30.10.2018

Verhoja, ulottuvuuksia ja muita kuvauksia

Monia väärinkäsityksiä lentelee tietoisuusmuutoksenne maisemassa. Ihmettelette, mikä on oikein, kuka on oikeassa ja kuka on väärässä. Tämä on vain tapa. Teidät on opetettu ajattelemaan tällä tavalla. Todellisuus on, että monet yritykset selittää korkeampia tietoisuustiloja ovat johtaneet vielä suurempaan määrään yrityksiä niiltä, jotka eivät ole ehkä itse kokeneet korkeampia tietoisuustiloja.

Kuuntelette antaumuksella sellaista, joka kuvaa, mitä hän on nähnyt tai mitä hänelle on kerrottu. Sitten hämmennytte sellaisesta, joka kertoo teille, että tämä oli väärässä tai mitä tämä oikeasti tarkoitti. Sitten yritätte ajatella tienne tuon ongelman läpi. Nyt olette todella hämmentynyt tai annatte periksi ja hyväksytte jonkun toisen mielipiteen.

Toivomme, että tämä lyhyt viesti vastaa useisiin kysymyksiin, joita olette lähettäneet meille. Teemme nyt sarjan toteamuksia, jotka eivät ensisilmäyksellä näytä liittyvän yhteen. Ne liittyvät.

Ylösnousemus josta niin mielellänne puhutte, on ihmiskunnan tietoisuuden suurta laajentumista, kuten on Tapahtumakin. Tämän vuoksi maailmanne muuttuu. Se on – ja voi olla – vain heijastus tietoisuudestanne.

Henkiset asiat joita kaikki ovat, voidaan vain kokea ja ilmaista. Kaikki kuvaukset niistä epäonnistuvat. Miksi? Kuvatkaa ystävälle ruusuntuoksua. Kuvatkaa rakkaudentunnetta. Voitte muistaa sen. Voitte tuntea sen. Ette voi kuvata sitä. Vielä vähemmän voitte kuvata jotain, mitä toinen ei ole kokenut lainkaan.

No niin, on erilaisia tietoisuustiloja. Voimme puhua verhoista. Ette koskaan näe sellaista. No, saatatte nähdä, jos luotte sellaisen. Voimme puhua erilaisista paikoista, ajoista, tasoista, ulottuvuuksista jne. Mutta älkää yrittäkö yhdistää niitä fyysisiin kokemuksiinne.

Nimittäin tietoisuus on kaikki. Piste. Tietoisuus on kaikki. Siis tuo ei ole oikeassa, eikä tämä ole väärässä. Onko heidän kuvauksensa hyödyllinen teille vai ei? Käyttäkää sitä askeleena ylöspäin polullanne, tai älkää käyttäkö.

Ymmärtäkää, että ylivoimaisesti suurin määrä siitä, mitä on käytössänne, on toisen käden kuvaus tai tulkinta jonkun toisen kokemuksesta, ja sitä on tavallisesti väritetty monille sukupolville sopimaan paremmin tuon ajan kokemuksiin.

Siis mihin voin luottaa? Se on upea kysymys. Käytä sitä, mitä on, sysäämään sinut omiin kokemuksiisi omalla polullasi. Ilmaise aikomus ja aloita. Tämän kaikki opettajat ovat poikkeuksetta tehneet. Kun olet nähnyt sen, maistanut sitä, tuntenut sen ja tiennyt sen, niin voit luottaa siihen. Et ehkä pysty kuvaamaan sitä, mutta pystyt luottamaan siihen.

Kun etenette, hyväksykää se, minkä voitte hyväksyä, vain niin pitkään, kuin se on hyödyllistä, kuin se osoittautuu paikkansapitäväksi. Ette löydä mitään täysin oikeita kuvauksia, joihin uskoa. Löydätte oikeita kokemuksia, joihin uskoa. Etsikää menetelmiä. Etsikää omat vastauksenne.

Tarjoamme tämän palveluna, tukien täysin matkaanne.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

19.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net