12.10.2018

Vastauksia, osa 4

Jälleen kerran meillä on tärkeä kysymys, joka vaatii paljon enemmän vastausta, kuin voimme antaa tässä ja nyt. Mutta puhumme tietysti muutamasta pääasiasta.

"Kysymykseni koskee itsensä parantamista. Mitä ihmisen on parasta tehdä nopeuttaakseen parantumisprosessia? Ruokavalinnat, liikunta ja elämänvalinnat (kuten hankkiutuminen eroon huonoista tavoista) ovat tietenkin tärkeitä. Ymmärtääkseni ajattelutapamme on mahdollisesti kriittisin. Miten ihminen löytää tien syvemmälle sisään selvittääkseen, mikä todellisuudessa luo esteitä itsensä parantamiselle?"

Tässä on hyvin näkemyksellistä ajattelua, ja vastaamme ottaen sen huomioon.

Jos on tarkoitus saada aikaan parantuminen, keholla – fyysinen ja ei-fyysinen – täytyy olla polttoainetta. Se mitä laitatte kehoonne, täytyy olla ravitsevinta ja puhtainta, mitä voitte saada. Hienokehonne tarvitsevat samaa, mutta se ei ole tietenkään vettä ja vihanneksia.

Kummassakin tapauksessa ensimmäinen tarpeenne on kuitenkin aikomus. Luotte sen, mitä ajattelette. Ja luotte parasta, mitä aiotte tietoisesti. On useita muita tekijöitä, jotka saattavat estää tai parantaa ponnistelujanne. Ajattelemme, että luettelemme niitä vain tässä ja ehkä selkeytämme merkitystä tarvittaessa.

Ette voi luoda sellaista, mitä ette voi kuvitella. Ette voi luoda sellaista, mitä pidätte tietoisesti tai tiedostamatta mahdottomana. Sanomme tämän vähän eri tavalla. Ette voi luoda sellaista, mitä ajattelette, että TE ette voi luoda. Ette luo sellaista, mikä ei ole sielutarkoituksenne paras intressi. Tämän pitäisi ymmärtää sisältävän sen tosiasian, että se minkä tunnette "sinuna", on kaukana siitä, mitä todellisuudessa olette.

Tietysti on parhaan intressinne mukaista olla selkeä siinä, mikä sielunne tarkoitus on. Useimmat teistä protestoivat, ettei teillä ole aavistustakaan ettekä osaa selvittää sitä. Saanemme sanoa rakkauden ja ymmärryksen kera, että te uskotte tuon ohjelman. Se on helppoa, mutta helppo ei ole usein oikea. Kysykää itseltänne, yritättekö selviytyä vai yritättekö kasvaa. Annamme "ammattilaisen vinkin". Älykkään elämän tarkoitus ei ole koskaan vain selviytyä. Ja teidän tarkoituksenne ulottuu paljon laajemmalle kuin yhteen elämään. Listataanpa nyt joitain tarpeellisimpia asioita.

Tärkein on, että teidän täytyy tietää, että sen vuoksi, kuka olette, olette ehjänä ja parantuneena olemisen arvoinen. Mitä vaistomaisemmin tiedätte tämän, sitä nopeammin ja paremmin parannutte. Emme puhu älyllisestä hyväksynnästä tässä.

Teidän täytyy tietää, että Lähde joka loi teidät, voi aivan yhtä helposti luoda teidät uudestaan. Itse asiassa teidät luodaan uudestaan hetkestä toiseen elämänne joka päivä. Kehonne solut monistavat jatkuvasti itseään. Tätä tapahtuu eri tahdeilla, mutta sitä tapahtuu aina. Siis Lähde luo teitä jo uudestaan. Kenties elämässänne tuo malli on pelkästään muuttunut.

Teidän täytyy tietää, ettei ole mitään, mitä ei voi parantaa. Ei ole mitään, mitä ei voi parantaa. Ei mitään!

Se mikä teidät parantaa, on voima, joka luo kaiken universumissa ja joka virtaa teihin ja teidän kauttanne. Te ette tee sitä. Parantajanne ei tee sitä. Vain Lähde-energia tekee sen.

Parantajat jotka ovat tehokkaita, tietävät tämän. He tietävät, että he voivat ainoastaan luoda yhteyden tuohon parantavaan energiaan puolestanne, kun ette osaa tehdä sitä itse. Kerromme teille, että osaamattomuus on tarina, jonka olette uskoneet. Emme sano, ettei teidän pitäisi käyttää parantajia. Ymmärtäkää vain, mitä tapahtuu. Lähde, Luoja, Jumala, Kristus-energia – minkä tunnettekin parhaaksi tavaksi kutsua sitä – haluaa luultavasti yhdistyä kanssanne vielä enemmän, kuin te haluatte sitä. Ainakaan se ei harhaudu koskaan, eikä sillä ole koskaan jotain parempaa tekemistä.

Siis lyhyesti. Hankkiutukaa eroon kaikista negatiivisista uskomuksista. Tehkää positiivisista uskomuksista olennainen osa itseänne. Ja tehkää se. Nähkää itsenne täydellisenä ja ehjänä. Tehkää mielikuvituksesta tehokas työkalu. Kaikki mikä on muodossa, oli ensin ajatus, malli, kaava. Kaavojanne pidetään ei-fyysisyydessänne. Teidän ei-fyysisyytenne, kaikki ei-fyysisyys, reagoi ajatukseen ja tunteeseen. Tästä syystä tehokkain rukous on "kiitos".

Tunnemme teidät osana kaikkea olevaista, joka on tuotu muotoon. Tiedämme teidät täydelliseksi. Silloin kun te tiedätte, luotte sen, mitä kuvittelette. Tietäkää, että lähetämme aikomuksemme parantumisestanne ja kasvustanne.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

2.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Vastauksia, osa 3 Vastauksia, osa 5 »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net