26.10.2018

Vastauksia, osa 8

Tänään valitsemme erinomaisen kysymyksen – rakastamme vastata siihen."Miten pystymme, erityisesti me joita häiritsevät elämän fyysiset tekemiset, kuulemaan parhaiten korkeamman itsemme (teidän) yllytykset joka päivä, tulematta zen-mestariksi?"

Tärkein asia tiedettäväksenne ja muistettavaksenne on, että viestitämme teille aina. Ja olemme yhtä innokkaita kuin te kehittämään tästä kommunikointia. Kuvitelkaa meidän sanovan: "Milloin hän aikoo saada tuon viestin? Olen lähettänyt höyheniä. Olen lähettänyt kolikoita." Annamme aina merkkejä teille. Teidän täytyy vain oppia tuo kieli, jotta se alkaa kehittyä.

Kyllä, joillakin "puhkeaa välittömästi selväkuuloisuus". Mutta on erittäin suuri määrä ihmisiä, jotka kehittävät vain herkkyyttään. Annamme teille joitain ehdotuksia, mistä aloittaa.

Ensinnäkin, numerot ovat numeroita, emmekä liikuttele niitä … paljon. Höyhenet ovat höyheniä, emmekä liikuttele niitä … paljon. Sama pätee kolikkoihin. Mutta voimme vaikuttaa ja vaikutamme siihen, mitä te huomaatte, kun olette antaneet meille "anna palaa" -kehotuksen. Te kerrotte meille, millaisella merkillä haluatte aloittaa. Numerot kelloissa, nettisivuilla, rekisterikilvissä jne. ovat siellä, mihin ihmiset laittavat niitä. Mutta voimme vetää ja vedämme teidän huomionne niihin, jos pyydätte sitä. Linnuilta lähtee paljon höyheniä. Voimme käyttää myös niitä. Ja teidän pitäisi opetella unitulkintaa, koska sitä voidaan soveltaa yhtä hyvin siihen uneen, jota kutsutaan todellisuudeksi.

Ensin nämä asiat merkitsevät usein vain: "Olemme tässä!" Mutta voitte löytää monia sivuja numeroiden merkityksiä, jos haluatte tutkia niitä. Ja voimme työskennellä myös niiden kanssa. Auttaa, jos kerrotte meille, mistä sivuista pidätte.

"Perusjuttu", sanotte. Niin on. Ensimmäiset äänteet joita muodostitte, eivät olleet "äiti" tai "isä". Mutta te opitte ne kuitenkin.

Mitä tulee seuraavaksi? Alkakaa kiinnittää paljon tarkempaa huomiota siihen, mitä tunnette. Esimerkiksi, kun tiedätte meidän antavan merkin teille, tunnetteko mitään erilaista? Kun joku astuu huoneeseen takananne, tunnetteko hänen läsnäolonsa? Onko hän tyyni? Onko hän onnellinen? Onko hän tolaltaan? Se ei vaadi paljon harjoittelua. Teillä ON nämä aistit.

Nyt siis tiedätte, että saamme teidän huomiomme. Miltä se tuntuu? Kirjoittakaa se muistiin. Kirjoittakaa se muistiin! Liikutatte tuota energiaa hienovaraisesta fyysiseen. Kun olette aloittaneet sen, olette hyvin matkalla.

On monia muita tapoja tehdä tämä. Voisitte esimerkiksi tuijottaa 15–20 vuotta luolan seinää tai panna zen-munkin läimäyttämään teitä aina, kun alatte kuorsata. Voitte maksaa suuren summan rahaa oppiaksenne viimeisimmän meditointivillityksen. Mutta helpointa on tietää, että tämä on teille oikea. Tätä te haluatte. Tätä me haluamme. Tehdään se!

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

18.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Kaksinaisuudesta poistuminen Vastauksia, osa 9 »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net