18.10.2018

Vastauksia, osa 7

Rakas Neuvosto, kysymykseni taitaa olla luonteeltaan hyvin yksinkertainen. Kuitenkin joillekin se saattaa olla todellinen haaste. Ihmettelen, miksi hyvin monet ihmiset tuntevat suurta epävarmuutta tietyistä piirteistään? Tämä saattaa vaihdella pienistä tai suurista keho-ominaisuuksista johonkin abstraktimpaan, kuten täydellinen itserakkaudettomuus näennäisesti ilman syytä. Liittyykö se aina aiempaan elämään tai karmaan, vai voisiko siihen olla jokin toinen, kenties syvällisempi syy? Jos tämä kysymys on jo esitetty, tietäkää, että olen hyvin pahoillani.

Rakkaimmat ystävät, älkää koskaan pyytäkö anteeksi näihin aiheisiin liittyvää uteliaisuutta. Vastaamme näihin samoihin kysymyksiin koko ajan käyttäen eri sanoja, eri vertauskuvia ja eri lähestymistapoja. Se mikä saavuttaa jonkun, ei ehkä saavuta toista. Ja tulee aina niitä opetettavaksi, joille aiheet ovat uusia tässä elämässä. Lisäksi se joka lukee tai kuuntelee jotain toista tai kolmatta kertaa, ei ole sama, kuin se oli silloin, kun opetus kuultiin ensimmäistä kertaa. Jos pitää tämän mielessä ja pysyy avoimena, voi saada aina lisää. Yhdessä henkisessä järjestelmässänne joka on ollut kauan planeetallanne, opetetaan: "Siunattu on hän, joka esittää kysymyksen." Tämä johtuu siitä, että tuo ihminen on juuri antanut sysäyksen tarvitulle opetukselle ja aiheuttanut pyhän oppimisen.

Nyt sitten, kysymyksesi on erittäin syvällinen siinä mielessä, että vastauksessa saattaa olla hyvin monia vastauksia jollain tasolla, mutta vain yksi todenperäinen vastaus ytimessä. Tämä on sellainen, jota olemme lähestyneet monta kertaa, kuten sanoimme.

Itsearvostuksenpuutteen voi laukasta jokin tapahtuma tai tapahtumat aiemmin ihmisen nykyelämässä. Jos näin on, se on melkein aina sellaisten tunteiden ja reaktioiden aktivoitumista, jotka on tuotu toisista elämistä. Ja myös sillä on ytimessään yksi hyvin syvään juurtunut uskomus ja tähän liittyviä tunteita. Se on itse asiassa useimmiten pääsyy kärsimykseen, kurjuuteen, pelkoon ja itsen ja toisten epäterveeseen kohtelemiseen maailmassanne. Se on perimmäinen vaikutus siitä suurimmasta valheesta, johon teitä on opetettu tuhansia vuosia uskomaan.

Vastataanpa "pintaongelmiin" ensin. Teitä on huolellisesti opetettu vertailemaan itseänne toisiin. Hän on vahvempi. Hän on sievempi. Hän on fiksumpi. Se ei koskaan lopu. Tuo sisäinen ääni päässänne ei koskaan hiljene. Se luulee olevansa kontrollissa. Se luulee tietävänsä parhaiten. Se on saanut tahtonsa läpi hyvin pitkän aikaa. Mutta tässä on totuus: se on valehtelija. Kaikki mihin se uskoo, perustuu valheelliseen perusolettamukseen, jonka selitämme alla. Teidän täytyy verrata itseänne vain siihen "sinuun", joka olette olleet. Kaikki muu on haitallista.

Yksilöllisyys on erittäin hyödyllistä, tiettyyn pisteeseen. Se sallii ihmiskunnan kokea miljardeja erilaisia hetkiä tai hetken aspekteja samanaikaisesti. Jos olisitte yksi tietoisuus miljardien erillisten osien sijasta, se olisi hämmästyttävää. Tässä kohtaa tuo valhe esiteltiin ja sitä vaalittiin. Te OLETTE yksi tietoisuus. Teillä on kyky kokea erillisyys, mutta tuo tila ei ole totta. Te olette yhtä.

Nyt sitten se ongelma. Teillä on kyky kokea myös erillisyys KAIKESTA, Luojasta, Jumalasta, miten tahansa haluatte kutsua sitä. Myös oma älynne pystyy ymmärtämään, että jos se on kaikki olevainen, se ei voi mitenkään olla erillään siitä, eikä mistään tai kestään muusta. Mutta teitä on opetettu. Teille on opetettu mahdottomuus. Teille on opetettu häpeä. Teille on opetettu syyllisyys. Ja koska olette alkaneet uskoa nämä asiat, kärsitte itsearvostuksenpuutteesta, masennuksesta ja ahdistuksesta. Uskotte jopa – jotkut teistä – että uskominen ykseyteen, joka sisältää teidät, on syntiä.

Voimme kertoa teille – ja kerromme säännöllisesti – että olette jumalaisia, täydellisiä olentoja. Saatatte myös hyväksyä tämän älyllisesti. Mutta mentaalinen ymmärtäminen ei vain "tajua sitä", kuten sanotaan. Teidän täytyy katsoa sisälle, älynne ohi. Löytäkää se paikka, jossa TUNNETTE totuuden ja valheet. Löytäkää se paikka, jossa ykseys aiheuttaa sisäisen jysähdyksen, paikka jossa tiedätte.

Kun teette tämän, sekin on vasta alkua. Onhan teillä kokonaisia elämiä voitettavana. Mutta voi oppia elämään tuosta paikasta. Itse asiassa sanomme, että sitten kun tiedätte tuon totuuden, ette voi ei-tietää sitä.

Ja tämä on prosessi. Te tiedätte. Ja sitten ette tiedä. Ja sitten taas tiedätte, kenties pidempään. Ja sitten ette. Ymmärtäkää se tällä tavalla. Kyse ei ole siitä, että te ette enää tiedä, vaan teillä on taipumus luiskahtaa alempaan tietämiseen aina vain vähemmän ja vähemmän. Lopulta kaikki epätotuus tiedetään ja päästetään irti.

Pitäisittekö pienestä hyvästä uutisesta? Miksi tämä kysymys tulee esiin? Se tulee esiin nyt, koska te – te kollektiivina – olette muistamisen partaalla. Siis kun sanomme "te kollektiivina", teidän on hyvä sisällyttää itsenne siihen. Olemme kertoneet teille uudestaan ja uudestaan, että maailmanne ja te itse muututte. Useammat ja useammat teistä kokevat sen. Se on massiivista. Se on upeaa. Ilmaiskaa aikomus osallistua siihen.

Kiitos kysymyksestänne. Siunaukset olkoon teidän.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

11.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Vastauksia, osa 6 Vastauksia, osa 3 »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net