04.10.2018

Vastauksia, osa 2

Useisiin kysymyksiin voidaan vastata puhumalla yhdestä hyvin mielenkiintoisesta asiasta, joka koskee ihmisen oppimiskokemusta, että hän on valonkantaja. Mikä valonkantaja on ja miten eletään valonkantajana?

Yksilölle joka toi meille tuon kysymyksen, sanoisimme, että osoitetaan hyvin suurta kunnioitusta. Tuo kunnioitus antaa tunnustusta omistautumisen ja saavuttamisen määrälle pitkän "ajan" kuluessa. Sivuhuomautus: huomatkaa, miten usein laitamme aikaviittaukset heittomerkkeihin. Joskus voimme selittää asioita vain käyttäen lineaarista ajattelutapaanne. Seuraava selityksemme ei ole millään muotoa tarkoitettu vähentämään tuota kunniaa.

Kaikki elävät olennot kosmoksessa – ja se merkitsee kaikkia – ovat valonkantajia, koska kaikki on tehty valosta. Niinpä se henkilö jonka tekoja ette voi antaa anteeksi, ystäväni, on valonkantaja. Millainen hän tulee olemaan tänne? Mikä on hänen funktionsa? Miksi? Ja miksi ei? Miksi? Miksi? Miksi? Jos se on totta, niin ei varmaan ole mitään Jumalaa!

Nyt teemme tässä toteamuksia, joiden kanssa monilla on vaikeaa. Ensimmäinen näistä on, että tuo henkilö ja tuo tilanne ovat Jumalasta. Ovat täydellisiä. Ovat tarpeellisia. Ei ole mitään virheitä.

Suurin syy miksi useimmat teistä eivät ymmärrä tätä, on havaittu erillisyys. Minä en ole hän. Minä en ole tuo. Minä en, minä en, minä en. Ja suurin näistä on, että Jumala on erillään meistä, minusta. Kaikki nämä ovat epätosia. Meidän ei edes tarvitse selittää sitä. Miten vastaisitte, jos kysyisimme teiltä: "Missä Jumala on? Onko Jumala kaikkialla? Onko Jumala kaikessa?" Useimmat sanoisivat tässä ajassa "kyllä", koska olette kehittyneet tuohon ymmärrykseen. Siis miten voitte sanoa: "Paitsi tuolla. Paitsi hänessä. Paitsi tuossa?"

Tässä on vastauksemme toinen osa. Kaikki ovat jumalaisia. Kaikki ovat valoa. Kaikki ovat valoa, joka on ilmentynyt lihana. Siis jokainen on eräänlainen valonkantaja. Hän ei voi olla muuta.

Onko hän täällä oppimassa vai opettamassa? Ette tiedä sitä edes itsestänne. Onko se "opettamassa"? Onko se "oppimassa"? Onko se kumpaakin? Kerromme teille tämän. Kun hyväksytte, että te olette täällä tuomassa valoa, mikään muu ei ole teidän asianne. Kun hyväksytte tuon, hänet ja heidät sellaisena, keitä he oikeasti ovat, riippumatta siitä, miten he käyttäytyvät tai miltä näyttävät, niin maailmanne muuttuu. Elämänne muuttuu.

Siis miksi? Miksi te? Mitä teidän pitäisi tehdä? Teidän pitäisi olla. Olla se valo, joka olette. Älkää yrittäkö olla, mitä joku muu on. Älkää yrittäkö olla, mitä joku on kertonut teille, että teidän pitäisi olla – edes me. Olkaa, kuka tiedätte itsenne olevan, ja pitäkää mahdollisena, että se saattaa muuttua ja kasvaa. "Kyllä, mutta mitä minun pitäisi TEHDÄ?" Teidän sanojanne käyttääksemme, tehkää sitä, mikä saa teidät syttymään.

Ette ole erillisiä. Ette ole. Siis jos jokainen teistä keskittyisi siihen, mikä todella tekee hänestä onnellisen, koko maailmanne kohoaisi. Ja voimme sanoa "kohoaa", koska muutos on jo tulossa, ja tulette näkemään sitä paljon enemmän, kuin voitte ennakoida tällä hetkellä.

Taas kerran sanomme, että palaamme pian tuomaan lisää. Kiitos kaikille.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

26.9.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net