaa täysin, että se voi seistä pöytää vasten kaatumatta, jos vanhempi työntää sen tuohon vaiheeseen, ennen kun vauva on valmis.

Niin se on, että voimme tarjota apua vain siitä, mitä tapahtuu. Vakuuttelua joka ei paljon eroa siitä, mitä vanhemmat kuiskaavat vauvan korvaan – että tämä kävelee pian. Tunnemme teidän luomisvoimanne. Voimat joita ette usko vielä itsellänne olevan – ettekä uskokaan täysin, ennen kuin alatte luoda.

Mutta sen lisäksi, että tiedämme teillä kaikilla olevan tuollaisia voimia, emme välttämättä tiedä, mitä aiotte tehdä niillä. Aivan kuten vanhempi ei tiedä, mitä hänen vauvansa tekee lapsena, nuorena ja aikuisena kyvyllään kävellä.

Monet teistä ovat huolissaan, että puhumme vuosien harjoittelusta ja muutoksista. Näin ei ole, sillä olette tehneet jo raskaan työn – oleminen Maassa tätä siirtymää varten ja siirtyminen 3D:stä 5D:hen tai sen yli. Hiotte tällä hetkellä taitosettiänne uudessa ulottuvuudessa, samaan tapaan kuin teitte pienenä lapsena opetellessanne konttaamaan, kävelemään ja juoksemaan 3D-maailmassanne.

Opettelette, mihin kykenette fyysisellä olemuksellanne. Vain pieni asia tässä monimutkaisessa ja vaikeassa siirtymässä, jonka olette hallinneet yli kaikkien toiveiden ja unelmien. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

23.4.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Ole oma selvänäkijäsi Viesti Matthewilta 15.4.18 »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net