13.10.2018

Vastauksia, osa 5

Tänään vastaamme yhteen kysymyksistänne. Tällä kysymyksellä on vastaus, joka tyydyttää joitain ja turhauttaa toisia. Tämä johtuu siitä, että ilman suurta määrää aiempaa ymmärrystä tiettyjä yhteyksiä ei voi muodostaa. Taas kerran, tämän kaltaiset syvälliset kysymykset voisivat johtaa kokonaiseen selityskirjaan. Pelkästään "kerromme sen näin" ja pyydämme teitä hyväksymään sen, minkä voitte ymmärtää, ja palaamaan loppuosaan myöhemmin, jos haluatte.

"Mikä on paras tapa, jolla ihmisryhmä voi yhteisössä nopeuttaa niiden heräämistä, jotka lietsovat kontrollointijärjestelmiä? (Esimerkiksi poliisit, sotilaat, poliitikot)."

Näytämme teille kuvaa suuresta kultakalamaljasta. Siinä ei ole kaloja. On vain vettä, jonka yläosassa kelluu levää. Tämä ei ole täydellinen vertauskuva, mutta kenties saamme sen riittämään. Nyt levä on noussut pintaan. Yläosa sisältää sitä enemmän kuin muu osa. Pohjalla on pieni kirkas osa. Tämä ei kuvaa, mitä täytyy tapahtuu, mutta se on erinomainen tapa näyttää teille sen kollektiivitietoisuuskentän tila, jossa olette. Oletetaanpa, että olette kirkas vesipisara. Miten muutatte ylintä kerrosta?

Jotkut teistä sanoisivat, että ainoa tapa olisi ottaa käyttöön suodatin. Tietysti sillä pääsisi eroon suuresta osasta levää, jos ei kaikesta. Se on upea idea. Käyttäkää sitä kysymykseenne. Voitteko päästä käsiksi mekanismiin, joka tekee sen? Luultavasti ette. Ja joka tapauksessa levällä on oma agendansa ja se taistelisi vastaan. Voitteko kouluttaa levän kirkkaaksi? Se on toinen mahtava idea. Se on ollut mahtava idea hyvin pitkän aikaa. Se ei näytä toimivan. Siis, mitä sitten?

Jätetäänpä tuo kuva, ja kerrotaan, mitä se oikeasti edusti. Se on todellisuudessa ihmiskunnan kollektiivitietoisuuskentän tila. On kasvava määrä selkeyttä, pintakerros ns. epäpuhtautta ja kirjo väärinymmärrystä ja suorastaan virheitä siinä välissä. Suurin osa tuosta virheellisestä ajattelusta on pintakerroksen ponnistelujen tarkoituksellinen tuote, mutta pelkkä sen tietäminen ei auta.

Nyt teille kerrotaan, että "suodatinta" tosiaankin aletaan käyttää pahimpaan ongelmaan. Riippumatta siitä, näettekö sen sijaintipaikastanne vai ette, sanomme, että niin on. Mutta tämä ei ole tulosta jonkin ulkopuolisen voiman tulemisesta pelastamaan teidät itseltänne. Eikä se olisi pysyvä ratkaisu. Miksi?

Se ei ole pysyvä ratkaisu, koska tuo kenttä on ihmistietoisuus ja muuttumiseensa saakka se jatkaa sen tuottamista, mitä se jo tuottaa. Saksanpähkinäpuusta ei voi saada persikoita. Tiedätte, että yritys vakuuttaa toinen virheistään on käytännössä hyödytön. Siis mitä teette?

Käytössä on oikeastaan vain yksi pysyvä ratkaisu. Kerromme teille, miten se toimii, ennen kuin kerromme, mikä se on.

Jos tuodaan pieni määrä valoa pimeän huoneen nurkkaan, koko huoneesta tulee valoisampi. Samalla tavalla jos taajuus on noussut osassa tietoisuuskenttää, koko kenttä nousee sen mukana. Tämä on yksinkertaista fysiikkaa.

Siis missä voimanne lepää? Mitä voitte muuttaa? Ja ettei tämä vastaus lannista teitä, todetaanpa, mikä muuttuu ja johtaa tähän ulkopuoliseen muutokseen. Mikä vetää teille tämän muutoksen?

Tietoisuus nousee aina vain useammilla teistä, mikä nostaa ympärillänne olevia. Tämä on eksponentiaalista kasvua. Se on pysäyttämätöntä. Ja vaikka olemme kertoneet teille, ettei mikään voima tule pelastamaan teitä, huomaatte, että tehdään paljon ponnisteluja teidän auttamiseksenne.

Tätä tapahtuu. Tämä jatkuu. Usein tämä ei ole mukavaa. Jos tämä johtaa maailmaan, jossa haluatte elää, onko se sen arvoista? Itse asiassa tämä johtaa paljon parempaan maailmaan, minkä kuvittelemiseen teillä on mitään viitekehystä.

Ne jotka lukevat tätä, tekevät sen tyydyttymättömästä tarpeesta parantaa itseään, oppia. Siis vastaukseksi alkuperäiseen kysymykseenne tulee: "Teette sitä jo. Jatkakaa, kunnes olette tyytyväinen tuloksiin."

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

3.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Vastauksia, osa 4

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net