26.01.2019

Vastaus erittäin tärkeään kysymykseen

Tämä on vastaus erittäin tärkeään kysymykseen. Kysymys oli paljon pidempi, mutta tästä ymmärtää sen idean, ja käsittelemme vastauksessamme niin paljon, kuin mahdollista. "Olen takaisin lähtöruudussa, mikä on epätoivo ja toivottomuus. En usko, että pystyn tähän … saavuttamaan tätä ykseystilaa yksin, enkä ilmeisesti myöskään sen kanssa, jota luulin henkiseksi opastukseksi."

Henkiset opetukset, jollaisina löydätte ne tänä päivänä, ovat peräisin niiden kirjoitetuista tai suullisista kuvauksista, jotka kokivat itse henkisiä oivalluksia. Siksi kaikilla niillä opetuksilla joista on tullut uskontoja, on ytimessään vaihteleva määrä totuutta. Ja sanomme, että kaikki ne ovat sellaisten ihmisten tai ryhmien tulkitsemia, joilla oli agendoja, jotka eivät ehkä palvele parhaiten teitä tänä aikana, jos ovat koskaan palvelleet.

Tästä syystä monet niistä eivät vain kuullosta teistä todelta nyt. Monet vanhat opetukset pidettiin hengissä erilaisissa salamyhkäisissä ryhmissä tai yhteisöissä, jotta ne pysyisivät muuttumattomina. Sanomme, että sen aika on ohi.

Teille on opetettu, kuten todettiin tämän lukijan pitkähkössä kysymyksessä, että te ja Jumala olitte ja olette erillään ettekä ehkä kohtaa, ellei jokin tai joku rukoile tai välitä puolestanne tai teille tapahtuu jotain yliluonnollista. Jumala on hyvä. Te olette paha. Jumala on tuolla ylhäällä. Te olette täällä alhaalla. Ja vaikka saatatte älyllisesti olla samaa mieltä uudemmista käsityksistä, nuo vanhat ajatukset ovat syvälle juurtuneena tietoisuuteenne.

Tänä päivänä jaetaan suurempaa selkeyttä. Me, korkeammat tietoisuustilat, jos haluatte – tai kenties toiset aspektit, sillä ei ole merkitystä – laitamme sivuun nuo virheellisyydet ja tuomme teille noita suotuisia käsityksiä, jotka teiltä on kielletty.

On monia opetuksia ja harjoituksia, jotka voivat hyödyttää teitä ja jotka ovat olleet maisemissa pitkän aikaa. Emme kiellä sitä. Sanomme, että on ydinuskomuksia, jotka voidaan löytää sisältänne, jos sallitte sen, ja jotka laajentavat tietoisuuttanne ja aloittavat matkanne totuuden tietämiseen omasta olemuksestanne. Kerromme perusasiat tässä. Voitte löytää paljon lisää aiemmista viesteistä ja monilla kielillä maailmanne kaikissa osissa. Tämä on SE viesti tällä kertaa.

Ensinnäkin, kuten sanoimme yllä, Jumala ei ole "tuolla ylhäällä", kun te pystytte "täällä alhaalla". Jokainen opetus sanoo selvästi, vaikka joskus opetettuna eri tavalla, että Jumala on kaikkialla, kaikessa. Te ilmentyneenä muotoon sisällytte tuohon toteamukseen. Lisäksi teille kerrotaan, että teidät tehtiin Jumalan kaltaiseksi. Voitte nähdä, etteivät ketkään kaksi teistä ole täsmälleen samanlaisia, joten mitä se merkitsee? Voisiko se olla kenties ei-fyysistä kaltaisuutta?

Siis tässä on se juttu, kuten sanotaan: jumalainen Lähteenne teki teidät. Ja tuo olento elää teinä ja teidän kauttanne, teidän kaikkien. Ja muuten, se ilmaisee jokaisena olentona ja jokaisen olennon kautta, jonka näette, ja niiden joita ette näe.

Sitten seuraavaksi: teidän ei tarvitse tulla miksikään. Te olette SE jo. Teidän täytyy vain sallia itsenne muistaa ja uskoa, että olette jo se, mitä olette. Tiedämme, että kun on tuhansia vuosia kerrottu, että se ei ollut totta ja se oli itse asiassa rienaavaa, mahdotonta, tämä kuvaamamme yksinkertainen juttu ei ole helppo. Mutta se on prosessi, jonka voitte aloittaa ja viedä läpi, jos kieltäydytte lopettamasta. Ja kerromme myös, että se jumalainen olento joka olette todellisuudessa, ei lepää, ennen kuin tämä siirtymä on tehty.

Kuten olemme todenneet aiemmin, on yksi varoitus. Teidän täytyy tunnustaa ja sallia, että se mitä olemme sanoneet teidän olevan, pätee myös kaikkiin muihin, myös niihin joista ette pidä tai joiden kanssa ette ole samaa mieltä. Olette kaikki omalla tiellänne kotiin. Jotkut ovat eksyneempiä kuin toiset. Rakastakaa myös heitä. Rakastakaa jumalaa heissä. Teidän ei tarvitse kutsua heitä oluelle ja elokuviin.

Jos huomaatte, niin emme sanoneet mitään, mitä teidän täytyy harjoittaa, mitä teidän täytyy sanoa, mitä teidän täytyy opiskella. Kaikki tuo historiallinen painolasti on vain sitä – painolastia. Kun näette sen sellaiseksi, jättäkää se ja jatkakaa eteenpäin. Jos se mitä teette parhaillaan, palvelee teitä hyvin, jatkakaa kaikin mokomin sitä. Mutta varoitamme, että te ette anna sen olla pakkopaitanne. Jollain tapaa se ajatus, että olette oppimassa, on melko oikea. Olette muistamassa, kuka olette. Kun teette pelkästään sen, annatte luvan jossain mielessä kaikille muille tehdä samoin.

Tämä kanava on kirjoittanut puhtaaksi melko monia viestejä. Ne ovat kehittyneet – se on totta. Mutta emme haaskaa aikaanne vähäisemmällä kuin totuus. Nyt maailmanne on saavuttanut kynnyksen, jonka tiesimme tulevan. Olette saavuttaneet sen itse asiassa vähän nopeammin, kuin ennustettiin. Siitä ei ole kovin pitkään aikaa, kun useimmat teistä eivät olisi koskaan hyväksyneet sitä, minkä olemme juuri todenneet. Mutta kollektiivinne on ohittanut tuon vaiheen ja jatkaa eteenpäin jatkuvasti lisääntyvällä tahdilla. Jokainen askel jonka otatte, muuttaa tietoisuuskenttää, jossa te kaikki elätte. Olette oppineet erottamisen. Nyt olette muistamassa mukaanottamisen.

Kiitämme tätä lukijaa upeasta kysymyksestä. Se on antanut meille tilaisuuden kertoa uudestaan nämä peruskäsitteet.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

12.1.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net