24.12.2018

Vastauksia, osa 21 - kolme kysymystä lisää

Tänään tartumme kolmeen lisäkysymykseen. Kaksi niistä vaatii melko lyhyen vastauksen ja yksi tarvitsee enemmän selitystä. Älkää tulkitko tämän merkitsevän, että jokin kysymys on vähemmän tärkeä. Kun ajatellaan minkä tahansa aiheen suhteellista merkitystä, valitsemme sen perusteella, mikä on lukijoiden tarve tuolla hetkellä.

Jos päättäisimme puhua aiheesta, josta teillä on jo syvä ymmärrys, lukekaa se joka tapauksessa. Vähintäänkin ymmärrystänne vahvistetaan ja lujitetaan. Mutta tavallisesti lisäharkintanne tuottaa suurempia oivalluksia.

"Jotkut ihmiset näyttävät käyvän läpi erittäin vaikeita koettelemuksia ylösnousemusprosessin aikana, ja jotkut eivät näytä. Merkitseekö tämä, että pahemmin kärsivillä on enemmän opittavaa ja he ovat vähemmän valaistuneita?"

Planeetallanne ei ole yhtäkään ihmistä, jolla ei ole mitään koettelemuksia. Arvostatte asioiden kertymistä. Siksi hänellä jolla on eniten asioita, ei varmaan ole mitään ongelmia. Lupaamme teille, ettei näin ole. Etsitte itsenne ulkopuolelta asioita, joita syyttää jostain olosuhteesta. Siksi sen täytyy riippua siitä, mitä hän on tehnyt. Tai ehkä niin on, koska hän on arvokkaampi tai arvottomampi. Kerromme teille, että tuo kärsivä yksilö repeytyneissä vaatteissa, se joka nukkuu kadulla, saattaa olla pelkästään suostunut opettamaan suurimpia oppitunteja. Keskuudessanne on niitä, jotka saattavat nähdä nämä syyt. Useimmat teistä eivät näe. Ehdotetaanpa siis eri lähestymistapaa.

Oppikaa, että jokainen jonka näette, on kaiken olevaisen jumalainen aspekti. Jokainen on matkalla, jonka kehityskaarta ette ehkä näe. Kukaan ei ole arvokkaampi tai arvottomampi kuin toinen. Jumala asuu jokaisen rinnassa. Teidän täytyy oppia vain palvelemaan ja rakastamaan.

Kamppailunne ovat todellisuudessa kamppailua alkaa ymmärtää se tosiasia, että te itse sisällytte tähän. Kun näette tämän jumaluuden itsessänne, näette sen jokaisessa. Siunausta sinulle tästä tilaisuudesta selittää näitä asioita.

"Miksi valotyöntekijät kadottavat kosketuksen maaperheeseensä? Miksi valotyöntekijät ovat köyhiä? Miksi valotyöntekijät ovat niin yksinäisiä?"

Valotyöntekijät ovat ihmisiä, jotka ovat suhteissa. Valotyöntekijänä – kuten nimität sitä – oleminen ei takaa yhtä parempana pidettyä erityisstatusta ja etuoikeutta. Ja taas kerran, oletuksena on, että toinen ymmärtää, mitä toinen käy läpi. Harvoin näin on.

Jos näette perheen ajavan autolla, jonka katolle on kasattuna kaikki heidän omaisuutensa, oletatte, että kovat ajat koettelevat heitä. Mutta fakta voi olla, että he ovat iki-iloisia tilaisuudesta muuttaa viimeinkin merenrannalle. On totta, että jotkut saattavat nousta korkeampaan värähtelyyn ja toiset eivät ehkä tunne oloaan mukavaksi heidän lähellään. Voi olla myös totta, että he ovat suostuneet näyttämään tietä toisille, jotka eivät ehkä koskaan näkisi sitä ilman esimerkkiä. Nyt puhumme yksinäisyydentunteesta.

Monet ovat aina mieluummin viettäneet paljon aikaa erillään toisista. He eivät ole yksinäisiä, vaikka ovat yksin. Miksi niin on? Koska heille on hyvin mukavaa viettää aikaa sisäisen itsensä kanssa. Jos yksilö oppii itsen todellisen arvon, hän huomaa, ettei ole koskaan oikeasti yksin. Löytäkää se rauha, jonka tämä voi tuoda.

"Tervehdys, ystävät. Olettaen, että Tapahtuma on jo käynnissä ja että sen fyysinen kulminoituminen tulee selväksi kaikille sitten, kun on sen "tapahtumisen" suotuisin ja edullisin aika-avaruus, voitteko kommentoida seuraavaa. Vaikuttaa musertavan selvältä meille "kentällä palveleville", että on tapahtunut selkeä ja kiistämätön ihmisten polarisoituminen kahteen hyvin erilaiseen ryhmään, jotka eivät enää seurustele toistensa kanssa (ainakaan vapaaehtoisesti), eikä suurin osa heistä enää kommunikoi lainkaan toistensa kanssa (paitsi välttämättömät asiat jatkaakseen jokapäiväisiä askareitaan). Enää näiden kahden ryhmän välillä ei näytä olevan "välimaastoa" eikä "harmaata aluetta". Siis mikä on oikeutus – korkeammasta ja laajemmasta perspektiivistänne katsottuna – MIKSI näiden kahden inkarnoituneen sieluryhmän ei vain sallita valita erillistä polkuaan tässä nyt-hetkessä, kun näyttää niin epätodennäköiseltä, että ne jotenkin taas yhdistyisivät yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, yhdeksi harmoniseksi kollektiiviksi? Eikö ole loogista, että suuri osa kärsimyksestä ja myllerryksestä jota tällä hetkellä tapahtuu, vaikuttaisi KOVASTI helpottuvan, kun kummankin ryhmän jumalaista vapaata tahtoa kunnioitettaisiin ja sallittaisiin niiden siirtyä sellaiseen maailmaan, jota ne intohimoisesti kaipaavat kokea? Ja tehdä se ilman jatkuvaa vastarintaa ja jälkivaikutusta vastakkaiselta ryhmältä, joka on yhtä intohimoisia ihmisiä yrittämässä pakottaa heidät OMAAN parempana pitämäänsä todellisuuteen? Selkeytystänne tässä kosmisesti tärkeässä asiassa arvostettaisiin syvästi. <3"

Sanokaamme ensinnäkin, että "näiden kahden inkarnoituneen sieluryhmän" sallitaan valita koska tahansa mikä tahansa polku, jonka ne valitsevat, kuten jokaisen teidän. Jumala ei koskaan sekaannu Jumalan vapaaseen tahtoon. Miksi hän tekisi sen?

Teidän ongelmananne on rajoittuneessa havaintotavassanne, kuten tiedätte. Tämä on herättänyt kysymyksesi. Teitä auttaa nähdä ihmiskunta ykseytenä eikä ryhminä tai yksilöinä. Kun on ratkaisemattomilta näyttäviä kysymyksiä, siirtykää aina taso ylöspäin ja katsokaa alas. Tämän tiedemiehenne ovat oppimassa.

Ihmiskunta on päättänyt, että se on saanut tarpeekseen pelistä, jota se on pelannut itsensä kanssa monta tuhatta vuotta. "Siirrytäänpä eteenpäin tästä", se on sanonut ja ollut samaa mieltä. Mutta ensin täytyy tunnistaa se, mikä on ollut haudattuna syvälle alitajuntaan. "Tämä on, mitä ja kuka olen. Annan anteeksi minulle. Ja parannun nyt." Siis ajatelkaa Maan yhteisöjä terapiasohvallanne.

Toisaalta teillä on ryhmä, kokonaisuuden osa, joka on sanonut: "Jonkun on näytettävä meille, mitä olemme tukahduttaneet. Se ei ole hauskaa, mutta teemme sen." Toisaalta on ryhmä, jonka täytyy olla silminnäkijä ja toivottavasti anteeksiantaja. Jos ette ole ensinmainittuja, niin kenties haluaisitte olla jälkimmäisiä. Kumpikaan vaihtoehto ei ole helppo – näettekö? Miksi?

Syy on, että olette edenneet pisteeseen, jossa jotkut asiat ovat paljon alle sen, minkä valitsette nyt. Mutta teidät on myös ehdollistettu ajattelemaan, että jotkut asiat ovat anteeksiantamattomia. Tässä kohta teidän on välttämätöntä nähdä, että jokainen elävä asia, jokainen ihminen, on yhtä jumalainen kuin kuka tahansa toinen. Hän on ehkä tehnyt asioita, jotka te olette määrittäneet sellaisiksi, joita ei pitäisi koskaan enää tehdä, mutta tuo teko EI ole tuo ihminen. Jos te olisitte tehneet noita asioita – ja on suuri todennäköisyys, että jossain ajassa ja paikassa olette – ettekö haluaisi anteeksiantoa? Tämän oppitunnin Maan ihmiset ovat nyt päättäneet oppia. Ja yhden anteeksiantaminen johtaa kaikkien anteeksiantamiseen, myös itselle.

On nimittäin paikkoja ja aikoja, joissa olennot eivät ole läheskään yhtä kehittyneitä kuin te. Ja tietysti on paikkoja ja aikoja, joissa nämä oppitunnit, nämä tietoisuustilat, ovat hyvin muinaista historiaa.

Siis lyhyempi vastaus kysymykseesi on, että haluat ehkä nähdä asiat ympärilläsi eri valossa. Myllerrys ja kärsimys on itse asiassa romahtamista ja uudistammista, jota tapahtuu tässä todella hämmästyttävässä evoluutioajassa. Miten päätätte osallistua?

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

6.12.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net