14.10.2018

Vastauksia, osa 6

"Olen aina ollut utelias siitä, mikä Neuvoston mielipide on etenemisestämme neljänteen tiheyteen. Monet ihmiset uskovat, että tulee ylösnousemusTapahtuma, ja toiset uskovat, että on luonnollista kehittymistä neljänteen tiheyteen sen myötä, että uusia korkeamman värähtelyn sieluja syntyy ja korvaa alemmalla värähtelevät sielut näiden kuollessa, ja tämä nostaa luonnostaan kollektiivisen värähtelyn neljännelle tiheystasolle. Minulla on taipumus kallistua jälkimmäisen todenperäisyyttä kohti, mutta en ole oikeasti kiintynyt kumpaakaan skenaarioon. Rakastaisin kuulla Neuvoston version tästä aiheesta."

Monia vastauksia tähän kysymykseen leijuu ympäriinsä, kun ihmiset kysyvät siitä. Tai ainakin siltä varmaan näyttää. Ja tietoisuuden luonne on, että jälkeenpäin on monia mielipiteitä siitä, mitä tapahtui.

Nimittäin luulette, että todellisuus on, mitä on, riippumatta siitä, mitä ajattelette. Mutta tosiasia on, että todellisuus on, mitä ajattelette sen olevan, riippumatta siitä, mitä ajattelette. Teidän täytyy olla hyvin kyllästynyt kuulemaan, että luotte kaiken, mitä näette, mutta kyllästynyt tai ei, se on totta.

Siis vastaus kysymykseesi on kyllä. Kyllä, on Tapahtuma. Elätte sitä. Kyllä, on luonnollinen evoluutio. Olette se. Ja ulottuvuudet, kun niitä ajatellaan erillisinä paikkoina – tämä on melkein kaikki, mitä useimmat teistä voivat kuvitella – ovat keinotekoisia rakenteita, aivan kuten maantieteelliset rajat ovat keinotekoisia rakenteita.

Voimme antaa teille vähän informaatiota pohdittavaksi. Tuleeko "välähdys?" Kyllä, tulee. Milloin? Kun kollektiivinne saavuttaa riittävän korkean tietoisuustason. Olette nyt hyvin lähellä. Ja sitä ehkä tarvitaan enemmän, kuin haluaisimme. Ja taas kerran, havaintoja siitä, mitä tapahtui, on hyvin erilaisia.

Tätä tapahtuu. Planeetta jolla elätte, universumin osa jossa elätte, on siirtymässä energiaan, valoon, jonka läpi se ei ole koskaan ennen kulkenut. Tämän energian tuleminen kaiken energiakenttään tähtijärjestelmässänne, muuttaa kaiken kenttiä tähtijärjestelmässänne. Se on jo alkanut. Se muuttaa tähden. Se muuttaa planeetat. Se muuttaa elementit.

Kun alatte lopulta ymmärtää sen, minkä olette jo havainneet – että kaikki mitä kutsutaan aineeksi, on vain tietty energiakentän tila – ymmärrätte, että tuollaisen energiaympäristömuutoksen täytyy muuttaa kaikkea. Ja kun ymmärrätte, että kaikki energia on tietoista, tajuatte paremmin, mitä tekemistä omalla tietoisuustilallanne on kaiken tämän kanssa.

Se on oikeastaan, kuin kysyisi, liikuttavatko kalojen evät vettä vai liikuttako vesi kaloja. Vastaus on kyllä. Näettekö? Teillä on myös termi tälle. Sitä kutsutaan "jumalaiseksi ajoitukseksi".

Puhtaanpa nyt tästä ulottuvuusasiasta. Puhutaan itse asiassa taas erilaisista tietoisuustiloista. Saatatte hahmottaa ne erillisinä, mutta voitte sulkea silmänne ja tehdä suuren kierroksen niissä, tai ainakin kaikissa niissä joiden kanssa värähtelynne on yhteensopiva, ja palata nojatuoliinne hetken kuluttua. Kuten tiedemiehenne ymmärtävät nyt, kaikki on yhteydessä kaikkeen muuhun. Niinpä todelliseksi kysymykseksi tulee: "Minkä kanssa voimme harmonisoitua?"

Kun katsotte taaksepäin muutamaa vuotta, niin vaikka ne saattavat tuntua loputtomilta eläessänne niitä, näette, että maailmanne muuttui kosmisessa välähdyksessä. Nauttikaa siitä.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

7.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net