11.10.2018

Vastauksia, osa 3

Aloitamme tänään vastaamalla melko yksinkertaiseen ja suoraviivaiseen kysymykseen. Vastaus jonka annamme, on hieman vähemmän yksinkertainen, koska tuo informaatio on tärkeää teille viestiemme seuraajille. "Olen saanut viestejä Hengeltä suuren osan aikuiselämästäni. Myöhempinä vuosina, vuodesta 2012 saakka, muutamia on tullut ryhmältä, jonka "tunnen" olevan nimeltään "Uuden maan neuvosto". Onko tämä sama ryhmä, jota sinä kanavoit?"

Kysymys esitettiin kanavallemme. Vaikka hän voisi vastata siihen, haluamme tehdä sen, koska paljon siitä mitä sanomme, ei ehkä päätyisi hänen vastaukseensa, vaikka hän tietääkin sen.

Yksinkertaisin ja lyhyin vastaus kysymykseesi on "ei". Emme ole se neuvosto, jolta sinä vastaanotat. Kuitenkin annamme sille usein informaatiota, kun tarvitaan.

Tässä universumissa on monia tietoisuuskollektiiveja. Ne on enimmäkseen muodostettu tiettyjä funktioita ja vastuita varten. Nimi "uuden Maan neuvosto" kuvaa sen funktiota oikein hyvin, eikö vain? On monia muita. Jotkut ovat vähän enemmän tai vähemmän materiaalisia, fyysisiä kuin toiset. Joitain niiden jäseniä voidaan kuvata samalla tavalla. Esimerkiksi, yhdessä funktiossa, yhdessä neuvostossa, olennon tarvitsisi ehkä olla vuorovaikutuksessa yhdellä tavalla, ja toisessa neuvostossa se tarvitsisi ehkä täyden puhtaan tietoisuuden toimivuutta. Nyt siihen tärkeään informaatioon, johon viittasimme.

Emme antaneet itsellemme Neuvosto-nimeä. Kanavamme kutsui meitä niin palattuaan tapaamasta meitä ensimmäistä kertaa. Meillä ei ole tarvetta nimikkeelle. Kaikilla teillä on neuvosto. Kaikki te vierailette siinä tarvittaessa. Melkein kukaan teistä ei muista sitä. Ne jotka muistavat, kuvaavat energeettistä tietoisuuskokemusta tavoilla, joissa on tolkkua heidän omalle mielelleen. He muistavat nähneensä stadionin, hallituksen kokoushuoneen, amfiteatterin jne. He muistavat enkeleitä, valo-olentoja tai henkiä. Nuo asiat eivät ole tärkeitä. Se mitä tapahtuu, on tärkeää.

Melkein kaikille teistä on tuttu oppaiden ja suojelusenkeleiden käsite. Se on täysin totta. Sanomme, että me ja teidän neuvostonne jäsenet ovat nimittäneet ne teille. Olemme eronneet siitä, ja käsittelemme usein vähän monimutkaisempia kysymyksiä. Te olette neuvostonne jäsen. Teillä on vakituinen paikka ja ratkaiseva ääni. Me muut olemme olentoja, joilla on monia kuvauksia teidän näkökulmastanne, mutta meillä kaikilla on yksi yhteinen asia – tarkoituksemme. Olemme neuvostona opastamassa teitä tekemään parhaita päätöksiä, jotka ovat yhteneviä kaikenkattavan tarkoituksenne kanssa – eli tietoisuuskehityksenne. Jos tarvitsette tietoa, asiantuntemusta ja kokemusta olennolta, joka ei normaalisti ole paikalla vierailunne aikana, se on odottamassa, kun saavutte. Huomatkaa selvä jakautuminen itsessänne – osa joka on täällä, ja osa joka ei ole. Olette aina kanssamme täällä. Teidän täytyy tietää, että se minkä tunnette "sinuna", on melko pieni osa todellista itseänne, ja se on muodostettu siitä, mitä ajattelitte tarvitsevanne nykykokemuksessanne. Täysi itsenne on paljon suurempi, kuin nykyinen kykynne ymmärtää.

Tämän yli menemiseksi pitäisi kirjoittaa kirja. Sanotaanpa vain, että kun viittaamme vapaaseen tahtoonne, puhumme siitä täydestä jumalaisesta itsestänne, jonka inkarnoitunut itsenne alkaa vasta tiedostaa. Olkaa luottavainen. Tämä on teidän aikanne. Jos haluatte edetä heräämispolulla, niin etenette.

Yksi pieni lisähuomautus. Heti kun voitte alkaa kuunnella noita pieniä sisäisiä tietämisiä, joita saatte, niitä joita tulee meiltä, ja toimia niiden mukaan, pääsette pikaraiteelle. Ette ole yksin. Ette ole koskaan yksin. Ja meidän tarkoituksemme, teidän tarkoituksenne, on teidän kasvunne. Mikään ei tee meitä onnellisemmaksi. Ja te – puhuen koko ihmiskunnasta maan päällä – teette meidät hyvin onnelliseksi riippumatta siitä, näettekö te sen vielä vai ette.

Meistä tämä riittää yhdelle päivälle. Vetäydymme ja puhumme taas toisen kerran.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

27.9.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Vastauksia, osa 7 Vastauksia, osa 4 »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net