28.12.2018

Vastauksia, osa 23 - suuri hyppy

"Kiitos … Neuvoston veljet ja sisaret, näen paljon muutosta maailmassa, ja lämmittää sydäntä tuntiessani, että asiat liikkuvat nopeammin ja nopeammin, ikään kuin iso hyppy tapahtuisi kohta, erityisesti uuteen vuoteen mentäessä. Voiko Neuvosto kommentoida tätä, kiitos … Suurta rakkautta."

Intuitionne on oikeassa. Suuria tapahtumia tosiaan tapahtuu tulevana vuonna. Ja voimme sanoa, että näin tapahtuu, koska suuria muutoksia on pyydetty ja suunniteltu ja ne on hyväksytty.

Kuten olemme todenneet monta kertaa, maailma jonka näette, on tulosta energiarakenteista, jotka olette laittaneet liikkeelle ja jotka teidän sallitaan nähdä. Ympärillänne on valtava todellisuus, josta hyvin harvalla teistä on aavistustakaan. Mutta useimmat teistä näkevät melko helposti sen, minkä olette sopineet todellisuutena, vaikka voitte olla eri mieltä sen tulkinnoista.

Mutta palataksemme lähestyviin muutoksiin, on ollut uusia taajuuksia ja suuria lisäyksiä vanhempien taajuuksien voimassa, ja nämä yhdessä kiihdyttäneet tietoisuuskenttänne sisäisiä muutoksia. Tämä vuorostaan alkaa nyt näkyä suotuisana muutoksena kaikessa, mitä näette.

On niitä, jotka eivät ehkä ole samaa mieltä arviostamme sen suotuisuudesta. Näkökulmamme on kuitenkin paljon pidempi ja laajempi perspektiivi. Katsottuna siitä perspektiivistä josta kollektiivi näkee asiat, monet juhlivat ja monet muut itkevät. Mutta yhteiskuntanne siirtyvät jatkuvasti uusiin olemistapoihin. On väkivaltaa, kyllä. Ja tietysti toivomme, ettei olisi, mutta suurin muutos on yhteisöjenne rakenne. Olette päättäneet vapauttaa itsenne, ja tuo halu miljoonien teidän sopimana on erittäin voimakas asia. Se härkänen jota olette pelänneet ja totelleet pitkään, paljastuu kärpäseksi.

Haluamme kuitenkin varoittaa, että kollektiivillanne on taipumusta luoda taianomaisia kuvia valtavista pankkitileistä ja hallitusmullistuksista, jotka tapahtuvat yhdessä yössä ilman vakavia vastoinkäymisiä jne. "Ensi tiistaista lähtien elämme Utopiassa." Olette aina tehneet tätä, vaikka kokemustenne olisi pitänyt osoittaa muuta. Mutta vasaroitte uutta tapaa rakastaa yhdessä, mikä on paljon enemmän "kaikki voittavat" kuin nykyinen "toinen voittaa, toinen häviää".

Yksi tämä vapauttaa teidät kehittymään. Kehittymään miksi? Tiedätte, mikä vastauksemme siihen on. Teistä kehittyy se jumala, joka todellisuudessa olette. Tämä tietysti tapahtuu jo. Tapahtuu tuo TEIDÄN kehittymisenne teidän elämäksi. Ja monet useammat teistä alkavat havaita tämän tulevina kuukausina. Aikokaa, sallikaa ja oivaltakaa kiitollisuudessa. Ja Buddha nauroi oivaltaessaan, että hän oli jo se.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

17.12.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net