04.01.2019

Vastauksia, osa 24 - ylösnousemushuolia

Kun kanavamme lukee kysymyksiänne meille, näemme monia huolia, joita teillä on vielä ylösnousemuksesta. Yritämme vastata niihin tässä artikkelissa. Ensin annamme joitain melko lyhyitä vastauksia ja sitten selitämme prosessia tavalla, joka saattaa auttaa teitä ymmärtämään, mitä tapahtuu jo.

Jätänkö perheeni, lemmikkini jne. taakse?

Luojalla, Lähteellä, Kaikella olevaisella ei ole mitään syytä tai intressiä panna teitä kärsimään minkäänlaista menetystä. Voitte saada sen, minkä sallitte. Ette mene minnekään tai lähde mistään, mihin ette halua mennä tai mistä lähteä. On hyvin monia asioita, joita vaaditte saada ja jotka haittaavat etenemistänne, mutta ymmärryksenne ja sitä seuraavat päätöksenne näistä asioista ovat yksin teidän.

Miksi nämä muutokset pelottavat minua?

Tähän voi olla useita syitä. Tavallisin on yleismaailmallinen pelko asioista, jotka ovat tuntemattomia teille. Mutta kun asiaa ajatellaan, kaikki tulevat tapahtumat ovat tuntemattomia teille ja ovat aina olleet, ainakin kunnes alatte oivaltaa, että olette niiden kanssaluoja. Sitten kun tämä alkaa todella valjeta teille ja näette, että kaikki mitä tulevaisuutenne sisältää tai ei sisällä, ovat seurauksia aiheuttamistanne syistä, pelkonne häviää. Periaatteessa pelkonne ilmaantuvat siitä syvään juurtuneesta tunteesta, että teillä ei ole kontrollia – ette ymmärrä omaa voimaanne.

Kattava selitysyritys

Tämä on yhtä hyvä aika, kuin mikä tahansa, vaihtaa yleisempään selitykseen siitä, mitä tapahtuu. Olemme kovasti yrittäneet monta kertaa saattaa huomionne siihen, että nämä muutokset joita käytte läpi – ja te käytte niitä läpi – ovat yksinkertaisesti oman tietoisuutenne laajentumista. Ja se tuo mukanaan kyvyn havaita ja ymmärtää paljon enemmän, kuin useimmat ovat havainneet ja ymmärtäneet planeetallanne menneisyydessä.

Tämä ei merkitse, että te teette niin. Se merkitsee, että te voitte tehdä niin. Teillä on kyky liukua vuorenrinnettä kovaa vauhtia ja hypätä korkealle ilmaan. Useimmat teistä eivät tee sitä. Useimmat teistä ovat hyvin tietämättömiä suurimmasta osasta niitä kykyjä, jotka teillä on aina ollut. Osa siitä on valinta, osa johtuu pelosta ja osa johtuu siitä opetuksesta teille, että te ette kyenneet siihen tai se oli vaarallista ja epäviisasta.

Monet alkavat saada väläyksiä kuvista, äänistä, tunteista jne., jotka ovat täysin uusia heidän kokemuksessaan. Heidän tietoisuutensa laajenee. Voitaisiin sanoa, että he ylösnousevat. Voitaisiin sanoa, että he oppivat tietämään enemmän siitä, mitä he ovat aina olleet. Mikään ja kukaan ei pane ketään tekemään mitään tai tulemaan miksikään. Teille mahdollistetaan sen tekeminen ja oleminen, minkä sallitte, jos haluatte sitä.

Teitä ei raahata potkien ja huutaen uuteen maailmaan. Teille mahdollistetaan – toistamme tämän – tietoisuuden nostaminen. Olette osa ympärillänne olevien energiakenttää, ja kun teidän kenttänne kohoaa, jokaiselle kentälle ympärillänne annetaan periaatteessa lupa nousta myös.

Painolasti

On myös paljon puhetta painolastista. "Jättäkää painolastinne taakse", on sanottu Ja tämä on itsessään valtava aihe, mutta sanomme, että kaikki ne pelot ja epäilykset, joista puhuimme aiemmin, ovat painolastia. Pelkoa ei ole olemassa noissa korkeammissa värähtelykentissä. Siis jos yksilö haluaa välttämättä käydä noissa peloissa, hän ei saavuta sisimmältään korkeampaa värähtelyä, jossa hän jättää kaiken sen taakse. Se on kuin roikkuisi ankkurikettingissä. Voitte tehdä niin, jos haluatte.

Yksinkertainen väärinymmärrys

Mitään näitä kysymyksiä ei olisi lainkaan, jos muistettaisiin yksi yksinkertainen asia. Yhden asian erillisyys toisesta, yhden tietoisuuden erillisyys toisesta, ei ole totta. Se on jotain, mikä voidaan valita kokemukseksi ja on valittu. Sitä on tutkittu perusteellisesti. Ja nyt te, ihmiskunta, olette päättäneet lakata tutkimasta tätä ajatusta. Erillisyys"todellisuutenne" ei ole todellisuus. Todellisuus on jaettu ykseys. Teillä on paljon uudelleenopittavaa itsestänne.

Voitte odottaa innolla verrattoman iloista tulevaisuutta. Suurempi itsenne alkaa elää enemmän ja enemmän sinä osana itseään, joka te olette. Ja siksi teistä tulee enemmän ja enemmän kykenevä kokemaan itsenne tavalla, jolla suurempi itsenne kokee. Tätä tapahtuu nyt. Eikä siinä ole mitään, mitä teidän pitäisi pelätä. Maailmassanne ei ole yhtään hiukkasta, jonka kykyä kokea ei nosteta. Jokainen ihminen kykenee nousemaan. Jotkut eivät tee sitä tänä aikana. Ja sekin sallitaan.

Ottakaa vastaan vilpittömät ja rakastavat toivotuksemme ilontäyteisestä uudesta vuodesta.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

28.12.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net