03.03.2018

Verhon tuolle puolen - itsen "toinen puoli"

Olemme selvästi ennenkuulumattomassa ajassa. Tiedän, että aikamme kielenkäytössä tuota toteamusta on käytetty aivan liikaa, mutta olemme todella hyvin kartoittamattomalla alueella. Ja siltä tuntuu. Pinnan alla tapahtuu hyvin paljon muutosta, joka pyytää saada syntyä muodon maailmaan, ja vaikka se saattaa tuntua hyvin kaukaiselta tällä hetkellä, korkeamman suunnitelmamme/tarkoituksemme syntyminen alkaa tänä vuonna, itse asiassa tänä keväänä.

Tällä hetkellä kun olemme uponneet syvälle Kalojen mereen, meillä ei ole paljon jalansijaa tai pitoa, mutta tulvaportit intuitiivisiin ulottuvuuksiin ovat ehdottomasti avautuneet ja verhon läpi tulee hyvin paljon informaatiota tai ohjeita, jotka tuovat esiin niitä uusia suuntamuutoksia, joihin yllytetään jumalaisessa suunnitelmassamme.

Kun tämä informaatio esitetään, tulee hätkähdyttävän selväksi, mihin meidän täytyy ohjata fokuksemme, mutta se on kuin kääntäisi suurta valtamerialusta keskellä merta … se vaatii aikaa, uutteruutta ja ponnistelua, ja näin meidän täytyy olla kärsivällinen vielä vähän aikaa. Niin haastavaa kuin voikin olla edetä oikeasti Kaloissa, se voi olla myös sisäisesti hyvin tuottavaa ja luovaa aikaa, kera pääsyn kauaskantoisiin mahdollisuuksiin … niin kuin eksistentiaalisen kaukaisiin. Sitten kun kuivatamme siipemme Oinaan auringossa, voimme lähteä lentoon astrologisena uutena vuotena ja toteuttaa vastikään syntyneet intohimomme.

Yhdeksän viikon keskeytymättömän laajentumisen jälkeen olemme kaikki valmiita synnyttämään jotain täysin uutta. Meitä on venytetty … ja venytetty … ja venytetty syvimpien ja tutuimpien rajoitusuriemme yli, niiden joita olemme tiedostamatta luoneet itsellemme kausaalisuudessa. Nyt … alkaen tämän viikon täysikuusta (Neitsyessä) … saavutamme merkittävän kulminaatiopisteen, joka saattaa paljon henkilökohtaisesta pimennysmatkasta loppuunsa sekä laittaa liikkeelle uuden vuoden opintosuunnitelman.

Tämä tulkitaan vähän kuin puhkeamishetkeksi, joka vapauttaa paljon sitä elämänvoimaa, joka on ollut viikkoja tukittuna kehoomme. Olemme kaivaneet hyvin paljon epäharmonista kehomuistia vuoden alusta saakka, voidaksemme luoda lisää tilaa timanttivalolle/totuudelle … mikä voi tuoda esiin hyvin paljon tiheyttä ja kirjaimellisesti painaa meitä alas verkkaisuudella ja väsymyksellä kaikesta siitä tunnemerestä, jota olemme prosessoineet.

Helmikuu ei ollut millään tapaa helppo kuukausi, mutta verrattuna tammikuuhun, yhteen NIISTÄ ladatuimmista kuukausista, jotka meillä on vielä kokematta, se tuntui vähän hengähdystauolta. Se on ollut hiljainen … unelias … tyhjiömäinen … mutta tarvitsimme ehdottomasti tilaa integroida kaiken, mitä tapahtui aiemmin.

Maaliskuussa joka näyttää paljon harmonisemmalta, olemme kiitollinen (jälkikäteen tarkasteltuna) sisäisestä ajasta, jota meillä oli … näemme (kiistatta), että astuttuamme pimennyssyklin viimeiseen käytävään jokainen meistä on lähtemättömästi muuttunut ja miten näin syvällisiä muutoksia ei voi saada tekemättömäksi, sillä ne paljastavat nyt henkisen ytimemme ja repivät pois jäljellä olevan harhan paljastaen totuuden siitä, kuka olemme aina ja ikuisesti ollut.

Ne jotka nousivat ylös taivaan ovesta, alkavat nyt laskeutua takaisin alas noita samoja taivaan portaita, palata elävien maille ja tuoda Maahan ainutlaatuisen palan Kotia. Kun teemme sen, havaitsemme nyt nirvanan ankkuroituvan sisällemme eikä se enää koskaan lähde tai tiemme sen kanssa eivät eroa. Tuon ankkuroinnin myötä olemme täysin varustettu aloittamaan sen, mitä kutsutaan "ylösnousemuksen tekemisvaiheeksi" … valmiina luomaan Utopian maailmaamme, siihen maailmaan kun oma versiomme taivaasta kohtaa ne monet inspiroituneet luomukset, jotka odottavat meitä siellä.

Taivaan ovi ei kerran avauduttuaan enää koskaan sulkeudu meiltä … olemme vapaita astumaan tähän tilaan ja poistumaan siitä tahdonalaisesti … kuitenkin tämän kokeminen ja ylläpitäminen fyysisyydessä on suuri osa mestaruuttamme tänä vuonna.

Uuden tason oppimisemme alkaa vuodeajan lopussa.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

27.2.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Plaa, plaa, plaa ... Opettavainen tarina takapihasta »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net